BAMBINA_
|
rdečebela čestitke za krst! Mi ga planiramo nekje v juniju, ko bo fino toplo. Smo pa ravno včeraj še uradno prosili partnerjevo sestro za botro. Kar se tiče količine hrane... mah našemu bi bilo 120 ml absolutno premalo, glede na to, da ima samo 5 obrokov. Ampak naš je jedec in ni težko zgrešiti, če mu zadostuje ali ne. Če se ne najé, začne ful jokat ko izprazni stekleničko, pa čez dan je ful tečkast, neutolažljiv in ponoči ne spi ok. Zdaj poje že po 180 ml Je pa res, da očitno že rabi, glede na to, da raste kot gobe po dežju in je pri meritvah v posvetovalnici vedno na zgornjih mejah. Drugače pa naš tudi poliva, ampak to pri njemu ni znak, da se prenaje. Bo bolje, ko bo zrastel, imamo izklušnje že od prvega, ki je bil zaradi refluksa na Ranitalu skoraj do 1. RD. Pri Jašu HB ni tako hudo. GH mi bomo še malo počakali. vstajanje - naš se npr. v jajčki že kar fino poteguje naprej. Ga pa občasno tudi že posedam, tako, da mu s hrbtom naredim fajn oporo. Putka se strinjam glede moških. Moj ga je danes šel previjat... mali se je ves čas pritoževal, ker je bil že lačen, on pa mu tišči igračke in mu prda po trebuščku, da je ja še dlje trajalo. Ko sem mu rekla naj vendar malo pohiti, ker je mali že lačen, me tak butasto pogleda in vpraša: " A misliš, da je zato tako tečen " Jaoo Se je pa Jaša danes začel obračat iz trebuščka na hrbet. Prvič sem mislila, da se mu je posrečilo, glede na to, da se običajno pričnejo obračati ravno kontra. No naslednjič, sem prav opazovala njegovo tehniko. Najprej se prične guncati v levo in desno, da dobi zalet, potem pa bumf na hrbet Jah, se vidi, da mu ne paše na bušiju in je pogruntal kako pristati na hrbtu.