|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
3.5.2011 22:51:22   
petrušk_
aja...sjmm...jst sm začela prakticirat zj da mam že narjene flaške am.ja kr u hladilniku, kar pr evi sploh ni blo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk ur je dobro to mleko k ga maš v hladilniku??

ga pa pripravim....prekuhano ohlajeno vodo nalijem v flaško, dodam AM in pol hop v hladilnik...je prov tko???

a ti si jih kej dojila al nič??

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.5.2011 23:51:28   
birdy
Urša, pri nas je Neli doma. Verjetno še cel teden, čeprov mi bo živce požrla. zdej jo pa res daje, pa nič se ne zna več sama igrat. Odgovarja pa za znoret... Ma, sej bo.
Sem pa ponosna na Kristi, dons je šla prvič v vrtec brez pleničkeuser posted image  Že ene 10 dni je čez dan suha (ma se kdaj zgodi da ji uide, ampak malokrat kadar se zelo zaigra) pa sva probala. V vrtcu je mela 2 nesreči, ampak sem itak pričakovala... isto smo mel z Neli ene 2 leti nazaj. Aja, pa današnja nočna plenička je bila tud suha, tko da sem bila zjutri čist ponosna nanjo, se ji je tok zdelo.
Nič, zdej pa grem da ne bo preden grem spat že jutri, kar pa itak bouser posted image
Lepo sanjajte še naprej.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
4.5.2011 6:20:24   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
4.5.2011 8:31:14   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

aja...sjmm...jst sm začela prakticirat zj da mam že narjene flaške am.ja kr u hladilniku, kar pr evi sploh ni blo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk ur je dobro to mleko k ga maš v hladilniku??

ga pa pripravim....prekuhano ohlajeno vodo nalijem v flaško, dodam AM in pol hop v hladilnik...je prov tko???

a ti si jih kej dojila al nič??

men je P reku d AM je čist ok v hladilniku do 12ur, moraš pa ga , ko ga nardiš...čist ohladit, preden ga zapreš in shraniš v hladilnik...no, taka so bla navodila meniuser posted image

Saško in Mihca sem dojila ene 4 mesece, sta bla bol lena za papcat, pa nista tok zahtevala, Jana in Maja pa skor pol leta, sam sem jima iz porodnišnice vn dodajala, sploh Janu, ki je bil xxxl požeruhec, je že v P spil po dojenju od 120-150ml...so mislile d stran zlivamuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
4.5.2011 8:32:06   
sjmm
aja...JUTRO!!!!!

jem čokolino in čakam kompjuter majstra...če se nau nalimu..joj, prejojuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
4.5.2011 8:33:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, pri nas je Neli doma. Verjetno še cel teden, čeprov mi bo živce požrla. zdej jo pa res daje, pa nič se ne zna več sama igrat. Odgovarja pa za znoret... Ma, sej bo.
Sem pa ponosna na Kristi, dons je šla prvič v vrtec brez pleničkeuser posted image  Že ene 10 dni je čez dan suha (ma se kdaj zgodi da ji uide, ampak malokrat kadar se zelo zaigra) pa sva probala. V vrtcu je mela 2 nesreči, ampak sem itak pričakovala... isto smo mel z Neli ene 2 leti nazaj. Aja, pa današnja nočna plenička je bila tud suha, tko da sem bila zjutri čist ponosna nanjo, se ji je tok zdelo.
Nič, zdej pa grem da ne bo preden grem spat že jutri, kar pa itak bouser posted image
Lepo sanjajte še naprej.

user posted image user posted image user posted image user posted image Kristi

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
4.5.2011 8:35:33   
sjmm
urša in kolumbo...upam, da se vidmo!!!!!!

naš princesek je glih iz spalnice uletu...čist zaliman...pa še rokco je imel poležano...se mogla pihatuser posted image

jz sm pa kr neki zaspana...sm po kuhinjskih omaricah red delala do polnoči...me je un pospravljanje prijev pred tetkouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
4.5.2011 10:33:20   
MIHAILO
BIRDY bravo za KRISTI!!!user posted image user posted image user posted image Kaj naj jaz naredim...Mihailo je od 9m kakal na kahlico,ker je takrat sedel in smo imeli probleme z kakanjem(ko je bil se mali mi je to z ocmi pokzala da bo kakal,sem ga dala na kahlico in je vedno kakal)vse dokler se Sonja ni rodila...Od takrat kaka v plenico,se skrije nekam se pokaka in potem me poklice,obraz si pa z ocmi pokrije kot da ga je sram...se pogovarjam z njim da naj mi pove ,ko bo hotel kakat,ko je povedal kdaj ga nagradim z bomboncki ampak se vedno se skriva...V B osni pa mi je zanimivo da mi je za vsako kakanje rekel,razen enkrat ko nas je bilo veliko pred hiso se je skril za hiso ampak sem ga videla in sva sla na kahlico...zdaj ko smo domov prisli pa se spet skrivauser posted image user posted image

Punce imate kaksne ideje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
4.5.2011 11:25:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

BIRDY bravo za KRISTI!!!user posted image user posted image user posted image Kaj naj jaz naredim...Mihailo je od 9m kakal na kahlico,ker je takrat sedel in smo imeli probleme z kakanjem(ko je bil se mali mi je to z ocmi pokzala da bo kakal,sem ga dala na kahlico in je vedno kakal)vse dokler se Sonja ni rodila...Od takrat kaka v plenico,se skrije nekam se pokaka in potem me poklice,obraz si pa z ocmi pokrije kot da ga je sram...se pogovarjam z njim da naj mi pove ,ko bo hotel kakat,ko je povedal kdaj ga nagradim z bomboncki ampak se vedno se skriva...V B osni pa mi je zanimivo da mi je za vsako kakanje rekel,razen enkrat ko nas je bilo veliko pred hiso se je skril za hiso ampak sem ga videla in sva sla na kahlico...zdaj ko smo domov prisli pa se spet skrivauser posted image user posted image

Punce imate kaksne ideje
nimam pojma....mogoče je le faza in bo to preraseluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
4.5.2011 13:45:18   
SURF
...Mihailo pri nas ista pesem...tudi js mislim,da je obdobje...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
4.5.2011 14:54:19   
Deja
hello babike!!!!!!!
vidim da lepo čvekate, rihtate svoje sončke, da ste kolktolk zdravi.......
jaz vas še kar redno berem, sam napišem pa ne, ker mi res ne znese.... zdaj pa moj princ še spi, pa mam malo časa....
no pri nas je vse še po starem, le to je novo, da je Žiga načeloma suh, samo pri kakanju se mu malo zalomi, ko prepozno pove, pol pa mamo kepico v gatikah... pa nič hudega... bomo že..... ponoči je suh že par mesecev, čez dan pa cca 1m.
je prava čveka, tako da večkrat iščem, kje ma gumb vsaj za volume, če že mute nikjer ne najdem...user posted image

pripravljamo se na 2 oz 3 večje nakupe in vas prosim za vaše mnenje....
1. Avtosedež: nagledanega imamo tega - a imate kake izkušnje z tem sedežem?
Cybex Solution X2fix

2. Kolo - všeč mi je zato, ker ga želim imeti pod kontrolo - ga bremzat, pa še manj prostora zavzame kot tricikel...
Kolo s potisno palico

3. Velika postelja- ker je Žiga tako velik fant, da ima še komaj kaj prostora v kinderbettu in ker je v ikei tako lepo razstavljena, pa še v končni fazi je za 2 otroka....
Nova postelja

Hvala za vaša mnenja in se še kaj tipkamo!

LP Andreja

< Sporočilo je popravil Deja -- 4.5.2011 14:55:59 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
4.5.2011 15:08:53   
SURF
Uff..Deja...bo enih nakupov....glede avtosedeža še nismo tam,bo tale še se da  nekaj časa....glede kolesa...tale,ki si ga prilepila je super ideja,palica se gotovo odstrani,pomožna kolesa pa tudi...tako da po moje je super tale zadevica ..je prav na način step by stepuser posted image ....mi imamo drugače tudi športno kolo,je pa brez vodljive palice...ja tako,da je skakanja malo večuser posted image ....glede postelje....js osebno nebi kupila tako visoke postelje,ker naša madam spi zelo nemirno in bi me črviček grizel tam nekje od znotraj...mi smo kupili 200x140...ogromnouser posted image ker je za nas najbolj praktičnouser posted image ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Žigcu in mamici za suho ritkouser posted image ....pri nas še zgleda ni pravi čas,čeprav je že kar dobro kazalo....do šole pa menda že bouser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
4.5.2011 16:46:48   
Čebel@
deja....mi imamo isti sedež za tadrug avto le da je 9-36

user posted image

preiskusili smo ga le v trgovini....se pa tista mizica odstrani pri 15 kg

za kolo poznaš moje mnenjeuser posted image ....Žigca na kolo in boš videla kako bo

pograd mi ni nič posebnegauser posted image .....meni osebno so lepši tisti,ki imajo namesto predala stopnice....ideja sama pa je dobrauser posted image

user posted image user posted image user posted image  za odvajanje od pleničk

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
4.5.2011 16:53:26   
Čebel@
ZBIRAM MERCATORJEVE TANOVE NALEPKE...ČE BI MI POMAGALE JIH ZBIRATI,VAM BI BILA ZELO HVALEŽNAuser posted image user posted image user posted image ...RABIM JIH PA RES VELIKO(ZA KROŽNIKE IN IZLET)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
4.5.2011 19:10:18   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ZBIRAM MERCATORJEVE TANOVE NALEPKE...ČE BI MI POMAGALE JIH ZBIRATI,VAM BI BILA ZELO HVALEŽNAuser posted image user posted image user posted image ...RABIM JIH PA RES VELIKO(ZA KROŽNIKE IN IZLET)user posted image user posted image user posted image

Ce bom kaksno imela dobis...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
4.5.2011 19:25:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Ce bom kaksno imela dobis...user posted image
hvala....sej so se komaj včeraj začele in bo trajalo do avgustauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
4.5.2011 19:28:00   
Čebel@
mir in tišinauser posted image joj kako pašeuser posted image user posted image ......Hana cel dan poje in regla,tko da,..user posted image user posted image user posted image ....je pa full glasnauser posted image user posted image .....sliši dobro,ampak na vsak način preglasi katerikoli zvok okoli sebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
4.5.2011 19:34:41   
sjmm
dan!

no, že skor..čer!user posted image

smo se pa dons naklepetale, a neuser posted image user posted image ...ful hvala urša in kolumbo s sončkoma za obisk...sva bla z Majkijem prov vesela družbe, sploh tako prijetne, pa še za crkljanje je bla prilikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Evica in Jurko sta pa splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko so obiski odšli je šeu Majki spat, za ene dobre pol urce...itak...pol smo kosilo kuhali, k so bli ta velki že doma okol 2h, oči je pršu ob 5h k smo bli mi že na igrišču, sam je tok pihal d je bil obisk igrišča bol kratkoročen, kar je seveda pri Maju spožilo negodovanje, sam se je doma potolažil s pobarvanko in eno skodelco grozdja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
4.5.2011 19:57:04   
sjmm
http://www.dailymotion.com/video/xfk6rd_soy-tu-duena-capitulo-146-1-gran-final_shortfilms

URŠA...SAM ZATE..UPAM, DA LINK DELA

to je zadnji del une nadaljevanke...sej veš...je v več delčkih..tale je prvi...pol greš pa desno klikat še za ostaleuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 4.5.2011 19:58:48 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.5.2011 21:35:03   
Čebel@
ko sem jaz tukaj je pa zatišjeuser posted image ....mrfi itakuser posted image

čakam malega da se spomni za jestuser posted image

lep večeruser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
4.5.2011 21:37:54   
tanci29
hej

kako kaj
jest semuser posted image ...

čebela-jaz tukajuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.5.2011 21:38:56   
Ajvy
lahko noč punce...

kaj pa je Tancy...a si ok?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.5.2011 21:41:22   
tanci29
jaja ajvy nič hudega...sem malo užaljena..eh ja bz

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.5.2011 21:41:52   
tanci29
aja pa lahko nočka tudi tebi

kako ste ve babnice?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.5.2011 21:43:40   
Ajvy
kdo  te je rastumbal..povej....takoj ga nalomim....he he ...tko mal virtualno....

Me smo ok....na veliko se prepiramo s Tarjo....Tiso odvajamo od dude....in mamo pestro....poleti še plenico oddamo drugam...lol....pol smo pa že velke punce...pa bo še mau lažje...
Utrujena sem u iber.....
Zato grem pa tut že spat..moram ob 5.20 vstat.....nehumano...lol

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?