|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 11:17:47   
marelicadoo
hvala najepša za informacije

grem danes takoj po limone ker mi za kakšne tablete glih ni po pravic napisan, že tis magnesol ki sem ga mogla jemat zaradi ac mi ni prav nič odgovarjal

tako da res najlepša hvala za nasvet

lepo popoldne

(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 11:22:46   
inja22
lepo pozdravcek user posted image user posted image js imam tud oz sm imela tud krce u nogah in to prvic u lajfu..pa so mi punce svetovale donat ker ima velik vitaminu in pa dost hoje pa predn grem spat pretegovanja pa je res bols :)drgac sva pa midva z lubijem vcer kupla prvo stvar za najinga bebija-vozicek :)od vseh k sva mela ogledanih sva zbrala cist neki tretga hehe,in sicr quinny speedy :)full nama je vsec :):)in sm cistt vesela :):)ima se katera tega?:)lep dan vsem :)user posted image

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 11:36:02   
anak
Pa je tudi za nami morfologija :) Vse je tako kot mora bit :) Naš pikec se je med pregledom prijel z obem rokicam za glavo....smo se mu prav nasmejali :) Še ginekolog je komentiral, da mu zgleda ne paše, da ga opazujemo :):)
Za krče in prebavo mi je svetoval samo donat.....reklel je, da naj ga fejst pretresem (da bo brez mehurčkov) in spijem vsak dan eno malo flaško. Bom sprobala, če bo pomagalo za krče.....na mojo prebavo ne vpliva preveč :(

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 11:42:34   
24julij
drage  user posted image men pa zanima ce ima se katera od vas rizicno nosecnost?
jaz sem namrec na bolniski od zacetka,po opravljeni preventivni cerklazi in sem ravno danes dobila odločbo da so mi bolniško podaljšali do konca,sem tolk heppy da ne bom rabla usak mesec posebej nosit potrdila
me pa zanima a ima se katera občutek da ji use tišči navzdol,pri men je glih tko kot da bi me skoz na blato tiscal,medenične in sramne kosti me pa itak skoz bolijo pomoje od širjenja al česauser posted image

(odgovor članu anak)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 12:49:38   
frutolino
Evo pa še od mene mal glasu!

Najprej čestitke vsem mamicam za svoje user posted image  in user posted image . user posted image

No mene nekaj časa ni bilo na forumu ker imam polno bajto majstrov ki mi delajo novo veliko kopalnicouser posted image !
Stanovanje imam v 1 cm debelem prahu user posted image  ampak se ne sekiram. bom že pospravla ko bo vsega konec!
Zraven se pa še učim, ker imam naslednji petek en izpit! Očitno bo na izpitu bolj prišla do izraza sreča kot znanjeuser posted image  ampak bo že! Bo pa drugič če ne prvič!

Jaz in moj mali sva sedaj super! Kot vam je že iz prejšnjih mojih postov znano imam povišan krvni sladkor zato zelo pazim kaj jem in zvečer imam inzulin. To ni noben bau bau, važen je, da se mali dobro razvija!
Glede kil sem sedaj na - 2 kg. Ja to pa naredi dieta! Ampak na mojo prejšnjo podlagi to ni nič groznega user posted image !

Glede opreme za bebo bom voziček Peg perego pliko 3 kupila avgusta ali septembra. Isti voziček sem imela že pri moji prvi in je zakon (zloži se na minimalno in je ful lahkiuser posted image ), zato ga ne zanenjam za nobenega vesoljskega!
Posteljco in prevajalno imam še od prve!
Septembra bom nakupla samo še nekaj cotk in dude, hrano, planičke in to je to!

Roditi mislim v Brežiški porodnišnici kot prvič (bla ful zadovoljna user posted image ) sam ne vem še al bi z EA ali brez. Prvv porod je bil sicer dokaj kratek 5,5h ampak fillllll boleč! Bom še vidla.

Povejte mi kaj ste se odločile glede matičnih celic? Jaz se nagibam k javni banki! Ampak še nisem 100% odločena!

No sedaj se pa grem še mal učit in se vam spet kmalu javim!

LP, frutolino

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 20:03:43   
lananai
matične celice - prvič sva dala v javno banko in bova tokrat tudi, naj ima kdo kaj od tega

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   RE: Oktobrke 2011
10.6.2011 22:31:06   
pokamoka
heeej
Matične celice... ja, tudi midva bova dala v javno banko. V bistvu ni nobeden na škodi, če se tako odločimo, lahko samo pomagamo. Zakaj potemtakem tega ne bi storili...

24julij... meni ne tišči dol... hmmm... pri meni, če mi kaj ni ok, mi trebuh otrdeva. Ampak to je takrat, ko sem utrujena ali cel dan na nogah, da si pač ne dan počitka. Dol mi pa ne tišči. Mogoče bi pa mogla vprašat svojega G...

Krči... jaz sem jih imela v mladih letih zeloooo veliko v nogah. Ponoči... in vem kako to izgleda. Sem precej hitro rasla v višino in je bila to menda posledica tega. Se mi zdaj to tudi dogaja, vendar v veliko milejših oblikah, ker so bili pred leti to RES močni in nepopustljivi krči. Zdaj pa vstanem (nujno je, da kri steče v noge) in si pretegnem noge in potem popusti.

Marelicadoo... a prav razumem???? Ti si se poročila??? KAjne???? Hmmm... čestitke!!!!!! Je bilo lepo???? Povej nam malo:):):) Poroke so mi tako zakon. Jaz bi se takoj še enkrat. Seveda z mojim... pa najina poroka mi je bila tak fajn, da bi vse še enkrat ponovila...

Vozički... hja, midva sva pa iskala voziček, ki gre preko vseh ovir. Nismo iz mesta in ne bomo se sprehajali po pločnikih, ampak po makadamu in gozdnih poteh. Vem, da se mutsy 4rider ne zloži prav na malo, ampak mi rabimo tak voziček. In sva vesela, da sva takega naročila. Zdaj ga moramo samo še dobiti:):):)

Jaz sem drugače o.k. Danes sem malo pohajala... sem na bolniški, pa ne od začetka. Nisem neka rizična nosečka, morala sem si samo umiriti življenje in to je bila edina rešitev. In lepo mi je:):):)

Pazite nase... se beremo
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   RE: Oktobrke 2011
11.6.2011 14:57:17   
pikomiko
Marelicadoo  čestitam za poroko, jest bi tudiiiii pa žal trenutno nima to prednosti, ah enkrat bo že prišlo na vrsto.
Tud jest mam krče in tole pretegovanje zvečer kar pomaga sicer pa pijem tudi magnezol pa veliko limonade.

Najin fantič pa danes tako brca, da ga je začutil tudi user posted image . Vsako jutro vpraša, če se je pikec že zbudil.user posted image

Punce jest v pon. začnem materinsko šolo pa sem se spomnila, da sem pozabila vprašat, če je treba kaj plačat. Potrdilo za partnerja se mi zdi da ja, kaj pa samo šolo? A mogoče katera ve kaj o tem?

Lep sončkast vikend user posted image .

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
   RE: Oktobrke 2011
12.6.2011 7:11:49   
frutolino
Evo mene spet ta prva v familiji pokonc! user posted image

Imamo majstre pa sem jaz tista, ki prva vstane, možek pa še kar dremucka!

Je tak blažen mir. Majstrov še ni. Grem mal na net pa novice preberem, zraven pa super muziko poslušam pa z vami klepetam! Nice!

Zadne dni imam ful razburljive! Verjetno si predstavljate kako je, če ti sredi stanovanja rušijo stene stare kopalnice in nato v sosednjem prostoru naredijo novo. Vse imam sivo, ampak mi ne seže preveč do srca. Važn je, da bom mela novo kopalnico. Bom že pol pucala! Zanimivo je kako veliko placa človek najde vsepovsod, ko je primoran spraznit eno veliko shrambo user posted image ! Mal se stran zmeče, mal zloži pa je vse lepo po reglcihuser posted image !
Tale renovacija mi kar prija, se vse skozi nekaj dogaja! Mal me samo matra, ker se morem vmes učit še za en fullll težak izpit v petek! Ampak bo že.

Mali brca ko nor! Včeri sem vse roza obleke od svoje hčerkice pospravla v vreče in čakajo še na vizualno potrditev novega moškega potomca user posted image , da se jih potem lahko rešim (se tega v 7 letih ful nabereuser posted image ! Vreče in vreče).

A mogoča katera pozna kakšno osebo oziroma zavod al kaj podobnega kamor bi lahko dala cote od 0 - 7 let za punčko? Nekako bi najrajši vidla, če jih dam kakšni bogi ammici direktno v roke!

No zajterk pojedla, kavico spila, železo in femabion spila, majstrov pa še nikjer! Pa so se tak hvalil kak bodo že ob 6 zjutri tudi! Banda! Ne morem druzga rečt!

No se vam še kaj javim!

Bodite pozitivne!

Frutolino

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   RE: Oktobrke 2011
12.6.2011 15:39:53   
Nevihta123
Zdravo punce,

da se jaz malo poročam o stanju.

Detece zelo brca podnevi, ponoči...ne vem kdaj sploh spi ;)

V petek sem imela pregled, slabokrvna, zato sem dobila tablete z železom. Jih moram jemat 2x na dan. Pregledali so mi sladkor, ki je verjetno vredu, če G. ni komentiral rezultata...

V torek, sredo in četrtek imamo materinsko šolo. Vsak dan ob 12h po 3 ure. Malo čudna ura, glede na to da si morata oba starša fraj zrihtat na šihtu (hvala bogu da sem jaz na bolniški, ampak moj je pa kar probleme mel da si je zrihtal)

V četrtek pa še 3D pregled v Domžalah. Komaj čakam :)

Lepo mi bodite in uživajte user posted image

(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
   RE: Oktobrke 2011
12.6.2011 20:14:04   
Janja506
Zdravo!

Upam, da ste se imele lepo čez sončen vikend.

Zanima me, ker se pač bliža čas dopustov, če ste že kaj gledale za kopalke? Jaz sem na internetu sicer zasledila nekaj nosečniških kopalk (gledam enodelne ali nosečniški tankini), vendar bi jih vseeno rada v živo videla, sprobala.

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
   RE: Oktobrke 2011
12.6.2011 20:59:58   
lananai
Jst bom upam imela kar svoje kopalke.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 7:37:25   
pokamoka
heeej
Pikomiko... pri nas materinske šole ni treba plačati. Tudi potrdila ni treba. Mi smo imeli že tri predavanja, čakata nas še dva.

Janja506.. hmm... kopalke. Tut jaz sem se že spraševala kaj in kako glede kopalk. NI vem... a to pridejo prav posebne za nosečnice??? Jao, samo so verjetno še enkrat dražje, kot navadne. KOt vse za nosečke. Jaz res še ne vem, kako in kaj bom naredila s kopalkami... hmm... če jih bom sploh rabila, ker midva nisva nekaj tipa za blazno kopanje v bazenih in morju. Sva bolj za pohajkovanja:):):)

Jaz sem drugače o.k. Tudi najino dete brca in se premika v mojem trebuhu. Skušam ugotoviti njegov urnik, kdaj spi in kdaj ne, pa mi nekako ne uspeva:):):) Ker se premika v vseh možnih urah... Sem pa preko vikenda imela neke čudne bolečine po trebuhu... spet. Ampak je bilo včeraj že boljše, pa danes tudi zaenkrat kaže, da je minilo.

Za na seznam: Naslednji pregled imam 5. julija... še tri tedne do tam in takrat bom že preko 26. tedna. Jao... kar leti ta čas mimo.

Lepo bodite, pazite nase in se beremo
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 11:26:41   
nosek5
Pozdravljene souser posted image
kako ste kaj? Jaz sem super saj smo v petek imeli morfologijo in je vse BP. Sem tako srečna, tudi spol smo izvedeli in smo seveda zadovoljni, kot bi bili v vsakem primeruuser posted image .
Počutje je super, razen malo me boli išijas, začne se v križu in nadaljuje v noge, enkrat v eno, drugič v drugo. Ali še katero tako boli? Jst včasih prav težko stopim na noge, sploh če se zasedimuser posted image .
Čestitam za poroko, za fantke in punčke, čas res hitro teče, tako da bomo en dva tri šle vse rodit.
Hčerka že komaj čaka, da pride dojenček, midva pa tudi. Otročka pa tudi čutim že kar nekaj časa, seveda je zadnje čase vsak dan akcija.

Lepo bodite in polubčkajte svoje otroke, možke in pobožajte trebuščke.

Lep dan še naprej...user posted image

(odgovor članu pokamoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 14:18:39   
marelicadoo
oj

glede poroke nikoli si nisem mislna da se imaš lahko na svoji poroki tako fleten res uživala sva z mojim vsako sekundo dneva

bila je to poroko v ožjem krogu - starši, priče in njaboljši priajtelji nič več kot 30 in je bilo super odlično

poroka pa vse ceremonije so pa bile na Bledu zato ker sva imela z mojim grajsko poroko in še vreme je zdržalo tako da je bilo res nepozabno in tudi vse se je poklopilo sto na uro - vsi veseli in zadovoljni

pa še naše malo user posted image je bilo pridno kot le kaj

ker se jaz tudi zadnje dni sprašujem kdaj to sploh spi - ponoč 10 minut mir pol pa akcija - sploh če spim na boku ki je kao priporočljivo - ima naš mali kar hiter kakšne telovadne vaje tako da v mojem primeru je najboljše da zaspim na hrbtu in se šele potem obrnem na bok ker če je to prekmal smo spet budni

glede krčev sem poštimala zadevo - zanekrat trkatm : v dm kupla eno kremo veneforte ali nekaj pdoobnega, v trgovini pa nabavla neki podovnega limonadi je kao zdravo in brez sladkorja tako da to zdj pijem skoz cel dan

glede materinske šole me zanima al se moraš to sam prijavt al te da ginekolog ker vidim da ste nekatere že zelo pridne v tej smeri

tako da v petek imam sladkor pa javim kako in kaj bo za naprej

vsem pa en lep popoldanski pozdravček

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 15:11:32   
Zelenkaa
Da se vam še jaz malo oglasim drage souser posted image

Najprej čestitke vsem za vse user posted image in user posted image , za vse uspešne morfologije, za poroko in za vse AC-je.

Tudi jaz imam na najino poroko tako lepe spomine, da bi se lahko poročila vsako soboto, tako mi je blo lepo. Prav vse nama je štimalo tisti dan, še celo lepše je blo kot sem si predstavljala da bo.

Brce pa tudi jaz že čutim, sicer komaj nekaj dni, sam jih. Naša punčka pa je tako pridna da brca samo čez dan, ponoči me pusti spat, al pa jaz tako trdno spim, da ne čutim.

Meni je pa ta materinska prou eno nujno zlo, pa ne vem zakaj, ampak se mi zdi da ne bom nič novega izvedela. Imam dva čisto majhna nečaka in sem bla že od rojstva non stop z njima, sam dojila ju nisem user posted image

Me pa zanima kje v Ljubljani je trgovina Pikapolonica? Zaradi vozičkov sprašujem, ker se še vedno odločava kaj vzet.

Kaj pa o imenih že kaj razmišljate? Jaz bolj kot razmišljam manj mi jih je všeč oziroma do sedaj mi ni še nobeno všeč.

Lep deževen dan še naprej user posted image

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 16:30:07   
Nevihta123
Serbus,

Jutri pa v 'Šolo za starše', ki v Konjicah poteka 3 zaporedne dni po 3 ure in sicer:

1.DAN: potek nosečnosti, priprava na porod  2.DAN: dojenje, nega in oskrba novorojenčka, pomen bazičnega cepljenja 3.DAN: vzgoja otroka
Javim kako bo.

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 17:17:57   
si.pikica
pozdravček še z moje strani!

danes sem bila na morfologiji in je vse ok!user posted image moja punčka me zdaj že pošteno brca in je prav prijetno. ponoči za zdaj pa nimam težav, ali pa tudi jaz tako trdno spim jin je ne čutim.
jaz pa mislim, da bom še malo počakala z materinsko šolo, ne vem še če bom šla avgusta ali septembra. saj bi šla avgusta, ma bomo prvi teden, ko se začne ravno na dopustu... se bom še odločla.
moje počutje je odlično in upam, da teko tudi ostane!

tolko za zdaj, se še kaj oglasim.
pa še za seznam: naslednji pregled imam 6.7.

LP


(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 18:58:11   
oktober11
oktobrke smo pa res najmanj klepetave, hehe user posted image še v mojem imenu čestitke za uspešno opravljene preglede/morfologije ter za poroko user posted image
da se malo javim: pri meni se nič kaj pretresljivega ne dogaja. user posted image pridno brca kadar mu je volja, prav paše mi user posted image še posebej divji je bil v soboto, ko smo bili na praznovanju rojstnega dneva, in je bilo kar fejst glasno. drugače je pa kar težki teden za mano, vreme mi ni najbolj odgovarjalo in sem bla čisto utrujena in brez energije. najhuje je bilo včeraj, ko sem podnevi kar 2krat spat šla user posted image upam da je samo prehodno obdobje, ker ni najbolj prijetno biti celi povožen v službi user posted image

kopalke... jaz sem si kar navadne dvodelne kopalke kupila, niti nisem gledala če obstajajo kake nosečniške. sicer pa mi2 v nedeljo odpotujeva <komaj čakam user posted image user posted image >, nisem pa še kaj preveč široka. bo pa kar pester teden - v sredo me čaka podelitev diplome, v četrtek ultrazvok user posted image srčeka, te pa počasi pripravljanje na morje.

PDP mam točno danes 4 mesece. saj ne morem verjet, glede na to da še niti konkretnega trebuščka nimam. človek se kar navadi na nenehno spraševanje ljudi kako se počutim, če že veva spol in ime, če že brca,... user posted image

za materinsko šolo se moreš sam prijaviti. mi2 sva se na avgustovski termin prijavila, traja pa 9krat po 2 uri. po moje bo kar zanimivo.

lepo se imejte user posted image

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
   RE: Oktobrke 2011
13.6.2011 19:21:32   
lananai
trgovina Pikapolonica - ena je na Rudniku

imena - od prve user posted image nama je ostalo ime za fantka, tako da bo user posted image Lovro. Za punčko bodo še pogajanja...

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
   RE: Oktobrke 2011
14.6.2011 8:59:02   
ellaMarela
Dobro jutro.

Že kr nekaj časa se nisem oglasla. Hčerka je zbolela in sem bila polno okupirana z njo, en teden po vrnitvi v službo pa itak gužva.

Tudi jaz čestitam vsem za uspešene preglede in brcike. Jaz sem tud včeraj imela morfologijo in tako lepo je poslušat ginekologa ko govori ledvičke so vredu, zajčje ustnice ni, hrbtenica tudi ok, srček ima vse prekate (al nekaj podobnega),...Kr solzne oči dobiš od sreče. Nama je pa tudi potrdil spol, ki sva ga izvedela na nuhalni. Torej dobimo user posted image . Ime imava še od prve nosečnosti in ga bova kr obdržala, ker nama je obema še vedno všeč.

Materinske šole pa ne bom obiskovala, ker sem jo dve leti nazaj. Bilo mi je pa zelo zanimivo. Splača se. Sem pa hodila en mesc pred porodom in mi je bilo kar precej naporno. Bolel me je križ, kr naprej sem se presedala na stolu. Tak, da je res boljš, če čim prej opravite materinsko šolo. Za epiduralno bom pa šla v bolnišnico podpisat papir, potem pa se itak pri porodu odločiš ali jo boš vzel ali ne.

Jaz bom tudi imela kar navadne kopalke, sem jih tudi prvič imela in je bilo prav prijetno. Se ti sicer raztegnejo tak, da drugo leto ne bojo prišle več v upoštev. Joj, že komaj čakam morje. Ni več daleč.

Pa še za seznam: moj naslednji pregled je 11.7. Takrat imam tudi merjenje sladkorja user posted image .

Lep dan še naprej....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
   RE: Oktobrke 2011
14.6.2011 9:15:32   
marelicadoo

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

trgovina Pikapolonica - ena je na Rudniku

imena - od prve user posted image nama je ostalo ime za fantka, tako da bo user posted image Lovro. Za punčko bodo še pogajanja...




dobro jutro

me veseli glede imena mi bomo tudi imeli Lovrota

in za punco bi bila pri nas kar pogajanja user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   RE: Oktobrke 2011
14.6.2011 11:01:55   
Nevihta123
Hej punce! Imam en dvom, mogoče je neumen, zanima me vaše mnenje, ker nikjer nisem zalsedila konktretnega odgovora.

Ker sem slabokrvna, mi je G. Predpisal tabletke Retafer2x na dan.
Nekje sem slišala že dolgo nazaj, da te tablete povzročajo obarvanost kosti in zob.
Ker se že v maternici razvija zasnova za stalne zobe naših otrok, me zanima ali je možno da bo imel otrok obarvane zobe - mlečne ali stalne.

Zanimajo me vaše izkušnje. ali ste v prejšnih nosečnostih jemale tablete in kakšne zobke imajo otročki ali pa kakšne izkušnje od znancev..

Hvala vam in lep dan še naprej.

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
   RE: Oktobrke 2011
14.6.2011 13:11:07   
Nia*
Živio punce! Se ponovno malo javljam.
V čet. sem imela morfologijo (pa sploh ne bi bila vedela, da je to to, če ne bi vprašala G kdaj imam morfologijo user posted image ), ki je trajala celih 10 min. Čeprav sem G prosila, da vsaj monitor obrne, da vidim svojo pikico, ga je obrnila za celih 30 sek in pol spet proti seb. No, vsaj moj je bil zraven, da je lahko kaj videl. G mi je rekla, da nas je preveč in da bi v eni uri lahko pregledala samo cc 3 nosečnice, ona jih mora pa 20 v dveh urah. Slaba tolažba.
No, za spol še vedno nismo prepričani, obrazek se tudi ni videl, tako da vem isto kot 5 tednov nazaj. user posted image

Pomembno je, da je vse v redu, na dodatne preglede ne bom hodila, dokler poteka vse kot je treba user posted image ...srček, ledvičke, pljučka....vse dela kot mora, tako da sem vsaj s te strani potolažena in seveda zelo vesela.
Drugače pa mali ali mala že kar pošteno telovadi, moj fant že komaj čaka, da ga/jo bo začutil tudi on.
Naslednji pregled imamo 14.7..

(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   RE: Oktobrke 2011
14.6.2011 14:01:08   
carmik
Pozdravljene! Kako ste? ....da se vam še jaz malo javim po dolgem času...

A  mate že tok močne brce, da se jih da čutit z roko?.. pri men včasih tok brcne, da se res orng čut ( nemoreš zgrešit), moj je tok vesel ko brca... sam tista orng brca učas kr mal zaboli...kaj šele bo... user posted image najrajš pa brca kdr hočm spat al pa čim se uležim... mi ne pusti do počitka heheuser posted image

Mate že zbrana imena... midva sva se zmenila da če bo user posted image bo Klara, če pa user posted image bo pa Gal.... čeprou še zmiri zberava imena, ampak se je težko odločt za ime ko je obema ušeč..no pa sej mamo še dovolj časa...čeprou bo 1,2,3 tukej

a opremo mate že vso? midva sva bla kr hitra in  mava že vse nakuplen, ker urejava stanovanje in sva se odločila da nakupva vse da je pol mir...ta tedn čakava še na voziček... kumi čakam

kopalke bom mela pa tut še lanske... so mi še čist prou..upam da mi bodo avgusta  ko greva na  morje še zmeraj prou... se mi zdi brez veze druge kupovat...

drgač počutje je pa uredu..edino križ me ful boli, zdj ko mam izpite pa sm velik časa za mizo..user posted image

(odgovor članu Nia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




imunski sistem
Lelly28 RR

ali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?

da (11%)

ne (67%)

občasno (22%)


Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!