P1ka23
|
Na živce mi ne gre nič Me pa je zelo prizadela, ker nam ni pustila živeti. Zaradi nje smo odšli od nje. Čeprav smo bili vsak v svojem štuku. In naprimer, ko smo šli na morje je prišla v "naš" štuk in pustila vrata odprta, da se je njena mačka svinsko pokakala na naš nov jogi v novi spalnici (smrdelo po celi bajti in ne samo v spalnici). Ko smo šli k mojim na nedeljsko kosilo je ona dobila obisk in jih lepo povabila k nam in ne k sebi (saj imam ona VSE razmetano in umazano) js pa kolker tolk pospravljeno in stvari na mestu. Sponašala vsako stvar v hiši, da je njena ali pa od tasta ali od obeh. Ko sma z mojim želela dati na hodnih nov laminat je rekla, da ne ,da naj dava marmor. Ko sva ji kupila za roj.dan drago posodo in ko sta se z Mojim neki skregala, mi je vrnila darilo in rekla, da ona tega itak ne rabi. Da nas je obtožila, da smo mi krivi za tastovo smrt, ker smo mu dajali "nezdravo" hrano, a mi je sama prinesla gor pico in rekla naj mu jo spečem, ker ona nima pečice. Noben od sinov ni dovolj dober, čeprav so vsi neodvisni od nje in služijo vsoj denar. Da bova js in moj sinko revčka, da bo Moj dobil raka na prostati, da ne znam nič naredit pri hiši, da križanke rešujem, da me bo na CSD prijavila,.... joj, še pa še stvari... ko smo vsi še spali in se je "drla" kje smo, da smo lenuhi, da jo Moj izkorišča samo za denar, da smo jo nagnali v "klet" živet (čeprav je šla sama), da sem jo js nagnala v garažo živet. A, ko sem ji ponudla, da če hoče, da naj gre ona v sredinski štuk mi pa v spodnje prostore pa ji itak spet ni pasalo... In bolj kot sva si urejala stanovanje oz. sredinski štuk bolj je bila nevoščljiva in žleht in iskala prepire. KLjub temu, da sem imela novorojenčka, prišla direkt in porodnišnice (februar) je šla iz radiatorjev vodo spustit, da so ji v kuhinji dali radiator ven- v hiši pa ledenica, nič topole vode (js pa komi čakala da se v miru vržem pod en vroč tuš). ko je patronažna vidla, da sem že pred poporodno depresijo in sem se ji zjokala. In je Moj to povedal svoji mami,ona pa je šla klicat v ZD in "napizdila" patronažno in ji rekla, da nima več kaj hodit k nam ker češ, da se vtikuje v "naše" življenje oz. zadeve. Sva posadila travo, da bo poleti otroček na dekci gor ležal pa se kobacal ijn ko je zrasla je hitro šla kokoške iz ograje spustit in itak so vso travo pokakale. .. In smo odšli k meni domov v eno majhno sobico v kateri smo vsi trije. Tam sva pustila najmajn 10.000eur in si ne moremo sedaj privošit, da bi šli za sebe živet, saj smo na nuli. Ampak za ljubi mir, raj živimo v eni sobici kot na 110m2 kjer jo moram gledati in poslušati njene hudobije. Je pa res, da sem bila vedno tiho in vse na čim lepše povedala in se NIKOLI nisem hotla kregat, saj sem se predobro zavedala, da nisem v svoji hiši in da dejansko ni nič mojegaampak neka zasebnost pa vseeno mora bit. In če js nje nisem hodla dol motit, če sem že šla sem vedno potrkala (ona nikoli, ker v svoji hiši tega ne rabi).Pa je bilo verjetno to premalo. Aja, vrat od zgornjega štuka nismo smeli dol zaklenit smo se pa v spalnico zaklepali . In sedaj trosi laži po celi "vasi" oz. mestu. Celo svojo žlahto je obrnila proti nam in kar je najhujše je to, da je klicarila tudi mojo družino in se jim nalagala, da jo je Moj pretepo in da je oh in sploh najslabši. Ko je vidla, da ji ni ratalo pa je mojim govorila, da sem še js neresna in kaj vse sem ji naredila... Vas zanima še kaj? Zihr bi se še kaj najdlo-žal... Srečne tiste, ki imate taščo s katero se vsaj malo razumete.
|