Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je največja neumnost, ki ste jo kdaj ... 21.4.2011 11:06:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30 Da se v nosečnosti ne smeš visoko stegovat, ker se lahko otroku popkovina okoli vratu zavije to je pa dejansko res. moja mami je pomivala okna in visoko obešala perilo in sem imela popkovino 2x zavito okoli vratu tako da so bile velike komplikacije pri porodu v prvi nosečnosti sem se merkala ful, nič stegovala, ama res nič. 2x ovita popkovina. V drugi nosečnosti se nisem pazila čist nč, stegovala kor sm se lahko, pa še selili smo se in sem pucala pa v omare pospravljala, če ni šlo sem še na prste stopila in še probala se mal potegnt rezultat, popkovina ni bla nč ovita... drgač pa pri nas ko imamo koline, naj ne bi nosečnica gledala, ne vem kako nesrečo prnaša...hm...
|
|
|
|
RE: Kaj je največja neumnost, ki ste jo kdaj ... 21.4.2011 14:16:33
|
|
|
|
Helenc80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leona2009 Pa še to mi je zadnjič znanka rekla.Da je od nosečnosti odvisno obnašanje dojenčka,ko se rodi.Je rekla,če ti nič ni bilo bo dojenček zelo priden,če pa te je nosečnost mučila bo pa nemiren.::) ha ha, potem bo moj čista nirvana
|
|
|
|
RE: Kaj je največja neumnost, ki ste jo kdaj ... 21.4.2011 20:59:20
|
|
|
|
Leona2009
|
Ja moj tudi.:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?