Mica Potica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka Jaz sem imela pa včeraj mal adijo dan... sem mislila, da bom mogla it kar rodit, madonca... v torek sem bila očitno preveč na nogah, preveč aktivna (pa se mi ni tako zdelo) in včeraj sem plačevala davek za to. Vse mi je dol tiščalo... samo ležala sem lahko in se nič premikala. Očitno je bil včeraj takšen dan. Tudi jaz sem mislila, da bom mogla kar roditi. Cel dan sem bila v glavi čist omotična in zaspana, Zraven sem imela popolnoma mehke noge, da pa o trebuhu ne govorim. Tiščalo me je na vseh koncih in bile so neke take čudne bolečine. Ostre in dolgotrajne. Komaj sem vstajala že iz stola, kaj šele kakšen prepogib - niti slučajno. Trebuh je bil pa cel trd. Tako, da sva rekla zvečer, če bo danes isto, da grem kar k zdravniku. A je danes bolje. Vseeno pa počivam, ker greva jutri v ikeo in Seiersberg city, da bomo malo pošopingirali. Tako da - dan bo dolg in naporen. Torba: tudi jaz imam že pripravljeno nekje 14 dni - nakar zdaj ugtoovim, da je Dianatal gel lepo spravljen v sobi za goste. PAMETNO! Kar hitro smo ga vrgli v torbo. CTG: Imela bi ga ta teden ( 35t), a je moja G na dopust in ga imam v torek. Komaj čakam. vložki, hlačke: čeprav jih dobimo v P, je rekla babica v MŠ, da je fajn vseeno imeti še kaj s sabo. Imam po en paket, če bo nuja, prinese mož. sobica, cotke: Sobica je! Lepa zeleno-rumena z rožicami ( nalepkami iz mercatorja ). Cotk pa še ni, ker čakamo na sveže izposojene nekje v sredini spet. Upam, da pravi čas. Ta punčka je stara komaj dober mesec. nos.težave: zaenkrat samo zoprno zatekanje in boleči sklepi ( roke ) in pete. Ter seveda sopihanje in počutje ene slončice, ki se težko vstane in gre tezko na wc. Tu in tam pa boleči kolki ( ne vedno, cca en dan na teden ). Tako da sem lahko nekako kar vesela, da me zaenkrat muči le to. Očitno mi je zdaj malce skozi prste pogledano, ker me je bolj mučilo v 1.polovici. Zanimo/smešno: hja, smo se pa začeli spopadati z eno tezavo. Imam namreč zelo velik in okrogel trebuh - vsi mi govorijo, da ga imam, kot bi pojedla eno žogo, ki mij štrli naprej. G pravi, da nosim čisto zunaj, zato tudi tako intenzivne in vidne brce. Ampak! Zaradi velikega trebuha so se pričele pojavljati težave. Tako ali tako si ne morem več v bideju umiti nog, zdaj pa imam celo tezave z lulanjem. Saj z roko že skoraj ne dosežem več tako daleč, da se obrišem. Zaenkrat še nekako gre, a zaboli v trebuhu, ker se tako naprezam.. ne vem pa kaj bo čez nekaj tednov!!!! Ojejejejej, kakšne težave. To je to... počivajte in noge u luft! :)
|