rdečebela
|
'čer :) vidim da tle vlada pravo zatišje,to najbrž pomeni da smo pridne mamice,vozičkamo z našimi dojenčki/dojenčicami ko so tko lepi dnevi.mi smo bli dns na šopingu,iskali še zadnje kose oblačil za krst.nabavila oblekico in bodi in bolero in žabice v h&m,balerinke in še ene žabice v c&a,klobuček v pikapolonici in pol tamoj zagleda krstni komplet in...konc je blo.smo ga mogli kupit.tko da bomo najbrž oblekli res to belo oblekco za h maši in drugo za piknik :) eh,bv komplicirat,jst sm ji hotla oblečt eno drugo ki jo je dobila za darilo,pač tko u izi,ampak tamoj in moja mati sta itak totalno pocukrana...pustmo jim veselje :) upam da bo še dosti takih sončnih dni,da bo prilika za kake oblekce,jih imamo polno :) No,tud mi se že smejemo na glas,pravzaprav od prejšnje sobote :) pasenje kravic tudi nekako gre,čeprav mora biti prav na volji.jo pa dam v ta igralni center in kr dost že opazuje in maha z rokami po tistih visečih igračkah,je kar pridna. Ponoči...ma nek čuden ritem je ujela ki nam ne paše prav...prezgodaj gre spat,zaspi že ob 7h in seveda se gospodična do polnoči,1h že naspančka,ampak jst se spravim komaj do kake 11.ure,pol čez uro pa ustajam,usa zalimana :) in pol se zbudi okol 4h,5h in pol prlegneva še 2urci,ponavadi v moji postli ko ji držim dudo v usta,da ne sitnari.pa ne morm ob 5h zjutri lomastit po bajti z njo. No,stanovanje poooočaaaasiii napreduje,kamin je sicer probal zakurit,ta teden pride majstr flikat gips plošče po stropih,potem bomo belili kuhinjo in dnevno da položimo ploščice ker pridejo začetek maja montirat kuhinjo.wipi,komi čakam.dns sm naročila še pomivalno korito in napo,v petek sem pa kupila ploščo in pečico,je bla neka akcija u merkiču,pa še trojne pike. Sej mi tle doma nč ne fali,ampak,lepo bi blo tudi na svojem.že komaj čakam. Joj,babnce moje,ta moja kilaža ne gre nikamor navzdol! :( zgleda da bo treba bolj intenzivno začet neki delat v tej smeri.katastrofiš uglawnem. Aja,pa vlogo za otroške sem danes končno oddala.tik pred zdajci.tipična moja :) O.k.to je blo "na kratko" z moje strani za danes vse :) mirno noč želim vsem.nočko :)
|