Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 22:13:55
|
|
|
|
Ploha
|
kolumbo: jaaaa, ravno zato sem jo gledala, ker je turški jezik, tak erotičn pa tud jst pi*zd*im, ker mi je ob 4 tu mač prepozn in zdej ne sledim več redno in mi nekaj ne tima ej jutri sm "frej", če imaš čas?? Mislim no, ob 14.00 morm met južno zrihtano, tko da lahko popoldne po 15.00 al pa dopoldne ob 9.00. za nasledni dan pa že ne vem, je vedno nekaj za delat, pol me pa medved kliče in samo popokam otroke k tašči in letim delat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 22:23:36
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbike kako kaj... jest grem počas u mižule...lepo nočko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 22:27:08
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, jst moram še mal pospravit, likat se še nisem spravla in se očitno tud ne bom. Dons smo se mel kr luštno, bili pri mojih, moj je šel kupit za Levčka kašico tko da bo mali Levček jutri prvič jedu nas žlico. Joj, mi gre kr na jok k vidim da raste Še malo pa ne bo več moj mali jenček, moj buci buci. Mal me trga A za Uršo nobena nič ne ve? upam da so dobro in da grejo hitro domov. Kje je pa Petrušk? Da ni na poti v Rim? Sem v nedeljo bila čist presenečena k je rekla da ma še slaba dva tedna do roka... Kako, madona, sej maš šele sred aprila... Nakar dojamem da je že april, tok gre hitro zadnje dneve... Lepo pančkajte, lepe sanje...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 7:21:52
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro nočka-še kar ok...mi je sicer mučno ustajat sredi noči ...zjutraj sva z kavico spila medtem ko je jedel ...Hana se je zbudila super dobre volje .....sta z dedijem že na poti v vrtec .....jaz bom pa zdele zajterkovala,pol bo mali spet jedel in via ven na
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 7:26:16
|
|
|
|
Čebel@
|
skrbi me za uršo petrušk...se že kej dogaja? tamika...kje si?kako ste?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 7:47:28
|
|
|
|
brkn83
|
jutro kako ste kaj??? A se je Urša že kaj javila? Zanima me kako je kaj Eva????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 9:03:08
|
|
|
|
birdy
|
Evo, sem s kolumbo govorila k je govorila z Uršo. Eva je vredu, nima nič kisika ali česa (je mela menda samo prvi dan), jo majo bolj samo na opazovanju. Verjetno grersta z Evo jutri domov. Moj Levči pa spi. K se zbudi pa gasa na kašico...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 10:54:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...kako ste kaj? Mi smo vredu,danes je koncno prispel vozicek ampak ga zaenkrat lahko se samo gledam v skatlih v delih,ko pa mozek pride iz sluzbe ga bo zmontiral in jutri gremo lahko na sprehod...jutri pa imamo tudi 2.posvetovalnico...vas grem prebrati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 11:09:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Upam,da bo z Evo vse vredu in da pridejo domov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 11:10:55
|
|
|
|
MIHAILO
|
BIRDY ti si res fajna svetovalka glede dojenja,meni si tudi pomagala z svojim nasvetom ,res hvala... Midve se polno dojimo,vcasih pa pride kak tak dan da zvecer nimam mleka preden gre Sonja spat in takrat ji dam am in smo obe zadvoljne...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 11:13:21
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Vidim da kupujete,iščete tudi tele mini traktorje...torej so tudi takšni kjer sežejo vaši malčki do pedal?Kateri?Ko sva v trgovini poskusile na ene dveh ni segla z nogicami do pedal....ko pa gledam in iščem po teh straneh pa tudi različno piše od katere starosti dalje Samo sprašujem....še sreča da ste tu,vedno katera....in da si pomagamo,pa naj bo to pri hrani ali igračah,pri taščah ali pa pri rožah,ali.... sem kar izkoristila ob danem trenutku da vam napišem,da je super ker ste POD TOLE SE KAR PODPISEM...RES STE FAJNE IN SEM VESELA ,DA SEM DEL VAS
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 12:16:44
|
|
|
|
Čebel@
|
sva prišla glihkar s sprehoda...bo mali jedel....zaenkrat še spi v košari na postelji...pol pa nazaj ven lep dan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 12:50:03
|
|
|
|
petrušk_
|
hej...vidm, da sonček res kr zatišje dela tlele gor....mi2 sva cele dneve zunej....sm bla na vezi z uršo, tko k je birdy napisala je eva ok, sam še na opazovanju v bistvu, prideta pa verjetn v petek dam, ne dons... kolumbo tud akcija...šime že spet via zagreb, z jurčkom ma dons kontrolo....tko da let's hope for the best pr men se še nč ne dogaja....kr precej mirno... mi je dala pa kolumbo zagon in voljo, in gre eva jutr za eno nočko na počitnice v bohinj k babici...tko da....upam, oziroma vem, da se bosta čist cool poštimale.... jst kuham južno trenutno, pol grem pa mal vodoravno k evi, da mal moči naberem še za prelepo popoldne.... morm se pa še pohvalit in mam KONČNO nov računalnik, tko da sm mobilna, brez da bi me skoz neki dol metal...no comment....je pa tak ultra fanci šmensi....tamičken, 13,3"....in u ibr zmogljiv, tko da vse dela tik tak.... upam, da ste vse ok, vsak kolkr berem ste kr cool sjmm.... za sedežno.... ajvy... za tvojo princesko ostalo pa hmmm pozabila se še kaj javim....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 13:07:23
|
|
|
|
sjmm
|
dan! lepo slišat za uršo in Evico!!! sva neki turbo dons, med drugim tud turbo prdelala oteklo ustnico...se mi kr smili, sam je bil k raketa...bum je bil neizogiben sva mau pospravla, da bo popoldne mau frej za famili time zdej gre majki spančkat, sam d tortico do konca nardi...so že dišave ..jz mam golaž že skončan, še krompirček skuham, pa maso za palačinke...k sm včeri zvečer pekla jajčka na oko za Jana ...pa pridrvi maj...pačinke, pačinke..jeeeee....pa je bil čist razočaran k niso ble, jajčki mu pa glih niso šli, je rajš po mleko segu petrušk....čakamo s tabo
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 13:08:06
|
|
|
|
sjmm
|
ŠE MAU ZA NASMEJAT TEMA: Nadgradnja fanta v moža Vprašanje: Dragi Skrbnik programov, Lani sem nadgradila odličen program Fant 5.0 v Mož 1.0 in opazila, da je le-ta začel nepričakovano spreminjati že utečene plačilne module, omejuje rože in nakit aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspešno delovali. Nadalje, program Mož 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda naložil je neželjene programe kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Košarka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh ne deluje več in HišnaOpravila 2.6 se je enostavno sesul. Poskušala sem rešiti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3, a žal brez uspeha. Obupana. Odgovor: Draga Obupana, Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je Mož1.0 operacijski - delovni sistem. Poskusite vnesti ukaz C:\PA_SEM_MISLILA_DA_ME_LJUBIS in poženite Solze 6.2. Mož 1.0 bi moral potem avtomatično pognati aplikacije: Kriv_sem 3.0 in Rože 7.0. Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzroči v programu Mož 1.0 zagon Vedno_tiho 2.5, Večer_s_prijatelji 7.0 in Pivo 6.1. Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki oblikuje GlasnoSmrčanje zvočne datoteke.Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Tašča 1.0 ali novega programa Fant. Te aplikacije ne podpirajo programa Mož 1.0 in ga bodo dokončno sesule. V celoti gledano, Mož 1.0 je odličen program, a ima omejen spomin in počasi obvladuje nove aplikacije. Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izboljšala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporočam programsko opremo DobraHrana 3.0 in SeksiPerilo 5.3. Vaš Skrbnik programov
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 13:14:33
|
|
|
|
birdy
|
Sjmm dobra!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 18:40:52
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke.... Evo,četrtek tukaj ina tamala ima zopet vročino,nosek pa na polno spušča...se mi je že zjutraj zdela sumljiva,ker ni hotela z mojega naročja v igralnico,ker ponavadi kar teče tja...ko je prišla vzgojiteljica po njo ni hotela...je rekla mami buba...vzgojiteljica,potem meni reče,da to večkrat kdo potem takole sproba...sem potem še vseeno klicala če je ok....pa je rekla da je samo ,da danes se bolj sama zase igra,da ima bolj slab dan....in evo...danes se bova z mojim malo dol vsedla glede vrtca in kako je nujno potreben......... Sva imeli v planu,da greva v knjižnjico,ker njene sva že res obdelale,pa tudi js moram eno znanstveno fantastiko prebrati,ker za našo slovenistko mi manjka še ta žanr....potem bi šle pa na sladoled.... Se pa cartava,za večerjo sem že poštudirala,že pripravila,pikica se naliva s čajem in gleda Pikija....pa kocke bodo prav gotovo tudi v igri.... Evo pa zopet vikend,ki si ga nismo želeli,upam,da nebo hujšega......
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 18:49:22
|
|
|
|
SURF
|
Sjmm- dobra Petrušk-Lepo da uživata,boš videla da se bo dobr izteklo,ker naši malčki že kar dobro razumejo...če sem prav mislila te skrbi kako bo ko boš v porodnišnici....Kako pa vi furate glede vrtca?Jo boš imela doma?Dj mi malo napiši kako si se odločla in tako, ,sj veš.... Urša- ... Brkn-Boste označeni?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 19:15:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Sjmm- dobra Petrušk-Lepo da uživata,boš videla da se bo dobr izteklo,ker naši malčki že kar dobro razumejo...če sem prav mislila te skrbi kako bo ko boš v porodnišnici....Kako pa vi furate glede vrtca?Jo boš imela doma?Dj mi malo napiši kako si se odločla in tako, ,sj veš.... Urša- ... Brkn-Boste označeni? hej.. ne nič me ne skrbi kako bo ko bojo v porodnišnici, ker je itak moj reku da bo tiste 3 dni doma ko bom v P, tko da ne dvomim da bosta uživala...sam tko...za počitnice...sj veš, moja mami živi 130 km stran, sicer sta se z evo čisto vajeni, je že velikrat jo ona dala spat, ko sva mi2 kam šla, al pr nas doma alpa pr njej, tko da ni panike, sam zanima me kako bi blo če bi bla eva ene 2 dni tam, k moja mami si že ful želi, da bi eva pršla na počitnce, jst pa kr kolebam...sam bolj zaradi bolezni kot kaj drugega....k je že celo zimo skoz neki bolana... VRTEC...druga pesem...itak še ni bla dlje kot 5 dni v kosu tam, zj jo mam skoz doma, k nosek ne neha spuščat, tko da ni nč luštnga....ampak res uživava doma, ko je sonček, pa sva zuni pa to pa skupi greva počivat...res se mava cool....tko da sm se odločila, da jo bom kar mela doma dokler ne grem rodit, zato da bom mirna, da ne bo bolana pol ko bom jst v P...in bosta lahko z očijem mirno hodila k nama z janom na obisk...pa bom vidla pol maja kako nam bo zneslo skupaj doma...če bo tko pridna kot je zdaj jo bom kar izpisala za celo poletje in bo šla pol septembra nazaj.....oziroma oktobra...ko bo malček star že pol leta in bomo lažje prenašal teh taužnt bacilov iz vrtca....upam, da sem se prav odločila
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 20:30:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšno zatišje jaz imam spet bolečo zizo lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 20:41:11
|
|
|
|
Ajvy
|
celo popoldne zunaj...neprecenljivo... Tisa pri atiju...bolje....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 21:00:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kakšno zatišje jaz imam spet bolečo zizo lep večer in lahko noč naj čimprej mine....pa dj se mal merkej....ni vsa fora sam v tem kolk mali vleče in kolk ne.....veter ti ne bo nič dobrga naredu....mogoč bi blo dobr kakšen sprehodek falit in mal počit....drugač pa upam, da te čimprej neha zezat in ti zlavfa spet nazaj kot je treba
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 21:01:39
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy celo popoldne zunaj...neprecenljivo... Tisa pri atiju...bolje.... sam da uživate...to je res neki najlepšega...tud mi2 sva cele dneve zunej....le tko naprej.... pa super da gre tud tisi na boljš....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 7.4.2011 21:23:54
|
|
|
|
Katjusa
|
čer... jst sem čist utrujena komaj čakam florjana, da mi mal benjamina zamoti k zdej sem jst glavna atrakcija pri hiši in kot da ni nobene igrače...... ju3 grem po mojga Florčija komi čakam da ga pocartam..... Ajvy super da gre Tisi na boljše Urša in ostale k rabite Čebala stiskam pesti da vama rata uštimat in da se bolečine ne vrnejo več pazi na zdravje lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?