|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
5.4.2011 20:12:28   
Čebel@
Hana že 1 uro spi,čakam Gala da se zbudi da bova jedla,možek je pa tudi vodoravno,ker je tudi prehlajen....čakam da še mene okužijouser posted image

lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
5.4.2011 20:22:39   
birdy
Lahko noč Čebela... Lepe sanje...
Jst čakam da otroci zaspijo, tamalidve slišim da se še neki premetavata, Leva sem dala budnega v pojsteljico pa da vidim kaj bo. spil je 260ml, pa sej me to več ne čudi ker zdej vsak večer tok spije. Dodajava pa zdej tud čez dan, tko da je na 2 obrokih AM. Sem že hotla čist nehat dojit pa se je revež očitno ustrašu in je včer samo od mojega mleka spal dobre tri ureuser posted image  Tko da konec koncev še kr vztrajam. 
Zderj me pa čaka en lep kup cunj, sta mi tamalidve v soboto razturale prevleko za likalno desko in od takrat nisem nič peglala pa se je nabral precej. Decf je bil super priden mi je dons tisto prevleko spet usposobu, tko da navali narod preden bo kup do stropa.
Kolumbo, sej sva že govorile... Pomoje bo vredu, če je dečko drugač dobre volje pa to bo šlo pomoje lepo nazaj. Tale ventolin na štiri ure pa prav dobro poznam, zdele dva dni boš mela težke noči (mislm, k boš za ventolin mogla vstat). Držta se, pa seveda tud ostali družinski člani.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
5.4.2011 20:54:56   
Čebel@
še kar tukaj strašimuser posted image ...mali se ne zbudiuser posted image

birdy....to mi je pa tuje,da ti obupuješ nad dojenjemuser posted image ....naš user posted image  poje 120ml po flaški in po moje bi še če bi mu dalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.4.2011 21:03:32   
birdy
Čebelca, tud men, tud men. Preveč vsega, verjemi, vsaj približno vem kako ti je glede depresije, od petka do nedelje popoldne sem samo tulila, jokala, piz.dila,... Pol smo šli pa do Kolumbo sem pa mal k seb prišla. Ne vem, mam včas občutek k da nisem sposobna vsega porihtat, da men tole ne bo šlo... Bomo vidli...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.4.2011 21:08:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Čebelca, tud men, tud men. Preveč vsega, verjemi, vsaj približno vem kako ti je glede depresije, od petka do nedelje popoldne sem samo tulila, jokala, piz.dila,... Pol smo šli pa do Kolumbo sem pa mal k seb prišla. Ne vem, mam včas občutek k da nisem sposobna vsega porihtat, da men tole ne bo šlo... Bomo vidli...

evo isto pri meni...pol pa najprej prekolnem tole dojenje in da dovolj ne spimuser posted image ...itak da bova zmogleuser posted image no ti ziher,za mene je pa bolj malo šanse da bom pol leta ustrajalauser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
5.4.2011 22:38:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
6.4.2011 7:04:53   
birdy
Evo kolumbo, prebrala, dobra jeuser posted image  Sem jo Neli prebrala, pa prav da če ona tud ne sme mene zbudituser posted image  Zdej pa pravi da ona ne zna kosila narestuser posted image
Dons sem zakomirala na kavču, celo noč sva z Levom spala v dnevni, z vsemi nažganimi lučmi. Bombo pa tud mam. Nč, grem Neli zrihtat za vrtec, se beremo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
6.4.2011 7:38:32   
Čebel@
jutro

sem prišla pogledat,če je kaj novega o Evici in uršiuser posted image

mala v vrtcu-se je že sitna zbudilauser posted image ....mali ima še vedno poln nosekuser posted image user posted image .....pa ga skos pucava,pa še vedno slišim da ima nekaj notruser posted image ....mogoče pride patronažna z vago in da se bomo kopaliuser posted image .....naj vam povem,da je naš požeruhec zadnjič v dveh dneh dobil 80guser posted image user posted image user posted image ....samo res pa veliko pojeuser posted image user posted image user posted image

pridem še pol kej okrog,ko boste budneuser posted image

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
6.4.2011 8:50:17   
brkn83
Dobro jutro.

Na hitro se mal javim, ker enostavno ni časa. Včeraj sem delala do pol destih, evo zdej ob devetih pa imam že spet masažo sicer zdele sam eno.

No ja pa mal bi mogla pospravit, pa nekako ni neke volje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
6.4.2011 10:58:23   
brkn83
ja punce kje pa ste danes vse.

sjmm - najlepša ti hvala za poslano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če bom pa potrebovala še kaj druga pa ti javim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
6.4.2011 11:01:44   
SURF
Pozdravljene.....

SE OPRAVIČUJEM,KER NIMAM ČASA,POKOMENITIRATI........NEVEM NA KOGA NAJ SE OBRNEM ZA INFORMACIJE....KER TALE NAŠA PEDIATRINJA IN NJENE SESTRE SO ZA PO TELEFONU PREVEČ ZASEDENE...KAKO JE GLEDE CEPLJENJA PROTI KLOPOM,TAMALA SMRKA,JE TO RAZLOG DA NAJ POČAKAM,JO OBDRŽIM PODALJŠAN VIKEND DOMA,DA SI SMRKANJE PONEHA(ČE?) IN JO POTEM NA PONEDELJEK PELEM CEPIT...ALI JO PELEM KAR DANES.......PROSI ZA NASVETE....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
6.4.2011 11:47:01   
birdy
Če že par dni smrka je ok. Sam "sveže" ne sme bit. Vem ker so men Kristi in Leva oba cepli čeprov sta kašljala in smrkala. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
6.4.2011 12:18:14   
Čebel@
salt....nimam pojmauser posted image

bila patronažna pri nama-zadnjičuser posted image user posted image user posted image ....mali ima pri treh tednih okrogle 3 kileuser posted image user posted image user posted image ....ga je skopala-glavico ne,ker smrkauser posted image ....je rekla da greva lahko ven na sonček,ampak bova šla popoldan,če ne bo pihalouser posted image ....zaenkrat je full lepo zunajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
6.4.2011 12:53:47   
Ajvy
frej dan se prileže---upam,da se popoldne veterček pomiri, da lahko izkoristimo sonček...

Tisi so dali danes ven šive...je bila zelo zelo pogumna...čeprav je blo kr.....moja princeska...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
6.4.2011 13:03:38   
Ploha
kolumbo: v tork je zadnji del ask-i-memnu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
6.4.2011 13:54:32   
sjmm
dan!

evo naju...sploh ne vem kva sva počela ceu dopoldne, sam tud do škatle nism pršlauser posted image

sem si pa grivo mau poštimala, pa posoda, pa cote obest, pa risanko gledat, ker k je majkiju ena risanka všeč..pol je.. mami tuki čiči...pa skupi gledava, pa ene 2 x ga je dopoldne sveta jeza pograbila in se čist razkur in napihne in kr vriska...ker ga je ena prkolca hecala...se ni hotla na avtek prkloptuser posted image user posted image ....sej mi je šlo ful na smeh...sam sm ga kr na ignor

zdej je pa čas d kosilo spackam...pol pa menda d gremo po sedežnouser posted image user posted image

čebelcv....super za vašega junaka, da tak rasteuser posted image user posted image ..pa nej hitr mine smrklčekuser posted image user posted image user posted image

ajvy...super za pogumno princesko in še bol super za lep in prost danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...huda pesmica, lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa upam, da bo Jurko hitr doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn...ni za kaj!!!user posted image

komi čakam na novice o urši in eviciuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
6.4.2011 14:30:54   
SURF
Hvala Brdy za informacijouser posted image !

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
6.4.2011 14:36:37   
SURF
Vidim da kupujete,iščete tudi tele mini traktorje...torej so tudi takšni kjer sežejo vaši malčki do pedal?Kateri?Ko sva v trgovini poskusile na ene dveh ni segla z nogicami do pedal....ko pa gledam in iščem po teh straneh pa tudi različno piše od katere starosti daljeuser posted image
user posted image user posted image Samo sprašujem....še sreča da ste tu,vedno katera....in da si pomagamo,pa naj bo to pri hrani ali igračah,pri taščah ali pa pri rožah,ali....user posted image sem kar izkoristila ob danem trenutku da vam napišem,da je super ker steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Umrl je 6-letni fantek,rr-jvke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali katera ve zakaj?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
6.4.2011 16:24:21   
Katjusa
hej punce tale pesmica od kolumbo mi je pa kr filen najnih 2 naredila pred oči.... sicer vsega tega še ne znata sta pa na dobri poti in danes ponoči je benjamin vstal (florjana ni bilo, da bi ga zbudiluser posted image user posted image user posted image user posted image ) v glavnem ob pol treh se moj začne vstajat in ga vprašam kam gre pa reče a ne slišiš da se benjamin po hodniku s poganjalčkom vozi... v glavnem se je zgleda zbudil prižgal luč in po igračih sodeč se nekaj časa igral potem pa ko se je naveličal se je vsedel na poganjalčka in zadirkal po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj ga je pol sam pobral in nesu v psoteljo in ga zjutraj ob 7 komaj zbudil......

dons nam pa zmrzovalno omaro pirpeljejo in mi nismo garaže do konca pripravli...... tak je to če dec pr bajt komandirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem mene še kr matra pradvsem psiha od ponedeljka sem sam še v solzahuser posted image user posted image user posted image komaj čakam da mine tole... kolk časa trajauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
6.4.2011 19:39:37   
Čebel@
nič novega o urši in evi?user posted image

salt...nimam pojma zakaj je umrluser posted image je pa žalostnouser posted image

katjuša....ziher bo rana na user posted image  še nekaj časa sveža in bo bolela...nisem šla nikoli čez to HB,tko da ugibam...po moje da ne boš nikoli pozabila,mogoče se boš kdaj spraševala kakšen bi bil in podobno.....ampak si močna...in ko bo preveč bolelo,jokaj,ne zadržuj v sebiuser posted image

sjmm.....nakup sedežne uspel?

smo bilo popoldan na sprehoduuser posted image user posted image user posted image ....Hana pančka,Gal se pa krega z dudouser posted image ......ati je našel en avtek za nas-jutri se bojo bolj zanimali,ker je italijanuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
6.4.2011 20:03:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
6.4.2011 20:23:11   
Ajvy
tko dan je bil lep...kar se sonca tiče....so me pa 14.30 klical iz vrtca ,da Tisa bruha....in driska...tko da sem kar z vozičkom letela po njo.....je bla čist bleda k sem pršla....je pol doma še enkrat bruhala....sem  spakirala, pa je šla k Tinetu....da mal Tarjo obvarjem, pa še v službo moram jutr....
Sem klicala...prav ,da ni bruhala več..tko da upam,da je to to .....
MAtr...poletje se začenja, pa tile bruhalno driskalni pohodi....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
6.4.2011 20:40:47   
sjmm
evo nas.....smo mel leteče popoldne...sam zdej smo lepo pristal na ta novi sedežni...uživancija, pa vsi se gor spravmo, pa še za kakega je placuser posted image user posted image user posted image

vidm d še nič novic od urše????user posted image user posted image

zdej nesem majkija spat, je že mlekca pohamsal...pol pa kavček...prihajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy...za tvojo pupo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa nism vedla d je poletje za driskico in kozlačkanjeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
6.4.2011 20:58:33   
Katjusa
čer punce...
čebela hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image nisem si mislila, da bo tako hudouser posted image user posted image user posted image
pa super da imate tako pridnega jedca domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy vidim da vi tud rabiteuser posted image user posted image user posted image user posted image kako ste pa kej drugače?

sjmm opa nova sedežna a ste jo kuj dobil (ponavadi se čaka), čakam na kako slikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res super, da se lahko zdej si nanjo zvaliteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
6.4.2011 21:00:38   
Katjusa
pozabla sem vam zaželet lahko noč in čim manj nočnih vstajanj

aja jst sem dobila že svojo drugo plačo in sem zadovoljna sicer sem dala zdej enega otročka v olajšavo tak da se mal bolj pozna in sem bila 7 dni na bolniški pa je plača skoraj eneka kot prejšni mesec.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?