benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: kimsy mene pa najbolj moti, da hoče bit mama! Ok, sm sprejela, sam me pa razp... ko seb reče mami! Še njeni otroci jo kličejo po imenu, od moje pa pričakuje, da jo bo mami! Halooo! Pa ni to, da bi sklanjala, a si prišla k mami! Ne! Primer: Ji je mala nesla rožico za r.d. in jo je potem itak hotla ona imet, pa je tašča rekla, ne, to si pa mamici prnesla! Pa ni blo to prvič in ne zadnjič! Zaenkrat se še zadržujem, vem pa, da bom enkrat znorela! Pa nismo velikokrat pri njej, tamale ni še nikol pazila, ker ne more, jo vse boli... Tako, da to ni razlog! Poleg tega je pa zelo razvajena, vse more bit po njeno, drugače je takoj užaljena, pa kar naprej me posiljuje z različnimi stvarmi, ki jih dobi in pol ne ve, kam bi z njimi! Poleg tega pa kar naprej vse našteva koliko je nardila, pa kaj vse, da bomo vsi videli, kako je pridna! Ma brezveze... To pa ni lepo od nje, da se tako samonaslavlja. Babica je babica in pika, mami/mamica pa si ti. Sicer pa ne glede na to, kako si ona želi, da jo vnuk kliče, za tvojega sončka boš ti vedno mama. Bi ji pa jaz na tvojem mestu razložila 8še bolje pa bi bilo, da ji razloži mož), da je ona babi in da jo bo vnuk tudi tako klical, pa če se na trepalnice postavi. Vem, kako je to, ker tudi meni dvigne pokrov, ko tudi moja tašča kliče mojega sina: "otrok moj, sine moj" in podobno, ampak ji na srečo mož pove, da ni njen otrok in sine, ampak vnuk. Ne, ona bo vedno mami (mamica), naziv mama, stara mama ali babica pa pripadata tvoji in moževi mami. In ja, tudi meni ne bi bilo prav, če bi se to pri nas dogajalo.
|