|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
14.5.2011 21:38:53   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - nisem pozabila na tisto kar sva se pogovarjale, upam, da mi čimprje uspe vse urediti in ti poslati. Če pa se boš odločila za zadeve, pa ti jih lahkoo dostavim v torek, ker greva z mojim v Ljubljano.

vidim da si čist bizi,jauser posted image ....lahko torekuser posted image ........bom cel dan doma,le ob 15.00 grem za 15 minut na sestanek  v vrtecuser posted image .....pošlji mi pa na mail ali pa ZSuser posted image .....pikici sem predlagala,da ona svoje dostavi tebi,in ti k meni(so brez avtomobila)...dejta se zmenit,če bi šlouser posted image

Ja no sej v torek bi js itak dopoldan. Ti pa jutri pošljem še sliko od voza in če najdem še kaj. Ti bom pa kr na mail poslala. pikici, pa dej prosim moj gsm, ker js nimam njene številke, pa me naj pokliče. Ni noben problem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
14.5.2011 21:39:50   
brkn83
kolumbo - lepo, da se mal javiš in kak si kaj?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
14.5.2011 21:56:30   
brkn83
tamika - kako so fantje igrali. Upam, da so prinesli domov kak pokal

čebela - super za praznovanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa fajn, da Hani ni bilo nič ko je padla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
14.5.2011 22:31:53   
sunny24
Čer! Kako kaj?
Evo, jst sam še jutri delam, pol pa dopust in porodniška...Hitro je šlo!

Zdej pa malo evrovizijo čekiram, da vidim našo. user posted image

Gaja je učeri mela nek bruhalni dan...Zjutri predn sm šla na šiht je krstila dnevno, popoldne avto od sestre od mojga, zvečer pa mene...V glavnem, bla sem zarajhana od las (predn sem spravla bruhec vn iz moje čupe je trajalo in tajalouser posted image ) do stopal...Nism vedla več ku bi se premikala, da bi čimprej pršla do banje...user posted image user posted image user posted image No, danes pa ni več nič, zato sumim da ji je to nardila ena tortica...user posted image

A je še kdo tle?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
15.5.2011 6:45:08   
Čebel@
jutrouser posted image

3je spijo,mami gre pa naredit jogurtov peciv,da bo pečen predno moram dati meso pečtuser posted image ....grlo me boli že 2 dniuser posted image

brkn....s pikico sva se že zmenili za dostavo,tko da ni treba nič vozituser posted image .....čakam mailuser posted image

kolumbo.....kako ste kej z zdravjem?

sunny.....tik pred ciljem siuser posted image user posted image user posted image .......res je šlo hitrouser posted image ......naš mali je danes star že 2 mesecauser posted image user posted image user posted image .....boga Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko se boste kej dobile v Šiški,prideva tudi midvauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
15.5.2011 8:11:55   
Pikica_82
Dan. Brkn vseeno hvala, da si bila pripravljena pomagat!

Mi imamo pestro, zato se bolj poredko javljam. Aleksa uspešno odvajamo od pleničk, jaz pospešeno končujem faks, čez vikende se največkrat potepamo okoli... Vmes pa načtujem, kako bom opremla novo stanovanje, saj se v parih mesecih ponovno seliva user posted image

Za srečanje nas računajte zraven, zaenkrat še velja, da pridemo.

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tiste, ki jih potrebujete!

Lep vikend, kljub dežju!

< Sporočilo je popravil Pikica_82 -- 15.5.2011 8:14:40 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
   [Brisano sporočilo]
15.5.2011 11:28:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikica_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3882
15.5.2011 14:50:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA dobr kuhi dons....res si pridna svaka čast....jst bi ziher tašči rekla d nej ona spedena žlahto, če bi šlo za njenga sinčkauser posted image user posted image user posted image

tenx....je vse ratalouser posted image .....od sjmm pita odličnauser posted image user posted image user posted image ....so pustili le 2 koščkauser posted image user posted image user posted image ....sej če bi rekla tašči za pomoč,bi mi pomagala,ampak raje vse sama zrihtam-je bolj ziheruser posted image

vremeuser posted image ....malo me glava boliuser posted image .....si grem kofi nardit....pol pa en ogromen kup zlikatuser posted image ....otroka sta danes čist po vremenuuser posted image user posted image

lep preostanek nedeljeuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 15.5.2011 14:51:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 3883
15.5.2011 20:03:21   
Čebel@
kje se skrivate?user posted image user posted image

danes sem menda ene 5x user posted image  user posted image user posted image user posted image ....sem pa user posted image  eno goro cunj,tko da bo nekaj časa zdej miruser posted image

grem še nekaj pojest user posted image  in v posteljouser posted image user posted image

itak imam samogovoreuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
15.5.2011 20:06:46   
Urša08
čer

Jaz čist morto zmatrana. Samo še kavč vidim pred sabo. Je bil kar pester dan , sem naredila kosilo še za taščo in tasta, pa spekle pijano nevesto, mojedva sta na kavico prišla. Vmes pa cote, cote, cote user posted image user posted image user posted image .  Jutri me pa čaka ena gora za zlikat tko da jupi user posted image .

Kolumbo lahko bi šli na kavico ja bi pasalo mal relaksacije.

Šibam na kavč user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
15.5.2011 20:07:53   
Urša08
čebela vidim da si mela tud ti delovno nedeljo, ane nedelja pa taka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dober tek pa lahko nočko. Se jutri tipkamouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
15.5.2011 20:29:24   
sjmm
čer!

nedelja...seveda čist brez cajta...sam dons je blo kr uspešno....sva šla z mojim zju3 na tsisto podelitev oziroma žrebanje nagrad k sva sodelovala v eni akciji ene potovalne agencija in ..JZ SM VN POTEGNILA POTOVANJE V ŠPANIJO, SICER ZA 4 FOLKA, SAM BOMO ZA MALA 2 DOPLAČALI, PA AVION SI MORMO SAMI PLAČAT VSE OSTALO UREJENO ZA 5 DNI UŽIVANCIJE...IMAMO PA ENO LETO ZA SKORISTIT...user posted image user posted image user posted image user posted image ...sva bla z mojim kr hepi...sej sva bol mau naokol potovala v telih najinih 18 letih

drgač pa seveda običajn nedelski ritem, vreme za kozlat, Majkijevo razpoloženje podobno, no, pa se je popoldna izboljšalo k sm se še jz pridružla igri in divjanju...dons smo imel family dance popoldne....smo bli vsi čsit zmatrani tok smo divjaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa seveda 2 urci z loverjem, en kup posode, še nekaj ostankov dela za šolo in zdele še neki za posel porihtam..., Majki že pije svoje mleko...pa via mižule...jz si bom pa mau sedežne prvošla...upam, da v dvojeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
15.5.2011 20:30:21   
sjmm
lep večer vsem skupaj in mirno nočko!!!!!

ju3 pa kak komentar ...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
15.5.2011 20:46:24   
Čebel@
urša....upam,da se spočiješuser posted image .....jaz bi se tudi pripeljala na user posted image user posted image user posted image

sjmm.....o Španijauser posted image user posted image user posted image fovš,fovš,fovšuser posted image user posted image user posted image ......vam res privoščimuser posted image user posted image user posted image .........o fajn razgiban popoldne ste imeliuser posted image user posted image user posted image ....lep večer tudi vamauser posted image

čakam Gala,če bo še kej jedeluser posted image ....se bom glih dol ulegla,bo pa lakotauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
15.5.2011 22:57:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
16.5.2011 7:09:56   
Čebel@
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3891
16.5.2011 7:15:44   
Čebel@
user posted image

ponoči smo super spaliuser posted image .....škratek na poti v vrtec,knedelček še spančkauser posted image .....upam,da bo kej user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
16.5.2011 7:28:04   
Urša08
jutro

Eto končno tišina v bajti, joj kok paše user posted image user posted image user posted image user posted image pa mal rr-ja in čajček - neprecenljivo user posted image .

čebela super za krasno nočko user posted image A Hana še kašlja?

kolumbo
ti tud med cotami, ni konca ne krajauser posted image pa en tavžnt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta da neha kašljati. Kdaj ti potem bolj odgovarja kavica?

Tamika kako je bilo na nogometnem vikendu?

Sjmm super za lepo neeljo plesno obarvano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
16.5.2011 7:29:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
16.5.2011 7:29:43   
Urša08
čebela dej mi povej če slučajno veš kaj pomenijo tiste oznake pri naših februarčkih - črviček? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
16.5.2011 7:30:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

jst v nizkem štartu za v LJ......mulčki že skor zrihtani.....ponoč user posted image ...Jure je jamral do pol dveh zutri....mel je mal vročine, sm mu dala Calpol, tko d pediatrinja vabiuser posted image .

lepo se mejte

Kolumbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro zrihtaj, pa za Jureta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
16.5.2011 7:47:48   
birdy
Jutro, mi smo pokonc od šestih, bejbe sta že v vrtcu, Levči je šel pa nazaj spat. Jst pa RR in kofiuser posted image , kar ga je še ostal. Vikend je bil bolj lenoben, dež ne, kaj naj druzga rečem. Tud men se ni nič kej preveč dal tako da se moram zdej mal v cunje zakopat, za Leva večje gor prinest, pospravt od Neli premejhne, pa od Kristi,... Moram oprat do vikenda k naši pridejo dam, sem včeri z mami govorila in ma že tri vreče cunj za otroke k so tam tok pocen, je mal pokazala pa je take fletne kiklce za bejbe kuplauser posted image  pa da ne omenjam levčku en tok cort bodi, z kravico, joj, res srčkan... Pa je to sam en mejčken delček cot pokazalauser posted image  Prav da nej nč ne kupujemuser posted image
Zdej pa cote vabijo, kopalnico mam res polno cotuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
16.5.2011 7:48:57   
birdy
Kolumbo, user posted image user posted image user posted image  bogi tale tvoj Jure, revež pa čist vse pokasirauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
16.5.2011 8:07:34   
Čebel@
urša...uživaj v tišiniuser posted image ...Hana ne kašla-je samo 1 dan proti jutru,drugače pa neuser posted image ....user posted image :da se plazi po trebuhu

kolumbo.....dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....vav super mami,da tkole poskrbi za vnučkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
16.5.2011 8:45:28   
sjmm
jutro, dan!!

smo se kr naspali, ampak naš Majse zadnje 14 dni že zbudi prava tečkica in trmica...uf, tud,če sva sama....upam da je samo obdobjeuser posted image

čebelc@....fajn za lepo nočko in pridna malčkauser posted image user posted image user posted image ...pa kok si bla pridna s praznovanjem, kuhanjem in peko...user posted image user posted image user posted image ..je lahk tvoj čist ponosenuser posted image

kolumbo...joj, no tale vaš Jurko...bogi no, pa nej se že neha...držim pesti, da je sam kak prehladekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ti si tud pridna s cotam..joj, tega pa res ne zmanjka

urša---ti si tud mela na ful turbo vkloplen čez vikend...upam, da si kej odpočiješ donsuser posted image

birdy....o, pri vas tud cota party..jeeee, pa ful hudo k je mami tko pridno šopingirala za mulčke...pridna mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sm še pri kofetku, posebnega plana dons nimam...bom vidla kva bo moj naumil...glede na razvoj dela...pondelki so ponavadi vse prej k po načrtuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?