*Katja
|
Mož je žel kar spat, ker je sam reku, da je mal tečn By the way, totalno sem zmagala nad mastitisom, včeraj nič več vročine, bolečina že izginja, zelje in krompir - še kdaj Skratka, je ta vikend prvič mož ponoči oz. ob 6.00 vstal, da je Zalo malo porihtal, ker ona bi že kar vstala. Mi je potem povedal, da res ne ve kako jaz to zmorem, da je bil on kakor mumija in še cel dan uničen No, danes je tudi vstal, pa je bilo očitno mal too much zanjga. Potem sem pa še temo z njegovo mamo začela in hišo v kateri je zdaj sama, je blo pa konc, cel tečko je ratu. Kot ste že pisale, kronično pomankanje skupnega časa. In tako ko si napisala Ninbo, se je treba vsest in sploh pogovort, v čem je bistvo problema, ker drugače se zarad brezveznih stvari pičiš. Po takšnih temeljitih pogovorih, se vedno še kar nekja časa lepo razumeva. Tinkatonka, srečno jutri Jazzy, dobr se ti to zmeniš z možem Super da je bilo bolje, kot si pričakovala. Almera meni se pred spanjem to tudi velikokrat zgodi, premlevam premlevam, uf, najraje bi moža zbudila in se začela z njim pogovarjat, da nekak dam to ven iz sebe. Zdaj razumem o čem ste govorile, da ne morete previt svojih otrok, zdaj se je tudi Zali začelo trgat. Nama ni nič jasno, z rokami opleta kot pingvin, brca...pa čisto malo ji manka, da se obrne okoli Bratec je pa naznanil, da se septembra poročita Čist srečna, to pomeni da potujemo tudi mi v Ameriko. Uf, ne vem kako enoletniki prenašajo tako dolg let, a imajo oni tudi jetlag? Almera boš poročala Ok, mož se je zbudu - lepo nedeljo vam želim
|