Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* uf 2 leti sem z njo živela ampak sem spakirala in šla. Poleg stresne službe nikakor nisem morala še doma shajati in to ne samo z eno ampak dvema!Je pa res, da sva bili v skupnem gospodinstvu. NIKOLI VEČ!!!! - v kuhinji nisem smela ničesar prijeti,pospraviti,vzeti. Za vsako stvar sem najprej vprašala in mi jo je ona dala,ker kuhinja ni moja ampak je njena. Krožnik od kosila nisem smela nesti v pomivalca ampak ga je ona,ker ima svoj način pospravljanja,katerega se jaz ne morem naučiti. - partner je šel naprej v šolo. Vse zapiske,skripte, knjige je najprej ona vzela in prelistala se NAUČILA,ker je v pokoju in ima čas potem pa to mojemu razlagala!Odgovorila je na vsa vprašanja,ki so bila v knjigi pa čeprav mu določene snovi ni bilo potrebno znati.Ja za vsak slučaj je trebe tudi tisto znati, kaj če profesor pozabi , da je rekel da tega ne bo notri! Ko se ji je pri matematiki ustavilo, (piflarija ji je kar šla,logika nikakor) sem pa jaz z njo sedela po službi do večera za mizo, da sem njej razlagala in ne mojemu partnerju,ker najprej mora ona razumeti,da lahko njemu razlaga, ker ona ga pozna že celo življenje in imata nek svoj sistem. Sicer ne vem kakšen,ker sta se vsakič skregala na mrtvo! - seminarske je naredila vse ona, moj je itak tako nesposoben, da ne zna niti uvoda napisat. Seveda, je seminarsko napisala na roke, potem mi jo je pa dala naj jo med službo pretipkam. Prosim lepo, sem čisto znorela nad mojim, tako da se je nekaj minimalnega še Worda naučila, ostalo je naredil moj. Saj on hodi v šolo ne jaz. Lahko pomagam ne bom pa jaz sedaj delala njegovih obveznosti, ko sem jaz študirala tudi moj meni ni tega delal. - graditi ni pustila,ker je trdila, da tako super skupaj shajamo, da ne rabiva svojega gospodinjstva. - edino kar je naredila, da sem se počutila koristno je to, da mi je napisala listek za v trgovino, kaj naj prinesem, ko sem kupila kaj zase je vedno rekla, da kupujem same traparije (npr. dnevne vložke,kapučino,kako štručko,vlažilne robčke,vatke...itd)in trošim denar. Seveda sem trošila svojega ne njenega! - da je brez izpita mi je tudi načenjalo živce (saj sem jo lahko samo jaz vozila okoli,ker vozim lepše od vseh ostalih) ma ja!!! - potem sem pa imela v isti hiši še od tašče mamo jamrač, da ni večjega, ona samo gara in gara ne pa jaz,ki 9 ur vsak dan v službi počivam in sem za to še plačana. Otroke naj imava šele proti 40im, da si nam sivih las delala že sedaj s "pankrti"(besedni zaklad ima zelo bogat), po njenem bi morala honorarno še kam krompir pobirat, da bi vidla kaj se pravi delat, poleg tega mi je pa vedno dala jasno vedt, da sem prišla k hiši samo z vrečkami! Bila sem dobra samo takrt oz. tisto uro,ko je bilo potrebno posojati denar, katerega sigurno nikoli ne bom videla, ja bože mili se čudim, da mi ni že prej pokrovke dvignilo. Sedaj sem šla nazaj k mami, seveda sama partner je ostal,ker 3 bolani upokojenci brez njega ne folgajo. Kako bova naprej reševala stanovanjsko stisko ne vem. Pri meni ne želi biti on jaz pa ne pri njih. Bomo videli. Sicer pa lahko samo rečem hvala bogu, da ni še otrok v kolkr bi bili, bi bila prisiljena gotovo ostati tam! Sem pa sedaj veliko bolj mirna, glava me za 80% manj boli in nisem več živčna razvalina,ki je iz dneva v dan slabe volje! OMG, a to ti resno?!?! Joj, potem so naše tašče perle
|