|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
4.4.2011 10:28:47   
birdy
Sjmm, tale mamica je mela pa pomoje slab dan. Pri nas je Neli tud mal bolj živahna pa ruži tud k bager pa se mi zdi da je to čist normalno. Sej k tako ruži ji povem da ne sme, da mora mal merkat, ampak več pa res ne morem narest. Jst bi kr lepo še naprej hodila na tisto igrišče, sej je narejen za vse. In kjer je veliko otrok se pač dogajajo take nesreče. Tistamamica bi pa mogla hčerki povedat da tvoj mali ni naredil zanalašč in da se zgodi. Ne vem no, tud Kristi je tako občutljiva in bi isto reagirala kot ta punčka, ampak nenazadnje sem jst zraven zato da jo umirim, ne pa zato da napizdim tistga k je ponesreči neki podrl. 

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
4.4.2011 10:28:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sedaj pa še eno vprašanje za tiste ki živite okol Kamnika al ga pa poznate. V soboto gremo v volčji potok in sedaj iščem kako gostilno al picerijo v bližini, ki ima okusno hrano, pa ne bi blo slabo še kak kotiček za otroke. PLis če katera veuser posted image

čebela a je bila gužva to soboto?

jaz se spomnim le na Paparotijauser posted image
v soboto ni bilo neke hude gužve...no največ jih je bilo itak na igralihuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
4.4.2011 10:33:54   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sjmm, tale mamica je mela pa pomoje slab dan. Pri nas je Neli tud mal bolj živahna pa ruži tud k bager pa se mi zdi da je to čist normalno. Sej k tako ruži ji povem da ne sme, da mora mal merkat, ampak več pa res ne morem narest. Jst bi kr lepo še naprej hodila na tisto igrišče, sej je narejen za vse. In kjer je veliko otrok se pač dogajajo take nesreče. Tistamamica bi pa mogla hčerki povedat da tvoj mali ni naredil zanalašč in da se zgodi. Ne vem no, tud Kristi je tako občutljiva in bi isto reagirala kot ta punčka, ampak nenazadnje sem jst zraven zato da jo umirim, ne pa zato da napizdim tistga k je ponesreči neki podrl. 

JA, SEJ IGIRŠČE JE PAČ ČIST BLIZU, NA KONC ULICE IN JE RES FAJN, NO SEJ MED TEDNOM DOPOLDNE..UPS ČRKE..sva bol sama, pa sosedova punčka z dedijem k je enako stara in se pač igramo...jz delam potičke onadva jih pa z lopatkam nazaj v peskovnik pospravta...in kako nej mu pol dopovem d jih uni punčki pa ne sme pospravit nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma tale naš je res gavnar, sej ne, da bi koga ugdaril al pa porinil al kej takega...sam take malenkosti se pa zgodijo, pa še mau gluha ušesa ima za vsa pravila...sploh, če pomislim na ostale 3 kok so bli pridkani k bubice povsod, sam so jih tud zmer fasal...tale Majki je pa bol po mamici, pa se glih ne dauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
4.4.2011 10:34:04   
Čebel@
dan

zajterkujem piškoteuser posted image user posted image

včeraj smo imeli otrvoritev žara in smo imela na dvorišču mini piknikuser posted image user posted image user posted image ...danes sta dedi in babi Hano peljala v vrtec,ker je šel ati po treh tednih nazaj v službouser posted image .....Hano nekaj zdravje načenjauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
4.4.2011 10:34:39   
sjmm
birdy...kako kej drgač tvoji ptički???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
4.4.2011 10:35:46   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dan

zajterkujem piškoteuser posted image user posted image

včeraj smo imeli otrvoritev žara in smo imela na dvorišču mini piknikuser posted image user posted image user posted image ...danes sta dedi in babi Hano peljala v vrtec,ker je šel ati po treh tednih nazaj v službouser posted image .....Hano nekaj zdravje načenjauser posted image user posted image user posted image

user posted image

lep dan tudi vama z galčijem!!!!

pa en koš za Hanči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
4.4.2011 10:59:08   
brkn83
sem si zdej ravno mal ngledala ratanovo pohištvo za zunaj in se je ful težko odločiti kaj bi imeli. Upam, da bom končn kaj našla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
4.4.2011 11:08:22   
birdy
Sjmm, mulčki so kr ok, zaenkrat celo vsi zdravi. Lev mal pokašljuje, ampak to itak skoz. Kristi mi še vedno zameri, moram prov Levčka mal komu drugmu uturit da sploh hoče it k meni. Ja, Kristi je moja občutljiva punčka, prava princeska. Neli pa, ah ja, trma... Jo fejst daje. Pa sej bo bolje. Kaj šele pride z pubertetouser posted image  tTo pa ti itak najbolje vešuser posted image
Pa vi, kako ste? Saška pridna? Prov rada berem vaše prigode z Saško k moja pubertetas ni tok daleč. Me kr mal nostalgija dajeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 11:40:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 11:43:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
4.4.2011 11:46:19   
birdy
Ej, kje si se prijavila? Da se še men mogoče fatamorgana pokažeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2486
4.4.2011 11:47:01   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

sem si zdej ravno mal ngledala ratanovo pohištvo za zunaj in se je ful težko odločiti kaj bi imeli. Upam, da bom končn kaj našla.

hej...mi2 si bova prpelala iz kitajske povej če rabiš.....cena 500 eur....vse kar vidiš na sliki
[img]https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=2a53d98737&view=att&th=12f1f6ff488e0e3d&attid=0.1&disp=inline&zw[/img]

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
4.4.2011 11:51:15   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

hej...mi2 si bova prpelala iz kitajske povej če rabiš.....cena 500 eur....vse kar vidiš na sliki
[img]https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=2a53d98737&view=att&th=12f1f6ff488e0e3d&attid=0.1&disp=inline&zw[/img]

ne prlep mi slikce

link

http://cnoutdoor.en.alibaba.com/product/434254362-200200454/garden_rattan_dining_room_set.html

za večje slikce mi pa pošlji mail da ti dam ekstra slikce....dobi se v črni ali rjavi (šekasti) barvi

dobava predvidoma junija

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.4.2011 11:56:41   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BLUZIM PO NETU ŽE 2 URI...Jure spi, speglan še nč....Šime me je klicu d ma dopust in je že na njivi, tko d bomo spet sami......sm se prjavla na Rtv slo na eno hujšanjeuser posted image user posted image user posted image ....držte fige d se mi fata morgana prkaže in me izberejo izmet 10000 kandidatovuser posted image

zdej grem pa res PEGLaaaaaaatttt

DRŽIMMMMMMMMMMMM    PESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2489
4.4.2011 12:02:42   
petrušk_

BLUZIM PO NETU ŽE 2 URI...Jure spi, speglan še nč....Šime me je klicu d ma dopust in je že na njivi, tko d bomo spet sami......sm se prjavla na Rtv slo na eno hujšanjeuser posted image user posted image user posted image ....držte fige d se mi fata morgana prkaže in me izberejo izmet 10000 kandidatovuser posted image

sta se kej pogovorila glede ratana?
k mi2 bova dons naročala
cena 500 eur
tutto completto

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.4.2011 12:09:32   
Ajvy
gremo delat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 12:15:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 12:19:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 12:20:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
4.4.2011 12:43:28   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

tega sma mu kupila...s tem ,da mu je moz se pomoizne namestil...

user posted image

Rebeka ta iz bc se mi zdi da je manjsi kot nas in pri tem iz bc se volan ne vrti tako zato je lazje pomojem,ker pri tem nasem se lahko obraca full in pol itak ne more se peljat tako majhen otrok...

KERA HUDA MAŠINA EJJJJJJJJ TEGA ŠE NIMAMOuser posted image user posted image user posted image

ampak pri nas ne pali,ker ga ne zna voziti...user posted image To pridite pa vi k nam sprobatuser posted image

< Sporočilo je popravil MIHAILO -- 4.4.2011 12:44:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2495
4.4.2011 12:47:07   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sjmm, mulčki so kr ok, zaenkrat celo vsi zdravi. Lev mal pokašljuje, ampak to itak skoz. Kristi mi še vedno zameri, moram prov Levčka mal komu drugmu uturit da sploh hoče it k meni. Ja, Kristi je moja občutljiva punčka, prava princeska. Neli pa, ah ja, trma... Jo fejst daje. Pa sej bo bolje. Kaj šele pride z pubertetouser posted image  tTo pa ti itak najbolje vešuser posted image
Pa vi, kako ste? Saška pridna? Prov rada berem vaše prigode z Saško k moja pubertetas ni tok daleč. Me kr mal nostalgija dajeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa s Saško so vzponi in padci, prepiri in lepi dnevi...sej vse v mejah ljubezniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.4.2011 12:54:20   
sjmm
mi2 sva se naigrala na igrišču in se našetkala...sam je blo mau krize vmes..k oči dela pri sosedih in je mali vidu avto...kaj oči...AVTOOOOOO...ker mu oči pusti d on not bluzi kadar hoče...sm huda glede tega...morm mojmu spet ene govorilne prštimat...k pol k ma mali kak izpad jeze...pol pa mami pokličeuser posted image

zdej morm pa mau za kosilo prštimat,dons bo riž in gobovo-zelenjavna omakca, zeljna solata s fižolčkom, za zdele sm pa ta velkim sadno solatko nardila d mau vitaminčkov dobijouser posted image user posted image

mi2 sva se grozdja napokala...jz sm namreč že ceu teden na shujševalni...zdele te dni bo mau hujše k bo tetka na pohodu in takrat si res zaželim kak košček čokolade, sam sm si kr eno ta temno prštimal za krizne momente...drgač pa zajtrk, večerja malica...jogurt ali sadje, kosilo pa kar normalno, sam d prvo pojem solato, pol pa še mau prostora ostane za kaj drugega, sej bi rada sam ene dobre 5 kil..pa bo preci bolš za v oprijete majčke in kopalkeuser posted image

zdej pa grejo princ v deželo sanj

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
4.4.2011 12:55:19   
sjmm

NAVIJAMO ZA IZBOR!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2498
4.4.2011 12:59:00   
brkn83
http://cnoutdoor.en.alibaba.com/product/205144193-50229866/sofa_set.html

ej men je pa tale všeč - sicer bi imela v črni ali pa v rjavi barvi. Sem zdej čist not padla ko to gledam.

ej petrušk - a sta že kdaj od njih kej naročala?????

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
4.4.2011 13:03:59   
brkn83
http://cnoutdoor.en.alibaba.com/product/376510848-200200452/beach_rattan_lounge.html

pa tale ležalnik.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?