|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
22.1.2011 12:26:04   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

katarinka izpadanje las sem ustavila z vitamini za doječe mamice, neovin, se je stanje v enem tednu ustavilo, sedaj se morajo samo zgostit nazaj, ker je na nekaterih mastih vidna koža, upam da se mi to tudi uredi

user posted image user posted image user posted image za srečanje, mi je žau da z žakom nisva mogla priti, samo je imeu vročino po cepljenju in sedaj še vedno malo driska, upam da to tudi kmalu izveni

hm...zanimivo, kje si kupla - lekarna ali ala miller ali dm....
upam da je zak boljeuser posted image

kupla v šparu so jih mel po 5€

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.1.2011 12:40:31   
Lenca78
No da pokažem še mal moje manekenko user posted image user posted image user posted image

Foto by www.fotostudio.si

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.1.2011 12:43:41   
lumpa6
lenca78 ful hude slike, tamala pa tak angelčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.1.2011 14:20:19   
Izabelina
dan!

mi smo iz šopinga, smo tok nabavl, da nam nasledn mesc nau treba u trgovino user posted image

eno uprašanje: včeri zvečer je tamala jedla ob 5ih pol sva šle na masažo, ko sva se vrnle sm ji še mal naštimala, če bi pojedla pa ni nč je samo zaspala in je spala od pol8ih zvečer do 7 zjutri... se prau ni jedla skupi 14 ur... a bi jo morala zbudit ponoč vmes pa ji dat za jest al ne?

js mislm, da ne... sam ne bi pa rada da je čis prestradana...

Tinka kako je z Jakobom a je jedu že kej?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.1.2011 14:33:10   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

dan!

mi smo iz šopinga, smo tok nabavl, da nam nasledn mesc nau treba u trgovino user posted image

eno uprašanje: včeri zvečer je tamala jedla ob 5ih pol sva šle na masažo, ko sva se vrnle sm ji še mal naštimala, če bi pojedla pa ni nč je samo zaspala in je spala od pol8ih zvečer do 7 zjutri... se prau ni jedla skupi 14 ur... a bi jo morala zbudit ponoč vmes pa ji dat za jest al ne?

sej  če je na flqaški jo ne rabiš zbudit.sam cucelj v usta porineš in če je lačna bo jedla. drugače bi ji jaz vsaj malo čaja dala. a ni bla zjutraj nič dehidrirana (ni imela udrte mečave?)

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.1.2011 14:34:31   
benika
Pa kaj imate zdaj to s hranjenjem? Punce, tudi ve ne pojeste vsak dan enako. In pride dan, ko tudi otročku ne paše jest. Zaradi tega zdej ni treba delat panike, dokler je otrok dobrovoljen, nima vročine ali drugih bolezenskih znakov, je OK. Ko bodo lačni bodo tudi jedliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 231
22.1.2011 14:41:38   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pa kaj imate zdaj to s hranjenjem? Punce, tudi ve ne pojeste vsak dan enako. In pride dan, ko tudi otročku ne paše jest. Zaradi tega zdej ni treba delat panike, dokler je otrok dobrovoljen, nima vročine ali drugih bolezenskih znakov, je OK. Ko bodo lačni bodo tudi jedliuser posted image

no sej to... pač je bla ful zaspana pol je pa zjutri ob 7ih normalno jedla...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.1.2011 14:42:05   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan!

sej  če je na flqaški jo ne rabiš zbudit.sam cucelj v usta porineš in če je lačna bo jedla. drugače bi ji jaz vsaj malo čaja dala. a ni bla zjutraj nič dehidrirana (ni imela udrte mečave?)

ne navadna je bla, tko kot zmeri...

kot mu je usojeno!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.1.2011 16:21:38   
tinkatonka
Pa kaj imate zdaj to s hranjenjem? Punce, tudi ve ne pojeste vsak dan enako. In pride dan, ko tudi otročku ne paše jest. Zaradi tega zdej ni treba delat panike, dokler je otrok dobrovoljen, nima vročine ali drugih bolezenskih znakov, je OK. Ko bodo lačni bodo tudi jedli

ma meni pa ni tko zlo normalno, da kr tkole spusti dva obroka. Čeprav enkrat se je podobno že zgodilo,pa je blo pol normalno naprej. Tudi tokrat je blo tako. Zdaj je lepo jedel. Sem pa najprej pomisila na sor, samo po raziskavi njegovih ust, ga nima. Sicer pa če ponoči ne jejo, mi je še normalno, čez dan pa če ne je, mi je pa mal čudno, ampak pol bo pa ponoči nadoknadil user posted image mah mi je to zdaj malo tuje, pri aneju se s takimi zadevami nisem soočala. bo že, če je normalno razpoložen mu že ne manjka nič.user posted image

benika..kako je Jakob? Že kaj bolje po Daktarinu?

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.1.2011 19:43:59   
archie
Tinka, Teja je v četrtek (cepljenje) in včeraj pojedla ful malo. Vsak dan je spila samo po cca. 300 ml mleka. In še 1x toliko čaja. Jaz se nisem kaj dosti sekirala, ker je bila drugače čisto ok. Ful ji je pasal čaj, mleko pa ne. Danes je normalno.

Kot je rekla Benika: tudi nam kdaj kakšen dan ne paše tolk jest. Če ima user posted image normalno težo, če ni podhranjen, potem ga jaz ne bi budila, če bi prespal 1 ali 2 obroka...

Danes je pa Teja prvič naredila obrat iz hrbta na trebuh!!!!!!!!!!! uuuuuaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Danes smo se cel dan potepali. Šli smo v Kr na slikanje, bila je še celo ful dobre volje. Potem smo obiskali 2 kolegici, dobili obiske, sedaj je pa zaspala vsa zmatrana. Je bila skoraj cel dan nenormalno dobre volje in se je smejala na ves glas user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.1.2011 19:58:08   
tinkatonka
Tinka, Teja je v četrtek (cepljenje) in včeraj pojedla ful malo. Vsak dan je spila samo po cca. 300 ml mleka. In še 1x toliko čaja. Jaz se nisem kaj dosti sekirala, ker je bila drugače čisto ok. Ful ji je pasal čaj, mleko pa ne. Danes je normalno.

Kot je rekla Benika: tudi nam kdaj kakšen dan ne paše tolk jest. Če ima normalno težo, če ni podhranjen, potem ga jaz ne bi budila, če bi prespal 1 ali 2 obroka...

ma sej ne bi bla mal zaskrbljena če bi manj jedel, ampak ni jedel od 4h do 13h nič. To je 9 ur. Samo par požirkov vode je naredil. No ampak zdele je vse OK, ravno se hecata z možem in se smejeta. Jedel je normalno, no manj, samo je vsaj jedel na 3h-4h.

Zdaj pa počasi na badminotn z Almero. user posted image

Lp tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.1.2011 20:58:57   
archie
V četrtek je Teja pojedla zjutraj 120 ml mleka, potem je pa pila čaj pri P (imeli so fuuul vroče), popoldne je tudi samo čaj pila. Mleko ji je pasalo šele zvečer. Vmes je vedno raje izbrala čaj (pa čeprav sva ji ponujala tudi mleko).
Mogoče je pa to samo posledica cepljenja.

Lepo se imejta na badbintonu user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 237
22.1.2011 22:33:30   
*Katja
Smo se ravno vrnili iz zakonske skupine. Sem opazila, kadar je veliko ljudi pa nova situacija, okolje, je kar malo bolj razdražena. Hitreje kr neki joka. Al ji gre pa na živce, ker se ne ukvarjam tok z njo.

Imamo zamašen odtok v kopalnici (že prej je bil, danes sem ga pa še bolj zamašila, ker mi je tesnilo pri tušu. s katerim sem not našopala vodo, ušlo v odtok) tako da se danes tuširamo bolj po kmečko.user posted image

Lahko noč

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.1.2011 7:59:46   
katrinka
jutro...madonca je mrzlo.....brrrrrrrrrrrr

kako ste danes....

lumpa - bom sla v spar pogledat....

izabelina, tinka - a so otroci jedli.....

benika
- kej bolje....

(odgovor članu *Katja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.1.2011 10:13:07   
tinkatonka
Dobro jutro.

No pri nas se zgodba ponavlja. Jakob je ugotovil, da čez dopoldne ni fajn jest, ponoči pa zato na tri ure, ali celo na dve in pol. Danes ponoči mu bom dala vsaj za en obrok čaj namesto mleka, čeprav pričakujem upor, ampak tkole ne bo šlo, da dopoldne ne bo jedel po 10h, ponoči pa tok bolj pogosto, da prinese notri, kar je čez dan izpustil. Aja pa še buden je bil ponoči kakšno uro. Ampak sem ga zraven sebe dala in umirjala, brez igračk, samo z mojimi rokami se je igral, pa čista tišina je bila.

tannya...si kaj bolje?

almera...hvala za dobro igro. Si pa nepremagljiva user posted image user posted image . Se priporočam še za kdaj. Aja glede Polar ure, a lahko potem tvoja julijka pogleda če imajo v kakšnem Interšportu model Polar FT 4?

Zunaj lep sonček. Sicer še malo mrzlo, ampak ko bo topleje šibamo samo ven. Mož se igra z Anejem, delata "pasti" po hiši, Jakob spi, jaz pa za kosilo pripravljam. Danes bo kr pica za fante (jaz je ne maram), za mene pa goveji zrezki v omaki. user posted image

Se javim še kaj.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.1.2011 10:27:22 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.1.2011 10:42:59   
Izabelina
Benika, najprej kako si? ste?

potem pa vprašanje: na fb sm vidla, da si dobila torto od torte z gorenjske pa me zanima, če so tut tok dobre kokr so lepe? razmišljam, da bi za mami naročila kšno tako torto...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 241
23.1.2011 11:12:06   
benika

Benika, najprej kako si? ste?

potem pa vprašanje: na fb sm vidla, da si dobila torto od torte z gorenjske pa me zanima, če so tut tok dobre kokr so lepe? razmišljam, da bi za mami naročila kšno tako torto...

Vredu smo, aafte in soor zginjajo user posted image

Torte...ja, so lepe in odlične. Naša včerajšnja je bila kokos-malina-čokolada user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
23.1.2011 12:40:17   
*Katja
Pismo Tinka dobra si da takole dvojno kuhaš.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 13:17:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Katja)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 13:46:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 14:40:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
23.1.2011 15:35:09   
NiNiBo
Mi z Bleda user posted image user posted image , smo bili pridni in odsli ze ob 10 od doma. Vendar mojima N. ni bil prevec vsec. En N. pravi da ja Bled too much "fency smency" in je cisti show off, ta drugi N. pa mi ni cisto jasno kaj mu ni pasal in je jokal in jokal in jokal...Sedaj pa tudi ze spi skoraj 2 uri v kosu, kar je prav posebno. Je bil pa zato tako bolj priden vceraj na rojstnem dnevu, ce ga ne bi imela v narocju se vedela ne bi, da ga imam s seboj.user posted image user posted image user posted image

Sem bila pa danes pridna in kooooooooooooooonncccccccccccccccnoooooooooooooo rezervirala mesto za spinning jutri, sej bo sej bo pocasi se bom pa spravila nazaj sportat, zacet je vedno najtezje.

Sedaj pa N. kuha kosilce in gremo pocasi mal pojest, potem pa verjetno mal crkljat pa bo nedelja za nami!

LP N.

Neposredna povezava do sporočila: 247
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 18:11:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
23.1.2011 19:59:29   
Izabelina
dans je biu pa res bizi dan!! Mal smo clo napredoval z našim stanovanjem, zdej mamo položen tapison v dnevni sobi user posted image user posted image še obrezat ga mormo do konca pa letvice naštimat!! user posted image user posted image

drgač pa komi čakam jutr izpit, ker ne morm več!! Sam želim si, da bo konc pa če nardim al pa ne!! Do zdej sicr nobenga izpita sicr še nism padla, sam se pa še nikol nism učila pod takimi pogoji tko, da bo mogoče prvič!! Sam mi je čis vseen... sam, da bo konc!

Grem še enkrat ponovit pol pa spat jutr pa ob 7ih akcija... Evo bo njen ati čuvu in upam, da jima bo šlo...

dršte pesti na vseh rokah pa še nogah jutr ob 9ih!!

user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 249
23.1.2011 20:06:01   
lillchy123
čer user posted image

za napi še en vikend, tokrat malo manj naporen in veliko bolj prijeten user posted image frčafela je vsa dišeča, sveže skopana, oči in Luka sta se šla pa mal namakat v atlantis. je treba mulčka mal zmatrat, da bo hitreje in lepše spal, da bosta mami in oči lahko izkoristila še tale večer user posted image jutri popoldne grem pa že po mami, zvečer je v planu obisk koloseja (ja, je treba iskoristit varuško user posted image ), če bomo seveda še pri močehuser posted image
skratka luštno, zunaj fuuulll sonček, škoda sam ker je takooooo mrzlo. pa si ne upam ven, ker morva res ostat zdravi.

grem še mal pospravit, da greva pol  v miru, z radlerjem in kokicami pogledat sex v mestu 2.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?