Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:49:48
|
|
|
|
koala
|
Dan! Mate pa hudo temo na ta turobni dan..glede šole mislim.. Jaz bi svojega vpisala na šolo z boljšim vzdušjem, ker sem mnenja da super truper dobre metode poučevanja niso dovolj če otrok z izrednim odporom hodi v šolo. sami a veš da majo Pettersona v Šapru po 2,99* sem si v petek 3.stopnjo kupila. Samo napasti pa je še nisem imela časa, me A. preveč okupira.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:50:03
|
|
|
|
arabela*
|
madonca bluzim danes.....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:52:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všeč Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všeč to se mi dostikrat dogaja Kaj pa iz stališča starša? Bi vpisala otroka na šolo,kjer vlada tako razslojevanje? Pa navsezadnje tudi s stališča učitelja-kak bi se potem lotila tega problema,če vemo,kako malo pristojnosti imate dandanes učitelji? zdaj si me pa dobla Ma ne vem, vseeno še mislim, da na Polančičih ni taaaaaaaaak hudo kot krožijo zgodbe Saraya kaj pa Franc Rozman Stane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:54:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala sami a veš da majo Pettersona v Šapru po 2,99* sem si v petek 3.stopnjo kupila. Samo napasti pa je še nisem imela časa, me A. preveč okupira. Hvala koala...pomagala si mi pa-nič Če mojemu možu samo omenim,da bi kako knjigo kupila,se definitivno loči od mene-me je že včeraj malo čudno gledam,ko sem tri velike !! škatle knjig od ly domov pritovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:55:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! Mate pa hudo temo na ta turobni dan..glede šole mislim.. Jaz bi svojega vpisala na šolo z boljšim vzdušjem, ker sem mnenja da super truper dobre metode poučevanja niso dovolj če otrok z izrednim odporom hodi v šolo. če vam odkrito povem..... tu v mestu ..nekak tako vsi rečejo....eh daj jo raje na Iliha al pa polančiče, sicer spada menda na Frs....ampak tam je pač tak in tak..... pa za Cankarja, ki pa je res najbližje, pa je itak zaprt, češ da tud ni bla fajn šola.... in to še vzojiteljice v vrtcu tak rečejo, da potem človek res ne ve......
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:56:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya kaj pa Franc Rozman Stane pa saj to je to...imam nek odpor do te šole
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:57:43
|
|
|
|
katy83
|
hja, je pa res to s šolami...vsak pač hoče najboljše za svojega otroka.....po drugi strani pa včasih te vaške šole delajo čisto drugače kot mestne in se učenci veliko več naučijo...naš bo šel, če bomo še tu seveda v šolo ki je do 4.razreda (podružnica) in imajo kombiniran pouk 1+2 razred in 3+4 razred in se mi fulllllllllllllllllll dopade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:59:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya kaj pa Franc Rozman Stane pa saj to je to...imam nek odpor do te šole Jaz bi na tvojem mestu probala pridobit čimveč informacij z različnih šole,tudi s te,do katere tebi ravno ni...včasih se stvari izkažejo čisto drugačne,kot zgledajo na prvi pogled
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:59:37
|
|
|
|
arabela*
|
grem si sladoled nabasat... čeprav mi tak hrope v grlu ko vdihnem in zakašljam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:59:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! Mate pa hudo temo na ta turobni dan..glede šole mislim.. Jaz bi svojega vpisala na šolo z boljšim vzdušjem, ker sem mnenja da super truper dobre metode poučevanja niso dovolj če otrok z izrednim odporom hodi v šolo. če vam odkrito povem..... tu v mestu ..nekak tako vsi rečejo....eh daj jo raje na Iliha al pa polančiče, sicer spada menda na Frs....ampak tam je pač tak in tak..... pa za Cankarja, ki pa je res najbližje, pa je itak zaprt, češ da tud ni bla fajn šola.... in to še vzojiteljice v vrtcu tak rečejo, da potem človek res ne ve...... ja eh to je tak brezveze poslušat...glej jaz mislim da je najboljše da delaš po občutku...itak je tvoja tavelika frajerka in bo frajerka vsepovsod...naučili pa jo bodo itak vsepovsod isto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:00:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya kaj pa Franc Rozman Stane pa saj to je to...imam nek odpor do te šole Jaz bi na tvojem mestu probala pridobit čimveč informacij z različnih šole,tudi s te,do katere tebi ravno ni...včasih se stvari izkažejo čisto drugačne,kot zgledajo na prvi pogled tak kot imam jaz do Iliha drugače se oa meni FRS full dopade
< Sporočilo je popravil katy83 -- 12.2.2011 17:01:03 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:01:23
|
|
|
|
katy83
|
T že spet spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:03:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 drugače se oa meni FRS full dopade ma daj jaz sem imela tam predavanja predlani....pa šola znotraj nikakva....plus tista efera, ko se je enemu fantku v pristanu zgodila....ne vem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:04:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 drugače se oa meni FRS full dopade ma daj jaz sem imela tam predavanja predlani....pa šola znotraj nikakva....plus tista efera, ko se je enemu fantku v pristanu zgodila....ne vem zanimivo kak smo si različni eh, tista afera pa...v bistvu šola ni nič kriva...taka je namreč praksa na plavalnih tečajih, da učiteljev ni zraven pri bazenu ...pijejo kavico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:05:45
|
|
|
|
katy83
|
grem si po napolitanke in mrzlo mleko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:06:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zanimivo kak smo si različni wc-ji polomija
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:08:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zanimivo kak smo si različni wc-ji polomija aja, to pa ne vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:08:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zanimivo kak smo si različni eh, tista afera pa...v bistvu šola ni nič kriva...taka je namreč praksa na plavalnih tečajih, da učiteljev ni zraven pri bazenu ...pijejo kavico Se moram oglasit-naši hodijo na plavalni tečaj v Ptuj-tam so pa učitelji zraven-v bazenu
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 12.2.2011 17:15:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:09:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zanimivo kak smo si različni eh, tista afera pa...v bistvu šola ni nič kriva...taka je namreč praksa na plavalnih tečajih, da učiteljev ni zraven pri bazenu ...pijejo kavico Se moram oglasit-naši hodijo na plavalni tečaj v Ptuj-ta so pa učitelji zraven-v bazenu saj zdaj verjetno po tem dogodku je vsepovsod tak...in prav je tako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:10:39
|
|
|
|
katy83
|
Kje pa je Bambi danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:11:17
|
|
|
|
botrca
|
Uh, še imam par let časa, pa ne rabim zdaj o šoli razmišljat...me je kar groza, če se spomnim kaj me vse čaka.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:11:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kje pa je Bambi danes mogoče telovadi ali pa igra ono igro z dragim
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:16:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya žganci bljak ajdove ješ ? nobenih....krompir zraven Eee, Saraya, tu pa sma iste. Gob tudi ne jem - edino na pici. Botrca: jaaaa, tak je to, ne, včeraj bi na kafe bi prišla, pa bi jo vidla , super je. Za pusta: mi tudi dobli od sestre - ej, te pa se moramo za pusta dobit, pa bojo imeli več minut gor. Hmmm? Pa Katy zakaj si povedala, zdaj pa ga bomo prepoznali. Koala: terna! Po moje je Sami že z eno nogo v (kot praviš ti) Šapru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:18:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya žganci bljak ajdove ješ ? nobenih....krompir zraven Eee, Saraya, tu pa sma iste. Gob tudi ne jem - edino na pici. Botrca: jaaaa, tak je to, ne, včeraj bi na kafe bi prišla, pa bi jo vidla , super je. Za pusta: mi tudi dobli od sestre - ej, te pa se moramo za pusta dobit, pa bojo imeli več minut gor. Hmmm? Pa Katy zakaj si povedala, zdaj pa ga bomo prepoznali. Koala: terna! Po moje je Sami že z eno nogo v (kot praviš ti) Šapru.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 17:21:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: jaaaa, tak je to, ne, včeraj bi na kafe bi prišla, pa bi jo vidla , super je. bi, bi, bi.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......