NiNiBo
|
Pri nas gre pa ravno v obratno smer (no vsaj zacasno), namrec Neo je zacel veliko bolj spati po dnevi: npr. gre spat ob 9 do 10:30, potem okoli ob 12 do 13 in okol 15 do 16:30, zvecer je pa ponavadi isto, torej gre spat od 19 do 20 in zaspi vecinoma sam. Tudi pustim ga lahko vsaj malo samega, tam 10-15 min da se zamoti. S spanjem je pa tako, da prvo spanje sedaj spi ze kar nekaj casa in ga ob tej uri samo polozim budnega in vecinoma sam zaspi. Seveda, moram parkrat dudo popravit, pa tudi kaj jamra, ampak ne joka pa skoraj nikoli, da bi ga morala ven vzet. Osatli dve spanji pa grem vcasih z njim, vcasih sam, vcasih pa zaspi na joskici. Tudi tocno ga opazim kdaj je zaspan, saj si zacne meti oci in to je znak: jaz bi sel spat. Ponoci je pa se vedno ista zgodba, sploh ne gledam vec kdaj in kolikokrat dojim, ker itak velikokrat in duda ne pomaga. Neo se obrne iz hrbta na trebuh in obratno. Na trebuscku ga pa pustim, tudi ce se malo matra in je frustriran, ga pa potem mal z igrackami zamotim in je bolje. Ko pa se igram z njim, pa ga dam mal v bocno sedenje, pa "rolam" ga preko mojih nog, pa balon je zakon, no pa se kar nekaj takih igric se greva. Mi smo bili danes bolj tako tako, kar pomeni da nisva sla na igrivo vadbo. Se presdvsem ker imava jutri cepljenje (sele prvo) in nisem hotela da bi mi slucajno zbolel, ker sem imela obcutek da se neki cmari saj je tako veliko spal. Sedaj zvecer je bil cist OK, tako da upam da nam koncno uspe. Potem pa picimo v sredno na Primorsko na soncek tannya a je uredu jutri ob 12:30 v maxijevi kavarni, ce bo sonce sva zunaj ce pa ne pa notri. Ce ima pa se katera cas, pa seveda DOBRODOSLA!! izabelina dobri plani, to mi je fiul vsec da tocno ves zakaj, ker vecina ne. Bolancki in Anej
|