|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
9.4.2011 13:51:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mater ste zgovorne......skrajen cajt da za neki časa skenslam RR

pa ne no...... jst te že tak nič ne slišim nič ne vidim, takole te vsaj malo berem.....
drugače nezgovornost pa prepisuj temu, da je zunaj ful toplo in da je sobota..... mi smo bili zunaj smo dali na tla en velik tepih in smo se sončli in igraliuser posted image user posted image user posted image user posted image ati je pa garažo prebijal tak da se že da hodit iz kleti v garažo mal še more popravit in potem da se lepo naredi pa spuca in pride not trampolin do takrat da našparam za jakuzziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.4.2011 20:22:55   
Urša08
čer

Mi smo imeli en čudovit dan. Smo malce pitnikovali z mojimi in moževimi starši. Otročka navdušena da sta se lahko po dvorišču pojala, Evica je večinoma pančkala v vozičku. Za jutri imamo plan it v volčji potok - zaenkrat samo planuser posted image user posted image user posted image tako da sem že kar sedajle dala obarco kuhat, pa knedelčke sem not zakuhalauser posted image .

Čebela res je kar je Katjuša napisala, vse izkoriščamo tole lepo vreme. Kako ste pa vi preživeli dan? Glede dojenja ti pa lahko samo to rečem, da ti sama veš kaj najbolj paše tebi in Galu. Nobene te ne bo obsojala, pa tudi ti sama se ne sekiraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj raje vsak trenutek s tvojima sončkoma user posted image

Katjuša super da si končno lahko Florjana objela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar nacartaj se še za nazaj če se da user posted image user posted image user posted image user posted image sem se jaz tudi mogla ker mojih dveh nisem od ponedeljka videla. Uf kolk je blo težko samo žal drugače ni šlouser posted image .

Sjmm kje si? Je vse v redu?

Ajvy kako je s Tiso?

Sunny lepo te je brat? Kdaj imaš že ti rok?

Petrušk kako ste pa vi? Ful lepo da takole z Evico skupaj uživata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam da je najboljše da zdrava dočaka bratca user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika, Birdy, Mihailo, Kolumbo, Tanci, Onasis, Brkn, Baki, Rebeka, , ... in vse ostale kako ste - pogrešam vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.4.2011 21:04:06   
sjmm
HELOV!

se javljam na dužnost!!!user posted image user posted image

smo bli po večini doma, sam včeri popoldna sva fante peljala v kino, je Miha končno praznoval s prijatelji, pa še mau u meka, pa vmes sva bla z Majkijem na plac ...

dons...čistilna akcija, pekla torto, štrudelj, okna pomila, fantje in oči so dvorišče pošlihtal, pa avto optal, pa Majki je dobil tobogan in peskovnik...smo lepo poštimal, zdej sm pa še tortico okrasila in mau za ju3 prpravla k pridejo moji, da popraznujemo Mihčev pretekli in saškin prihajajoč RD

v glavnem sem vas prebrala, pa sm tok crklnjena d grem zdej sam pod tuš, pa pol sedežno peglat

LEPO D STE ME POGREŠALEuser posted image

PA DRAGA URŠA....VIDIM, DA SI ŽE DOBILA NAJLEPŠE DARILO NA SVETU IN STE Z EVICO DOMA!!!!!!!!!!!!!!!!PA VSEENO TI ŽELIM VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PREDVSEM PA OGROMEN KOŠ ZDRAVJA ZA VSE VAS, PA VELIKO LJUBEZNI, DA BO VEDNO TKO LEPO BRAT TVOJE POSTE, PA KAK TRENUTEK NAJ SE NAJDE TUDI V DVOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.4.2011 22:13:10   
tanci29
čerr

kako lep dan je spet bil...mi smo bili pridni in smo vozili karjole sm ter tja...lopate so plesale in motikce so se vrtele...voda od tuširanja pa je bila črno črnauser posted image

,ajchy-mi smo bili čisto cel dan zunaj..je tok fajn ker mulčki lahko brez problema letajo naokoli in jih ne abiš met skos na uču ker imamo ograjeno dvorišče....jeeeeeeeeeeeee to so lepote naše hiške..tako zelo lepo je

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
10.4.2011 7:49:36   
MIHAILO
Ojla punce...
URSA dobrodosleeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cuvajte se ...

Cebela cisto pravilna odlocitev,ce zaradi dojenja nic ne spis,si zivcna je bolje dati dodatek in bosta oba sita in naspanauser posted image user posted image ...

Mi smo sli vceraj na sprehod,je Sonja zacela jokat kot da je lacna in mi je bilo cudno,ker preden smo sli sem jo podojila in je dolgo dojila...tok je jokala da sem jo ven vzela in smo sli proti domu,ker ni bilo nobene klopce sem stala in dojilauser posted image ...ko sem prisla domov je popila 90ml dodatka...je bila lacna in verjetno da se pri meni ne naje...ona samo spi na joski ze od prvega dneva...skoz jo moram zbujat,zokat...in se podojimo jo odlozim cez 20min spet...tako da bom zdaj ,ko bojo res polne dojke podojila ostalo pa dodatek...vsaj 2m sem jo polno dojila...ponoci pa spi do 5h zjutraj in takrat jo samo iz ene podojim ker je toliko mleka...
Cebel probaj tudi ti tako kot jaz malo dodatka malo dojenja in bo tako lazje kot da ne bi dojila,ker bo veliko mleka naenkrat dobil in ne bo tako hitro iskal...ampak ti itak naredi kot vama najbolj odgovarja jaz samo predlagam ...pa ne sekiraj se sploh,ce ne gre pac ne gre...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   [Brisano sporočilo]
10.4.2011 9:44:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
10.4.2011 9:54:48   
rebeka84
Oj!

Kako ste? Mi smo dobro, včeraj smo ves dan preživeli zunaj.  Uroš je že barvo dobil ker je zelo veliko na soncu. Kupila sem mu nove igrače za v pesek tako da se sedaj važi z njimi.
Mi2 z Matejem se še vedno polno dojiva. Imam naval mleka in ko vleče se mu kar zaletava. Pol pa je živčen, tak da sem sedaj začela to prvo mleko izčrpavat, da je potem manjši naval. Prejšnji teden smo bili v posvetovalnici, težek je 5500g.

Urša si dobila zs?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.4.2011 12:05:18   
MIHAILO
Ojla se enkrat...Jaz sem malo pospravljala ,pa cote sem zlikala tko da je zdaj nekaj casa mir-ne dolgouser posted image ...zdaj cakamo da Mihaila uspavamo potem kosilamo in gremo ven...vceraj smo tudi cel dan vozickali dmo domov prisli jest ,preoblect pa nazaj...user posted image Mihailo pa full uziva ,ko se pelje v vozicku...sedi kot en kralj in mu dam kaj za jest(bonboncek,bobipalcko,keks,banano)in ko poje sam stegno roko in rece sss,sss,sss-kar pomeni se...je ves navdusen ,ko vidi kolo,motor,avtobus,kamion tako da res uziva...zmeraj pa gremo na igrisce kjer ga damo ven tam pa nori...Z Sonjo se danes lepo dojimo ob 5h,7h,9h,11h tako da dodatek pride v postev ob 21h pred spanjem in mogoce se enkrat cez dan...vceraj ji ga nisem dala cez dan in zato je bil verjetno prblem ,ko smo sli na sprehod ,ker je bila se lacna...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.4.2011 15:38:42   
Katjusa
Dan punce, kako ves je lepo brat....

Čebela upam, da se nisi resno odločila mal umaknt od RR-ja, če pa ja pa spoštujem tvojo odločitev in pravtako odčločitev okoli dojenja me nismo tu da sodimo kaj je prav in kaj ne al smo prjatlcfe in te podpiramo al pa bolje, da mso tiho tak da jst te čist podpiram in mislim, da je to čist tvoja odločitev in da če so nostop neke težave je res boljše takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gal bo pa vseeno tak al tak kmalu žogo brcal, čeprav ko ga v zibelki pogledaš se ti to mogoče ne zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm kak peskovnik imate, sedežne še tud nisem videla.... pa lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli včeraj obisk in smo delali čokoladno fontano sicet je to blo bolj pozno in sta Flori in beni že spala ampak je sotalo čokolade in vsega tak da smo jo prej še enkrat naredili in sta tok uživala. slikice so sicer nastale k fontana ni več tekla zaradi premalo čokolade in je bilo že vse pomazano:)
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.4.2011 20:53:10   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čerr

kako lep dan je spet bil...mi smo bili pridni in smo vozili karjole sm ter tja...lopate so plesale in motikce so se vrtele...voda od tuširanja pa je bila črno črnauser posted image

,ajchy-mi smo bili čisto cel dan zunaj..je tok fajn ker mulčki lahko brez problema letajo naokoli in jih ne abiš met skos na uču ker imamo ograjeno dvorišče....jeeeeeeeeeeeee to so lepote naše hiške..tako zelo lepo je

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ste pa skoraj tko kot mi cel vikend

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.4.2011 21:09:47   
brkn83
Čer.

Evo končn mal časa za računalnik.

Vikend ful deloven, jutri pa me čaka gora cunj za zrihtat, potem pa še moram v knjižnico, pa s kolegico sem zmenjena za kavico.

Grem počasi pod tuš pa v postlo, ker sem kr utrujena.

Mal sem vas prebrala, nekaj zapomnila, nekaj pozabila:
čebela - važn, da si ti zadovoljna in posledično bo tudi Gal. Spoštujem tvojo odločitev, in verjamem da si se odločila prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša - sem res vesela, da ste z evo doma in da ste uživali na sončkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - super fotke tovjih sončkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo - vidim, da si imela danes off dan. Superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm - ti pa zopet ful pridna v kuhinji in pri pospravljanju. Vsaka ti čast, da imaš tolk volje in energije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tko na hitro sem mal pokomentirala, če sem katero izpustila mi naj ne zameri.

user posted image user posted image  A je mogoče katera zasledila, kaj se je zgodilo (kakšen jevzrok smrti)  z otročkom od sibil????? Ko sem namreč to prebrala sem bila čist fertik, si res ne znam predstavljati kako ji jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.4.2011 21:15:32   
petrušk_
zdravo punce

evo 5 minut za rr

se javljam na raport, da je pr nas še vse mirno, se dojenčku še nikamor ne mudi....drugač pa uživamo 1000 na uro zunej cele dneve in smo tud mi mal pridni okrog hiše...eva nori po pesku in z vsem mogočim voznim parkom k ga ma.....

smo bli dons pri bioenergetiku - zj bo mel na njej 4 dni terapij na daljavo, ji bo poskusu ojačat imunski sistem, pol bo kao še 3 tedne v njej, pol bo pa konc terapije....upam, da nam uspe...res je prijeten možakar....

brala sm...komentiram pa kej med tednom...ok??

lp vsem

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
10.4.2011 21:43:02   
Katjusa
čer punce.....
ni kej sonček utrujauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn
mislim da na tisti temi na 9 al 10 strani sama napisala kaj je bilo nekaj se mu je košček kruha zataknil in zadel ob nek živec k ti srce podivja in ga niso mogli umirit....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ni za razmišljat.....
drugače sme pa danes ful na vas študirala smo misli it na jezero in bi te bla poklicala sam je pa pol benjamin ful dolgo spal in smo ga pustili.... pol smo se pa kr pred blokom mal igrali....

punce lepo se imejte, uživajte v prelepi pomladi in naj vam sonce sije tako v srčkih kot na nebu... lahko noč

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
10.4.2011 21:43:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

zdravo punce

smo bli dons pri bioenergetiku - zj bo mel na njej 4 dni terapij na daljavo, ji bo poskusu ojačat imunski sistem, pol bo kao še 3 tedne v njej, pol bo pa konc terapije....upam, da nam uspe...res je prijeten možakar....

a to pomaga? to me pa res zanima..... stiskam pesti da bo pomagalo

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
10.4.2011 22:04:10   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

zdravo punce

a to pomaga? to me pa res zanima..... stiskam pesti da bo pomagalo

bomo vidl...jst sm se odločla da probam čist vse....od bioenergetika še k homeopatu...pol pa res obupam in se sprijaznim, da bo z leti bolje :)

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
11.4.2011 8:17:35   
MIHAILO
Ojla punce...kako ste kaj?mi smo vstali ob pol7h in smo zajtrkovali,preoblekli zdaj pa mihailo risanke gleda ,sonja je pa v posteljici ,mogoce bo zaspala...potem gremo prvic sami na sprehod in bomo sproti vzeli kosilo iz vrtca...upam,da nam bo laufalo lepo samim...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
11.4.2011 8:47:30   
brkn83
Dobro jutro punce.

Kako ste kaj??? Js že delovno - likalik seže hladi, sem namreč vse polikala in pospravila cote v omare, pospravila sem že denvno soabo in kopalnico, zdej me čaka pa še kuhinja - še prej pa moram iti cote obesit.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
11.4.2011 8:49:02   
brkn83
user posted image

evo za vse tiste ki jo potrebujete.

Js si bom pa zdele raje privoščila en metin čaj

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
11.4.2011 9:09:27   
rebeka84
dobro jutro!

mi smo šli včeraj popoldan na sprehod in je Matej zaspal v vozičku okoli 16ih, spal je do devetih zvečer se zbudil in jedel in spal do pol štirih ko je spet papcal potem pa spet zaspal do pol sedmih.user posted image

Jaz še malo počakam, da bo kakšna stopinja več, potem pa gremo tudi mi na svež zrakec.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
11.4.2011 10:13:04   
Urša08
jutro

Rebeka
prvo sem tebi dolžna še odgovor. Jaz ti danes popoldan pošljem na tvoj naslov - sem dobila jauser posted image user posted image user posted image user posted image , glede e mi je pa vseeno kar je tebi lažje. Lahko nakažeš ali pošlješ, mi je vseeno.

Medva z Žigcem sva bila pri pediatrinji na kontroli, ušesek ok, atb do četrtka zvečer in ta teden doma. No sej danes imam vse user posted image user posted image user posted image doma. Bomo malce skupaj. Še en čajček popijem potem bomo šli pa vn s tamalimi na sončkauser posted image . Mormo izkoristit tole vreme. Od jutri naprej gre pa Nejc v vrtec, ga pa po kosilo poberem, mi bo lažje, da mi ne bo treba Žigca zbujat.

čebela kje si? Pa ja nisi resno mislila user posted image user posted image user posted image user posted image pogrešam tvoje poste sploh zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
11.4.2011 10:14:15   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dobro jutro punce.

Kako ste kaj??? Js že delovno - likalik seže hladi, sem namreč vse polikala in pospravila cote v omare, pospravila sem že denvno soabo in kopalnico, zdej me čaka pa še kuhinja - še prej pa moram iti cote obesit.

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A prideš še k meni, mamo kar precej dela user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
11.4.2011 10:15:58   
Urša08
Punce sem pa še eno novičko izvedela k me je pa kar potrla. Moja Evica bo lahko astmo imela user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sicer srčno upam, da se je ognemo. Joj mene je kar stisnilo pri srčku user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem rekla da morm povedat mi je koj malce lažje pri srčku če s kom to delim. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
11.4.2011 10:17:30   
Urša08
Mihailo itak da bo vse super na sprehodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nč bat, jaz grem s tremi in je super user posted image

Rebeka super se rihtata z Matejem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
11.4.2011 10:21:09   
Urša08
Včeraj smo naredili izlet v volčji potok in je bilo prečudovito. Smo si vse dinozavre ogledali, pa rožice, šli na kavico in seveda na igrala. Sta otročka ob pol štirih čist zakomirala v avtuuser posted image user posted image user posted image Smo bili pa kar 5,5 ur v volčjem potoku, je šel čas tako hitro da smo bili vsi presenečeni.

Kolumbo še teb sem dolžna odgovor glede tametila. Sem si rekla pa dejmo probat, mogoče pa rata spet na polno. Ful se mi gre pri Evi da bi jo čim dalj dojila ker tako dobili od mene za imunski sistem in glede na njeno smolo to zelo rabi, tako da je vsak ml mojega mleka zanjo koristen.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
11.4.2011 10:23:01   
Urša08
Sjmm kako ste praznovali rojstna dneva?

Ajvy kako je Tisa?

Tamika kako ste pri vas?

Birdy pa tvoji trije sončki?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?