Strawberrie Cherrie
|
Hehe 1. kljub temu, da sta še samo 2 meseca in malo več do mojega PDPja, si močno želim, da bi si kupila tako srčkano majčko: prvič - za vse 'bulječe' poglede v moj trebuh takega velikega smeškona, ki kaže JEZIK - in pa drugič - za vse 'nevedneže' - kdaj imam PDP, v katerem mesecu in tednu sem, kako mu bo ime in KAJ SPLOH BO ali , koliko sem se zredila, KOLIKO BOM DOBILA PORODNIŠKE (džizus ), kaj pravi moja mama na to (kot da bi bila otrok, ki se neb zavestno odločila za ) in kako moj dragi prenaša to... 2. Naravnost obožujem hoditi k G -> tja grem vedno peš, ker sem tako vesela, da bi najraje kar poskakovala (ok, ko me vagajo mežim, doma pa tko na hitro pošpegam v materinsko knjižico )ž 3. Vsaka malenkost me spravi v jok - včeraj sem se počutila kot invalid in ne kot nosečnica - BLAZNO MI GRE NA ŽIVCE, ko mi drugi govorijo kaj lahko in kaj ne -citiram: ' tega ne smeš nosit, jesti moraš za 2, veliko moraš pit, ne smeš dvignit stvari tako visoko, ne smeš tega, ne smeš oneg' - ALI LAHKO SPLOH DIHAM???? 4. Komaj se spravim v banjo,komaj si nataknem čevlje in nogavice, komaj si namažem podplate in ZELO TEŽKO SI OBRIJEM INTIMNE PREDELE 5. Ne paše mi ne sedet, ne stat, ne hodit, ne ležat; boli me hrbtenica, noge, roke, - na koncu me še boli glava, ker me vse boli 6. Ne morem normalno spat - zaspim sicer na boku in smrčim kot čičo stari (tega sicer ne priznam ); ok, po 2 urah se zbudim - grem na wc, hočem nazaj zaspat - ne gre - gledam v strop in se premetavam, grem drugič in tretjič na wc - zopet poizkušam zaspat, zaspim in se spet zbudim, ker imam občutek, da ležim preveč na boku (da se neb kaj zgodilo), zopet grem na wc in gledam v strop, žokam , malo spet spim, smrčim, se zbudim, wc itd.. 7. Mesa ne maram videti (ok, pojem malo piščanca ali purana 1x na teden za zdravje ) - obožujem čokolado in testenine s tuno!!!! 8. Opremljam stanovanje kot nora, CUNJE ZLAGAM V PRAVOKOTNIKE, po barvah in da je vse lepo v redu in čistoči - še dragemu boksarce zložim na kocke???? 9. POZABLJIVOST - zadnjič sem nesla dragemu v službo neke papirje oz garancijo, v bistvu sem vse to pozabila doma - niti vzela nisem iz predala, samo šla sem kot EN BIMBO!!!! 10. en dan mam polno energije, drugi dan pa sem kupčem nesreče, ki se ne ore niti premakniti V glavnem moje celotno življenje je postavljeno na GLAVO! .
|