kai09
|
Pozdravljene vse, ki imate težave s krčki. Februarja letos sem rodila dvojčka, nedonošenčka, ki se tudi nista hotela/mogla dojiti, tako da mi je mleka kmalu zmanjkalo in smo morali že od začetka dodajati adaptirano. Ker sta imela hude težave (krči, jok, temno zeleno blato, težko sta kakala, vseskozi sta stokala), smo preiskusili vse vrste mleka (Aptamil, Novolac, Beba, Hipp,...in vsi so bili kao proti krčem) in obupavali, ker je bilo po vsakem dva dni dobro, nato pa še slabše kot prej. Po dveh mesecih mi je soseda povedala, da je imela iste težave in mi svetovala drugo vrsto mleka. In obrnilo se je čez noč: otroka sta bila povsem drugačna, ko sta bila budna sta bila dobre volje, lepo sta spančkala in prvič sta po dveh dneh novega AM prespala vso noč (in še vse noči naprej). Ne razumite, da delam reklamo, ker je res ne, ampak sama bi bila zelo vesela, če bi za to mleko zvedela že veliko preden sem dejansko zvedela. Skratka: mi pijemo mleko Sunval, ki je odlično, otročka sta super, na spletni strani, kjer ga naročam, pa so nam dali še popust za dvojčke, tako da je tudi ugodno. Sama nisem verjela, dokler nisem probala. Hkrati sem stran pometala vse kapljice proti krčem, ker itak niso nič pomagale (Coliprev ipd.), stanejo pa precej. (Mimogrede: ko sem pediatrinji povedala, da smo že "stotič" zamenjali hrano in katero sedaj uporabljamo, je povedala, da je že njen profesor dejal, da je to najboljša hrana za dojenčke- tiste seveda, ki niso dojeni). Vem, da se sporočilo bere kot reklama za tablete za hujšanje, ampak mi res nič ne plačajo za to, verjamem pa, da bo katera poskusila in takoj opazila razliko v vedenju svojega otročka. Saj pravim: škoda da nisem prej vedela zanj, ampak kot pravi moj oče: dobra roba se sama hvali in ne rabi reklame (vsaj jaz za to mleko še nisem slišala). Upam, da sem kateri pomagala (pri nas je samo to rešilo vse težave, ki smo jih imeli). Veliko zadovoljsta z vašimi cukrčki želim
|