|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
13.5.2011 17:12:12   
Urša08
Tamika vau  kok luštni tvoji fuzbalerčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . SEm te že zadnjič hotela vprašat če je Marin dobil nagrado? Kdaj imate pa obhajilo?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
13.5.2011 17:14:04   
Urša08
Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mamico. Kako pripšraviš makaronovo solato? Rabim mal idej ker bomo imali za krst piknik in imam ene 4 solatke v planu narest. Če imaš še kak receptek za kako ki jo lahko en dan prej narediš bom tud zelo veselauser posted image user posted image user posted image

Birdy kako počutje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
13.5.2011 18:26:23   
birdy
Urša, zdej sem že kr vredu, kašljam čist gnojno, drugač pa kul. 
Je bil pa Lev dons cepljen. In je zdej siten kot driska, zdej mi končno spi. Ma pa šunkica mala 9170g in 72cm. Pa pravi korenjak je bil, je čist mal zajoku k je bilo fertik, pol se je pa smeju dalje. Moj ljubčekuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
13.5.2011 18:46:54   
Čebel@
danes našmu tamalmu mulčku ni nič okuser posted image ....je na 1,5huser posted image ....mislim,da je bolj žeja,kot lakotauser posted image

s hano sva se spričkaliuser posted image .....joj k probava mejeuser posted image

atiju smo dali darilo-gate,fitnes in rožico-najbolj vesel je pa bil,ko mu je mala zapela vse najboljšeuser posted image user posted image

31. imava obletnico poroke,pa nimam nobene ideje za darilo-kakšen predlog?user posted image

Hani sem mogla laske umit-že švica....je bila pogumnauser posted image user posted image user posted image

jutri imamo s prijatelji praznovanje,v nedeljo pa z domačimi-me čaka kuhanje kosilauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
13.5.2011 19:05:06   
sjmm
čer!

sm mela pestro...mami jr moj pobrau na očesni okol 12h...je kr boga...pol smo jo dal mau počivat, pa mau smojo nafutral, pa potolažil, jo je pršu mož iskat okol 5h

naš mali pa je dons neki tečkan...mislim d zobje, ker skoz hodi k men pa mi vzame prst in ga mau grize in si drgne dlesni...prov revček...dons je pojedel vse k je blo kosilo po gospodičevem okusuuser posted image

jz sm še od včeri mau zmatrana, smo bli zdej na enem điru...mam kr dost za dons

tamika...sm prej pozabila...JOJ, KOK SO LUŠNI TVOJI FUZBALERČKI, TA MALI PA SPLOH CUKRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....prov, pol pa tud zelenjad tebi prepuščamuser posted image

kolumbo
...mate turbo pesto k ponavadi, ampak Rokso pa tud našga Majkija prekaša, pa že našmu se še okol 10h ne mudi spatuser posted image ....vau...tuš kabine...d te dol vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy....miren vikend in veliko počitka želimuser posted image

urša...
ja ti vrag, no, te pa hecajo tele ginekološke štorije...upam, da se kmau uredi in velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj glavobol

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
13.5.2011 19:21:55   
sjmm
urša....RECEPTI ZA SOLATKE:

MAKARONOVA

jz skuham vrečkico malih makarončkov...kake polžke..operem in ohladim

narežem kako vloženo rdečo papriko, kumarice, konzervo koruze, kockice sira, po želji lahk tud salame( npr. kako Poli)

pol pa zmešam 1 majonezo iz vrečkice, mau soli, žlico gorčice, 1 kislo smetano ali navaden jogurt v lončku, kako žlico olja, kako žlico kisa, svež nasekljan petršilj, po želji mau bazilike ali mete, poper....vse fino premešam in potem vse sestavine dobro premešam skupaj, ohladim in je še naslednji dan prov fajn

RIŽEVA

zelo podobno kot makaronova, pač skuhaš in ohladiš riž, jz tu vzamem nakockano svežo papriko v različnih barvah, pa kake mini paradižnike, pa kako žličko kaper, fajn paše tud konzerva tune, preliv je pa kar podoben, samo namesto gorčice dodam ene 3 velike žlice kečapa

MEŠANA SOLATA

vzamem ene par paradižnikov, kako svežo papriko, svežo kumaro, čebulo po želji, črne olive po želji, feta sir...vse lepo nakockaš...začiniš...sol, poper, bazilika, olje kis...super osvežilno

SOLATA S KORUZO

2 konzervi koruze, 3 paprike različnih barv - sveže, 2 konzervi tune, svež peteršilj, rukola za podlogo.......zelenjavo zmešaš z začimbami...olje, kis, kaka žlička kisle smetane, sol in poper.....preden pa postrežeš daš vse supaj na svežo rukolo

SOLATA z  MOZZARELO

2 kroglici mozzarele, ta mali paradižnički, kocke belega kruha...popečene na malo olja ( to dodaš po vrhu), lističi sveže bazilike, ....mozzarelo in paradižničke nakockaš, dodaš baziliko...začiniš olje, kis, sol in poper...naložiš na lističe svežezelene solate in potreseš s kockami kruha tik preden postrežeš

KROMPIRJEVA SOLATA

skuhaš ene 6 krompirjev ..neolupljenih, jih ohladiš, olupiš, narežeš na tanke rezinice, dodaš nekaj kolutkov rdeče ali bele čebule, žlico kaper...poliješ z mešanico majoneze, jogurta, malo olja, kisa,sol in poper...narahlo premešaš

no, tokle mi jih zdele pade na pamet...k te se pri nas kar pogosto dogajajo, sploh v tem času , ki prihajauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
13.5.2011 20:39:39   
sjmm
Majki skopan, laskilepo dišeči, sam se dons ni pustil posušit...spet nova fora...pije mleko...pol pa via mižule

jz sm bla pa dons za večerjo toook lačna...sm pojedla ene male tune, 3 riževe vaflje, pa še skodelico solate in 2 koščka temne čokolade....upam, da se mi ne bo preveč v + poznalouser posted image user posted image

lep večer!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
13.5.2011 20:47:07   
Katjusa
punce čer.....

Čebela tvojemu dragemu želimo vse naj naj in veliko lepih trenutkov in čim vež izpolnjenih skritih želja
user posted image

tamika ne morem verjet kaki fantje so tile fuzbalerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim da eni rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zase in za svoje najbližje

lepo se imejte in lep vikend:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
13.5.2011 22:59:18   
brkn83
čer.

danes nenormalna gužva, poleg tega mi ni uspelo narediti vsega kar bi morala. Norišnica je že cel dan.........................zdej pa se počasi spravljam spat. No nik že pridno spi, ati v kopalnici, js pa 5 minut za računalnik.

čebela - nisem pozabila na tisto kar sva se pogovarjale, upam, da mi čimprje uspe vse urediti in ti poslati. Če pa se boš odločila za zadeve, pa ti jih lahkoo dostavim v torek, ker greva z mojim v Ljubljano.

sjmm - tile tvoji recepti za solato so res super  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem si jih shranila in zagotovo bomo kakšnega kmalu poskusili.

Nič grem v posteljo. Bom še jutri dopoldan mogoče kaj napisala.

Lep večer in lahko noč-

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
14.5.2011 5:57:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

čebela - nisem pozabila na tisto kar sva se pogovarjale, upam, da mi čimprje uspe vse urediti in ti poslati. Če pa se boš odločila za zadeve, pa ti jih lahkoo dostavim v torek, ker greva z mojim v Ljubljano.

vidim da si čist bizi,jauser posted image ....lahko torekuser posted image ........bom cel dan doma,le ob 15.00 grem za 15 minut na sestanek  v vrtecuser posted image .....pošlji mi pa na mail ali pa ZSuser posted image .....pikici sem predlagala,da ona svoje dostavi tebi,in ti k meni(so brez avtomobila)...dejta se zmenit,če bi šlouser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.5.2011 6:08:27 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
14.5.2011 6:01:52   
Čebel@
jutro

ati na poti v službo,user posted image user posted image  še spita....malo poslušam k kašlauser posted image ...mali je pa neki bluzil ponoči-je kar jokaluser posted image .....pol sem ga pa k sebi vzela in je v trenutku zaspal-nama je bilo pa v iber vročeuser posted image ....mali bo zdele enkrat jedel-mleko že kaplauser posted image user posted image user posted image

vikend bo čist bizi.....tudi toliko časa nimam,da bi poslikala še par stvariuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
14.5.2011 7:57:08   
TAMIKA3
JUTRO user posted image

user posted image

mi se gremo počasi zrihtat za fuzbal day ... držite pesti, da osvojimo kakšen pokal user posted image

lep sončen dan iz Prekmurja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
14.5.2011 9:32:32   
sjmm
dan!

mi smo se naspali in nacrkljali...zdej kr u izi kofetkamo...sem hotla mau s pospravljanjem zatežit, pa sem se kr premislila, sej bomo vsak en mau sproti poštimal pa bouser posted image

pa do milerja mormo, pa upam, da še jz v kako štacuno mau pokukam, ker 20tise hitro približujein morm kej lepega nase spravtuser posted image

LEP DAN VSEM SKUPAJ!!!! user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
14.5.2011 9:37:17   
sjmm
tamika...že navijamo za vaše fuzbalerčke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
14.5.2011 9:42:22   
sjmm
čebelc@....glede nalepkic...k jih rabš mau več, ti rajš pošljem čez kak teden k se mi jih še en mau nabere,če tije provuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
14.5.2011 9:56:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

čebelc@....glede nalepkic...k jih rabš mau več, ti rajš pošljem čez kak teden k se mi jih še en mau nabere,če tije provuser posted image
ej sploh ni panikeuser posted image .....tašča in tast sta se odločila da ne bosta šla v Benetke,za krožnike jih pa itak ne potrebujem tok zlo velikouser posted image ....jih lahko daš tudi komu drugemu,ker mi bo sami ratalo jih nabrat-pa da ne bojo šle v nič,če bi komu pa prišle pravuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
14.5.2011 9:59:27   
Čebel@
sem šla z maledvema  na sprehod do pošte...mala je celo pot zelo lepo hodila,skos držala roko tko da sem ji kupila na poti enga Nodijauser posted image user posted image user posted image ..je še bolj pridno pol hodila domovuser posted image user posted image user posted image ...pol smo šli pa malo na dvorišče v pesek se igrat,midva z malim sva zdej gor prišla,mala je pa pri babici ostala(imata ravno malicouser posted image )....user posted image  še nekaj poslikat,dokler je tišina pri bajtiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
14.5.2011 10:22:59   
simonakr
Dan! Kako čudežno se hiška sama pomije če imaš gips! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je bil moj že priden.
Mala je zunaj z taščo in že slišim vreščanje - je ziher kej ušpičla user posted image  

Popoldne bomo šli v trgovino, če me ne bo preveč noga bolela, pa na kavico k bratcu, če bodo boma.

Pismo kdo bi mislil da mal pogrešam službo - pa sej nikol ni prov ko si v službi hočeš na dopust, ko pa imaš bolniško (takole ko imam jest) pa hočeš v službo! user posted image

No lep vikend vsem, grem pripravit testo za pizzo user posted image   papa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
14.5.2011 15:29:55   
Urša08
helov

Midva sva pa danes šla v šoping. Sva končno šla v merkur, pa po štumfe, v Beti, v mullerja,.. tko da sem še jaz mal na račun prišla user posted image user posted image user posted image Sem dala Evo pančkat ob 9 in ko sva prišla domov mal čez 12 je še vedno spalauser posted image . Nejc pa Žiga sta bila pa zunaj z dedijem. Kosilo nam je tašča skuhala user posted image . Sedaj mi Eva in Žiga spita tako da morm en turbo vklopit in začet pospravljat.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
14.5.2011 15:30:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ej sploh ni panikeuser posted image .....tašča in tast sta se odločila da ne bosta šla v Benetke,za krožnike jih pa itak ne potrebujem tok zlo velikouser posted image ....jih lahko daš tudi komu drugemu,ker mi bo sami ratalo jih nabrat-pa da ne bojo šle v nič,če bi komu pa prišle pravuser posted image

Sjmm in čebela meni bi nalepkice prišle prav user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
14.5.2011 18:59:14   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ok, če jih čebelc@res ne potrebuje, ti z veseljem pošljemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
14.5.2011 19:49:12   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ok, če jih čebelc@res ne potrebuje, ti z veseljem pošljemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
14.5.2011 19:52:51   
Čebel@
1 del praznovanja za nami....bilo full luštno.....ati je dobil še 1 bon za fitnesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....mala mi je odletela s klopi direkt na hrbetuser posted image user posted image user posted image ...pa je bilo kuj ok in je lezla naprejuser posted image .....mali vse prespaluser posted image

user posted image user posted image  že spita,jaz pa kuham za jutri govejo juho in pa v pečici imam od sjmm jabolčno pitouser posted image user posted image user posted image ....crknjena semuser posted image ...jutri dopoldan imam še ogromno delauser posted image ...ah ja-gospod praznuje,gospa more pa delatuser posted image user posted image

lep večer,babuškeuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.5.2011 19:53:24 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
   [Brisano sporočilo]
14.5.2011 21:15:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
14.5.2011 21:21:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?