Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz jih odtajam, mogoče vržeš za 2 min v vrelo vodo, pol pa na prepražen česen, malo vinčka, pokuhaš, po želji dodaš pelate, zraven česnov kruh in je to to... Mnjammmiii...
10 minut naj vrejo v vodi. Potem jih pa pripravi kot običajno (jaz jih popražim, solim, dodam malo paradižnikove mezge, riž in zalijem z vodo v kateri sem prej pokuhala rakce).
Če so veliki, jih mi naredimo na žaru. Odtalim, fajn odcedim. Nato jih malo pokapam z limetinim ali limoninim sokom, strt česen, olivno olje. Malo jih pustim v tem soku, pa n ažar oz pozimi na toaster- naj bo fejst vroči, saj se morajo na hitro naredit in ne kuhat. Pečene položim na rukolo, ki jo pokapljam z dresingom.
Lahko tudi nabodala iz repkov, česnovega paradižnika in ribe pa na žaru spečeš
Iz malih repkov pa edino da jih v rižoto vržem ali med omako za testenine
Če so neočiščeni, pa dokupim nekaj celih škampov ali kozic in naredimo buzaro
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2011 16:07:57 >
Evo, danes sem naredila iz njih rižoto in je bil prav fin.
Sem prepražila čebulo in česen, dodala riž, zalila z malo paradižnikove mezge in juhe, solila. Proti koncu sem dodala repke, ki sem jih prej 5 minut kuhala v slanem kropu.