|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2011
1.3.2011 12:25:04   
Arual
Hey.

Kako kaj??? Počasi bodo začele hoditi rozike na planouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa bila danes pri G, zaradi izcedkov in mi je samo test nosečnosti naredil in rekel : Noseči niste - halo kod da ne vem! Sem mu tudi omenla, da če me lahko da na hormonske preiskave, pa je rekel da me bodo v neplodnosti dali. Bolj sem mu dopovedovala, da krvavim (krvav izcedek) tudi po splonem odnosu, on meni da so to hormonske spremembe in da je zdaj njegova naloga, da mi s tabletami Primolut nor, uredi ciklus, da bo vsaj ciklus ok do pregleda v neplodnostni. Nakar mi reče, da mi on ne more pomagat, da mi niti klomifen ni sprožil ovulacije (to je blo lani julija), da že traje preveč časa in da ne bo druge kot da bomo morali poskušati umetno!! Punce moje drage, mene je sezulo, z solzami v očeh sem šla z receptom iz ambulante, no potem pa seveda jok!! Nisem se mogla zadržat, tak sem bla razočarana oziroma presenečena nad njegovimi besedami ne pa nad dejstvom, da pač mi bo neplodnostna ambulanta pomagala, da ne bo katera narobe razumela. user posted image

No sedaj se bom naročla v ambulanti, tako da bom tam začela z nova s pregledi in z vsem, kar spada zraven.
Pač optimizem mora bit, ampak punce - vse to v naših glavah dela psiha!

Joj, sem preveč zamorila, samo danes je res tak težek dan!!

Držim pesti da bo čim več roza barve!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.3.2011 12:25:50   
Jada82
Natka23, če vidiš malo črtice, je kar velika možnost, da si user posted image ! Ampak za vsak slučaj počakaj še npr. 3 dni, preden se prehitro veseliš, in potem takrat spet naredi test. Takrat pa bi se user posted image  mogle že ornk videt user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.3.2011 12:30:26   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Ma, dosti imam tega. Se bom kar prestavila na konec marca. Kaj pa vem, mogoče je pa res z nama nekaj narobe. Par krogov še poskušamo naravno, potem bo treba pa iti v preiskave.
Grem v 10. krog. user posted image  se še ni čisto vlila, ampak se pripravlja.
natka23, witch, anonimna in ostale, ki še čakate, želim vam več sreče.

Ah nikar tako črnogledo! Če ti v 1 letu rata otroka naredit, potem je vse normalno. Pa si šele 10. krog zdaj. Tako da kar poskušat, slej ko prej bo ratalo, resnično. Če pa npr. še eno leto ne bi zanosila, potem greš pa poskušat umetno .... 10 krogov pa res še ni toliko..... vem ja, ko si želiš otroka, si ga res želiš potem takoj in se ti vsak mesec zdi doooolga doba. Ampak glej, poskušajta zdaj uživat, ko sta še sama ... mogoče mata sam še par mesecev. Tako da nič hitet, poskušat pač, ko bo, pa bo. Itak bo kmalu, verjemi. Nič pa slabe volje ... ker kaj pa je v življenju par mesecev, al pa leto? Boš vidla, čez nekaj časa, ko bo user posted image  tu, tud vedla več ne boš, kako nestrpno si pričakovala ... sem bla pa sama ista, ja user posted image  Pač, zdej drugače gledam na to ... mogoče, če bi že takrat tako, se ne bi tolk sekirala ....
Glavo gor, pa kar uživat v življenju, itak je prekratko!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.3.2011 13:12:17   
Katte
natka23, upam, da je to to user posted image . Ti bom čestitala, ko bo uradno.

Jada82, z "dosti imam tega" sem mislila, da obupam nad tem krogom. Saj sem optimistična oseba in vsak krog posebej upam. Pa tudi zavedam se, kako nama je z dragim lepo, ko lahko počneva, kar hočeva in da se bo vse spremenilo, ko bo ob nama novo bitjece user posted image . Ampak si vseeno tega obupno želiva user posted image .
Po mojem je normalno, da me v času, ko pride user posted image , skrbi, da ni mogoče kaj narobe z nama. Saj se bom hitro pobrala in šla v nove boje. Bi pa bilo lepo, če bi bilo možno vse skupaj malo odmisliti user posted image .
Arual, ti se kar spihaj. Saj zato smo tukaj. Sem se tudi jaz danes user posted image .
Po mojem je problem pri tvojem G, da dejansko nima kaj narediti. Njegov odnos je pa drugo. Pač ne razume. Se pa vsaj premika, sigurno boš kmalu user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 1.3.2011 13:13:04 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.3.2011 13:16:42   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

natka23, upam, da je to to user posted image . Ti bom čestitala, ko bo uradno.

Jada82, z "dosti imam tega" sem mislila, da obupam nad tem krogom. Saj sem optimistična oseba in vsak krog posebej upam. Pa tudi zavedam se, kako nama je z dragim lepo, ko lahko počneva, kar hočeva in da se bo vse spremenilo, ko bo ob nama novo bitjece user posted image . Ampak si vseeno tega obupno želiva user posted image .
Po mojem je normalno, da me v času, ko pride user posted image , skrbi, da ni mogoče kaj narobe z nama. Saj se bom hitro pobrala in šla v nove boje. Bi pa bilo lepo, če bi bilo možno vse skupaj malo odmisliti user posted image .
Arual, ti se kar spihaj. Saj zato smo tukaj. Sem se tudi jaz danes user posted image .
Po mojem je problem pri tvojem G, da dejansko nima kaj narediti. Njegov odnos je pa drugo. Pač ne razume. Se pa vsaj premika, sigurno boš kmalu user posted image  user posted image .

No sem naredila še enga in isto, bom pa naredila še enkrat clear blue v peteke, ali sob, odvisen do kdaj bom zdržala, da svojem ljubem pokažem, ko pride iz Nemčije, tak da ostanem neobravana::)

katte držim pesti zate verjemi, po 5 mesecih poskušanja videt vsaj nek napredek je balzam in zate ga tudi želim, ma želim vsem ženskam ki delajo na temuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.3.2011 14:14:29   
cebela2
dan punce, a se vam lahko pridružim

sem bla že pri februarkah (bol mal aktivna pri čvekanju), user posted image  bi morala dobit okol 24.2. je pa še vedno ni . . test sem naredila v nedeljo in je bil negativen. . zdej pa čakm kdaj se ta hudič prikaže

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.3.2011 14:15:08   
Arual
Hey.

No, pa sem se naročla v neplodnostni: tak da junija sem na vrsti. user posted image Do takrat pa bom uživala in čim manj študirala o user posted image . user posted image

Katte, saj res nima kaj naredit. Jaz sem bolj jezna zaradi njegovega obnašanja in površnosti. Pa, saj ni panike. V glavnem samo, da sem jaz zdaj naročena in da bom zdaj to speljala do konca user posted image user posted image user posted image user posted image !! Nikoli ne vem, mogoče me kaj preseniti user posted image !

Tak da sem res vaša navijačica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.3.2011 14:56:51   
latka
No februar je mimo, moje M pa še ni!Čeprav se že 2 tedna ubadam z znaki za prihod M(boleč križ, bolečine v spodnjem delu, 2x rjav-roza izcedek, spet povečana lepljiva sluz kot med O),vendar ne duha ne sluha !user posted image !
Imam pa vprašanje glede testov CB, in sicer me zanima, če CB za ugotavljanje nosečnosti lahko zazna tudi O, ker vem da testi za O lahko zaznajouser posted image , ne vem pa, če obratno, ker imam spet tak občutek in izcedek kot med O!Vem, da je spet verjetno kaka hormonska motnja še kot posledica od prekinitve umetne oktobra, sem pa imela konec januara bolj rahlo M, sem pa ta cikel pila krvomočnico in sem mislila, da se mi bouser posted image uredila!
Ali je lahko CB pozitiven tudi, če je mogoče vmes kaka luteinska cista, ki sprošča hormone?user posted image
Moj CB je danes pokazal nek zelo zelo zelo slabo viden plus, kot da se mi dozdeva tista navpična črta, tak da verjetno niuser posted image , ampak mi nek hormon nagaja, ali?

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.3.2011 16:39:56   
witch
Moja M je prišla točno na 32 dni. Tak da nove ne pričakujem 31.3. (če bo spet kratek cikel). Drugače bo pa to najin 16. krog že.
Upam, da bo marec zelooooo roza user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.3.2011 18:00:03   
MEGi20
Vsem skupaj en lep pozdrav.
Kar po zelooo dolgem času se zopet javljam....Mi smo lani avg. zagledali magični user posted image črtici,a se je kmalu za tem slabo končalo user posted image

Bila sem razočarana in potrta, da se tudi na net nisem javila....Počasi sem okrevala in ker tokrat trdno odločena da poskusim ponovno sem so odločila, da se vam javim.

No ne pričakujem jo 09.03. bo pa 1.krog

Pa lep pozdravček.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.3.2011 18:45:13   
Agnes27
Jupi!user posted image  Pa je marec tuuser posted image  Dajmo punce, hitro prve pluske lulatuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.3.2011 19:36:51   
srečica17
Natka23......držim pesti, da se pokaže močan +
Arual.....še dobro da si se znebila svojega G.......v neplodnostni boš pa lahko zvedela kako pa kaj za naprej.....upam, da tudi ti čimprej ugledaš +
Katte.......mogoče pa M ne bo.....če ni več upanja zdaj, na začetku meseca, nej jo pa vsaj na koncu meseca ne bo.
Jaz sem 5 dni pred predvideno M.......nobenih znaov, prav nobenih.......vedno me pred M bolijo prsa, napet trebuh , tud ak glavobol,,,,,zdej pa še prav NIČ. Upam, da to ne pomeni, da bo prišla kasneje....Ker do sedaj sem imela res redne.
Planiram it na hormonske teste 3. dan M.....samoplačniško, da ugotovim svojo rezervo jajčec......upam, da bo ugoden rezlutat, da bom potem 17.3. odšla k Rešu s čimboljšim izvidom.
Velio sreče tudi vsem ostalim v pričakovanju!!!!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.3.2011 19:50:57   
Poka
Ta mesec me lahko date med navijačice, drug mesec bojo pa druge navijale zame. Moram malo pokukat, ker tako lažje mine čas user posted image .

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.3.2011 20:12:00   
lollypop
Natka23user posted image jaz bi rekla, da je to to.... točno tako je bilo pri meni.. BC je pokazal čist rahlo črtico, ampak res tako rahlo da sem nazadnje že mislila da si samo domišljam da jo vidim, čez dva dni pa je CB že pokazal zelo močno črtico (sem delala CB takoj zjutraj, pa en dan pred uradnim zaostankom user posted image )... No počakaj še kakšen dan, potem pa upam da se nam pridružiš na čveku pri Novemberkah user posted image pa tudi vse ostale seveda user posted image

vse, ki vas je tečka že obiskala pa user posted image user posted image optimistično naprej, čimmanj se obremenjevat čeprav je težko.. vem, da si tisti dan ko dobiš user posted image jezna, razočarana, besna, brezmočna... ampak slej ko prej posije sonce in bo posijalo za vsako izmed vas... kot je ena rekla, ta prvi dan vaše M je lahko tudi prvi dan vaše nosečnosti... močno držim pesti prav za vsako izmed vas user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.3.2011 20:16:50   
Natka23
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

Natka23user posted image jaz bi rekla, da je to to.... točno tako je bilo pri meni.. BC je pokazal čist rahlo črtico, ampak res tako rahlo da sem nazadnje že mislila da si samo domišljam da jo vidim, čez dva dni pa je CB že pokazal zelo močno črtico (sem delala CB takoj zjutraj, pa en dan pred uradnim zaostankom user posted image )... No počakaj še kakšen dan, potem pa upam da se nam pridružiš na čveku pri Novemberkah user posted image pa tudi vse ostale seveda user posted image

vse, ki vas je tečka že obiskala pa user posted image user posted image optimistično naprej, čimmanj se obremenjevat čeprav je težko.. vem, da si tisti dan ko dobiš user posted image jezna, razočarana, besna, brezmočna... ampak slej ko prej posije sonce in bo posijalo za vsako izmed vas... kot je ena rekla, ta prvi dan vaše M je lahko tudi prvi dan vaše nosečnosti... močno držim pesti prav za vsako izmed vas user posted image

Sicer je ta en dan prej, pri meni  danesuser posted image user posted image , ampak bom počakala, si me pa ful pomirila,hvalauser posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.3.2011 9:03:54   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

Sicer je ta en dan prej, pri meni  danesuser posted image user posted image , ampak bom počakala, si me pa ful pomirila,hvalauser posted image

Natka 23 veselim se s tabo!

Punce jaz sem se pa ponoči zbudila s takšno slabostjo, ki ni ponehala do zjutraj. No zjutraj sem pa vrgla vso večerjo ven.
Mislim, da je prezgodaj za znak, verjetno sem samo staknila kakšno virozo. Če je pa to znak česa drugega bomo pa kmalu videli user posted image

Gremo rozike na plano!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zebr4 -- 2.3.2011 9:05:04 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.3.2011 9:32:34   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.3.
Natka23 (x. krog)

5.3.
anonimna user posted image  (13.krog)

6.3.
anonimnaKP (x. krog)
srečica17 (x. krog)

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)
evelin (1. krog)

12.3.

anonimna user posted image (6. krog)

13.3.
pikicaa25 (8.krog)
vesper (3.krog)

20.3.
xoxox (1.krog)
Wolfina (24.krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

24.3.
jasminčika (x.krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)
x.3.
zebr4 (x. krog)
Nusyka (x.krog)
mladika (1. krog po laparo)
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 25

user posted image

NOSEČK: __________

user posted image   user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, Tincy90, sashy, Katte,
auser posted image , mojamura, krisv,
candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.3.2011 11:26:55   
witch
Natka kako kaže? Daj odpri marec z roza barvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midve s Katte sve dobile popravne izpite, da ne pokvarive veselja z modro barvo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.3.2011 11:38:54   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Hey.

No, pa sem se naročla v neplodnostni: tak da junija sem na vrsti. user posted image Do takrat pa bom uživala in čim manj študirala o user posted image . user posted image

Katte, saj res nima kaj naredit. Jaz sem bolj jezna zaradi njegovega obnašanja in površnosti. Pa, saj ni panike. V glavnem samo, da sem jaz zdaj naročena in da bom zdaj to speljala do konca user posted image user posted image user posted image user posted image !! Nikoli ne vem, mogoče me kaj preseniti user posted image !

Tak da sem res vaša navijačica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako je treba!!! user posted image user posted image user posted image Sej vem, da te najprej potre, ampak kot je ena že rekla, stvari se premikajo, zadeva gre naprej user posted image user posted image user posted image Mogoče je pa ravno to, da boš na nek način prisiljena odmisliti, najboljše. Pred umetno oploditvijo te pa čaka še kar nekaj pregledov in ničkoliko punc je zanosilo ravno v tem času. Držim pesti, da bo tudi pri tebi tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.3.2011 11:40:31   
kejt2
Tudi jaz držim pesti, za otvoritvene roza barveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.3.2011 11:56:28   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Natka kako kaže? Daj odpri marec z roza barvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Midve s Katte sve dobile popravne izpite, da ne pokvarive veselja z modro barvo user posted image

Nič ne kaže, da pride menza, test delam jutri zjutraj z prvim urinom, imam clear blue že pripravljenuser posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da je to to, sam  še dojela nisem, ker zdej sem se sam sekirala, kdaj bo, zdej pa kak povedat v službi, ker delam z nevarnimi bolnikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.3.2011 12:41:50   
candi
Punce evo še mene.user posted image Sem potrebovala malo predaha od foruma, nisem imela energije za pisat, brala pa sem vas. No moje tečke ne pričakujem 20.3. 

Držim pesti za vse ki je ne čakate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa objemčke za vse, ki sa vam ni izteklo kot bi si želele.user posted image user posted image user posted image user posted image Je kar hudo, ko pride tečka, samo se je treba pobrat in it naprej.user posted image user posted image Mene je kar fajn zdelalo februarja, se zato nisem nič kaj oglašala zadnja dva tedna.user posted image No zdaj pa sem pripravljena na nove boje in grem z optimizmom v nov mesec.user posted image user posted image user posted image

Natka23 držim pesti da je to to.user posted image No jaz bi kar rekla da je to to.user posted image user posted image user posted image

Arual jaz verjamem da se vse zgodi z razlogom. Tudi zate bo kmalu prišel dan, ko boš zagledalauser posted image . user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil candi -- 2.3.2011 12:43:27 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.3.2011 12:46:13   
Katte
user posted image

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.3.
Natka23 (x. krog)

5.3.
anonimna user posted image  (13.krog)

6.3.
anonimnaKP (x. krog)
srečica17 (x. krog)

9.3.
MEGi20 (1. krog)

10.3.
Nutry (32. krog)
evelin (1. krog)

12.3.

anonimna user posted image (6. krog)

13.3.
pikicaa25 (8.krog)
vesper (3.krog)

20.3.
xoxox (1.krog)
Wolfina (24.krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
candi (x. krog)

24.3.
jasminčika (x.krog)

25.3.
m a j c i k a (7. krog)

28.3.
Monstera (x. krog)

29.3.
Katte (10. krog)

31.3.
witch (16. krog)
x.3.
zebr4 (x. krog)
Nusyka (x.krog)
mladika (1. krog po laparo)
Agnes27 (x. krog)
sashy (4. krog)
cebela2 (x. krog)
latka (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 26

user posted image

NOSEČK: __________

user posted image   user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

lidik, Tincy90, sashy, Katte,
auser posted image , mojamura, krisv,
candi, SILVA, Agnes27,
sashy, Jada82, asdf81,
bubulina, Arual, tedi2,
Poka

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.3.2011 12:47:32   
Katte
Dobrodošla nazaj, candi. Itak, da se nisi mogla čisto umakniti, smo res preveč fajn punce tukaj user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.3.2011 12:55:01   
Anonimen
Pozdravček tudi z moje strani.
Navijam, da se marec začne roza. Gremo natka, in vse ostale za njo. user posted image

Mene pa lahko ob priliki prestavite iz 12.3 pod x.3, ker imam ta mesec spet zmešnjavo,... user posted image Sem že mislila, da se je uredila, ker je 3 mesece bila na 31 dni, prejšnji mesec pa na 45, zdaj pa zgleda da niti na 45 nebo, ker je danes že 28 dan pa še ni bilo nič O sluzi, ki je je drugače teden dni prej ogromnooo!

Mah bo že prišla, čeprav moj ciklus traja tako dolgo, kot pri nekaterih skoraj 2. user posted image

Aja, glede rmana,.... witch ti ga piješ. če se prav spomnim,ne? Kaj ga piješ cel mesec? Zjutraj?

LP,
user posted image

(odgovor članu candi)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?