gospayamahica
|
Pozdravljene oktobrke moje!!! Evo spet mene po daljšem času. Po treh mesecih bolniške, sem spet začela delati. In mi sploh ni nek napor ali problem, saj delam v pisarni za računalnikom, edino križ in trtica me bolita od sedenja (ali premalo kvalitetnega stola )...se pa večkrat vstanem in sprehodim. Danes sem napolnila točno 25 tednov in se odlično počutim. Moj brca ko nor...verjetno bo kakšen nogometaš ....in sem prav vesela, da brca. Če ga par ur ne čutim, sem kar malo "žleht"...pa si "potrkam" po bušiju...in mi takoj odgovori. Potem mu kar lepo naglas povem, da se mu mami opravičuje, da ga moti, ampak da me samo zanima, če je vse vredu...hehehe...če bi me kdo slišal, bi mislim, da sem nora, da govorim sama seboj!!! Glede posteljice, o kateri pišete je tako, da mi je najbolj pomembno pri izbiri bilo to, da ima posteljica kolesa, stranico, ki se spusti in nastavljivo višino ležišča. Zaradi pomanjkanja prostora, bo na začetku posteljica pri nama v spalnici, čeprav sem zagovornik tega, da bebi ima svojo sobo od prvega dne naprej, in raje eden od staršev spi na pomožnem ležišču v otroški sobi. Po izkušnjah prijateljev in znancev, se je ta rešitev zelo dobro obnesla za kasneje! Pri izbiri vozička, mi ni bilo najpomembnejše koliko koles ima in kakšne barve je, ampak kvaliteta in priročnost. Ne smemo biti egoistke in gledati na naše želje ter okuse, ampak na ugodnost našega novorojenčka. Sicer pa je danes ponudba vozičkov tako obširna, da lahko združimo design in kvaliteto v enem. Kar se tiče "velike opreme" tj. vozička, previjalne in posteljice, imama z mojim že vse....cotik pa pred koncem avgusta ne bova šla kupovati. Saj trenutno imajo v trgovinah večinoma povsod letne stvari. Ker pa bodo naši jesenski, bom počakala, da dobijo tudi jesenske in zimske stvari, in takrat šla v nakup Me pa zanima to merjenje sladkorja...vidim, da vse na veliko pišete o tem...mene pa ginekolog nikoli ni poslal na kontrolo le tega.... Ali je to obvezno merjenje??? Tudi meni občasno zatrdeva trebuh....predvsem ko spijem kozarec gazirane pijače (ki je drugače ne ne pijem) ali pojem kakšno "težko" hrano (kumare, hruške, ....). Glede kopalk, pa vidim, da se dajo dobiti lepi nosečniški modeli po ugodnih cenah. In nisem opazila, da bi se kaj razlikovale od "navadnih" kopalk. Me pa zanima, kakšne si boste izbrale za to poletje....dvodelne ali enodelne???Jaz bom kar dvodelne vzela, saj sem ponosna na svoj buši in ga rada pokažem....na soncu pa itak ne mislim poležavati. Tako, do bo za zdaj....lepo se mi imejte in uživajte vsak dan nosečnosti....
|