jocika
|
Evo, da še jaz probam: 1. Prva dva meseca sem bla nonstop tko lačna, da sem takoj nabasala prvih pet kil. 2. V drugem mesecu se mi je začelo že poznat - ljudje so mislal, da me bo verjetno razgnal, potem pa so mi začel govorit - no sej zdej si pa skoz ista - v 33. tednu sem jim zdim še "skoz ista" 3. Zdaj mi vsi pravijo, da sem se zredila samo v trebuh - ja saj res, če ma ogromen trebuh, tista velika rit zadaj izgleda kot mini ritka. 4. Najlepše je to, da nisem imela do zdaj nobenih nosečniških težav - zdaj so mi noge začele otekat, prej se pa v službi sploh nisem pustila razvajat. 5. Kar se hrane tiče, se ni spremenilo čisto nič - kar sem imela rada prej, imam še sedaj in obratno. 6. Ne maram, da me kdo razen mojga boža po trebuščku, čeprav tega ne pokažem. ( ne vem, zakaj ) 7. Ljudje me spravljajo ob živce z opombami - ej ustavi se malo, noseča si! Počutim se super, kaj a naj kar na kavč padem, samo zato, ker sem noseča 8. Ko sem zanosila, se mi je sanjalo, da peljem svetlolaso skodrano punčko v vrtec. Od takrat naprej sem vedela, da bo punčka in vedela sem, da sem noseča, čeprav sva se trudila skoraj tri leta. Res bo punčka, zanima me samo še to, če bo res taka, kot je bila v sanjah 9. Komaj čakam, da pride dan D, ker bi rada spoznala svojo punčko, pa da vidim,če so bolečine res tako hude, kot vsi govorijo. 10. Sem srečna in . 11. Nimam nobenih hormonskih izpadov - tečnobe, jokavosti... Ok, več se pa ne spomnim, ker sklerozna sem pa jaz tudi(pa štorasta - tisto o popackanih majčkah na trebuhu drži tudi zame )