Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.5.2011 22:51:22
|
|
|
|
petrušk_
|
aja...sjmm...jst sm začela prakticirat zj da mam že narjene flaške am.ja kr u hladilniku, kar pr evi sploh ni blo treba kolk ur je dobro to mleko k ga maš v hladilniku?? ga pa pripravim....prekuhano ohlajeno vodo nalijem v flaško, dodam AM in pol hop v hladilnik...je prov tko??? a ti si jih kej dojila al nič??
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.5.2011 23:51:28
|
|
|
|
birdy
|
Urša, pri nas je Neli doma. Verjetno še cel teden, čeprov mi bo živce požrla. zdej jo pa res daje, pa nič se ne zna več sama igrat. Odgovarja pa za znoret... Ma, sej bo. Sem pa ponosna na Kristi, dons je šla prvič v vrtec brez pleničke Že ene 10 dni je čez dan suha (ma se kdaj zgodi da ji uide, ampak malokrat kadar se zelo zaigra) pa sva probala. V vrtcu je mela 2 nesreči, ampak sem itak pričakovala... isto smo mel z Neli ene 2 leti nazaj. Aja, pa današnja nočna plenička je bila tud suha, tko da sem bila zjutri čist ponosna nanjo, se ji je tok zdelo. Nič, zdej pa grem da ne bo preden grem spat že jutri, kar pa itak bo Lepo sanjajte še naprej.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 6:20:24
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 8:31:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ aja...sjmm...jst sm začela prakticirat zj da mam že narjene flaške am.ja kr u hladilniku, kar pr evi sploh ni blo treba kolk ur je dobro to mleko k ga maš v hladilniku?? ga pa pripravim....prekuhano ohlajeno vodo nalijem v flaško, dodam AM in pol hop v hladilnik...je prov tko??? a ti si jih kej dojila al nič?? men je P reku d AM je čist ok v hladilniku do 12ur, moraš pa ga , ko ga nardiš...čist ohladit, preden ga zapreš in shraniš v hladilnik...no, taka so bla navodila meni Saško in Mihca sem dojila ene 4 mesece, sta bla bol lena za papcat, pa nista tok zahtevala, Jana in Maja pa skor pol leta, sam sem jima iz porodnišnice vn dodajala, sploh Janu, ki je bil xxxl požeruhec, je že v P spil po dojenju od 120-150ml...so mislile d stran zlivam
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 8:32:06
|
|
|
|
sjmm
|
aja...JUTRO!!!!! jem čokolino in čakam kompjuter majstra...če se nau nalimu..joj, prejoj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 8:33:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, pri nas je Neli doma. Verjetno še cel teden, čeprov mi bo živce požrla. zdej jo pa res daje, pa nič se ne zna več sama igrat. Odgovarja pa za znoret... Ma, sej bo. Sem pa ponosna na Kristi, dons je šla prvič v vrtec brez pleničke Že ene 10 dni je čez dan suha (ma se kdaj zgodi da ji uide, ampak malokrat kadar se zelo zaigra) pa sva probala. V vrtcu je mela 2 nesreči, ampak sem itak pričakovala... isto smo mel z Neli ene 2 leti nazaj. Aja, pa današnja nočna plenička je bila tud suha, tko da sem bila zjutri čist ponosna nanjo, se ji je tok zdelo. Nič, zdej pa grem da ne bo preden grem spat že jutri, kar pa itak bo Lepo sanjajte še naprej. Kristi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 8:35:33
|
|
|
|
sjmm
|
urša in kolumbo...upam, da se vidmo!!!!!! naš princesek je glih iz spalnice uletu...čist zaliman...pa še rokco je imel poležano...se mogla pihat jz sm pa kr neki zaspana...sm po kuhinjskih omaricah red delala do polnoči...me je un pospravljanje prijev pred tetko
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 10:33:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
BIRDY bravo za KRISTI!!! Kaj naj jaz naredim...Mihailo je od 9m kakal na kahlico,ker je takrat sedel in smo imeli probleme z kakanjem(ko je bil se mali mi je to z ocmi pokzala da bo kakal,sem ga dala na kahlico in je vedno kakal)vse dokler se Sonja ni rodila...Od takrat kaka v plenico,se skrije nekam se pokaka in potem me poklice,obraz si pa z ocmi pokrije kot da ga je sram...se pogovarjam z njim da naj mi pove ,ko bo hotel kakat,ko je povedal kdaj ga nagradim z bomboncki ampak se vedno se skriva...V B osni pa mi je zanimivo da mi je za vsako kakanje rekel,razen enkrat ko nas je bilo veliko pred hiso se je skril za hiso ampak sem ga videla in sva sla na kahlico...zdaj ko smo domov prisli pa se spet skriva Punce imate kaksne ideje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 11:25:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO BIRDY bravo za KRISTI!!! Kaj naj jaz naredim...Mihailo je od 9m kakal na kahlico,ker je takrat sedel in smo imeli probleme z kakanjem(ko je bil se mali mi je to z ocmi pokzala da bo kakal,sem ga dala na kahlico in je vedno kakal)vse dokler se Sonja ni rodila...Od takrat kaka v plenico,se skrije nekam se pokaka in potem me poklice,obraz si pa z ocmi pokrije kot da ga je sram...se pogovarjam z njim da naj mi pove ,ko bo hotel kakat,ko je povedal kdaj ga nagradim z bomboncki ampak se vedno se skriva...V B osni pa mi je zanimivo da mi je za vsako kakanje rekel,razen enkrat ko nas je bilo veliko pred hiso se je skril za hiso ampak sem ga videla in sva sla na kahlico...zdaj ko smo domov prisli pa se spet skriva Punce imate kaksne ideje nimam pojma....mogoče je le faza in bo to prerasel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 13:45:18
|
|
|
|
SURF
|
...Mihailo pri nas ista pesem...tudi js mislim,da je obdobje...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 14:54:19
|
|
|
|
Deja
|
hello babike!!!!!!! vidim da lepo čvekate, rihtate svoje sončke, da ste kolktolk zdravi....... jaz vas še kar redno berem, sam napišem pa ne, ker mi res ne znese.... zdaj pa moj princ še spi, pa mam malo časa.... no pri nas je vse še po starem, le to je novo, da je Žiga načeloma suh, samo pri kakanju se mu malo zalomi, ko prepozno pove, pol pa mamo kepico v gatikah... pa nič hudega... bomo že..... ponoči je suh že par mesecev, čez dan pa cca 1m. je prava čveka, tako da večkrat iščem, kje ma gumb vsaj za volume, če že mute nikjer ne najdem... pripravljamo se na 2 oz 3 večje nakupe in vas prosim za vaše mnenje.... 1. Avtosedež: nagledanega imamo tega - a imate kake izkušnje z tem sedežem? Cybex Solution X2fix 2. Kolo - všeč mi je zato, ker ga želim imeti pod kontrolo - ga bremzat, pa še manj prostora zavzame kot tricikel... Kolo s potisno palico 3. Velika postelja- ker je Žiga tako velik fant, da ima še komaj kaj prostora v kinderbettu in ker je v ikei tako lepo razstavljena, pa še v končni fazi je za 2 otroka.... Nova postelja Hvala za vaša mnenja in se še kaj tipkamo! LP Andreja
< Sporočilo je popravil Deja -- 4.5.2011 14:55:59 >
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 15:08:53
|
|
|
|
SURF
|
Uff..Deja...bo enih nakupov....glede avtosedeža še nismo tam,bo tale še se da nekaj časa....glede kolesa...tale,ki si ga prilepila je super ideja,palica se gotovo odstrani,pomožna kolesa pa tudi...tako da po moje je super tale zadevica ..je prav na način step by step ....mi imamo drugače tudi športno kolo,je pa brez vodljive palice...ja tako,da je skakanja malo več ....glede postelje....js osebno nebi kupila tako visoke postelje,ker naša madam spi zelo nemirno in bi me črviček grizel tam nekje od znotraj...mi smo kupili 200x140...ogromno ker je za nas najbolj praktično ... Bravo Žigcu in mamici za suho ritko ....pri nas še zgleda ni pravi čas,čeprav je že kar dobro kazalo....do šole pa menda že bo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 16:46:48
|
|
|
|
Čebel@
|
deja....mi imamo isti sedež za tadrug avto le da je 9-36 preiskusili smo ga le v trgovini....se pa tista mizica odstrani pri 15 kg za kolo poznaš moje mnenje ....Žigca na kolo in boš videla kako bo pograd mi ni nič posebnega .....meni osebno so lepši tisti,ki imajo namesto predala stopnice....ideja sama pa je dobra za odvajanje od pleničk
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 16:53:26
|
|
|
|
Čebel@
|
ZBIRAM MERCATORJEVE TANOVE NALEPKE...ČE BI MI POMAGALE JIH ZBIRATI,VAM BI BILA ZELO HVALEŽNA ...RABIM JIH PA RES VELIKO(ZA KROŽNIKE IN IZLET)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 19:10:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ZBIRAM MERCATORJEVE TANOVE NALEPKE...ČE BI MI POMAGALE JIH ZBIRATI,VAM BI BILA ZELO HVALEŽNA ...RABIM JIH PA RES VELIKO(ZA KROŽNIKE IN IZLET) Ce bom kaksno imela dobis...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 19:25:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ZBIRAM MERCATORJEVE TANOVE NALEPKE...ČE BI MI POMAGALE JIH ZBIRATI,VAM BI BILA ZELO HVALEŽNA ...RABIM JIH PA RES VELIKO(ZA KROŽNIKE IN IZLET) Ce bom kaksno imela dobis... hvala....sej so se komaj včeraj začele in bo trajalo do avgusta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 19:28:00
|
|
|
|
Čebel@
|
mir in tišina joj kako paše ......Hana cel dan poje in regla,tko da,.. ....je pa full glasna .....sliši dobro,ampak na vsak način preglasi katerikoli zvok okoli sebe
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 19:34:41
|
|
|
|
sjmm
|
dan! no, že skor..čer! smo se pa dons naklepetale, a ne ...ful hvala urša in kolumbo s sončkoma za obisk...sva bla z Majkijem prov vesela družbe, sploh tako prijetne, pa še za crkljanje je bla prilika ...Evica in Jurko sta pa sploh ko so obiski odšli je šeu Majki spat, za ene dobre pol urce...itak...pol smo kosilo kuhali, k so bli ta velki že doma okol 2h, oči je pršu ob 5h k smo bli mi že na igrišču, sam je tok pihal d je bil obisk igrišča bol kratkoročen, kar je seveda pri Maju spožilo negodovanje, sam se je doma potolažil s pobarvanko in eno skodelco grozdja
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 19:57:04
|
|
|
|
sjmm
|
http://www.dailymotion.com/video/xfk6rd_soy-tu-duena-capitulo-146-1-gran-final_shortfilms URŠA...SAM ZATE..UPAM, DA LINK DELA to je zadnji del une nadaljevanke...sej veš...je v več delčkih..tale je prvi...pol greš pa desno klikat še za ostale
< Sporočilo je popravil sjmm -- 4.5.2011 19:58:48 >
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 21:35:03
|
|
|
|
Čebel@
|
ko sem jaz tukaj je pa zatišje ....mrfi itak čakam malega da se spomni za jest lep večer
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 21:37:54
|
|
|
|
tanci29
|
hej kako kaj jest sem ... čebela-jaz tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 21:38:56
|
|
|
|
Ajvy
|
lahko noč punce... kaj pa je Tancy...a si ok?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 21:41:22
|
|
|
|
tanci29
|
jaja ajvy nič hudega...sem malo užaljena..eh ja bz
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 21:41:52
|
|
|
|
tanci29
|
aja pa lahko nočka tudi tebi kako ste ve babnice?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.5.2011 21:43:40
|
|
|
|
Ajvy
|
kdo te je rastumbal..povej....takoj ga nalomim....he he ...tko mal virtualno.... Me smo ok....na veliko se prepiramo s Tarjo....Tiso odvajamo od dude....in mamo pestro....poleti še plenico oddamo drugam...lol....pol smo pa že velke punce...pa bo še mau lažje... Utrujena sem u iber..... Zato grem pa tut že spat..moram ob 5.20 vstat.....nehumano...lol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako kupiti popolno darilo za praznike?Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?