|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj vam gre pri taščah najbolj na živce?
30.7.2011 17:10:26   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Včasih so bila skromna darilca in veliko radosti,
danes so draga darila in nič radosti.

žal še kako resnično ...

pri nas sicer večkrat moja mami kupi kakšno oblačilo. Mi tudi ni vedno ful všeč, ampak vseeno sem vesela, da meni ni treba kupit in otroka seveda tudi to nosita. Ne vem, zakaj bi jima vsiljevala svoj okus, če jima tudi kdo drug kupi kaj, kar je najbrž tistemu, ki kupi, všeč user posted image
meni sicer razni risani junaki (Ben10, Spiderman ...) niso všeč, moja mami pa včasih sploh ne pogleda, kaj je na slikah (ali pa, kaj piše, sploh, če je v angleščini, niti ne razume in je včasih prav hecno), tako da je kupila majico Ben 10 pa kapo Gormiti ... in našemu fantinu so bile prav te stvari najbolj všeč, ker se mu zdijo nekaj posebnega user posted image In??? Naj se zdaj na mrtvo skregam, ker je kupila majico z Ben 10??? Tako kot je rekla Mateyka, za umazat je dobro user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.7.2011 17:14:43   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: shakira

Joj ene ste pa res čudneuser posted image . Bodite vesele, da sploh kej kupijo. Če vam pa ni všeč ji pa to povejte, da naj drugič rajš ne kupi hello kitty, ker vam ni všeč. Vam , ne otroku.

Še dobr, da ene tuki gor niste moje tašče, ker za brez veze neki komplicirate....

Jest svoji povem , če mi kaj ni všeč, če se v čem ne strinjava je pa tud normalno.
In se ful uredu zastopiva.

Podpis!

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu shakira)
Neposredna povezava do sporočila: 202
30.7.2011 20:34:10   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

aja...pudabla napisat kaj mi gre pri njej na živceuser posted image ...hja...mogoče to, ker se nikoli ne ponudi za varstvo...ali pa da frockov nikoli  ne povabi k sebi na počitnice....ali pa to, da se vedno pritožuje čez tasta ( sej je v resnici bolj težke sorte),  po drugi strani pa nč ne naredi, da bi ji bilo boljš...user posted image ...ali pa da mi na dolgo in široko razlaga recept jedi, čeprav ve, da jo jaz po istem receptu pripravljam že najmanj deset let...hja...pa sem tiho...ker mi ni težko, ker se čez čas lahko butnem v avto in odšibam domov...Pa je srečna ona in jazuser posted image ...lepo je imeti svoj kotiček...se imamo zaradi tega veliko raje...

To tud moja dela. A to pride s starostjo? user posted image

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 203
30.7.2011 22:33:59   
betty.ford
pri taščah vam gre najbolj na živce to, da niso vaše mame. priznam, da od kar poznam svojo taščo, rajši imam svojo mamo. pa je moja tašča čist okej ženska.

eno dresiranje ste že dale skozi in niti pod razno se ne želite dresirati ponovno... predvsem zato, ker je pred vami naporen trening vaših otrok.

bi povprašala še malo drugače: kaj vam gre pri vaših mamah najbolj na živce?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 204
30.7.2011 22:52:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama

Mimogrede, vprašanje za mamice: kaj naredite ko vam tašče/mame/tete prinesejo oblačilca za otroka, ki so vam (in vašem partnerju) ful grda! (Npr. meni tašča prinaša hello kitty oblačila za malo, ki so mi za pobruhat ogabna.) Vzet je pač treba, ker se spodobi... kaj pa dalje? A otrokom to oblečete ko npr. veste da tašča pride na obisk, ali date te zadeve takoj stran, mogoče prodate / podarite? (Samo kaj če se tašča spomni enkrat na "tisti lepi rozasti hello kitty klobuček"? user posted image user posted image user posted image )

Nobeno oblačilo, ki ga je od kogar koli dobila mi ni bilo še za pobruhat ogabno....in vedno jih hčerka nosi, če ji le ni premajhno......itak pa tudi zdaj že kupim kako majco ali čeveljčke na hčerino željo, ki jih sama nikoli ne bi, hčerki je pa všeč (Tom in Jerry majica recimo, Jagodka sandali).......

Isto kot liliana. Ponavadi ne gledamo "kupljenemu konju v zobe" in tako tudi hčeri vzgajam. če je kaj reeees grdo, jima oblečem za doma, da pa zarad tega sploh ne bi oblekla pa ne. Nismo tako vzvišeni in bogati. Imam pa res super taščo, ki ve kaj mi je všeč in tudi če mi kaj ni, ji lahko povem to.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.7.2011 16:26:18   
mika
meni se pa zaradi pocukranosti zdi za pobruhat, sem jaz "čudna". Dokler moja V. sama ne bo hotela nositi rozastih čipkastih oblekic, hello kitty variant in podobnih zadev v princeska-stilu, jih ji jaz ne bom oblačila, ker so meni osebno, kot tudi mojem partnerju, ogabne (poudarjam - stvar okusa!). Kot pravim - če pa bo čez en čas sama želela biti rozasta čipkasta princeska - ok, takrat ji bomo kupovali pocukrane stvari. Dokler pa nima svojega okusa, hja... bo pač oblečena po okusu staršev.

pOtem se bosta pa s partnerjem konkretno morala brzdat, da hčerke od ogabne pocukranosti ne bosta pobruhala.

Morata pa vidva veliko bruhat, glete nato, da je veliko deklic oblečenih v Hello kitty oblačilca. Sploh v vrtcu, kjer je toliko deklic na kupu....najbrž vaju na izhodu čaka vedro.

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 206
31.7.2011 16:37:06   
Tutan
Moja tašča je zlata. Resno. Cunj pa načeloma ne kupuje, ponavadi mu da nekaj € takrat, ko gremo v večji šoping. Smo dobili že vsega in svašta, od roza oblačil (fantka imamo) do puhastih sintetičnih nogavic, pa za nič nisem rekla, da je ogabno, ali da se mi bruha. Enostavno sem podarila naprej ljudjem, ki imajo deklice (razen sintetičnih nogavic user posted image , ampak sem podarila, nisem prodala....). Če pa slučajno kdo prinese oblačilo, ki pač ga mi standardno ne kupujemo, ga pa vedno ponosimo doma (ne moreš verjet, kako se lahko en 4letnik umaže???).
Ampak res, resno me je tole malo pretreslo.... bruha se mi ob teh cunjah, to in to mi ni všeč, pocukrano, osladno itn .... to je pa resnično odlična vzgoja in preddispozicija za nadalno življenje (še posebaj, ko to otrok sliši in naslednji dan to reče punčki v vrtcu s Hello Kitty oblekico: bruha se mi).... saj sploh ne vem, kaj naj rečem. user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 207
31.7.2011 20:33:41   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: mika
meni se pa zaradi pocukranosti zdi za pobruhat, sem jaz "čudna". Dokler moja V. sama ne bo hotela nositi rozastih čipkastih oblekic, hello kitty variant in podobnih zadev v princeska-stilu, jih ji jaz ne bom oblačila, ker so meni osebno, kot tudi mojem partnerju, ogabne (poudarjam - stvar okusa!). Kot pravim - če pa bo čez en čas sama želela biti rozasta čipkasta princeska - ok, takrat ji bomo kupovali pocukrane stvari. Dokler pa nima svojega okusa, hja... bo pač oblečena po okusu staršev.

pOtem se bosta pa s partnerjem konkretno morala brzdat, da hčerke od ogabne pocukranosti ne bosta pobruhala.

Morata pa vidva veliko bruhat, glete nato, da je veliko deklic oblečenih v Hello kitty oblačilca. Sploh v vrtcu, kjer je toliko deklic na kupu....najbrž vaju na izhodu čaka vedro.

najhuje bo, če se bo uresničilo in bo "sama želela biti rozasta čipkasta princeska", ko se bo hčerka enkrat zavedla, kako jima je slabo ob njenem okusu in kako jo dojemata vsak moment ko je tako oblečena. boga punca, če do tega pride..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 31.7.2011 20:34:38 >

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.7.2011 20:59:05   
shakira

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: mika

najhuje bo, če se bo uresničilo in bo "sama želela biti rozasta čipkasta princeska", ko se bo hčerka enkrat zavedla, kako jima je slabo ob njenem okusu in kako jo dojemata vsak moment ko je tako oblečena. boga punca, če do tega pride..

se podpišem

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 209
31.7.2011 21:00:25   
Nocturama
Ja, res je.
Odprle ste mi oči.
Hvala vam.
Spoznala sem, da sva s partnerjem najbolj grozna starša na svetu. Najino detece je res ubogo... user posted image Res ne vem, kako jo bova z najinim (ne)okusom za oblačila pripravila na bodoče življenje. Uboga revica... user posted image
Najboljše da jo kar posvoji tašča, saj ima enkraten okus za oblačenje deklic. Tako je, to bomo naredili. Hvala še enkrat! Le kaj bi brez vas! user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.7.2011 21:09:40   
mateyka
Res ne vem, kako jo bova z najinim (ne)okusom za oblačila pripravila na bodoče življenje. Uboga revica... user posted image

si se mal zbegala? ti trdiš da neokus (za bruhat) obstaja, mi pravimo da imajo vsake oči svojega malarja in noben okus ni za bruhat.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 31.7.2011 21:10:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 211
31.7.2011 21:22:15   
mika

Ja, res je.
Odprle ste mi oči.
Hvala vam.
Spoznala sem, da sva s partnerjem najbolj grozna starša na svetu. Najino detece je res ubogo... user posted image Res ne vem, kako jo bova z najinim (ne)okusom za oblačila pripravila na bodoče življenje. Uboga revica... user posted image
Najboljše da jo kar posvoji tašča, saj ima enkraten okus za oblačenje deklic. Tako je, to bomo naredili. Hvala še enkrat! Le kaj bi brez vas! user posted image

A ti si res tako razumela naše pisanje....(merilo za dobre starše je okus oblačenja) al se samo napravljaš?
Ni vajino detece ubogo pač pa ti, ker ni fajn toliko bruhat. Lahk čist shiraš, pa še želodec od krčenja ful boli.

Razlago ti je napisala mateyka, menda zdaj razumeš.

< Sporočilo je popravil mika -- 31.7.2011 21:24:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 212
31.7.2011 21:57:29   
Nocturama
Zdaj pa čist nič več ne razumem. user posted image
Ene pravijo da je moje dete ubogo, druge da ni ubogo, ker sem jaz uboga. Komu verjeti? Čist sem zmedena.
Pomagajte!!! user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.7.2011 22:59:29   
Najaa
Si mal obrnila ploščo, kaj?user posted image user posted image Kaj češ, ko imamo enkrat otroke pač živimo v svetu odraslih in ravno ne govorimo, da se nam bruha zarad cunj, ki jih kupi tašča. Pa sej ni čudno, da mate pol take zblojene odnose s taščami. Sej ste same še bolj zblojene.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 31.7.2011 23:01:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 214
1.8.2011 0:19:53   
liliana

Ene pravijo da je moje dete ubogo, druge da ni ubogo, ker sem jaz uboga. Komu verjeti? Čist sem zmedena.

Ne moremo pomagati.....ker nekaterim se pač ne bruha ob podarjenih oblačilih in se nam ne zdijo ogabna.......zato takšen izliv čustev tudi težko razumemo......

Ni pa treba biti ne vem kakšen umetnik, da najdeš rešitev za svoj problem....izbiraš lahko med nekaj variantami.....ogabne stvari lahko (po moje jih je brez veze imeti v hiši, če te silijo na bruhanje):

- podariš (na RR, Rdeči križ, Karitas, kakemu ubogemu sosedu.....)
- če si bolj podjetna pa lahko podarjene ogabne stvari prodaš (Second hand trgovina, Bolha, RR......)
- lahko jih pa vržeš tudi v tisti kontejner za odpaden tekstil....

Samo vse to verjetno veš......tu si se javila verjetno zato (predvidevam po tvojem odzivu), da bi našla "sotrpinke" s katerimi bi veselo debatirala o pomanjkanju modnega okusa svoje tašče.....ker pa takega odziva ni bilo v taki meri kot si pričakovala, zdaj paseš užaljenost.......

< Sporočilo je popravil liliana -- 1.8.2011 0:20:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 215
1.8.2011 6:19:57   
scorpiogirl

Ne moremo pomagati.....ker nekaterim se pač ne bruha ob podarjenih oblačilih in se nam ne zdijo ogabna.......zato takšen izliv čustev tudi težko razumemo......

Ni pa treba biti ne vem kakšen umetnik, da najdeš rešitev za svoj problem....izbiraš lahko med nekaj variantami.....ogabne stvari lahko (po moje jih je brez veze imeti v hiši, če te silijo na bruhanje):

- podariš (na RR, Rdeči križ, Karitas, kakemu ubogemu sosedu.....)
- če si bolj podjetna pa lahko podarjene ogabne stvari prodaš (Second hand trgovina, Bolha, RR......)
- lahko jih pa vržeš tudi v tisti kontejner za odpaden tekstil....

Samo vse to verjetno veš......tu si se javila verjetno zato (predvidevam po tvojem odzivu), da bi našla "sotrpinke" s katerimi bi veselo debatirala o pomanjkanju modnega okusa svoje tašče.....ker pa takega odziva ni bilo v taki meri kot si pričakovala, zdaj paseš užaljenost.......

user posted image podpis, Liliana, če smem user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.8.2011 12:45:03   
Nocturama
Danes sem srečna. Dojenčici sem kupila črno AC/DC majčko, pa še na popustu je bila. user posted image
Hey Satan, payed my dues
Playing in a rocking band
Hey Momma, look at me
I'm on my way to the promised land

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.8.2011 13:49:09   
Tutan

Danes sem srečna. Dojenčici sem kupila črno AC/DC majčko, pa še na popustu je bila. user posted image
Hey Satan, payed my dues
Playing in a rocking band
Hey Momma, look at me
I'm on my way to the promised land

wau....
Resnično sem pričakovala nekaj izvirnega. To prodajajo po vseh H&Mih po Evropi že več kot 3 leta.... (z roko v roki s kolekcijo Hello Kitty)

Neposredna povezava do sporočila: 218
1.8.2011 21:44:22   
nusi
moja tašča tamalmu kupuje lepe stvari, za moje pojme kar predrage, problem je, ker je 90% ali še več premajhnih. Sem se vsakič zahvalila in kasneje povedala, da so žal premajhna in da naj kupuje večja, pa se ni nič prijelo user posted image . Obleke sem tako posodila njenemu drugemu vnuku in nekako upam, da pridejo do nas v drugi rundi user posted image . Mislim, da je bila kar malo užaljena, samo sem ji lepo razložila, da jih dam raje naprej in še nekomu, ki mi jih bo vrnil.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.8.2011 22:16:50   
Peli
Mi nimamo kakšnih posebnih težav, tašča nikoli sama ne kupuje oblačil za otroke, če pa že - pa se vnaprej pozanima kako in kaj kupit.
Če se vrnem k vprašanju kaj me pri njej moti? Da je strašen panik, da vedno hiti in je živčna če ni vedno vsaj 10min vnaprej pripravljena, če kam gre. Kadar imamo kakšna praznovanja, tako hiti strežt in pospravljat, da imaš včasih občutek da bo glihkar začela priganjat naj že gremo... :)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 220
2.8.2011 8:32:30   
mateyka
evo, sem našla super kompromis za nocturamo: user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 221
2.8.2011 8:42:39   
madona77
Tudi moj podpis pod liliano. user posted image Nekatere bi se lahko zamislile nad sabo.

< Sporočilo je popravil madona77 -- 2.8.2011 8:43:01 >

Zmeraj znova opažam, da slabi ljudje na tem svetu držijo skupaj, celo če se še tako sovražijo. V tem je njihova moč.
Dobri ljudje so osamljeni in to je njihova slabost.
(Jevgenij Jevtušenko)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.8.2011 8:45:11   
Tutan
.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   [Brisano sporočilo]
2.8.2011 9:16:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tutan)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
2.8.2011 9:59:20   
pety78
Zanimiva tema, moram reči. Mateyka, super slikce. Kje se pa to kupi? user posted image user posted image user posted image

Skratka, bom kratka. Hvala bogu za mojo taščo. Kot sem že velikokrat pisala, ker roko na srce, to ni prva takšna tema....bom še 1x, da pri svoji tašči ne morem najti ene stvari, ki bi mi šla na živce, ali me nervirala.  Zelo rada grem k njej na kavo in če je ni doma, jo kar malo pogrešam. Pa dobro kuha, pa vse se lahko zmeniva. Super je! user posted image
Bi pa pri svoji mami lahko našla kaj napak, če bi se v to poglobila. Ampak ker se ne, ker pustim, da živi tako, kot ji paše, četudi ne pride skoraj nikoli na obisk, gremo pač mi k njej in nas je vedno zelo vesela, pa ne delam recimo drame iz tega, da zakaj ne pride, da nas ne mara, bla bla bla....

Skratka, drage dame, malo se le zamislite nad svojimi dejanji. Bodite vesele, če vam tašča kaj podari, četudi ne bo vam všeč. Njej je in bistvo je dober namen, ne?

Še enkrat...kar daješ, to prejemaš!!!

< Sporočilo je popravil pety78 -- 2.8.2011 10:00:44 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?