Nastya
|
Jaz sem rodila z EA v Kranju, je bilo za plačat - če se sedaj dobro spomnij je bilo 180 €. Najprej sem šla na posvet, pregled hrbtenice - bolj tako na hitro, dobila obrazec za izpolnit - it z njim v labaratorij, odvzem krvi.. Če bi še 1x šla rodit - bi definitivno povnovno izbrala EA..to je kot noč pa dan..v PO prišla s svojimi popadki, povedala da želim EA, brez komplikacij, prišla, vstavila, brez hudih bolečin, ko je bil popadek - je prenehala, potem nadaljevala, in ko sem jaz videla prej kakšne bolečine so bile - popadki in potem, zakooonnn...čutila kako mi odteka plodovnica, čutila iztis otroka, a brez bolečin..super..naslednji dan pa utrujena isto kot vsaka druga, ki je rodila naravno..se pravi, prejšnji dan sem bila brez bolečin, naspidirana v nulo, drugi dan pa sem bila isto kot sostanovlka z mano v sobi, ko je rodila z Ultivo, s to razliko da moj sin je lepo dremuckal in bil ves zadovoljen spal, njen pa je bil ves razdražen in jokajoč..midve pa obe iste, utrujene.. Posledica pri meni pri EA pa je, kar je rekla moja ginekologinja ta, ker sem rodila brez bolečin, zelo hiro, ker je telo sproščeno, ne napenjaš mišic in ker nisem bila pridna pri Keglovih vajah, mi je še vedno ostala povešena vagina, oziroma ta mišica je malo raztegneja, razlahljana..nekako tako..tako da če se boš odločila za to, jaz ti svetujem da se daj..a bodi pridna po porodu s Keglovimi vajami.. ne vem pa zakaj bi nekaj bolelo, če ni treba..medicina gre naprej..če te boli zob greš k zobozdravniku in ga prosiš, naj ti da inekcijo, da ne bo bolelo..in če ne boli, se nekaj dobro naredi..
|