birdy
|
Jutro, Čebela, če bojo pogoji (beri:finance) bo zagotov še eden. No, če bo to seveda v roku ene 6ih let, pol pa ne več. nekak do ene 32ega leta bi jst rada zasključila vse skup. Urša, jst ne dvomim da ti bo zalaufalo... kadar smo mi sami mamo tkole: smo pač uzun najprej, pridemo gor, jim dam jest (tamalimdvema najprej, pol pa še levu), bejbe same jesta (spregledam packanje), Leva futram, pojejo in hop v kopalnico, bejbe se morta slečt, tamalega sama slečem, vzamem bumbota in jih spravim vse v banjo (Leva v bumbotu obvezno na sredino če ne se bejbe skor stepeta), potuširam, najprej tamalidve ven in ščetko v roko, tamalega ven, ga zrihtam, pol jima še jst zobe zdrgnem, letimo v dnevno, lweva na kavč, spucam nosove (ja, vse tri, problem je itak sam Neli), Neli se pol sama obleče, Kristi jst pomagam (pleničke že par dni nima več) in via pojstelja. v sobi dam Leva na eno pojstlo in pokrijem Neli, Kristi, dam ljupčke, pa Lev seveda, pol me še mal hecata (ene pet minut) in v roku 10ih minut k smo v sobo prišli jst grem ven, še ene 10minut pa traja da mi zaspita. Ubistvu je čist simpl, res pa gledam na to da je Lev sit, če ne bi tulu. No, pol pa še Leva priklopim in mi zaspi v ene 5ih minutah. Tko da najkasnej 20 čez 8 mi spijo ganz vsi.