onur -> RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice (22.5.2011 22:18:24)
|
skratka, zjutraj sem mela uz, kjer je blo vse ok, otrok ok, sam ni me niti vaginalno pregledal niti naredil ctg... Po kosilu pa sem opazila na papirju svežo kri. Nisem paničarla, sem domnevala, da je čep. Ker ni blo popadkov, sem čakala in šla na sprehod do jame. Zvečer sem spet krvavela in klicala v porodnišnico, kamor sem se šla pol pokazat. Naredili ctg, ki je pokazal blage popadke, odprta sem za en prst, vrat zmehčan, skratka, pripravljaaaaa see!!! Ker sem doma čez cesto, me je poslal domov, pa merit popadke, če ne pa se zjutraj pokazat ob sedmih. Skratka. Mal me je panika zagrabla, pa mal solzic, pa kr ne morem verjet:) To, to. Pa bo kmalu. Boste kar majski, ne junijski. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdej pa spat, pa se mogoče ponoči začne še kaj dogajat. Držimo pesti. Lih malo na kratko. Vikend minil hitro. Na obisku sem imela mamo. Danes po kosilu pa smo se odpravili na Pivško. Šli smo do Postojnske jame (kot je že Mayalottie omenila, smo se srečale) in tamala je kar neki jamrala. Smo mislili, da je od tega, ker je premalo spala, vendar je nato oddremala od 18-19 in bila še vedno slaba, da jo boli čelo pa trebušček. Po poti domov bruhala in to je bilo to. Sedaj bomo videli, ali ji je samo kaj ležalo na trebuščku ali pa je kakšna viroza. Drugač pa nič kaj posebnega. Edinole, da imamo novo streho, nadstrešek in velikansko mizo za sedet zunaj. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|