Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 12:26:04
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 katarinka izpadanje las sem ustavila z vitamini za doječe mamice, neovin, se je stanje v enem tednu ustavilo, sedaj se morajo samo zgostit nazaj, ker je na nekaterih mastih vidna koža, upam da se mi to tudi uredi za srečanje, mi je žau da z žakom nisva mogla priti, samo je imeu vročino po cepljenju in sedaj še vedno malo driska, upam da to tudi kmalu izveni hm...zanimivo, kje si kupla - lekarna ali ala miller ali dm.... upam da je zak bolje kupla v šparu so jih mel po 5€
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 12:40:31
|
|
|
|
Lenca78
|
No da pokažem še mal moje manekenko Foto by www.fotostudio.si
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 12:43:41
|
|
|
|
lumpa6
|
lenca78 ful hude slike, tamala pa tak angelček
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 14:20:19
|
|
|
|
Izabelina
|
dan! mi smo iz šopinga, smo tok nabavl, da nam nasledn mesc nau treba u trgovino eno uprašanje: včeri zvečer je tamala jedla ob 5ih pol sva šle na masažo, ko sva se vrnle sm ji še mal naštimala, če bi pojedla pa ni nč je samo zaspala in je spala od pol8ih zvečer do 7 zjutri... se prau ni jedla skupi 14 ur... a bi jo morala zbudit ponoč vmes pa ji dat za jest al ne? js mislm, da ne... sam ne bi pa rada da je čis prestradana... Tinka kako je z Jakobom a je jedu že kej?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 14:33:10
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina dan! mi smo iz šopinga, smo tok nabavl, da nam nasledn mesc nau treba u trgovino eno uprašanje: včeri zvečer je tamala jedla ob 5ih pol sva šle na masažo, ko sva se vrnle sm ji še mal naštimala, če bi pojedla pa ni nč je samo zaspala in je spala od pol8ih zvečer do 7 zjutri... se prau ni jedla skupi 14 ur... a bi jo morala zbudit ponoč vmes pa ji dat za jest al ne? js mislm, da ne... sam ne bi pa rada da je čis prestradana... Tinka kako je z Jakobom a je jedu že kej? sej če je na flqaški jo ne rabiš zbudit.sam cucelj v usta porineš in če je lačna bo jedla. drugače bi ji jaz vsaj malo čaja dala. a ni bla zjutraj nič dehidrirana (ni imela udrte mečave?)
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 14:34:31
|
|
|
|
benika
|
Pa kaj imate zdaj to s hranjenjem? Punce, tudi ve ne pojeste vsak dan enako. In pride dan, ko tudi otročku ne paše jest. Zaradi tega zdej ni treba delat panike, dokler je otrok dobrovoljen, nima vročine ali drugih bolezenskih znakov, je OK. Ko bodo lačni bodo tudi jedli
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 14:41:38
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Pa kaj imate zdaj to s hranjenjem? Punce, tudi ve ne pojeste vsak dan enako. In pride dan, ko tudi otročku ne paše jest. Zaradi tega zdej ni treba delat panike, dokler je otrok dobrovoljen, nima vročine ali drugih bolezenskih znakov, je OK. Ko bodo lačni bodo tudi jedli no sej to... pač je bla ful zaspana pol je pa zjutri ob 7ih normalno jedla...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 14:42:05
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina dan! mi smo iz šopinga, smo tok nabavl, da nam nasledn mesc nau treba u trgovino eno uprašanje: včeri zvečer je tamala jedla ob 5ih pol sva šle na masažo, ko sva se vrnle sm ji še mal naštimala, če bi pojedla pa ni nč je samo zaspala in je spala od pol8ih zvečer do 7 zjutri... se prau ni jedla skupi 14 ur... a bi jo morala zbudit ponoč vmes pa ji dat za jest al ne? js mislm, da ne... sam ne bi pa rada da je čis prestradana... Tinka kako je z Jakobom a je jedu že kej? sej če je na flqaški jo ne rabiš zbudit.sam cucelj v usta porineš in če je lačna bo jedla. drugače bi ji jaz vsaj malo čaja dala. a ni bla zjutraj nič dehidrirana (ni imela udrte mečave?) ne navadna je bla, tko kot zmeri...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 16:21:38
|
|
|
|
tinkatonka
|
Pa kaj imate zdaj to s hranjenjem? Punce, tudi ve ne pojeste vsak dan enako. In pride dan, ko tudi otročku ne paše jest. Zaradi tega zdej ni treba delat panike, dokler je otrok dobrovoljen, nima vročine ali drugih bolezenskih znakov, je OK. Ko bodo lačni bodo tudi jedli ma meni pa ni tko zlo normalno, da kr tkole spusti dva obroka. Čeprav enkrat se je podobno že zgodilo,pa je blo pol normalno naprej. Tudi tokrat je blo tako. Zdaj je lepo jedel. Sem pa najprej pomisila na sor, samo po raziskavi njegovih ust, ga nima. Sicer pa če ponoči ne jejo, mi je še normalno, čez dan pa če ne je, mi je pa mal čudno, ampak pol bo pa ponoči nadoknadil mah mi je to zdaj malo tuje, pri aneju se s takimi zadevami nisem soočala. bo že, če je normalno razpoložen mu že ne manjka nič. benika..kako je Jakob? Že kaj bolje po Daktarinu?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 19:43:59
|
|
|
|
archie
|
Tinka, Teja je v četrtek (cepljenje) in včeraj pojedla ful malo. Vsak dan je spila samo po cca. 300 ml mleka. In še 1x toliko čaja. Jaz se nisem kaj dosti sekirala, ker je bila drugače čisto ok. Ful ji je pasal čaj, mleko pa ne. Danes je normalno. Kot je rekla Benika: tudi nam kdaj kakšen dan ne paše tolk jest. Če ima normalno težo, če ni podhranjen, potem ga jaz ne bi budila, če bi prespal 1 ali 2 obroka... Danes je pa Teja prvič naredila obrat iz hrbta na trebuh!!!!!!!!!!! uuuuuaaaaaaaaaa Danes smo se cel dan potepali. Šli smo v Kr na slikanje, bila je še celo ful dobre volje. Potem smo obiskali 2 kolegici, dobili obiske, sedaj je pa zaspala vsa zmatrana. Je bila skoraj cel dan nenormalno dobre volje in se je smejala na ves glas
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 19:58:08
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tinka, Teja je v četrtek (cepljenje) in včeraj pojedla ful malo. Vsak dan je spila samo po cca. 300 ml mleka. In še 1x toliko čaja. Jaz se nisem kaj dosti sekirala, ker je bila drugače čisto ok. Ful ji je pasal čaj, mleko pa ne. Danes je normalno. Kot je rekla Benika: tudi nam kdaj kakšen dan ne paše tolk jest. Če ima normalno težo, če ni podhranjen, potem ga jaz ne bi budila, če bi prespal 1 ali 2 obroka... ma sej ne bi bla mal zaskrbljena če bi manj jedel, ampak ni jedel od 4h do 13h nič. To je 9 ur. Samo par požirkov vode je naredil. No ampak zdele je vse OK, ravno se hecata z možem in se smejeta. Jedel je normalno, no manj, samo je vsaj jedel na 3h-4h. Zdaj pa počasi na badminotn z Almero. Lp tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 20:58:57
|
|
|
|
archie
|
V četrtek je Teja pojedla zjutraj 120 ml mleka, potem je pa pila čaj pri P (imeli so fuuul vroče), popoldne je tudi samo čaj pila. Mleko ji je pasalo šele zvečer. Vmes je vedno raje izbrala čaj (pa čeprav sva ji ponujala tudi mleko). Mogoče je pa to samo posledica cepljenja. Lepo se imejta na badbintonu
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 22:33:30
|
|
|
|
*Katja
|
Smo se ravno vrnili iz zakonske skupine. Sem opazila, kadar je veliko ljudi pa nova situacija, okolje, je kar malo bolj razdražena. Hitreje kr neki joka. Al ji gre pa na živce, ker se ne ukvarjam tok z njo. Imamo zamašen odtok v kopalnici (že prej je bil, danes sem ga pa še bolj zamašila, ker mi je tesnilo pri tušu. s katerim sem not našopala vodo, ušlo v odtok) tako da se danes tuširamo bolj po kmečko. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 7:59:46
|
|
|
|
katrinka
|
jutro...madonca je mrzlo.....brrrrrrrrrrrr kako ste danes.... lumpa - bom sla v spar pogledat.... izabelina, tinka - a so otroci jedli..... benika - kej bolje....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 10:13:07
|
|
|
|
tinkatonka
|
Dobro jutro. No pri nas se zgodba ponavlja. Jakob je ugotovil, da čez dopoldne ni fajn jest, ponoči pa zato na tri ure, ali celo na dve in pol. Danes ponoči mu bom dala vsaj za en obrok čaj namesto mleka, čeprav pričakujem upor, ampak tkole ne bo šlo, da dopoldne ne bo jedel po 10h, ponoči pa tok bolj pogosto, da prinese notri, kar je čez dan izpustil. Aja pa še buden je bil ponoči kakšno uro. Ampak sem ga zraven sebe dala in umirjala, brez igračk, samo z mojimi rokami se je igral, pa čista tišina je bila. tannya...si kaj bolje? almera...hvala za dobro igro. Si pa nepremagljiva . Se priporočam še za kdaj. Aja glede Polar ure, a lahko potem tvoja julijka pogleda če imajo v kakšnem Interšportu model Polar FT 4? Zunaj lep sonček. Sicer še malo mrzlo, ampak ko bo topleje šibamo samo ven. Mož se igra z Anejem, delata "pasti" po hiši, Jakob spi, jaz pa za kosilo pripravljam. Danes bo kr pica za fante (jaz je ne maram), za mene pa goveji zrezki v omaki. Se javim še kaj.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.1.2011 10:27:22 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 10:42:59
|
|
|
|
Izabelina
|
Benika, najprej kako si? ste? potem pa vprašanje: na fb sm vidla, da si dobila torto od torte z gorenjske pa me zanima, če so tut tok dobre kokr so lepe? razmišljam, da bi za mami naročila kšno tako torto...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 11:12:06
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina Benika, najprej kako si? ste? potem pa vprašanje: na fb sm vidla, da si dobila torto od torte z gorenjske pa me zanima, če so tut tok dobre kokr so lepe? razmišljam, da bi za mami naročila kšno tako torto... Vredu smo, aafte in soor zginjajo Torte...ja, so lepe in odlične. Naša včerajšnja je bila kokos-malina-čokolada
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 12:40:17
|
|
|
|
*Katja
|
Pismo Tinka dobra si da takole dvojno kuhaš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 13:17:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 13:46:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 14:40:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 15:35:09
|
|
|
|
NiNiBo
|
Mi z Bleda , smo bili pridni in odsli ze ob 10 od doma. Vendar mojima N. ni bil prevec vsec. En N. pravi da ja Bled too much "fency smency" in je cisti show off, ta drugi N. pa mi ni cisto jasno kaj mu ni pasal in je jokal in jokal in jokal...Sedaj pa tudi ze spi skoraj 2 uri v kosu, kar je prav posebno. Je bil pa zato tako bolj priden vceraj na rojstnem dnevu, ce ga ne bi imela v narocju se vedela ne bi, da ga imam s seboj. Sem bila pa danes pridna in kooooooooooooooonncccccccccccccccnoooooooooooooo rezervirala mesto za spinning jutri, sej bo sej bo pocasi se bom pa spravila nazaj sportat, zacet je vedno najtezje. Sedaj pa N. kuha kosilce in gremo pocasi mal pojest, potem pa verjetno mal crkljat pa bo nedelja za nami! LP N.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2011 18:11:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 19:59:29
|
|
|
|
Izabelina
|
dans je biu pa res bizi dan!! Mal smo clo napredoval z našim stanovanjem, zdej mamo položen tapison v dnevni sobi še obrezat ga mormo do konca pa letvice naštimat!! drgač pa komi čakam jutr izpit, ker ne morm več!! Sam želim si, da bo konc pa če nardim al pa ne!! Do zdej sicr nobenga izpita sicr še nism padla, sam se pa še nikol nism učila pod takimi pogoji tko, da bo mogoče prvič!! Sam mi je čis vseen... sam, da bo konc! Grem še enkrat ponovit pol pa spat jutr pa ob 7ih akcija... Evo bo njen ati čuvu in upam, da jima bo šlo... dršte pesti na vseh rokah pa še nogah jutr ob 9ih!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 23.1.2011 20:06:01
|
|
|
|
lillchy123
|
čer za napi še en vikend, tokrat malo manj naporen in veliko bolj prijeten frčafela je vsa dišeča, sveže skopana, oči in Luka sta se šla pa mal namakat v atlantis. je treba mulčka mal zmatrat, da bo hitreje in lepše spal, da bosta mami in oči lahko izkoristila še tale večer jutri popoldne grem pa že po mami, zvečer je v planu obisk koloseja (ja, je treba iskoristit varuško ), če bomo seveda še pri močeh skratka luštno, zunaj fuuulll sonček, škoda sam ker je takooooo mrzlo. pa si ne upam ven, ker morva res ostat zdravi. grem še mal pospravit, da greva pol v miru, z radlerjem in kokicami pogledat sex v mestu 2.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?