|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
27.1.2011 22:25:22   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Poznam, to pa ni fajn. Daj še meni kaj bek, bo lažje.

to pa žal ne moremuser posted image ...se bom kar sama grizla naprej

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.1.2011 22:27:16   
sami0804

Natykaa, ja, prosim?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.1.2011 23:10:42   
majakla
HB za RTL. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 503
28.1.2011 0:09:14   
bambixxx
škrat je omagal malo pred 23h user posted image user posted image user posted image
upam, da bo vsaj zjutraj malo potegnil...

lahko noč!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 504
28.1.2011 8:21:39   
Sacherca
Jutro user posted image

Spali do 8ih,res je pasalouser posted image . Potem sibamo po necakinjo v bolnico,je imela vceraj operacijo z zrelnico,potem morava se po eno darilo,pol ap je ze popoldan,ko pride obisk....Imeli bomo kar tortilja pojedinauser posted image

aja pa vceraj zvecer sem se kopalnico spucala s kisom in se malo luftam zdaj,ker se mi zdi,da se vohauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 505
28.1.2011 9:06:10   
elevitka
Sacherca... boš povedala kaj so ti z lasmi naredli... zakaj je tak hudo ? so prekratki?'

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 506
28.1.2011 9:28:59   
bambixxx
dobro jutro,

malo dlje sva spala, kot sicer, kar paše. sem pa cela neka zlamana - mogoče ker ta teden nisem bila na telovadbi ali od "domače telovadbe"?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
28.1.2011 9:50:50   
bambixxx
punce, če bi katera imela sparove točke za dormeo program, naj pove. jaz jih imam ful, ker pač živimo nad sparom in skoz tam kupujemo.
na voljo je:
- svetilka na dotik - 10 točk+9,90€
- vlažilec zraka - 20 točk+39,90€
- dekorativna odeja (fantovska ali dekliška) - 20 točk+25,90€
- dekorativne odeje iz bambusa - 20 točki+25,90€

porabijo se lahko do 13.2.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 508
28.1.2011 11:38:05   
botrca
Dober dan,

kako ste? Pri nas nič posebej novega...mali prehlajen in kašljat je danes začel.user posted image . Jaz hodim na terapije, tečaj...moj dela in sem trenutno sama.

Za kosilo imava od včeraj piščančji paprikaš s širokimi rezanci in endivijo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 509
28.1.2011 13:07:02   
rina22
dan user posted image

evo mene, sem ravno z izpita user posted image ne vem, če bom zvozla, pa ok, bom pa šla drugič user posted image user posted image

nisem na tekočem, ker me zadnje dni ni blo gor, ker sem se učila..

dajte mi nekaj rečt, prosiiiiim. jaz sem že pošteno zaskrbljena glede T. prehranjevanja user posted image skoraj nič ne je, zvečer pa sploh noče nič user posted image sem že vsega i svašta probala, pa nič.. pa tudi skoz dan komaj kaj poje. pa še to - pije tudi full malo. ne vem, če mi uspe, da jo prepričam, da skozi celi dan spije kaki deci pa poluser posted image jaz več ne vem, kaj naj delam, res ne. mislite, da bi blo fajn, da grem z njo do P? bojim se, da bi zbolelauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 510
28.1.2011 13:13:34   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

dajte mi nekaj rečt, prosiiiiim. jaz sem že pošteno zaskrbljena glede T. prehranjevanja user posted image skoraj nič ne je, zvečer pa sploh noče nič user posted image sem že vsega i svašta probala, pa nič.. pa tudi skoz dan komaj kaj poje. pa še to - pije tudi full malo. ne vem, če mi uspe, da jo prepričam, da skozi celi dan spije kaki deci pa poluser posted image jaz več ne vem, kaj naj delam, res ne. mislite, da bi blo fajn, da grem z njo do P? bojim se, da bi zbolelauser posted image

zamudila nisi nič...kar se tiče hrane in pijače....meni je važno,da otrok pije,moja Sara je tudi precej slabi jedec trenutno...
Moja tudi zelo malo pije,si pa pomagamo s takimi triki-pijačo dobi včasih iz kozarca,včasih iz flaše s športnim zamaškom,včasih pije sok na slamico,včasih iz enih takih malih flašk,ko je ena sladka pijača noter,pa ji potem sok nalijem noter-sem opazila,da iz običajne flaše spije najmanj...
Mogoče sem ti kaj pomagala....

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 511
28.1.2011 13:17:45   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

zamudila nisi nič...kar se tiče hrane in pijače....meni je važno,da otrok pije,moja Sara je tudi precej slabi jedec trenutno...
Moja tudi zelo malo pije,si pa pomagamo s takimi triki-pijačo dobi včasih iz kozarca,včasih iz flaše s športnim zamaškom,včasih pije sok na slamico,včasih iz enih takih malih flašk,ko je ena sladka pijača noter,pa ji potem sok nalijem noter-sem opazila,da iz običajne flaše spije najmanj...

Hvala za nasvet user posted image Fuull si mi pomagala, res. Sem ravno študirala, da bom šla zdaj, ko grem po njo, spotoma po kake soke, tiste male, da bo na slamico pila, pa še neki tisti kozarček bom probala kupit, ko ma tisti trdi nastavek (saj veš, kakega mislim, ne?), pol pa bom sprobala razne variante, da bo res čimveč spila..
Meni je tudi važno, da bi vsaj pila, če že jesti noče, samo me je res skbelo, ker je zadnje dni tudi tak malo pila.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 512
28.1.2011 13:21:15   
majakla
Dober dan,

Nik že od 12h spi, jaz pa sem malo pucala,
po dooolgem cajtu. Mmm... kak zaj diši. user posted image

Zjutraj smo se šli P pokazat, ampak končno
1x v pravem pomenu besede, ker se nam
vročina že 3 dni vleče, pa uhic mi ni pustil
čistit ... ampak je vse ok oz. nič se nikjer ne
vidi, je rekla, da je možno, da so posledično
4. krive - močno upam, da res.

Sva pa zrihtala buško in to konkretno, je z
glavico vdaril po radiatorju, je tak počlo, da
je meni slabo postalo, kaj še le njemu, joj,
groza. Sem dala obkladke in mu še z Ramo
namazala, zaj pa ga hodim gledat.

Rina: jaz bi se tudi sekirala, tak da bv, da ti
govorim, da se ne sekiraj ... si poskusila tudi
z raznimi npr. čokolado ali pač kaj ima rada
za večerjo? Ziher si, ne. ... boga. user posted image

Bambi: jaz NE rabim. Čuj, te pa nisi tak stroga,
če ga pustiš tak pozno še bedet. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 28.1.2011 13:23:19 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 513
28.1.2011 13:27:58   
sami0804

upam,in držim pesti,da ima P prav,pa še biljion  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za buško.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 514
28.1.2011 13:31:05   
sami0804

Meni je tudi važno, da bi vsaj pila, če že jesti noče, samo me je res skbelo, ker je zadnje dni tudi tak malo pila.

Nam je šlo pošteno za nohte,ko je imela pljučnico...nam je svetoval P,naj pije večkrat po par požirkov,se ni treba nacejat,ampak recimo vsakih 10,15 minut kake tri požirke,je dovolj....

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 515
28.1.2011 13:31:28   
majakla
upam,in držim pesti,da ima P prav,pa še biljion  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za buško.

Hvala.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 516
28.1.2011 13:36:04   
majakla
Danes že dobila sklep (dala vlogo, ko nas 1 m v jaslih ni bilo)
in piše: ... upravičena do znižanega plačila vrtca v višini 30%
plačila ...

Aja, včeraj pa dobila odločbo, da delam 4 ure.
To moram tudi v vrtec javit, neee???

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 517
28.1.2011 13:37:21   
majakla
Oooo ikajug - kako?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 518
28.1.2011 14:16:31   
arabela*

dan user posted image

evo mene, sem ravno z izpita user posted image ne vem, če bom zvozla, pa ok, bom pa šla drugič user posted image user posted image

nisem na tekočem, ker me zadnje dni ni blo gor, ker sem se učila..

naša M spije nenormalno ogromno tekočine..vendar.........
če ima to svojo staro avent flasko...že čist omehčan cucelj....ko ji dam drugo flaško noče pit.....tak da mogoče je tukaj problemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 519
28.1.2011 14:29:39   
katy83
dan.

Tak šivi so zunajuser posted image , danes je rana še zalepljena dol, jutri pa jo že lahko luftam (ramo, da ne bo pomoteuser posted image ). Avto zavarovan, tehnični narejen brez problemauser posted image , 600€ sem lažjauser posted image , T spi,...
Saj ne vem če bi ga pohvalila, da se ne bo že danes kaj spremenilouser posted image . Skratka zdaj je že 2 večera mami tak vztrajna, da ga daje spat v njegovo posteljo, se trudi z njim 1 uro, ampak potem zaspi.user posted image Isto čez dan in pali...zaenkrat. user posted image In zdaj sem 2 dni že malo bolj naspana, pa še z mojim se lahko zvečer vsaj pocartava malo.user posted image user posted image user posted image Jutri pa je dragi fraj...user posted image ...ga fehtam, da bi šli na lepinjo v Rače. Mnjanmi. user posted image user posted image user posted image

diploma - gre počasi, sem se ravno danes zmenla z mamo, da naslednji teden pridem k njej, ona bo imela malega, jaz pa bom gori ( v svojem stanovanju) pisala diplomo. user posted image   Nisem še vam povedla, da je moja mami že cel mesec doma, ker v njhovi firmi ni več dela, oz. ni denarja, da bi delo bilo. user posted image Pa plače tudi niso dobili. user posted image Me prav zanima kaj bo iz tega. Vsi so doma, vsi, še moja mami, ki je bila vodja skladišča. Ah, ja...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 520
28.1.2011 14:32:25   
katy83

točno to pri nas pali, da T spije malo več kot ponavadi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.1.2011 14:33:06   
bambixxx

Dober dan,

bošček bogi user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej buška zginila. naš je tudi pred par dnevi dobil prvo buško, je vdaro z glavo v bano direktnega. ampak nič hujšega k sreči.

glede strogosti: ja pri spanju še ga nisem ritma navadla. ni mi pa ga dat v postlo pa poslušat kak joče pa hodit vsakih 5 minut ga mirit. raje ga dam v postlo ko zaspi in mamo mir. zaenkrat uspeva.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 522
28.1.2011 14:36:05   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

Dober dan,

bošček bogi user posted image user posted image user posted image , da bo čim prej buška zginila. naš je tudi pred par dnevi dobil prvo buško, je vdaro z glavo v bano direktnega. ampak nič hujšega k sreči.

glede strogosti: ja pri spanju še ga nisem ritma navadla. ni mi pa ga dat v postlo pa poslušat kak joče pa hodit vsakih 5 minut ga mirit. raje ga dam v postlo ko zaspi in mamo mir. zaenkrat uspeva.

to je dobro, če potem spiuser posted image ...naš pa kak ugotovi, da je v svoji postelji joka...če pa zaspi v svoji postelji, pa ni težav...zaenkratuser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 523
28.1.2011 14:38:38   
katy83
aja, punce, sem pozabla.

Včeraj je prav pasala pijačka z vamiuser posted image

Bambi, lepo te je bilo spoznatuser posted image
Ly, hvala za pomočuser posted image
Lenči, s tabo se je blo fajn igratuser posted image user posted image

Sami, hvala za melodijouser posted image
Matcar, kot sem že včeraj rekla, bolj si ponavljam ime, bolj mi je všeč. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 524
28.1.2011 14:56:36   
botrca

Sva pa zrihtala buško in to konkretno...Sem dala obkladke in mu še z Ramo

bošček user posted image user posted image user posted image ...pazi, da ga ne poješ...user posted image hecam se...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?