Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 14:58:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tak šivi so zunaj , danes je rana še zalepljena dol, jutri pa jo že lahko luftam (ramo, da ne bo pomote ) kak si me nasmejala... ...super...samo, da je vse ok
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 14:59:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes že dobila sklep (dala vlogo, ko nas 1 m v jaslih ni bilo) in piše: ... upravičena do znižanega plačila vrtca v višini 30% plačila ... Aja, včeraj pa dobila odločbo, da delam 4 ure. To moram tudi v vrtec javit, neee??? jaaaa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 15:02:23
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 glede hrane: probaj tisto z lončki, pa probaj še kupit kakšen krožnik s kakšnimi risanimi junaki, ki jih ima rada...pa ji nekaj gor daj za jest pa se malo hecaj, da naj poje da ji ne bodo oni pojedli...pa tak...če veš kaj sem mislila rečt. Pa naj sama pripravi kaj bo jedla (s tvojo pomočjo seveda). Lahko pa napišeš kaj in kako ji daš za jest, mogoče ti bomo lažje pomagale.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 15:02:54
|
|
|
|
botrca
|
Tak, zdaj pa grem po malega v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 15:12:07
|
|
|
|
Lenči_
|
daaaan, danes sem pa bla pridna. Celo dopoldne sem imela delodiš in sem malo stanovanje v red spravla, pol sem kuhala, M. spravla spat (še kr spi), medtem pa sem še 1 h za službo delala. Ker sem bla tak pridna, pa bom šla zdaj malo za sprostitev v EP po darilo za nečaka, ki imata jutri roj. dan. Rina za malo princesko! Upam, da bo čim prej začela več jest in pit. Majakla za NIka in njegovo buškico Katy , da so šivi zunaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 15:34:36
|
|
|
|
matcar
|
Daaan! Evo mene,mi doma,pa že šibam dalje,peljem Maksa k frizerju.Porihtala ok,bila fertik v 30 min,da še zaj ne morem verjet,da je to v LJ možno. Vglavnem,otrok zdrav,je pa na dieti vsaj 3 mesece do kontrole,pol pa bomo vidli,kak do napredovalo vseskupaj.Mi je pa rekla,da je zelo velik za njegovo starost.Ima pa 7 kg preveč. Nič,šibam zaj,bom pol ostalo pokomentirala. Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 15:45:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ daaaan, danes sem pa bla pridna. Celo dopoldne sem imela delodiš in sem malo stanovanje v red spravla, pol sem kuhala, M. spravla spat (še kr spi), medtem pa sem še 1 h za službo delala. Ker sem bla tak pridna, pa bom šla zdaj malo za sprostitev v EP po darilo za nečaka, ki imata jutri roj. dan. pridna lenči
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 15:46:59
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bambi, lepo te je bilo spoznat enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 17:04:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tak šivi so zunaj , danes je rana še zalepljena dol, jutri pa jo že lahko luftam (ramo, da ne bo pomote ) kak si me nasmejala... ...super...samo, da je vse ok ja, evo Majakla piše o tem kak je Niku buško z Ramo namazala, jaz pa že o rami pišem , rano sem mislila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 17:05:35
|
|
|
|
katy83
|
Lenči, daj mi pošlji na ZS tvojo telefonsko, da ti dokaz pošljem kako je Maruša sama stala brez opore
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 17:39:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tak šivi so zunaj , danes je rana še zalepljena dol, jutri pa jo že lahko luftam (ramo, da ne bo pomote ) kak si me nasmejala... ...super...samo, da je vse ok ja, evo Majakla piše o tem kak je Niku buško z Ramo namazala, jaz pa že o rami pišem , rano sem mislila
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 17:40:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi je pa rekla,da je zelo velik za njegovo starost. koliko pa je visok?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 17:41:33
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi pridna...posoda se pere, en stroj perila...lase sem si oprala in zdaj si jih navijam...se igram z Janom...pleševa...ma ni da ni...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:10:34
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lenči, daj mi pošlji na ZS tvojo telefonsko, da ti dokaz pošljem kako je Maruša sama stala brez opore imaš z.s.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:10:45
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem tudi pridna...posoda se pere, en stroj perila...lase sem si oprala in zdaj si jih navijam...se igram z Janom...pleševa...ma ni da ni... pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:11:03
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ daaaan, danes sem pa bla pridna. Celo dopoldne sem imela delodiš in sem malo stanovanje v red spravla, pol sem kuhala, M. spravla spat (še kr spi), medtem pa sem še 1 h za službo delala. Ker sem bla tak pridna, pa bom šla zdaj malo za sprostitev v EP po darilo za nečaka, ki imata jutri roj. dan. pridna lenči hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:34:22
|
|
|
|
majakla
|
Same pridne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:37:30
|
|
|
|
bambixxx
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:43:07
|
|
|
|
bambixxx
|
mali umit, v pižami in se igra pred spanjem - upam, da ne bo trajalo 2 uri, da se utrudi mama je spucala kuhinjo, oprala 2 rundi cot, zdaj pa mora še sebe ata pa je šel na žur
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:44:34
|
|
|
|
majakla
|
Kaj bomo rekle - nič?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:46:32
|
|
|
|
majakla
|
Saj pravim same pridne. (Bambi) Jaz pa se spravljam posodo pomit, ati je šel z Nikcem spat, ... pol pa dobimo obisk.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:49:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj pravim same pridne. (Bambi) Jaz pa se spravljam posodo pomit, ati je šel z Nikcem spat, ... pol pa dobimo obisk. kdaj te?? ob polnoči ?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:50:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem tudi pridna...posoda se pere, en stroj perila...lase sem si oprala in zdaj si jih navijam...se igram z Janom...pleševa...ma ni da ni... pridna
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:50:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Saj pravim same pridne. (Bambi) Jaz pa se spravljam posodo pomit, ati je šel z Nikcem spat, ... pol pa dobimo obisk. kdaj te?? ob polnoči ? Hahaha... Neee, malo prej, te že lahko grejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 28.1.2011 19:50:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Same pridne itak
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?