|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
31.1.2011 11:14:14   
Jazzy1
Jutro. user posted image

sončica - verjamem, da tebi tudi pod razno tvoj pripetljaj ni bil smešen, ampak si me pa kar dobro nasmejala. user posted image user posted image user posted image Jaz bi pomoje, če bi se meni to pripetilo, bila tako jezna sama nase da se kar kadilo. Ampak zabavno branje, ni kaj.

tinka - DRŽIMO PESTI!!!!!!!!!!!!!!!

tannya - je boljše hvala, Tom je že drugi dan brez vročine, mi jo je pa L spet dobila po dveh dneh brez user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer ne visoko: 37,8, ampak je. Sej sploh ne vem, a naj pokličem P al naj še počakam malo. Ko sva v petek dali kri so rekli da lahko traja tudi 7 dni, ampak ona je bila že 2 dni brez. Je pa blazno neješča, edino mleko pije, pa danes je pol banane pojedla. Mogoče se tudi zato težje k sebi spravi.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 12:14:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Katja)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
31.1.2011 12:32:38   
nenka7
no, naš gospod se je odločil, da ne mara več dude. posledično je precej dretja, preden zaspi, ampak je z dneva v dan bolje. plus, da se seveda zbudi, ko oddrema svojih 30 min in potem je težek za znoret. ampak sej se bo navadil, danes mi je zaspal že v 10 min sam, sedajle pa spet v ene 10 min, pa že drema. mislim, da so naši otroci precej prilagodljivi, potem pa je precej od nas odvisnih kako pa kaj... predvidevam, pri blažu vidim, pa je precej nezahteven otrok, vsaj meni se zdi in mi je to sila všeč user posted image

nisem vas brala za nazaj user posted image čist preveč čvekate, ne dojemam, zdej sem se pa še spravila malo telovadit dopoldan, pa sploh ne gre, da bi sledila, tako da sem čist ven padla, ampak ok, sej to ni nič posebnega... grem cunje obesit!

danes za kosilo: fižolova mineštrica, njaaami user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 503
31.1.2011 12:35:08   
Katalenca
Benika, saj veš da sem za kavico v Kr. V čet mogoče?
Prišla iz telovadbe, zopet prijetno utrujena, čez vikend so me celo trebušne mišice bolele (upam da od telovadbe in da so bodo počasu utrdile :))

Potovati sem si zmeraj želela, vendar sem morala spoznati tapravega sopotnika-partnerja. Skupaj sva dobri dve leti in po pol leta sva ga že skupaj mahnila v Indonezijo in "test" sva dobro prestala, se nisva kregala, čeprav potovati z nahrbtniki ni lahko in so bile situacije, ko najraje popuser posted image , ampak sva oba taka, da ohranjava mirno kri. Sploh enkat je bilo groza, ko sva prišla na eno avtobusno postajo v Makasarju (na sulaweziju), polno folka, polno privatnih voznikov, ki ti težijo na vsakem koraku in bi te obrali, hočeva it na avtobus in naju niso vzeli gor, češ da je poln in da naj greva z avtom... ah... pa taka ciganija... Ampak sva preživela, na koncu dobila en prevoz in šla na eno rajsko plažo s hišico ob morju.  Pa še zaročila sva se tam ... user posted image  

Lani potem nisva šla nikamor zaradi nosečnosti, letos pa upam da nam bo zneslo it v Zda. 

Sem si pa sposodila knjigo Igriva vadba in se mi zdi fajn. Dobiš dobre ideje.

Lep popoldan

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 13:06:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katalenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
31.1.2011 13:07:02   
kajča
ojla punce,

končno sem spet malo za računalnikam, ker ste toliko že napisale sem pol spustila, sem pa ujela kavico v KR ta teden, jaaaaaaaaaaaaa, komaj čakam, samo jutri in v petek ne morem, imam eno operacijo na očeh, tako da če bo v sredo ali četrtek pridem

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 13:16:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 13:17:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 508
31.1.2011 13:45:42   
kajča
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

A je še kateriuser posted image , ki se še ne obrača? Naš Jakob pride iz hrbta na bok, mu ne manjka prav dosti, da bi se na trebuh obrnil, ampak obrne se pa ne. Pa na trebuhu mu itak ni preveč všeč, prec 'teži'. Benjamin tudi ni maral biti na trebuščku, šele ko se je sam znal obrnit mu je fajn postalo. Timi je bil pa čisti trebuščkar, še spal je na trebuhu user posted image .

Bina se je sicer že obrnila 14 dni nazaj, ampak ji to ni všeč in lepo leži na hrbtu in si tlači nogavice ali pa nogice v usta, pa se potem prevali na bok, ampak na trebuh se pa pač z nogami ali nogavičkami v ustih ne more user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
31.1.2011 14:12:00   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Uf, Ronja je š kar zdrava - je bila zgleda samo zaspana. Buča mala, se igra na tleh, pa se seveda takoj na trebuh obrne, potem pa teži

A pri vas je tudi tako? user posted image user posted image Pri nas ni varjante da je 5 sec na hrbtu. Na trebuhu mu pa seveda slej ko prej težko postane in začne težit. Nasploh smo v fazi ko je potrebna konstanta animacija - v ležalniku, na tleh, v naročju - včasih že prav ne vem več kaj naj naredim, da dobim svojih 5 minut. user posted image user posted image Lija ga še najbolj animira, samo sedaj ju vseeno raje malo narazen držim (kolikor se to sploh da, seveda). Po svoje komaj čakam da bo začel sedet, ker takrat se jim pa spet en čisto nov svet odpreuser posted image . In pol dobim tudi 10 minut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
31.1.2011 14:13:30   
malecka_mateja
tinkatonka in Anej vso srečio držimo pestke-verjetno sta že konec zato upam da sta ok in da nebo zapletov user posted image user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 14:25:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
31.1.2011 14:27:09   
teodora75

A je še kateriuser posted image , ki se še ne obrača? Naš Jakob pride iz hrbta na bok, mu ne manjka prav dosti, da bi se na trebuh obrnil, ampak obrne se pa ne. Pa na trebuhu mu itak ni preveč všeč, prec 'teži'. Benjamin tudi ni maral biti na trebuščku, šele ko se je sam znal obrnit mu je fajn postalo. Timi je bil pa čisti trebuščkar, še spal je na trebuhu user posted image .

Ja, naš. In obupno je nesrečen, če ga dam na trebušček. Pa tako težko (veliko) glavo ima, da mu jo v takem položaju kar 'dol vrže'. Ampak je rekla 'teta' v RA, da se ga naj v nič ne sili ali priganja. Da je še celo v 7 mesecu normalno, če se ne obrne user posted image

T.

Neposredna povezava do sporočila: 513
31.1.2011 14:38:07   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Ja, naš. In obupno je nesrečen, če ga dam na trebušček. Pa tako težko (veliko) glavo ima, da mu jo v takem položaju kar 'dol vrže'. Ampak je rekla 'teta' v RA, da se ga naj v nič ne sili ali priganja. Da je še celo v 7 mesecu normalno, če se ne obrne user posted image

T.

Naša se tudi ne obrača. Je očitno čisto zadoboljna na hrbtu.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 514
31.1.2011 15:18:50   
Jinx
Brina se tudi ne obrača. Je itak tečna za znoret na trebuščku in po moje nima niti najmanjšega interesa, da bi se sama spravila v tak položaj. Se obrača na bok, na drug bok, glavo obrne, kot da se je ne bi držala ipd. user posted image

Ja, pri nas tudi mora biti konstantna animacija ... Če sama zdrži 3 minute, je to že full user posted image Pa tudi čez dan spi samo parkrat po 20 minut ... Tečka moja zlata user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 515
31.1.2011 17:42:12   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

tinkatonka in Anej vso srečio držimo pestke-verjetno sta že konec zato upam da sta ok in da nebo zapletov user posted image user posted image user posted image user posted image

ne OP imava jutri ob pol devetih. So mu pa danes vstavili kanal v rokico, ker mora jutri navsezgodaj dobiti AB proti vnetju srčne mišice user posted image user posted image . In nič mu niso omrtvičili...če bi dobil samo jutri kanal za anestezijo bi mu omrtvicili, danes ne vem zakaj mu niso. Smo ga štrije držali, pa ni šlo, potem so mene poslali ven, pa spet nazaj notri, ker je bil prevec agresiven in je brcal, vse, no potem je obljubil, da bo priden samo če pridem jaz nazaj. Nisem še slišala svojega otroka tako jokat, kaj jokat KRIČAT, na koncu vsega je bil tako moker od švica, da sem mogla preoblečiti celega tudi gatke, trenirko, vse. user posted image user posted image user posted image user posted image Tud flajštri mu niso prijel, ker je bila koža tako mokra. Jutri pa svečko v ritko, da bo mal zadet in upam, da ne slišim več tega joka, kot danes. Ker se mi para srce!! Otroka mi iz sobe odpeljejo in mi ga pripeljejo nazaj po cca uri ali dveh urah. Najdaljši uri mojega živlenja. Zdaj sem doma, ko Jakoba nahranim za čez noč, pa šibam nazaj k mojemu mišku spat. Mislite na naju, sigurno bo pomagalo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 516
31.1.2011 18:23:51   
malecka_mateja
ojoj tinka upam da res nebo več joka jutri pa naj tista ura ali dve hitro mineta. bom mislila na vaju. Te razumem in vem kako je bilo meni pred enim mesecem  srečno

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
31.1.2011 18:33:52   
Jazzy1
Tinka - drži se, VSE BO VREDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
31.1.2011 18:38:04   
archie
oh Tinka, tole je pa grozno user posted image user posted image user posted image user posted image a jim je res tooolk težko omrtvičit roko? A morajo dopuščat tak jok?? user posted image
držim pesti, da ti bosta jutri tisti 2 urici hitro minile!! Še malo, pa bo vse za vami!! user posted image

Obračanje: saj naša se obrne samo 1x na dva dni user posted image user posted image pa še to zjutraj. čez dan ji vseeno bolj paše ležat lepo lagodno na hrbtu user posted image

Jaz sem pa tooooolk zmatrana že 1 teden, da je to prav grozno... spim po 7h v kosu, pa se zbudim kot cunja. Do poznega popoldneva se komaj premikam in komaj je kaj od mene... Malo imam zabasan nos, ampak to je vse. Upam, da bom kmalu zbolela (in odležala dan, dva in potem bo spet vse ok) ali pa da ta utrujenost izgine!!! Sedaj nisem pa niti bolna niti zdrava user posted image

Sončica: user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem se ful smejala tvoji prigodi o Jakobu. Sorry, verjetno tebi ni bilo smešno! user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 519
31.1.2011 18:58:06   
tinkatonka
HVALA PUNCE!

Itak da bo vse OK, samo me je kr strah priznam! Pulza imam pomojem več kot včeraj na badmintonu. Čutim ful en cmok v grlu in krč pri srčku. V tisti uri OP bom sla pa v soping, da se vsaj malo zamotim. Je tm v blizini DM in moram itak kupit hrano za J. in mokre robcke. A ti po OP nič ne pridejo povedat, da je vse OK? To mislim, ko je on še v prebujevalnici in ne smeš k njemu. user posted image Sva pa danes naredila še kontrolo sluha in je desno uho slabo, tak da očitno bodo res naredili rez v bobnič, cevke pa vstavili le če bo iz bobniča pritekla gosta snov. Mah sej si pravim, da to ni nič, v primerjavi z vsemi drugimi operacijami, ki jih delajo otrokom, kot npr tvojemu benika, kjer je bila OP res dosti bolj zahtevna. No pa mislim,da bi se vsaki mami trgalo srce ne glede na zahtevnost OP. Pa še ta njegov srček....še zdaj ne bom pozabila kok sem jokala v P ko so mi povedali in ko so mu kasneje delali UZ. No HB aneja to nic ne ovira pri njegovi aktivnosti. Mogoce se samo malo hitreje utrudi kdaj, to je pa tudi vse.

Jakob je pa srček, še vedno spi, počasi bom poklicala kr očeta, da pride in ga počuva dokler mož ne pride domov. Sem mu mislila jaz naredit za jest, pa očitno bo še dolgo spal, moram pa it nazaj, preden gre Anej spat, tak da...

HVALA ŠE ENKRAT ZA VSE LEPE MISLI IN ŽELJE!!! In se vam javim kaj jutri ko pridem spet domov iz bolnice k Jakobu (ko bo on zaspal seveda).

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 31.1.2011 19:00:00 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 520
31.1.2011 19:10:36   
Katalenca
Ah, naš se tudi ne obrača. Se je pa zdele sam na bok obrnil oz potegnil za sončka.
Mogoče pa mu bo pomagalo oz bo prej osvojil obrat, zato ga sedaj malo kotalim po blazini oz ga obračam iz boka na bok. Malo vstran mu pa dam ropotuljico in se jo trudi prijet.

Ah te operacije, kaj nas še vse čaka. Tinka, samo še malo pa bo. user posted image  

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
31.1.2011 19:37:15   
NiNiBo
Pri nas gre pa ravno v obratno smer (no vsaj zacasno), namrec Neo je zacel veliko bolj spati po dnevi: npr. gre spat ob 9 do 10:30, potem okoli ob 12 do 13 in okol 15 do 16:30, zvecer je pa ponavadi isto, torej gre spat od 19 do 20 in zaspi vecinoma sam.  Tudi pustim ga lahko vsaj malo samega, tam 10-15 min da se zamoti. S spanjem je pa tako, da prvo spanje sedaj spi ze kar nekaj casa in ga ob tej uri samo polozim budnega in vecinoma sam zaspi. Seveda, moram parkrat dudo popravit, pa tudi kaj jamra, ampak ne joka pa skoraj nikoli, da bi ga morala ven vzet. Osatli dve spanji pa grem vcasih z njim, vcasih sam, vcasih pa zaspi na joskici. Tudi tocno ga opazim kdaj je zaspan, saj si zacne meti oci in to je znak: jaz bi sel spat.  Ponoci je pa se vedno ista zgodba, sploh ne gledam vec kdaj in kolikokrat dojim, ker itak velikokrat in duda ne pomaga.

Neo se obrne iz hrbta na trebuh in obratno. Na trebuscku ga pa pustim, tudi ce se malo matra in je frustriran, ga pa potem mal z igrackami zamotim in je bolje. Ko pa se igram z njim, pa ga dam mal v bocno sedenje, pa "rolam" ga preko mojih nog, pa balon je zakon, no pa se kar nekaj takih igric se greva.

Mi smo bili danes bolj tako tako, kar pomeni da nisva sla na igrivo vadbo. Se presdvsem ker imava jutri cepljenje (sele prvo) in nisem hotela da bi mi slucajno zbolel, ker sem imela obcutek da se neki cmari saj je tako veliko spal. Sedaj zvecer je bil cist OK, tako da upam da nam koncno uspe. Potem pa picimo v sredno na Primorsko na soncek user posted image user posted image user posted image

tannya  a je uredu jutri ob 12:30 v maxijevi kavarni, ce bo sonce sva zunaj ce pa ne pa notri. Ce ima pa se katera cas, pa seveda DOBRODOSLA!!
izabelina dobri plani, to mi je fiul vsec da tocno ves zakaj, ker vecina ne.

Bolancki in Anej user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 522
31.1.2011 19:48:43   
NiNiBo
tinkatonka sem sele sedajle brala tvoje poste: prokleta banda mislim da lahko brez problema popizdis in ali pa lepo reces, da tako z tvojim otrokom ne bodo delali in naj mu mal posprejajo, da ne bo cutil. Glej obstajajo cisto enostavni spreji, ki povrsinsko malo omtrvicijo ce ne drugega je ze za Aneja lahko kot placebo: torej se mu rece, da bo sprej omrtvicil in ce tudi ne bo cisto, bo psihicno zanj veliko lazje. Pa prokleta banda, a ne vedo kolk lahko vplivajo na psiho otroko na takle nacin, bogi bogi Anej- ma me ima, da bi sla jaz tja in jih napizdila. Mislim na vaju, da bo jutri vsaj malo lazje za Aneja, Tina bodi mocnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
31.1.2011 20:17:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
31.1.2011 20:48:23   
tannya
Tinka:user posted image user posted image user posted image Tudi mene je kar zvilo, ko sem to prebrala. Sem se spomnila kako so meni žile pokale, ko so mi pri prvem porodu kanal vstavljali in to res boli. Ni nobenga opravičila ni, da mu niso pošpricali s sprejem. Pikec bogiuser posted image . Mislim na vaju in verjamem, da bo jutri vse šlo tako kot je treba.

Ninbo: za jutri velja, ob 12.30 pred ali v kavarni Maxi.Super si se spomnilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.