Klemy82 -> RE: Kaj je največja neumnost, ki ste jo kdaj slišale v / o vaši nosečnosti. (9.2.2011 17:03:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA1 Meni je recimo delodajalec "naročil", da bi bilo bolje zame, če bi se do nastopa porodniškega dopusta, spravila v bolniški stalež. :S LOL [sm=jezicek.gif] kot da si jaz to lahko izbiram.... Dobra fora. Ker namreč, v kolikor si na takem delovnem mestu, ki ti lahko med nosečnostjo škodi, ti mora delodajalec najti ustrezno alternativo znotraj podjetja, za isto plačo, če pa to ni mogoče, si lahko doma, na njegove stroške (dobivaš plačo, krije prispevke), če si pa na bolniški, si mu pa v strošek le prvi mesec, potem si v strošek državi. eh, eni so pa res... Aja, ravno pred pol ure sem bila 'podučena', da se vsi dojenčki na ta svet rodijo imuni na vse bolezni, kar jih je in da to traja ene pol leta.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley23.gif[/image] Tak da itak ni panike, če kdo pride bolan na obisk dojenčka gledat, ne?..... Am.... sej ne vem, al bi se smejala, jokala al bi raj koga na gobec.
|
|
|
|