2ursae -> Nosecnost malo drugace :) (9.8.2005 15:56:40)
|
čao, no tudi jaz jih imam nekaj: 1. moje sume, da sem noseča, je pred CB potrdil dogodek v Sparu, ko sem v momentu postala tako lačna, da sem morala nujno kupit kruh pa salamo in jo pojesti takoj v avto - ni bilo šans, da bi zdržala do doma 2. spila nisem niti kapljice :kava: in ne alkohola 3. moj :love: me tko lepo pedena. Poslušte, ne smem niti wcja pomit, ker kupujeva razpršilo in noče, da ga vdihavam :). Pol pa pač spuca sam, poleg drugih stvari, s katerimi si daje dela po hiši. 4. enkrat sem nekaj večjega (sploh ne težkega) nesla v službo in sem na poti sračala šefico, ki mi je zadevo spulila iz rok, češ da ni šans, da jaz to nosim 5. ko sem bila že orng noseča (se mi je brez dvoma že videlo), je prišel v službo poslovni partner iz Avstrije in ko sem mu rekla, da me eno leto ne bo v službo, je debelo pogledal in sem mu povedala, da sem noseča, je bil ves začuden - pa ma človk dva otroka! 6.res je, vsi so ful prijazni - držijo mi vrata, me ogovarjajo na cesti. Mal sumim, da sva na keramične ploščice dobila popust samo zato, ker sem jaz s takim trebuhom tam strašila :) 7. lahko grem po ulci z nasmeškom, ker imam nekaj, česar drugi nimajo 8. moja tašča meni, da je treba ugodit vsaki moji želji :bravo: 9. da nikoli nisem čisto verjela, da lahko :nosecka: čuti, katerega spola bo :duda:, pa se mi je že od vsega začetka zdelo, da bo :modri: (čeprav sem si prej vedno predstavljala, da bom imela hčerko). In res bo :modri:, razen če se oba G, ki sta to potrdila, nista zmotila :)-. 10. gnezdimo 100 na uro, že cel poletje imava delavce pri hiši. ajd, dosti bo, naj bo kaj placa še za druge :):) Je pa odlična tema, mi je dala mislit in mi kar dvignila razpoloženje :bravo::bravo:. pozdravček :muca:
|
|
|
|