mladika
|
Dolgo že spremljam to temo,pa bi še jst "delila" svojo taščo z vami: -Zadnjič smo šli skupi na izlet,sva taščo pa tasta z mojim povabla zraven,ker tak nikol nikamor ne greta in je moj v obe strani prevozil 60km.Nazajgrede smo se ustavili še pri njih,moj dragi je mogu umes 2 krat nekam vn skočit,pol pa ko končno pride domu,pa moja tašča pravi,da nima nekih kruhkov,ki jih je in če ji jih gre on iskat ob 7h zvečer v trgovino in ker moj ni hotu it,je bla usa užaljena kot mali otrok in začela govorit: kako je ona pa use naredla za svoje otroke(jih ma 5),pa jim use nudla moj pa ji tut u trgovino ne more,doma je bilo pa več kot pol kile domačega kruha-ga moj tast sam peče,ampak ne,ona je hotla svoje kruhke. -Pol usem svojim otrokom da kej za rojstni dan,še meni je dala denar,da si kej kupim,mojmu pa nič ko ga je meu.Jst sem se prov bedno počutla.Svoji hčeri,ki ma 3 otroke,pa je zaposlen samo njen mož,pa tak stalno neki daje,od denarja do tega da gre vedno v trgovino predno gre k njim na obisk pa polne vrečke živil nosi gor,men pa še jajc domačih ne da,al pa kake solate kdaj če dobi. - Kar je blo pa najbolj noro kar sem zvedela je to,da ko je biu moj dragi star slabo leto,ga je pustila svoji svakinji v varstvu,oni so šli pa na morje s še 2 svojima otrokoma,pa enga tujega so še zravn uzel,lastnega sina pa niso mogli,ker revček še ni hodu in je biu u vozičku.Mislim kera mama bi pustila svojga otroka doma pa vzela tujega na morje... Drgače na čeloma je pa kr ok,sam če se ne bi obnašala ko kak razvajen otrok.Še HB da z mojim živiva na svojem (v najemu).