Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 13:10:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 http://cnoutdoor.en.alibaba.com/product/205144193-50229866/sofa_set.html ej men je pa tale všeč - sicer bi imela v črni ali pa v rjavi barvi. Sem zdej čist not padla ko to gledam. ej petrušk - a sta že kdaj od njih kej naročala????? hej...ja moj je naročal že ni da ni....tko da nič skrbet, k to gre itak direkt v kontejner zraven k viličarjem, oni dostavjo do teh k viličarje delajo, ni bojazni da nebi pršlo, k uni so res zanesljivi k že 6 let z njimi dela bom vprašala kako in kaj....za garnituro mislim da ne bo problema, ležalnik pa zihr ne bo možno, ker je minimum order 20 komadov za take manjše zadeve....garniture pa min 3...tko da dj mi na zs gsm pošl pa ko moj dobi ceno in vse podatke ti javim
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2011 13:28:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 13:38:36
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 http://cnoutdoor.en.alibaba.com/product/205144193-50229866/sofa_set.html ej men je pa tale všeč - sicer bi imela v črni ali pa v rjavi barvi. Sem zdej čist not padla ko to gledam. ej petrušk - a sta že kdaj od njih kej naročala????? hej...ja moj je naročal že ni da ni....tko da nič skrbet, k to gre itak direkt v kontejner zraven k viličarjem, oni dostavjo do teh k viličarje delajo, ni bojazni da nebi pršlo, k uni so res zanesljivi k že 6 let z njimi dela bom vprašala kako in kaj....za garnituro mislim da ne bo problema, ležalnik pa zihr ne bo možno, ker je minimum order 20 komadov za take manjše zadeve....garniture pa min 3...tko da dj mi na zs gsm pošl pa ko moj dobi ceno in vse podatke ti javim ne ne sej nisem mislila, da ne bi prišlo, ker tudi mi poslujemo z njimi, sicer naročamo popolnoma druge proizvode. Sem mislila, če si že od te firme naročala. o joj, pa tak sem hotla met takšne ležalnike. bom še mal pogledala, mogoče pa mi jih kje uspe najti.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 13:40:14
|
|
|
|
brkn83
|
petrušk a pa ti boš ziher dons naročalaa. Namreč vidim, da imajo ful velik teg pohištva sam zdej nimam časa pogledati vsega.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 13:45:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
O kako lepe zadeve za vrt... BRKN zelo lepo si uredila svojo okolico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 13:48:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM to je grozno od te mame ,da je tako reagirala...Pa saj to so otroci in je razumljivo ,da se tudi kaksna nesreca zgodi,zato smo pa mi zraven njih da jih usmerjamo ne pa da se zacne kregat Sem kar jaz jezna postala...ampak nazalost nekateri starsi so taksni ,da so se sposobni kregati tudi z otrokom in se spustijo na ta nivo...tudi moj mihailo kaj spici ali pa kateri otrok njemu...vedno poskusam jih usmerit na lepo ne pa tako.kot ona...Ne sekiraj se uglavnem..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 13:50:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA kako je bilo pri p?Upam,da je Eva ok?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 16:23:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, jst mam mireno zdele ene 2-3 tedne. V tem času mam sicer skoz kak izcedek (ajde, kak dan vmes je premora), naj bi bila zelo učinkovita, lahko jo daš tud samo za eno leto notri, ni panike. V splošnem pas drži mirena pet let, ampak se jo lahko da za krajši čas not. Sem se pa jst od mirene mal zredila pa napihnjena sem precej. Lahko jo daš noter tud za krajši čas, čeprav te bo vsak G grdo gledal če jo boš že po enem letu dala vn. Aja glede izcedka je vse ok, lahko se pa vleče tud pol leta torej zame ni zaščite...... za tabletke je reku da nisem primerna.... sam 5 let čakat pa ne mislim.... sicer pa zdej tak neki časa spet ne bom na vrsti da se kej prime..... Brkn pa kak imate vi lepo na igrala bomo tud kr k vam prišli kam boste pa zdej bazen postavli k ste dali trampolin na mesto kjer je prej bil bazen.... predvidevam:) Mihailo upam, da boš pamatna in šla na dopust, v nedeljo smo se mimo vašega bloka peljali sam ne vem točno v katerem si rekla si da imate pogled dol na center.... mi smo pa šli v center ins mo šli tam čez da se nismo vozli okol in po vseh samoforjih florjan je pa že okužil Benjamina sicer jst vseeno upam, da ne bo bomo pa videli čez 14 dni. sem mal gledala po netu lahko bi bil mumps al kako se reče sam ni imel pa nič vročine ampak samo oteklino... in glede na to da otročke pri 2 letih cepijo proti mumpsu in florjan je imel opravljena vsa cepljenja je čist možno da gre za pač neko drugo vnetje..... je pa babi rekla, da je danes že malo boljši.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 16:24:16
|
|
|
|
Katjusa
|
pa mi je le uspelo post poslat mi je 2x ven vrglo zdej sem si pa skopirala je pa šlo lepo popoldne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 17:54:33
|
|
|
|
sjmm
|
grejem loverja...sej se mi ne da glih na zmenk z njim, sam je kup že večji kot jz oči je šeu s ta malima po nove supergce...Majki je imel zdej še yellow cab čevlje, Miha pa ene visoke najkice in je obema vroče za znort Jan se ubada s smetmi...nosi do kontejnerjev...pa ga na dvorišču že punce čakajo Saška pa mi je delala družbo pri kavici, je imela odmor med učenjem...evo zdej pa ona učit, jz pa na loverja
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 17:55:27
|
|
|
|
sjmm
|
urša...kako ste??? kako je z Evo???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 18:04:41
|
|
|
|
Čebel@
|
danes jemo na 1 uro ....še Hana je sitka-kašla in smrka .....mami pa spet proti depresiji ah vam ne bom težila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 18:54:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes jemo na 1 uro ....še Hana je sitka-kašla in smrka .....mami pa spet proti depresiji ah vam ne bom težila ko ti je hudo pomisli na dni ko ste se imeli lepo.... pri otrocih pač pridejo taki dnevi k kej ne gre po planu..... mene je pa moj cel dan mu govorim da me glava boli, da naj hitro pride in on me kliča da bo 20 čez 5 doma in čeprav dela do 4 in ima do doma cca30 minut..... pol me pa 20 čez 5 kliče da je šel iz službe mislim pa ka se norca dela..... in zdej sem lepo večerjico skuhala in je nostop neki težil benjaminu.... pa pusti otroka star je 2 leti .... in sva se spičla je reku, da me ne boš pol klicala in šel v klet . dons z njim sploh ne govorim nej se sam s sabo meni..... če bi zase in za benjjamina kuhala bi jedla kr juhico itak benjamin ostalega skoraj nič ne je k se juhice prej naje...... dec tečen.... Benjamin pa uživa sam v banji in vse igrače ima zase ga je tol kepo slišat k se lepo igra jst pa mal parilo zlagam in pospravljam v omare.....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 20:06:59
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - sej nekaj igral še manjka - sicer ena hiška in gugalnica. upam, da bo kmalu. Vi kr pridite kdaj naokoli. Ja trampolin je sam začasno tam, ker pač zdej ni trave tam spodaj, potem pa ga bomo mal prestavili. Sej imamo veliko prostora okoli, tk da ni problem. Nik že pol urce spi, jutri gre zgodaj v varstvo, ker js že začnem z masažo ob sedmih. Sem zdej vse pripravila. Sva pa z nikom popoldan malo kolesarila in sem kr mal utrujena - bom verjetn kr kmal šla v postlo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 20:09:26
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ danes jemo na 1 uro ....še Hana je sitka-kašla in smrka .....mami pa spet proti depresiji ah vam ne bom težila Ne čebela ne smeš se podajati proti depresiji. Če vama slučajno dojenje ne steče se ne sekiraj dodaj AP in bo. Če pa je kaj druga potem pa nam kr zaupaj, sej zato smo tukaj.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 20:50:09
|
|
|
|
birdy
|
Ajej, prejle sem Leva kopala in sem ga glih dala na previjalno k nam je luč dol padla. Matr, če bi ga še kopala bi bla zdele zih na urgenci z polomljeno peto. Ta luč je tista stara steklena, težka pa kot cent. Dec je pa reku, kaj sem delala? No, pol je komentiru da mu je bila itak grda (je še od tasta in tašče). Sem ga napizdila da če bi kermu kol na glavo padla da ga ne bi bilo več. Matr še dobro da mamo ostale lustre lahke Urša, javi se, mene mal skrbi...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 20:53:22
|
|
|
|
birdy
|
Čebela Vem da je težko ampak ner met temnih misli. Prosi moža in pejt do kake kolegice, pomaga, boš vidla da pomaga. Jst še vedno pravim, nismo samo mame, vzem si ćass zase. Hormoni te mečejo in ukrotila jih boš z kako rečjo ki te veseli.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2011 21:14:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2011 21:14:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2011 21:15:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2011 21:17:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 21:35:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA SPOROČA DA JE Z EVICO SPET V BOLNICI ne no....pa te ne moreš.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 21:44:53
|
|
|
|
birdy
|
Oh božice Želim vama čimhitrejše okrevanje in da bosta hitro spet doma pa še za Uršo da zdrži vse skupaj
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 4.4.2011 22:00:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA SPOROČA DA JE Z EVICO SPET V BOLNICI o neeeee,boge...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?