Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.4.2011 20:12:28
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana že 1 uro spi,čakam Gala da se zbudi da bova jedla,možek je pa tudi vodoravno,ker je tudi prehlajen....čakam da še mene okužijo lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.4.2011 20:22:39
|
|
|
|
birdy
|
Lahko noč Čebela... Lepe sanje... Jst čakam da otroci zaspijo, tamalidve slišim da se še neki premetavata, Leva sem dala budnega v pojsteljico pa da vidim kaj bo. spil je 260ml, pa sej me to več ne čudi ker zdej vsak večer tok spije. Dodajava pa zdej tud čez dan, tko da je na 2 obrokih AM. Sem že hotla čist nehat dojit pa se je revež očitno ustrašu in je včer samo od mojega mleka spal dobre tri ure Tko da konec koncev še kr vztrajam. Zderj me pa čaka en lep kup cunj, sta mi tamalidve v soboto razturale prevleko za likalno desko in od takrat nisem nič peglala pa se je nabral precej. Decf je bil super priden mi je dons tisto prevleko spet usposobu, tko da navali narod preden bo kup do stropa. Kolumbo, sej sva že govorile... Pomoje bo vredu, če je dečko drugač dobre volje pa to bo šlo pomoje lepo nazaj. Tale ventolin na štiri ure pa prav dobro poznam, zdele dva dni boš mela težke noči (mislm, k boš za ventolin mogla vstat). Držta se, pa seveda tud ostali družinski člani.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.4.2011 20:54:56
|
|
|
|
Čebel@
|
še kar tukaj strašim ...mali se ne zbudi birdy....to mi je pa tuje,da ti obupuješ nad dojenjem ....naš poje 120ml po flaški in po moje bi še če bi mu dala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.4.2011 21:03:32
|
|
|
|
birdy
|
Čebelca, tud men, tud men. Preveč vsega, verjemi, vsaj približno vem kako ti je glede depresije, od petka do nedelje popoldne sem samo tulila, jokala, piz.dila,... Pol smo šli pa do Kolumbo sem pa mal k seb prišla. Ne vem, mam včas občutek k da nisem sposobna vsega porihtat, da men tole ne bo šlo... Bomo vidli...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 5.4.2011 21:08:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Čebelca, tud men, tud men. Preveč vsega, verjemi, vsaj približno vem kako ti je glede depresije, od petka do nedelje popoldne sem samo tulila, jokala, piz.dila,... Pol smo šli pa do Kolumbo sem pa mal k seb prišla. Ne vem, mam včas občutek k da nisem sposobna vsega porihtat, da men tole ne bo šlo... Bomo vidli... evo isto pri meni...pol pa najprej prekolnem tole dojenje in da dovolj ne spim ...itak da bova zmogle no ti ziher,za mene je pa bolj malo šanse da bom pol leta ustrajala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2011 22:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 7:04:53
|
|
|
|
birdy
|
Evo kolumbo, prebrala, dobra je Sem jo Neli prebrala, pa prav da če ona tud ne sme mene zbudit Zdej pa pravi da ona ne zna kosila narest Dons sem zakomirala na kavču, celo noč sva z Levom spala v dnevni, z vsemi nažganimi lučmi. Bombo pa tud mam. Nč, grem Neli zrihtat za vrtec, se beremo...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 7:38:32
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro sem prišla pogledat,če je kaj novega o Evici in urši mala v vrtcu-se je že sitna zbudila ....mali ima še vedno poln nosek .....pa ga skos pucava,pa še vedno slišim da ima nekaj notr ....mogoče pride patronažna z vago in da se bomo kopali .....naj vam povem,da je naš požeruhec zadnjič v dveh dneh dobil 80g ....samo res pa veliko poje pridem še pol kej okrog,ko boste budne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 8:50:17
|
|
|
|
brkn83
|
Dobro jutro. Na hitro se mal javim, ker enostavno ni časa. Včeraj sem delala do pol destih, evo zdej ob devetih pa imam že spet masažo sicer zdele sam eno. No ja pa mal bi mogla pospravit, pa nekako ni neke volje.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 10:58:23
|
|
|
|
brkn83
|
ja punce kje pa ste danes vse. sjmm - najlepša ti hvala za poslano . Če bom pa potrebovala še kaj druga pa ti javim.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 11:01:44
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene..... SE OPRAVIČUJEM,KER NIMAM ČASA,POKOMENITIRATI........NEVEM NA KOGA NAJ SE OBRNEM ZA INFORMACIJE....KER TALE NAŠA PEDIATRINJA IN NJENE SESTRE SO ZA PO TELEFONU PREVEČ ZASEDENE...KAKO JE GLEDE CEPLJENJA PROTI KLOPOM,TAMALA SMRKA,JE TO RAZLOG DA NAJ POČAKAM,JO OBDRŽIM PODALJŠAN VIKEND DOMA,DA SI SMRKANJE PONEHA(ČE?) IN JO POTEM NA PONEDELJEK PELEM CEPIT...ALI JO PELEM KAR DANES.......PROSI ZA NASVETE....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 11:47:01
|
|
|
|
birdy
|
Če že par dni smrka je ok. Sam "sveže" ne sme bit. Vem ker so men Kristi in Leva oba cepli čeprov sta kašljala in smrkala.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 12:18:14
|
|
|
|
Čebel@
|
salt....nimam pojma bila patronažna pri nama-zadnjič ....mali ima pri treh tednih okrogle 3 kile ....ga je skopala-glavico ne,ker smrka ....je rekla da greva lahko ven na sonček,ampak bova šla popoldan,če ne bo pihalo ....zaenkrat je full lepo zunaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 12:53:47
|
|
|
|
Ajvy
|
frej dan se prileže---upam,da se popoldne veterček pomiri, da lahko izkoristimo sonček... Tisi so dali danes ven šive...je bila zelo zelo pogumna...čeprav je blo kr.....moja princeska...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 13:03:38
|
|
|
|
Ploha
|
kolumbo: v tork je zadnji del ask-i-memnu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 13:54:32
|
|
|
|
sjmm
|
dan! evo naju...sploh ne vem kva sva počela ceu dopoldne, sam tud do škatle nism pršla sem si pa grivo mau poštimala, pa posoda, pa cote obest, pa risanko gledat, ker k je majkiju ena risanka všeč..pol je.. mami tuki čiči...pa skupi gledava, pa ene 2 x ga je dopoldne sveta jeza pograbila in se čist razkur in napihne in kr vriska...ker ga je ena prkolca hecala...se ni hotla na avtek prklopt ....sej mi je šlo ful na smeh...sam sm ga kr na ignor zdej je pa čas d kosilo spackam...pol pa menda d gremo po sedežno čebelcv....super za vašega junaka, da tak raste ..pa nej hitr mine smrklček ajvy...super za pogumno princesko in še bol super za lep in prost dan kolumbo...huda pesmica, lepa ...pa upam, da bo Jurko hitr dober brkn...ni za kaj!!! komi čakam na novice o urši in evici
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 14:30:54
|
|
|
|
SURF
|
Hvala Brdy za informacijo !
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 14:36:37
|
|
|
|
SURF
|
Vidim da kupujete,iščete tudi tele mini traktorje...torej so tudi takšni kjer sežejo vaši malčki do pedal?Kateri?Ko sva v trgovini poskusile na ene dveh ni segla z nogicami do pedal....ko pa gledam in iščem po teh straneh pa tudi različno piše od katere starosti dalje Samo sprašujem....še sreča da ste tu,vedno katera....in da si pomagamo,pa naj bo to pri hrani ali igračah,pri taščah ali pa pri rožah,ali.... sem kar izkoristila ob danem trenutku da vam napišem,da je super ker ste Umrl je 6-letni fantek,rr-jvke... ali katera ve zakaj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 16:24:21
|
|
|
|
Katjusa
|
hej punce tale pesmica od kolumbo mi je pa kr filen najnih 2 naredila pred oči.... sicer vsega tega še ne znata sta pa na dobri poti in danes ponoči je benjamin vstal (florjana ni bilo, da bi ga zbudil ) v glavnem ob pol treh se moj začne vstajat in ga vprašam kam gre pa reče a ne slišiš da se benjamin po hodniku s poganjalčkom vozi... v glavnem se je zgleda zbudil prižgal luč in po igračih sodeč se nekaj časa igral potem pa ko se je naveličal se je vsedel na poganjalčka in zadirkal po stanovanju moj ga je pol sam pobral in nesu v psoteljo in ga zjutraj ob 7 komaj zbudil...... dons nam pa zmrzovalno omaro pirpeljejo in mi nismo garaže do konca pripravli...... tak je to če dec pr bajt komandira v glavnem mene še kr matra pradvsem psiha od ponedeljka sem sam še v solzah komaj čakam da mine tole... kolk časa traja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 19:39:37
|
|
|
|
Čebel@
|
nič novega o urši in evi? salt...nimam pojma zakaj je umrl je pa žalostno katjuša....ziher bo rana na še nekaj časa sveža in bo bolela...nisem šla nikoli čez to HB,tko da ugibam...po moje da ne boš nikoli pozabila,mogoče se boš kdaj spraševala kakšen bi bil in podobno.....ampak si močna...in ko bo preveč bolelo,jokaj,ne zadržuj v sebi sjmm.....nakup sedežne uspel? smo bilo popoldan na sprehodu ....Hana pančka,Gal se pa krega z dudo ......ati je našel en avtek za nas-jutri se bojo bolj zanimali,ker je italijan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2011 20:03:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 20:23:11
|
|
|
|
Ajvy
|
tko dan je bil lep...kar se sonca tiče....so me pa 14.30 klical iz vrtca ,da Tisa bruha....in driska...tko da sem kar z vozičkom letela po njo.....je bla čist bleda k sem pršla....je pol doma še enkrat bruhala....sem spakirala, pa je šla k Tinetu....da mal Tarjo obvarjem, pa še v službo moram jutr.... Sem klicala...prav ,da ni bruhala več..tko da upam,da je to to ..... MAtr...poletje se začenja, pa tile bruhalno driskalni pohodi....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 20:40:47
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas.....smo mel leteče popoldne...sam zdej smo lepo pristal na ta novi sedežni...uživancija, pa vsi se gor spravmo, pa še za kakega je plac vidm d še nič novic od urše???? zdej nesem majkija spat, je že mlekca pohamsal...pol pa kavček...prihajam ajvy...za tvojo pupo.... ..pa nism vedla d je poletje za driskico in kozlačkanje
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 20:58:33
|
|
|
|
Katjusa
|
čer punce... čebela hvala nisem si mislila, da bo tako hudo pa super da imate tako pridnega jedca doma ajvy vidim da vi tud rabite kako ste pa kej drugače? sjmm opa nova sedežna a ste jo kuj dobil (ponavadi se čaka), čakam na kako slikico pa res super, da se lahko zdej si nanjo zvalite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 6.4.2011 21:00:38
|
|
|
|
Katjusa
|
pozabla sem vam zaželet lahko noč in čim manj nočnih vstajanj aja jst sem dobila že svojo drugo plačo in sem zadovoljna sicer sem dala zdej enega otročka v olajšavo tak da se mal bolj pozna in sem bila 7 dni na bolniški pa je plača skoraj eneka kot prejšni mesec.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?