Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: večerno kopanje / tuširanje 15.2.2011 20:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Kot prvo, vsak dan se kopamo samo poleti, pa še to smo striktni le na morju, doma se hitro zgodi, da se kak dan ne. Mila in to izsušijo kožo, to sta pa naši že vedno imeli suho, tamala ima še ad. Da bi pa dnevno mazala z olji ali kremami pa prej tudi nisem imela navade. kupi Linola fett oljno kopel..lahko jo uporabljaš tudi za tušianje.. ne obstaja boljša stvar na svetu!!! to je pa res. ta kopel/milo je razvito za ljudi z luskavico - to izredno suho in napokano kožo. Kje se pa dobi? lekarna. http://www.lekarnar.com/izdelki/linola-fett-n-oljna-kopel-200-ml za extra suho kožo pa še: http://www.lekarnar.com/izdelki/linola-fett-n-krema če se uporablja oljna kopel se je ne izpira in po kopanju ni potrebno mazat z ničemer..jaz jo uporabljam že od enega 3meseca staroti hčerke, ker se mi je zdelo nesmiselno po vsakem kopanju mazat in mazilit... Hruskica 10.000x hvala za ta nasvet. Tamala je imela po lickih pordelo in hrapavo kozo ter fleke po trupu in smo dali cez ze alergologa pa miljauznt enih krem pa ni bilo ucinka. Sem se ze skor sprijaznila s tem, da ima tamala pac "grdo" kozo ... No pa sem kupila tole oljno kopwl in kremo in moram rect, da je v enem tednu prislo do 100% izboljsanja in upam da to stanje traja. Seenkrat hvala!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: večerno kopanje / tuširanje 16.2.2011 15:40:00
|
|
|
|
barni
|
Se ne kopamo več, odkar smo se začeli tuširat. Kadar umivamo lase, se vsede v tuš kad in počaka da umijemo lase, potem stuširamo in to je to. Vode več ne točimo v tuš kad. Je fajn, ker smo hitro fertik. Je pa to na sporedu vsak dan, umivanje las pa 1x tedensko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 23:33:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: večerno kopanje / tuširanje 25.2.2011 8:42:28
|
|
|
|
Jada82
|
Mi se že od vedno kopamo 2krat tedensko - srede in nedelje, in čist nič več. Stara je pa 1 leto. Na začetku je ful jokala v banji, zato je niti nisem silila več, zdaj pa uživa, ampak mislim, da več ne rabi. Ni nam pa to nek ritual, zaspi ravno tako brez kopanja. Sicer jo pa vsak dan umijem - zjutraj. Takoj na začetku smo imeli banjico, potem čebriček, zdaj spet banjo .... potem pa, ko bo res čist stabilna, pa mislim, da bomo prešli na tuš, pa 1krat tedensko banjico.
|
|
|
|
RE: večerno kopanje / tuširanje 25.2.2011 21:32:22
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Tamala je imela po lickih pordelo in hrapavo kozo ter fleke po trupu in smo dali cez ze alergologa pa miljauznt enih krem pa ni bilo ucinka. Sem se ze skor sprijaznila s tem, da ima tamala pac "grdo" kozo ... No pa sem kupila tole oljno kopwl in kremo in moram rect, da je v enem tednu prislo do 100% izboljsanja in upam da to stanje traja. Seenkrat hvala!!!!!!!! Moj mali ima tut rdeča in hrapava lička, mažem z Bepanthenom pa ni nič boljše. Glih danes sem brala o alergijah in sem rekla, da grem drug teden ga mal pokazat k P. Bom probala še to kremo prej, upam, da bo njemu tut pomagala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ime za fantka...Lubici... k priimku Skol?ADAM (
17%)
LUKAS (
14%)
DAVID (
29%)
KRIS (
7%)
ERIK (
24%)
RUBEN (
8%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!