|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 18. del
12.2.2011 16:15:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kak fajn...mi smo se hotli dopoldan it vozit s kolesom pa nam ni ratalo user posted image

nekja malo je kapljalo, sedja več ne
mah jaz nisem imela planov....aja plan je bil ampak biti doma, odkar smo tu mi je prav fino ko dežuje....user posted image
mičkene se tak imata fino pri babiciuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
12.2.2011 16:15:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

moj se pa odpravlja najprej mi narest eno maso za miške,

Kako maso-tako kot je prejšnjikrat mela tortica na fb....njami so ble dobreuser posted image
Pa jaz jih tak na bom delala,me je dragi napi....da sem skutino pecivo šla pečtuser posted image

če mi pa ne pove kaj vse na noter...user posted image user posted image user posted image ...tipično za kuharje...če mi izda recept napišem user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
12.2.2011 16:18:55   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image ...se ubadam na katero od dveh šol vpisati A....drug teden pa že vpisiuser posted image

Med katerima dvema se odločate?

med B. Ilichom in B. Polančič.
B Polančič mi je bližje, glede na to da pa bo M hodila najverjetneje v vrtec, ki je čist blizu Ilichu, pa me malo to mami..Ne vem...

Jaz imam glede Polančičev tak bolj negativne informacije. Ena sodelavka ima tam hčero in kolegica je delala tam pa obe pravita, da je tako negativno vzdušje, ker je veliko otrok "pomembnih" staršev, ki so zelo prepotentni in ponižujejo vse, ki niso "po njihovi meri" in jim nič ne pride do živega, niti učitelji jim nič ne morejo, ker jih starši podpirajo. Kar nekaj otrok ima velike težave zaradi tega. Poučujejo pa baje zelo kvalitetno tam.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
12.2.2011 16:19:59   
marta82

Marta82 lepo prosim daj kako sliko gor, da te še jaz vidim...user posted image .

Ma ne, veš da ne bom svoje fotke gor lepla. Saj si me že videla. Imam cca 5 kg manj, drugače sem pa enaka.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
12.2.2011 16:24:02   
botrca

Marta82 lepo prosim daj kako sliko gor, da te še jaz vidim...user posted image .

Ma ne, veš da ne bom svoje fotke gor lepla. Saj si me že videla. Imam cca 5 kg manj, drugače sem pa enaka.user posted image

zakaj pa neuser posted image na svojo lepoto si pa ja lahko ponosna...ja kdaj sem te nazadnje videlauser posted image lani poleti julija...pa toliko so te hvalile, nekaj sigurno je...enaka pa ne moreš bit...že zaradi kg...saj jo lahko zbrišeš user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2011 16:25:09 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
12.2.2011 16:28:45   
marta82

zakaj pa neuser posted image na svojo lepoto si pa ja lahko ponosna...ja kdaj sem te nazadnje videlauser posted image lani poleti julija

A daj, daj ne ga biksat no.user posted image user posted image Sem ponosna na kaj drugega...izgled je pa pač tako, da imajo vsake oči svojega malarja. Se nimam ravno za lepo, da bi to izpostavljala, nič me pa tudi posebej ne moti. Se sprejmem takšno kot sem, priznam, da sem si pa malo bolj všeč s 5 kg manj.user posted image  

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
12.2.2011 16:29:58   
sami0804

V Hoferju so poceni-edino malo bolj tanki so...za v vrtec čisto vredi...

mogoče res, samo kaj ko tako hitro prodajo...ob 8h pa ne mislim tam stat pa se grebst...pa še vprašanje če tudi takrat dobim...kake pa imajo? cena?

jaz bi stala tam ob osmih, samo moram vedet točno keri danuser posted image

Mislim,da še ni blo reklame...meni se pa ne zdi,da tak hitro prodajo...je pa res,da sem dostikrat v avstrijskem Hoferju,mogoče tam ni takega navalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
12.2.2011 16:32:01   
katy83

user posted image ...se ubadam na katero od dveh šol vpisati A....drug teden pa že vpisiuser posted image

Med katerima dvema se odločate?

med B. Ilichom in B. Polančič.
B Polančič mi je bližje, glede na to da pa bo M hodila najverjetneje v vrtec, ki je čist blizu Ilichu, pa me malo to mami..Ne vem...

Jaz imam glede Polančičev tak bolj negativne informacije. Ena sodelavka ima tam hčero in kolegica je delala tam pa obe pravita, da je tako negativno vzdušje, ker je veliko otrok "pomembnih" staršev, ki so zelo prepotentni in ponižujejo vse, ki niso "po njihovi meri" in jim nič ne pride do živega, niti učitelji jim nič ne morejo, ker jih starši podpirajo. Kar nekaj otrok ima velike težave zaradi tega. Poučujejo pa baje zelo kvalitetno tam.

resničnouser posted image user posted image user posted image

jaz bi izbrala Polančičeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
12.2.2011 16:32:44   
katy83
mi pa imamo kostum za pusta...smo dobiliuser posted image ...upam samo da mu bo prav

drugače pa bom to poskusla sama delat naslednji 2 letiuser posted image

< Sporočilo je popravil katy83 -- 12.2.2011 16:35:45 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
12.2.2011 16:32:55   
sami0804

zakaj pa neuser posted image na svojo lepoto si pa ja lahko ponosna...ja kdaj sem te nazadnje videlauser posted image lani poleti julija...pa toliko so te hvalile, nekaj sigurno je...enaka pa ne moreš bit...že zaradi kg...saj jo lahko zbrišeš user posted image

Saj je nobena ni videla od takratuser posted image ...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
12.2.2011 16:36:44   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Kljub semu ostalemu,kar je marta napisala?

Ker...ok,kvalitetno poučevanje je pomembno,samo po napisanem bi jaz krepko premislila,če bi otroka vpisala tja-predvsem,ker nismo "pomembna" družina...

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 12.2.2011 16:37:12 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
12.2.2011 16:38:44   
katy83

Kljub semu ostalemu,kar je marta napisala?

Ker...ok,kvalitetno poučevanje je pomembno,samo po napisanem bi jaz krepko premislila,če bi otroka vpisala tja-predvsem,ker nismo "pomembna" družina...

jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všečuser posted image
Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všečuser posted image user posted image user posted image to se mi dostikrat dogajauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
12.2.2011 16:38:57   
botrca
Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica šla pred 4-5 meseci narazen s svojim zaročencem...pa letos bi se mogla poročit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
12.2.2011 16:39:49   
botrca
mi pa imamo kostum za pusta...smo dobiliuser posted image ...upam samo da mu bo prav

super user posted image user posted image user posted image ... kaj pa bouser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
12.2.2011 16:40:17   
katy83

Jaz sem pa včeraj izvedela, da je ena moja kolegica šla pred 4-5 meseci narazen s svojim zaročencem...pa letos bi se mogla poročit user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobrouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
12.2.2011 16:42:05   
katy83

super user posted image user posted image user posted image ... kaj pa bouser posted image

ne povemuser posted image

zajček bouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
12.2.2011 16:42:50   
arabela*
sicer pa boljše zdaj kot pa kasneje...baje je vse slabo za nekaj dobrouser posted image

res je...pol vsekakor boljše, kot kasneje

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
12.2.2011 16:42:52   
botrca

ne povemuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
12.2.2011 16:44:18   
sami0804

jaz gledam s stališča učiteljice in kar sem videla...ne vem no Ilich mi ni všečuser posted image
Sem že povedala, da bom ziher tam službo dobila, ker mi tako ni všečuser posted image user posted image user posted image to se mi dostikrat dogajauser posted image

Kaj pa iz stališča starša?
Bi vpisala otroka na šolo,kjer vlada tako razslojevanje?

Pa navsezadnje tudi s stališča učitelja-kak bi se potem lotila tega problema,če vemo,kako malo pristojnosti imate dandanes učitelji?user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
12.2.2011 16:44:34   
botrca

user posted image

ja samo sranje je ker imata 2 otroka (sin 6 let, hči pa 4) pa se zdaj kregata po sodišču glede tega kdo bo kdaj in koliko imel otroka..to pa ni fajn...kaj pa je bilo med njima ne vem, ker je ni videt kaj dosti...nobena je ne vidi od ostalih prijateljic user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
12.2.2011 16:45:07   
sami0804

res je...pol vsekakor boljše, kot kasneje

Podpis.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
12.2.2011 16:45:54   
botrca

Kaj pa iz stališča starša?
Bi vpisala otroka na šolo,kjer vlada tako razslojevanje?

Pa navsezadnje tudi s stališča učitelja-kak bi se potem lotila tega problema,če vemo,kako malo pristojnosti imate dandanes učitelji?user posted image

tu bi se pa podpisala pod sami....joj na kaj moramo starši biti pozorni danes...groza user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
12.2.2011 16:47:01   
sami0804

user posted image

ja samo sranje je ker imata 2 otroka (sin 6 let, hči pa 4) pa se zdaj kregata po sodišču glede tega kdo bo kdaj in koliko imel otroka..to pa ni fajn...kaj pa je bilo med njima ne vem, ker je ni videt kaj dosti...nobena je ne vidi od ostalih prijateljic user posted image

Uf...to pa ni fajn...očitno je res moralo bit nekaj fejst narobe,da sta se odločila tak...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
12.2.2011 16:47:45   
arabela*

pojma nimam...od veliko znancev in prijatlov otroci hodijo na Ilicha in moram rečt so zadovoljni..
A najboljša frendica tud hodi in ima v razredu res kar veliko "pomembnih".In pravi, da so full vredu.Ima celo za sošolca sina od bivšega kandidata za župana, pa pravi, da so vredu razred, sploh se ne opazijo razlike.medtem ko tavečja tudi tja hodi in ima kar nekaj problemov glede sošolk tistih "pomembnih".

Za Polančiče pa ne vem, ne poznam nikogar, da bi mi mnenje povedaluser posted image
Res pa nekako ciljam za sem, ker mi je absolutno bliže kot ilih, pa čeprav bo M tja v vrtec hodla.....
Je pa res, da nobena od teh dveh šol ni najverjetneje naša "okoliška"...tzak da še bo s tem treba rihtatuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
12.2.2011 16:48:11   
sami0804

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......