mayalottie -> RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice (16.5.2011 17:22:56)
|
Happy mummy, na našem blogu je eno nosečko tudi vse srbelo in je šla k zdravniku in je to lahko znak, da je nekaj z jetri narobe (ker pritiska otrok nekam in ovira nekaj-saj vidiš, da ne znam napisat točno). Je dobila neke tabletke, pa je boljše, ker lahko, da tudi sprožijo porod, če je res kaj narobe z jetri. Ampak nočem te strašit, če imaš kmalu pregled, samo omeni ginekologu, da te strašansko srbi, pa ti bo vedel povedati. Panike pa ne bi delala. Morda je pa res alergija na kaj. super za pritisk, prepričana sem, da boš lahko rodila naravno!!! Super!!! Jutri je polna luna in verjetno bo gužva v porodnišnicah, kot sem brala, vendar sem si premislila, nočem še rodit, še najmanj pa na polno luno, ker je tak kaos in gužva in gre vse po tekočem traku. Raje rodim v miru, pa zdaj bi kr blizu roka rodila, ker se počutim ok, pa tud počasi me postaja strah vsega skupi. Ne toliko poroda, ampak tudi to je neko neznano področje, predvsem pa vsega skupaj, predvsem tega, da bom prvič mamica!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Do takrat se bom še relaksirala, sprehajal in v miru čakala. Lahko rodim na rok (sam ne čez, pls:)) Potekajo še zadnje priprave, pravkar sem slekla košaro in lupinico in bom vrgla kar v stroj, oboje sem namreč dobila rabljeno in bi rada oprala, čeprav se mojemu dragemu to zdi BZ (ah, moški)...Lupinica, katero sva dobila, se mi zdi ful plastična in nič močna, pa nism lih zihr....verjetno je kar pomembna kvaliteta le te. Ja, kmalu bo, bejbike:) Vesnicaaa, veselimo se novičke! Če še nisi, boš pa danes!:)
|
|
|
|