Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:15:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kak fajn...mi smo se hotli dopoldan it vozit s kolesom pa nam ni ratalo nekja malo je kapljalo, sedja več ne mah jaz nisem imela planov....aja plan je bil ampak biti doma, odkar smo tu mi je prav fino ko dežuje.... mičkene se tak imata fino pri babici
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:15:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca moj se pa odpravlja najprej mi narest eno maso za miške, Kako maso-tako kot je prejšnjikrat mela tortica na fb....njami so ble dobre Pa jaz jih tak na bom delala,me je dragi napi....da sem skutino pecivo šla pečt če mi pa ne pove kaj vse na noter... ...tipično za kuharje...če mi izda recept napišem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:18:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...se ubadam na katero od dveh šol vpisati A....drug teden pa že vpisi Med katerima dvema se odločate? med B. Ilichom in B. Polančič. B Polančič mi je bližje, glede na to da pa bo M hodila najverjetneje v vrtec, ki je čist blizu Ilichu, pa me malo to mami..Ne vem... Jaz imam glede Polančičev tak bolj negativne informacije. Ena sodelavka ima tam hčero in kolegica je delala tam pa obe pravita, da je tako negativno vzdušje, ker je veliko otrok "pomembnih" staršev, ki so zelo prepotentni in ponižujejo vse, ki niso "po njihovi meri" in jim nič ne pride do živega, niti učitelji jim nič ne morejo, ker jih starši podpirajo. Kar nekaj otrok ima velike težave zaradi tega. Poučujejo pa baje zelo kvalitetno tam.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:19:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 lepo prosim daj kako sliko gor, da te še jaz vidim... . Ma ne, veš da ne bom svoje fotke gor lepla. Saj si me že videla. Imam cca 5 kg manj, drugače sem pa enaka.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:24:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 lepo prosim daj kako sliko gor, da te še jaz vidim... . Ma ne, veš da ne bom svoje fotke gor lepla. Saj si me že videla. Imam cca 5 kg manj, drugače sem pa enaka. zakaj pa ne na svojo lepoto si pa ja lahko ponosna...ja kdaj sem te nazadnje videla lani poleti julija...pa toliko so te hvalile, nekaj sigurno je...enaka pa ne moreš bit...že zaradi kg...saj jo lahko zbrišeš
< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2011 16:25:09 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:28:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 lepo prosim daj kako sliko gor, da te še jaz vidim... . Ma ne, veš da ne bom svoje fotke gor lepla. Saj si me že videla. Imam cca 5 kg manj, drugače sem pa enaka. zakaj pa ne na svojo lepoto si pa ja lahko ponosna...ja kdaj sem te nazadnje videla lani poleti julija A daj, daj ne ga biksat no. Sem ponosna na kaj drugega...izgled je pa pač tako, da imajo vsake oči svojega malarja. Se nimam ravno za lepo, da bi to izpostavljala, nič me pa tudi posebej ne moti. Se sprejmem takšno kot sem, priznam, da sem si pa malo bolj všeč s 5 kg manj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:29:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 V Hoferju so poceni-edino malo bolj tanki so...za v vrtec čisto vredi... mogoče res, samo kaj ko tako hitro prodajo...ob 8h pa ne mislim tam stat pa se grebst...pa še vprašanje če tudi takrat dobim...kake pa imajo? cena? jaz bi stala tam ob osmih, samo moram vedet točno keri dan Mislim,da še ni blo reklame...meni se pa ne zdi,da tak hitro prodajo...je pa res,da sem dostikrat v avstrijskem Hoferju,mogoče tam ni takega navala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:32:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...se ubadam na katero od dveh šol vpisati A....drug teden pa že vpisi Med katerima dvema se odločate? med B. Ilichom in B. Polančič. B Polančič mi je bližje, glede na to da pa bo M hodila najverjetneje v vrtec, ki je čist blizu Ilichu, pa me malo to mami..Ne vem... Jaz imam glede Polančičev tak bolj negativne informacije. Ena sodelavka ima tam hčero in kolegica je delala tam pa obe pravita, da je tako negativno vzdušje, ker je veliko otrok "pomembnih" staršev, ki so zelo prepotentni in ponižujejo vse, ki niso "po njihovi meri" in jim nič ne pride do živega, niti učitelji jim nič ne morejo, ker jih starši podpirajo. Kar nekaj otrok ima velike težave zaradi tega. Poučujejo pa baje zelo kvalitetno tam. resnično jaz bi izbrala Polančiče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:32:44
|
|
|
|
katy83
|
mi pa imamo kostum za pusta...smo dobili ...upam samo da mu bo prav drugače pa bom to poskusla sama delat naslednji 2 leti
< Sporočilo je popravil katy83 -- 12.2.2011 16:35:45 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:32:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Marta82 lepo prosim daj kako sliko gor, da te še jaz vidim... . Ma ne, veš da ne bom svoje fotke gor lepla. Saj si me že videla. Imam cca 5 kg manj, drugače sem pa enaka. zakaj pa ne na svojo lepoto si pa ja lahko ponosna...ja kdaj sem te nazadnje videla lani poleti julija...pa toliko so te hvalile, nekaj sigurno je...enaka pa ne moreš bit...že zaradi kg...saj jo lahko zbrišeš Saj je nobena ni videla od takrat ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:36:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz imam glede Polančičev tak bolj negativne informacije. Ena sodelavka ima tam hčero in kolegica je delala tam pa obe pravita, da je tako negativno vzdušje, ker je veliko otrok "pomembnih" staršev, ki so zelo prepotentni in ponižujejo vse, ki niso "po njihovi meri" in jim nič ne pride do živega, niti učitelji jim nič ne morejo, ker jih starši podpirajo. Kar nekaj otrok ima velike težave zaradi tega. Poučujejo pa baje zelo kvalitetno tam. resnično jaz bi izbrala Polančiče Kljub semu ostalemu,kar je marta napisala? Ker...ok,kvalitetno poučevanje je pomembno,samo po napisanem bi jaz krepko premislila,če bi otroka vpisala tja-predvsem,ker nismo "pomembna" družina...
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 12.2.2011 16:37:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:38:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz imam glede Polančičev tak bolj negativne informacije. Ena sodelavka ima tam hčero in kolegica je delala tam pa obe pravita, da je tako negativno vzdušje, ker je veliko otrok "pomembnih" staršev, ki so zelo prepotentni in ponižujejo vse, ki niso "po njihovi meri" in jim nič ne pride do živega, niti učitelji jim nič ne morejo, ker jih starši podpirajo. Kar nekaj otrok ima velike težave zaradi tega. Poučujejo pa baje zelo kvalitetno tam. resnično jaz bi izbrala Polančiče Kljub semu ostalemu,kar je marta napisala? Ker...ok,kvalitetno poučevanje je pomembno,samo po napisanem bi jaz krepko premislila,če bi otroka vpisala tja-predvsem,ker nismo "pomembna" družina... jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všeč Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všeč to se mi dostikrat dogaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:38:57
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica šla pred 4-5 meseci narazen s svojim zaročencem...pa letos bi se mogla poročit .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:39:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi pa imamo kostum za pusta...smo dobili ...upam samo da mu bo prav super ... kaj pa bo
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:40:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica šla pred 4-5 meseci narazen s svojim zaročencem...pa letos bi se mogla poročit . sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:42:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi pa imamo kostum za pusta...smo dobili ...upam samo da mu bo prav super ... kaj pa bo ne povem zajček bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:42:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobro res je...pol vsekakor boljše, kot kasneje
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:42:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mi pa imamo kostum za pusta...smo dobili ...upam samo da mu bo prav super ... kaj pa bo ne povem zajček bo iiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:44:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všeč Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všeč to se mi dostikrat dogaja Kaj pa iz stališča starša? Bi vpisala otroka na šolo,kjer vlada tako razslojevanje? Pa navsezadnje tudi s stališča učitelja-kak bi se potem lotila tega problema,če vemo,kako malo pristojnosti imate dandanes učitelji?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:44:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica šla pred 4-5 meseci narazen s svojim zaročencem...pa letos bi se mogla poročit . sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobro ja samo sranje je ker imata 2 otroka (sin 6 let, hči pa 4) pa se zdaj kregata po sodišču glede tega kdo bo kdaj in koliko imel otroka..to pa ni fajn...kaj pa je bilo med njima ne vem, ker je ni videt kaj dosti...nobena je ne vidi od ostalih prijateljic
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:45:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobro res je...pol vsekakor boljše, kot kasneje Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:45:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všeč Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všeč to se mi dostikrat dogaja Kaj pa iz stališča starša? Bi vpisala otroka na šolo,kjer vlada tako razslojevanje? Pa navsezadnje tudi s stališča učitelja-kak bi se potem lotila tega problema,če vemo,kako malo pristojnosti imate dandanes učitelji? tu bi se pa podpisala pod sami....joj na kaj moramo starši biti pozorni danes...groza
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:47:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica šla pred 4-5 meseci narazen s svojim zaročencem...pa letos bi se mogla poročit . sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobro ja samo sranje je ker imata 2 otroka (sin 6 let, hči pa 4) pa se zdaj kregata po sodišču glede tega kdo bo kdaj in koliko imel otroka..to pa ni fajn...kaj pa je bilo med njima ne vem, ker je ni videt kaj dosti...nobena je ne vidi od ostalih prijateljic Uf...to pa ni fajn...očitno je res moralo bit nekaj fejst narobe,da sta se odločila tak...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:47:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všeč Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všeč to se mi dostikrat dogaja pojma nimam...od veliko znancev in prijatlov otroci hodijo na Ilicha in moram rečt so zadovoljni.. A najboljša frendica tud hodi in ima v razredu res kar veliko "pomembnih".In pravi, da so full vredu.Ima celo za sošolca sina od bivšega kandidata za župana, pa pravi, da so vredu razred, sploh se ne opazijo razlike.medtem ko tavečja tudi tja hodi in ima kar nekaj problemov glede sošolk tistih "pomembnih". Za Polančiče pa ne vem, ne poznam nikogar, da bi mi mnenje povedal Res pa nekako ciljam za sem, ker mi je absolutno bliže kot ilih, pa čeprav bo M tja v vrtec hodla..... Je pa res, da nobena od teh dveh šol ni najverjetneje naša "okoliška"...tzak da še bo s tem treba rihtat
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 12.2.2011 16:48:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zajček bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......