Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 19:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanči Kdaj boste začele uvajati GH? Jaz nekje prihodnji mesec začela bom s korenčkom, nato krompir, bučke...pol pa sadje. Celjanke in okolica ste za kakšno kavico? Pa lep dan. že uvajam oz. F. je pridno papca. itak, kavicaaa!!! saj če pogledaš na temo k celjankam se kar dobivamo no, šetnje pa to...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 19:47:58
|
|
|
|
benika
|
Nadka, jaz predlagam, da se iz seznama zbriše tiste, ki pri nas niso aktivne - laliela, maca29, sanje2 se tudi ni javila že 100 let. Kava, luštno in prijetno, le jaz sem bila najbrž zanič družba. Mi je bilo žal, ker sem šla tako zgodaj ampak verjemite mi, da ko govoriš in požiraš s težavo ti niti ni do preveč kavice Sej če ni bi bilo tako prijetnih punc za mizo, pol me živ bog ne zvleče ven
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 20:52:35
|
|
|
|
monci30
|
kava v LJ... Bilo je super in lepo vas je bilo spoznati. Ti naši septembrčki pa so res lepi in pridni dojenčki. Danes pa nam je prvič uspelo, da jo je oči uspaval , upam, da bo več takih večerov.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 21:05:37
|
|
|
|
khurde
|
benika, dej ti meni, prosim, mal napiši, če ste imeli kakšne "varnostne" ukrepe zaradi manjine hospitalizacije? a je imela bronhiolitis a kaj tretjega? lah tut na zs. aja. pa glede te kreme o kateri je bilo že večkrat govora - materina dušica. to je verjetno za večje primerno, ne za naše septembrčke? a za skor 2-letnico bi bilo?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 21:11:48
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde benika, dej ti meni, prosim, mal napiši, če ste imeli kakšne "varnostne" ukrepe zaradi manjine hospitalizacije? a je imela bronhiolitis a kaj tretjega? lah tut na zs. aja. pa glede te kreme o kateri je bilo že večkrat govora - materina dušica. to je verjetno za večje primerno, ne za naše septembrčke? a za skor 2-letnico bi bilo? Kako to misliš ukrepe? A če smo Manjo pol bolj čuvali al fanta? Manja je imela bronhiolitis. Dobila ga je kot posledico RSV virusa, ki sta ga fanta prinesla z vrtca. Ko sva prišli iz bolnice, smo bili bolj pozorni, da je fanta nista lupčkala, pa da sta si roke umivala bolj pogosto, skratka omejili smo slinasti kontakt ;aterina dušica je vsekakor primerna tudi za naše septembrčke, s tem, da jih mažeš izključno le po podplatkih in to zelo na tanko. Dvoletnika sem jaz mazala po podplatih, prsnem in hrbtnem košu, kadar se je začenjal prehlad ali ko sta dobivala vročino.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 21:17:40
|
|
|
|
khurde
|
mislila sem, če ste M bolj čuvali. ker A preboleva začetni bronhiolitis. sva bila na pediatrični par dni na opazovanju + inhalacije s fiziološko, da se je lahko izkašljal. drugače pa tvoja dva normalno v vrtec hodita, anede? a to kremo se da prek tebe dobiti al kako? ker ne poznam način prodaje justa
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 21:35:51
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde mislila sem, če ste M bolj čuvali. ker A preboleva začetni bronhiolitis. sva bila na pediatrični par dni na opazovanju + inhalacije s fiziološko, da se je lahko izkašljal. drugače pa tvoja dva normalno v vrtec hodita, anede? a to kremo se da prek tebe dobiti al kako? ker ne poznam način prodaje justa Manje prej nismo nič bolj čuvali, ker otroka sploh nista bila bolana, bila sta le prenašalca virusa. Po operaciji smo jo pa nekaj časa držali stran, to pa ja. Kremo materine dušice lahko dobiš pri meni, ja.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 21:40:10
|
|
|
|
TamaraJ
|
Ojla mamice:) Glih toliko, da se javim še jaz malo, čeprav nekako nimam časa čvekat. Si vedno naložim dovolj dela:) Ja, naš Svitko tudi lepo raste, pred nekaj dnevi smo imeli pregled pri 4 mesecih in smo veliki 64cm in tečki 7010g. Glede na to, da je bil bolj pri mičkenih (2890g in 49 cm) se mi zdi, da bi rad vse ''tavelke'' ujel :)). Zaenkrat polno dojim, le zadnji teden dobi kakšen kuhan in zmiksan jabuček. Ker gospodič v času kosila noče cuzat in se krega, da je lačen. Tim je bil isti in je tudi s štirimi začel okušat gosto hrano. Sicer pa se je dojil malo več kot 2 leti. Bolj cartal :) Želim vam prelepe trenutke s svojimi sončki še naprej.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 21:59:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
Drage moje mamice! Na kavici je bilo super - Katja in Monci super vaju je bilo spoznati. Pa Najo od lillchy sem končno vidla, luštna pupika, oprosti Naja, ker sem ti okupirala mamico, ma je tvoja mamica res tok zlata in je imela kup lepih besed za mene. HVALA Lillchy! Jakob spančka, jaz sem pa čist crknjena od tega tedna. Se skoz nekje potepam in mogoče niti ni slabo, da se bom prisiljena v naslednjih treh tednih mal umirit in bit doma. Drugače pa da pohvalim moje fante. Moj mož je sicer bolj malo doma, ampak ko pa pride domov, je pa en tak luštn očka. In je tko lepo gledat kako se crklajo, stiskajo, smejejo,..... Otroka ga res obožujeta. Nič grem spat. Ker mi učki skupaj lezejo. Se beremo. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 22:08:27
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: khurde mislila sem, če ste M bolj čuvali. ker A preboleva začetni bronhiolitis. sva bila na pediatrični par dni na opazovanju + inhalacije s fiziološko, da se je lahko izkašljal. drugače pa tvoja dva normalno v vrtec hodita, anede? a to kremo se da prek tebe dobiti al kako? ker ne poznam način prodaje justa Manje prej nismo nič bolj čuvali, ker otroka sploh nista bila bolana, bila sta le prenašalca virusa. Po operaciji smo jo pa nekaj časa držali stran, to pa ja. Kremo materine dušice lahko dobiš pri meni, ja. ma, pa sej, a je sploh razlika, če otroka zbolita ali pa samo preneseta? ker I itak še zboli zraven, ravno zdele spi z 38'3 (pač, prva vrtčevska zima, kaj čem) kremo bi pa jaz potem kar vzela, pa mogoče še kaj, a je kakšna spletna stran z izdelki al kaj podobnega? hvala
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 22:11:51
|
|
|
|
benika
|
kremo bi pa jaz potem kar vzela, pa mogoče še kaj, a je kakšna spletna stran z izdelki al kaj podobnega? http://www.naturaljust.si/
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 21.1.2011 22:23:38
|
|
|
|
*Katja
|
Uf, naporen teden, ampak končal se je pa lepo Lepo vas je bilo spoznat in čas je minil, kot bi mignil. Z veseljem še kdaj pridem. Hehe prej sva se s tamalo valjali po blazini brez plenice in je mož čist živčen okrog hodu s krpo, ker se je mal pokakala, pol je še lulala. Meni je pa dosti vseno, tudi če me polula, ker je res tok srečna brez plenice. Moj mož je tak tidy guy Zdaj pa spi. Ker nimamo dude nama včasih rata da kar tako zaspi, včasih sem pa mama duda. Mož trenutno bluzi neki na ipod-u, ko pa jaz tole napišem, pa verjetno sledi še en House. K dva najstnika, namesto da bi šla spat. Za uvajanje goste hrane pa še nimam planov. Kakor me bo pičilo oz. kakor bo Zalo pičilo Lahko noč punce.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 7:54:22
|
|
|
|
katrinka
|
katalenca - super pice, hvala se enkrat jazzy - lija je res super,cukercek benika - meni je pomagalo umivanje zob na pet minut, sej se trapast slisi a samo da sem malo deziinficirala pa sem imela pol ure mir, drugace pa kis pa kako zganje direkt na rane...boli ampak bol mas malo miru k vse umrtvici, drugace pa da mi bi kej ful pomagal ni.... pa vprasanje - kaj si mislila s tem da bo pri lj.cvekah kmalu tema zaprta.... uvajanje gh - zacnem naslednji teden pa bomo videli.... izpadanje las - je bla tema na cveku, meni se kar in po mojem se kak mesec...pa nohte imam grozne, prav sram iti v javnost...upam da bo kmalu bolje....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 8:50:04
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 a bo vredu slikica slikca je super
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 8:53:08
|
|
|
|
lumpa6
|
katarinka izpadanje las sem ustavila z vitamini za doječe mamice, neovin, se je stanje v enem tednu ustavilo, sedaj se morajo samo zgostit nazaj, ker je na nekaterih mastih vidna koža, upam da se mi to tudi uredi za srečanje, mi je žau da z žakom nisva mogla priti, samo je imeu vročino po cepljenju in sedaj še vedno malo driska, upam da to tudi kmalu izveni
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 8:56:44
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro kok je bil včeri en lušten dan najprej čvek v bivši službi, v koloseju sem pa tko čist šok doživela, ko je blo tok februarčic in na kupu pa luštn, ker se mi ni mudilo in sem se lahko skorajz vsemi načvekala. katalenca- hvala za pizzo.je bla čist njami jazzy- ti maš pa res eno tako pridno lepotičko. tinkatonka- ni kaj tannya- good luck. pa naj že kaj pogruntajo in pozdravijo pa lepo je blo spoznat nekaj novih obrazov in . ja ni kaj. naši septembrčki so res naj naj
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 9:10:39
|
|
|
|
benika
|
pa vprasanje - kaj si mislila s tem da bo pri lj.cvekah kmalu tema zaprta.... Ma ne bo vaša tema brisana, brisana bo ta, ki je na novo odprta. Moderatorji take zadeve hitro brišejo, glede na to, da je ista tema že odprta.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 9:11:48
|
|
|
|
benika
|
kok je bil včeri en lušten dan user posted image user posted image najprej čvek v bivši službi, v koloseju sem pa tko čist šok doživela, ko je blo tok februarčic in user posted image na kupuuser posted image pa luštn, ker se mi ni mudilo in sem se lahko skorajz vsemi načvekala. Na katerem čveku si pa ti bila
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 9:18:53
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 katarinka izpadanje las sem ustavila z vitamini za doječe mamice, neovin, se je stanje v enem tednu ustavilo, sedaj se morajo samo zgostit nazaj, ker je na nekaterih mastih vidna koža, upam da se mi to tudi uredi za srečanje, mi je žau da z žakom nisva mogla priti, samo je imeu vročino po cepljenju in sedaj še vedno malo driska, upam da to tudi kmalu izveni hm...zanimivo, kje si kupla - lekarna ali ala miller ali dm.... upam da je zak bolje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 9:19:51
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika pa vprasanje - kaj si mislila s tem da bo pri lj.cvekah kmalu tema zaprta.... Ma ne bo vaša tema brisana, brisana bo ta, ki je na novo odprta. Moderatorji take zadeve hitro brišejo, glede na to, da je ista tema že odprta. no ja...sej tist sem mislila...me smo lj.mamice....k lj.srake so se skregale med sabo in je cist propadl vse skupi....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 9:22:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika kok je bil včeri en lušten dan user posted image user posted image najprej čvek v bivši službi, v koloseju sem pa tko čist šok doživela, ko je blo tok februarčic in user posted image na kupuuser posted image pa luštn, ker se mi ni mudilo in sem se lahko skorajz vsemi načvekala. Na katerem čveku si pa ti bila ups grem še eno kavo skuhat
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 9:54:47
|
|
|
|
lillchy123
|
benika- Luka je dobil, ko je imel v ustih polno noric gel GELCLAIR. in mu je ful pomagal. smo ga pa mi našli samo v lekarni zraven poliklinike in nikjer drugje.imam pa kakšno vrečkico š+e doma in če se dobimo kmalu na kavici ali priletiš do mene, ti dam z velikimi željami, da ti pomaga.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 11:27:37
|
|
|
|
tinkatonka
|
Punce meni Jakob že od 4h zjutraj ni jedel. Je normalno razpoložen, pije samo vodo, ko mu dam mleko ga zavrne. Vročine nima. Kaj naj naredim? Kako zgleda sor?? Pa če ne bo jedel še kake dve uri, ga peljem k P, ker to ni normalno.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 11:32:13
|
|
|
|
tannya
|
Ojla punce, luštno je bilo včeraj na čveku. Katalenca, Katja in Monika: lepo, da sem vas spoznala.Toliko pa nas menda še ni bilo na kupu . Jazzy: Tvoja Lija je cukrčk!!!! Benika: HVALAAAAAA! Pa upam, da ti bo kmalu bolje. Jaz sem pa danes zjutraj vstala čisto bolana. Vnete oči, čist slabotna, kašljam...matr, samo tega mi je še bilo treba. Imam do ponedeljka čas, da se pozdravim, potem pa moram biit zdrava, da bom skrbela za moji škratinji. Tinka: še enkrat sorry za badminton, se ti oddolžim ob prvi priliki. Zdaj pa še en lekadol+C in v posteljo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 22.1.2011 11:40:02
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Punce meni Jakob že od 4h zjutraj ni jedel. Je normalno razpoložen, pije samo vodo, ko mu dam mleko ga zavrne. Vročine nima. Kaj naj naredim? Kako zgleda sor?? Pa če ne bo jedel še kake dve uri, ga peljem k P, ker to ni normalno. bele pikice po jezičku in ustkih. ob hujši obliki je cel jeziček bel- ko takšna obloga. in peče toplo, mrzlo, kislo, slano, skratka vse razen vode. ob začetku zgleda pa tko, kot da bi mal polil in bi mu koščki mlekeca na jezičku ostali. samo da ne gre dol. če ima to, potem pojdi po daktarin gel in maži- bo takoj boljše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?