rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dajte mi nekaj rečt, prosiiiiim. jaz sem že pošteno zaskrbljena glede T. prehranjevanja skoraj nič ne je, zvečer pa sploh noče nič sem že vsega i svašta probala, pa nič.. pa tudi skoz dan komaj kaj poje. pa še to - pije tudi full malo. ne vem, če mi uspe, da jo prepričam, da skozi celi dan spije kaki deci pa pol jaz več ne vem, kaj naj delam, res ne. mislite, da bi blo fajn, da grem z njo do P? bojim se, da bi zbolela zamudila nisi nič...kar se tiče hrane in pijače....meni je važno,da otrok pije,moja Sara je tudi precej slabi jedec trenutno... Moja tudi zelo malo pije,si pa pomagamo s takimi triki-pijačo dobi včasih iz kozarca,včasih iz flaše s športnim zamaškom,včasih pije sok na slamico,včasih iz enih takih malih flašk,ko je ena sladka pijača noter,pa ji potem sok nalijem noter-sem opazila,da iz običajne flaše spije najmanj... Mogoče sem ti kaj pomagala.... Hvala za nasvet Fuull si mi pomagala, res. Sem ravno študirala, da bom šla zdaj, ko grem po njo, spotoma po kake soke, tiste male, da bo na slamico pila, pa še neki tisti kozarček bom probala kupit, ko ma tisti trdi nastavek (saj veš, kakega mislim, ne?), pol pa bom sprobala razne variante, da bo res čimveč spila.. Meni je tudi važno, da bi vsaj pila, če že jesti noče, samo me je res skbelo, ker je zadnje dni tudi tak malo pila.
|