pokamoka
|
heeej Mica Potica... hvala za info iz fb-ja... jaz nisem na fb-ju in nisem vidla:) Shilou... iskrene čestitke... bodite zdravi in veseli:):):) Dobro jutro vsem skupaj... kako ste nosečke??? Jaz sem o.k. Počitek mi pomaga, da je moje počutje super. Nič ni narobe z mano (moram trikrat potrkati po lesu)... vse štima... samo počivati moram:) Ampak... mi je o.k. tako:) Trebušček me ne ovira, tak da upam, da bo tako ostalo še par teh tednov. No, če pomislim, jih imam pred sabo RES še zelooo malo. Danes smo dopolnili 36. teden... in danes sem uradno začela s porodniško:):):) Naslednji pregled imam čez en teden. Po mojem mi bodo delali CTG... vsaj tako se mi dozdeva:) CSD... ko sem šla iskat formularje za izpolnit, so mi rekli, da po rojstvu otroka oče sporoči, da se je dete rodilo, potem pa oni naprej uredijo, kar je potrebno. Midva sva pač oddala tiste (prve) papirje, ki sva jih izpolnila sama in najini delodajalci (plača zadnjih 12 mesecev in da so seznanjeni, da bomo rodili)... sem pa v petek dobila odločbo o mojem porodniškem dopustu, ki pač traja uradno tri mesece. Potem pa po rojstvu menda dobiš še odločbo o dopustu za nego otroka, ki pa ti traja do konca porodniške. Vsaj jaz štekam to zadevo. Če se pa motim, naj me pa ena, prosim, popravi. Likanje??? Punce, a vi VSE komplet likate??? Štekam, da bom likala rjuhice, pa bombažne oblekice, pa plenice... ampak sprašujem se za plišaste pajace za otročka... hmm... ker če to likaš, potem se ta pliš kar uniči. Al kako vi to naredite??? Kaj pa pranje??? Perete strogo brez mehčalca??? Jaz sem sicer že vse oprala in sem uporabila malo mehčalca in pri pranju izbrala dodatno izpiranje... in tako nekako nameravam delati naprej. Vem, da pravijo, brez mehčalca, ampak sem si rekla, da če bo s tako malo mehčalca šlo, ga bom kar uporabljala. Dokler ne bi bilo problemov, jih sama ne bi delala. Pa tudi cunjice so lepše in nežnejše, če uporabiš malo mehčalca. Nimam sušilca, tak da sušim na zraku. Kaj pa ve??? Toliko za zdaj... zdaj bom še malo pregledala net in potem malo na kavč:):):) se beremo pa pa
|