|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
18.1.2011 10:17:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Pol sem pa pravo tezo videla na strani od porodnišnice ;)

WTF user posted image A to je zdej kr že tko, javno user posted image

To javno bveščanje ma samo P PO, zveš težo ime pa velikost

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
18.1.2011 10:22:30   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Punce moje sem ravnokar izvedela (po vezah) da je naša Cukica že rodila user posted image user posted image

Po nepraverjenih podatkih naj bi rodila okrog 14.00. seveda Nejčka, ki naj bi bil velik 53 cm in težak 3600 g.

Uf kako sem vesela, da se je že rešila. Torej moja draga Cukica iskrene čestike za Nejčka. Seveda želim vsem trem mnogo cartanja in čimveč prespanih noči!

To čukica- bravo.... pa čimprej, upam, da gresta domov in, da boste spali ponoči......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninachi- čestitke tudi tebi in upam, da uživate.user posted image user posted image user posted image

Jaz posteljice še nimam naštimane zibko pa imam. za posteljico iamm pa še kar nekaj stvari za oprat.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.1.2011 10:24:40   
vipercat
joj kok sovražim brat za nazaj. vidim da je cukica šla notri, sedaj pa me tok ferbec matra če je že rodila. go cukica, go cukica... grem hitro napprej brat. jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee cukica čestitke za nejca

hm debata o hrani... jaz sem vedno za. včeraj sem bila toliko umičena od sedenja v tisti čakalnici, da je moj ko je prišel iz službe na hitro spekel pomfri in ocvrt sir, danes pa bom delala v plehu pečen krompirček z sirom in hrenovkami, pa kakšno solatko zraven

tincha21 dobrodošla pri debatah

ninchy9 - ja a ti tudi??? pa kaj je to. sej ste čisto znorele. čestitke tudi v mojem imenu. veselo cartanje vama želim

tayla hvala ti za odgovor. bom se jutri pri g malo več pozanimala

no tko da ne boste rekle da jaz nisem nič pripomogla k 4 delu user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.1.2011 10:32:36   
Anonimen
3. februarja se začne čas zajčka.

Kitajci majo v tem času največ rojstev in porok, dobesedno planirajo na to obdobje. Pa sej veste, da so zajci plodni ;)

V letu zajca bodo nedvomno najbolj zadovoljni prav tisti, ki jim bo usoda zares naklonjena.

Poslovno lahko od pomladi naprej upate le na najbolje, zelo cenjeni boste zaradi svoje prilagodljivosti, predvsem pa sposobnosti, da znate dobro sodelovati s komerkoli, kar vam bo v začetku poletja zagotavljalo vodilne položaje. S pomladjo prihaja tudi trenutek, ko lahko razmislite o napredovanju ali pa koreniti spremembi kariere.

Če ne prej, boste odgovore, ki jih iščete, našli oktobra in novembra. Treba vas je opozoriti tudi na osebnostno rast: vlagajte vase, v svoje znanje in svoj razvoj, saj vam za to ne bo manjkalo ne časa ne denarja, pa še več volje boste imeli, ko bo treba razmišljati o prihodnosti. Finance se bodo v letu zajca množile, kot se pri zajcih to spodobi – nenadni prilivi denarja, kot sta povišica ali zadetek na lotu, se nenadoma ne bodo zdeli nič nenavadnega, saj vas pač spremlja sreča, vendar vam tudi pridnosti ne bo moč oporekati. In ker imate radi udobje ter lepe stvari, prihodnje leto uživanju kar ne bo videti konca. To leto bo poslovno bogato, razveseljevalo pa vas bo tudi v ljubezni. Vezani boste razvajali svoje partnerje, kot da bi se zaljubili včeraj, samski pa boste v začetku jeseni in konec leta, ko bodo možnosti za spletanje dolgotrajnih vezi večje, s "svojimi repki" zapeljevali okolico.

29.1. 1903 – 15.2. 1904 – VODA
14.2. 1915 – 2.2. 1916 – LES
2.2. 1927 – 22.1. 1928 – OGENJ
19.2. 1939 – 7.2. 1940 – ZEMLJA
6.2. 1951 – 26.1. 1952 – KOVINA
25.1. 1963 – 12.2. 1964 – VODA
11.2. 1975 – 30.1. 1976 – LES
29.1. 1987 – 16.2. 1988 – OGENJ
16.2. 1999 – 4.2. 2000 – ZEMLJA

ZAJEC
Rojeni v letih: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Osnovni element: les
Barva: bledo zelena
Jin/Jang: uravnotežena
Letni čas: pomlad
Najljubši mesec: marec
Najbolje se ujema: koza, prašič
Najslabše se ujema: petelin
+ diplomatski, vesel, diskreten, intuitiven, strpen, pošten, moder, iznajdljiv, preudaren, prefinjen, popustljiv, pozoren, ljubeč
- plitek, zahrbten, posesiven, snobovski, čemeren, sentimentalen, nergav, pretkan

Za ostale, ki ste spraševale o tigrčkih, kozah,..

TIGER
Rojeni v letih: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Osnovni element: les
Barva: zelena
Jin/Jang: bolj jang
Letni čas: zima
Najljubši mesec: februar
Najbolje se ujema: konj, pes
Najslabše se ujema: opica
+ zanesenjaški, resen, duhovit, družaben, privlačen, prisrčen, močan, pogumen, optimističen
- nemiren, impulziven, nepotrpežljiv, zaletav, vzkipljiv, nepremišljen, nečimern, zahteven, trmast

KOZA
Rojeni v letih: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Osnovni element: zemlja
Barva: rožnata, škrlatna
Jin/Jang: uravnotežena
Letni čas: poletje
Najljubši mesec: julij
Najbolje se ujema: zajec, prašič
Najslabše se ujema: bivol
+ inteligenten, omikan, nežen, dobrosrčen, miroljuben, prilagodljiv, sočuten, ustvarjalen, romantičen
- neodgovoren, plah, negotov, zamerljiv, nehvaležen, samopomilovalen, šibak

p.s. upam, da sem vam kaj pomagala, mene namreč te reči zelo zanimajo, pa še v familji mam astrologe, malo deformacije pobrala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
18.1.2011 10:36:58   
Tigrica86
čvekice user posted image sm komaj uspela prebrat vse

js sm nazaj s CTG-ja, vse je bp, nič ne kaže, da bi se kmal začelo kj dogajat. pregleda spet nism mela, tk da ne vem, če se slučajn že kj odpiram user posted image izvid urina je dokaj ok, morm pa drug tedn spet it dat vodo user posted image za seznamček: CTG 25.1. user posted image

mene pa že ena dva dni nenormalno srbi materino znamenje pod prsmi, tk na trebuhu že skor... bi se tok čohala, k kak pes z bolhami, sam me moj mal nazaj drži... pa nimam suhe kože al pa kj user posted image sam G sm pa pozabla to omenit user posted image

zdj grem pa neki pojest, k je zajtrk že popustil user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.1.2011 10:41:52   
Anonimen
Nekaj me zanima, koliko si odprt pogleda vaginalno ali zunaj z ultrazvokom?

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
18.1.2011 11:07:26   
hayabusa

vaginalno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.1.2011 11:10:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

vaginalno!

Kdaj pa to G začne kontrolirat?

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
18.1.2011 11:31:14   
Tisia
ojlauser posted image
jaz se počutim kot da bi me pohodil eno tono težak slon user posted image  vse me boli....jaz ne vem a je to vpliv kakšne polne lune al kaj dve noči sploh ne spim se mi žeuser posted image ,kar grizla bi okoli sebeuser posted image ...user posted image user posted image
pilotgirl upam da ti se pozdravi tale tvoj izrastek na nogi in da ne boli fajnuser posted image ..
pa pregleda te vaginalno vsakič ko rečeš da te tišči oz imaš kakšne krče spodaj,drugače te nič ne pogleda razen pred porodom mislim da tisti tedenuser posted image al sem že pozabilauser posted image
vipercat no pa si se oglasila sem mislila da si že rodila,daj počakaj saj imaš rok en dan pred mano...greva skupaj not bova še kakšen kofi spile na hodnikuuser posted image
tigrica86 super za ctg in izvideuser posted image
ninchi in little*miss vam bi se pa komot lahko pridružila v nočnem čveku k ne spite tako kot jazuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.1.2011 11:39:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l
pilotgirl upam da ti se pozdravi tale tvoj izrastek na nogi in da ne boli fajnuser posted image ..
pa pregleda te vaginalno vsakič ko rečeš da te tišči oz imaš kakšne krče spodaj,drugače te nič ne pogleda razen pred porodom mislim da tisti tedenuser posted image al sem že pozabilauser posted image

Ja, ta user posted image na nog nemoralno boli, sam mam srečo, da se moream za jutri in petek učiti (izpita), da bolj mirujem. Leim lepo na kavču in počrtavam izpisujem. Najhujše je ko je treba na wc. Oooo to bi pa grizla pa praskala. Me že dvakrat pičlo, da bi si ga sama odprla. Pa ne smem. Odpret se pa user posted image noče.
Sem ji povedala, moje težave, samo moja G je tko tko. Škoda besed. Sej se hecam, vrjetn bo takrat vrjela, ko bom pred njo rodila.

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
18.1.2011 11:43:52   
suzy29
Evo, pa sem nazaj s CTG-ja, vse je bp. Malo je sicer pokazal popadkov, ampak nič konkretnega.Tak da smo na čakanjuuser posted image . Dodatnega pregleda pa tudi nisem imela, tako da ne vem, če se slučajn že kej odpiram user posted image . Ker pa moje G zdej nesledni teden ni, mi je napisala še eno napotnico. Če se bi mi med tem časom zdelo kaj sumljivega, npr: bi mi odtekla voda ali zaćela krvaveti,ali nebi našega user posted image  nič čutila,.... bi lahko z njo šla direktno v P na pregled in Ctg. Drugače pa imam napotnico za porod doma že kakšen mesec user posted image . V primeru da prej ne odpeketam v P, imam ponoven CTG pri G 1.2., potem pa na vsake 2 dni. Upam, da mi ga ne bo potrebno dočakati user posted image  user posted image .

Danes je zunaj spet prečudovit dan. Sonček, toplo je, ...ah, kaj še čmo boljšega user posted image . Zdej pa punce ven!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.1.2011 11:46:12   
suzy29

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

vaginalno!

Kdaj pa to G začne kontrolirat?

Jst sem danes nastopila 39T, pa me še ni pregledala. Pa sem ji tudi jaz povedala, da me spodaj špika,tišči,...tako, da je to zgleda spet ena takšna stvar, ki jo delajo vsak po svoje user posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 18.1.2011 11:48:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
18.1.2011 12:00:13   
j6
Mene pri 4 porodih niso nikol uspel pregledat, ce sem kaj odprta, pasem  vedno rodila v 39 t , ker je tudi moj g reku, da je boljš čim manj tam dol gledat. Itak te pa v por. pogledajo, grejo z roko not in to je to.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 588
18.1.2011 12:04:24   
j6
Sem pa jaz vceri mal bl not se umival in je vse ful mehko, sam mislm da sem začutla neki  okroglega in trdo, tko da sem otročka že "božala" po glavci , tko da verjetno grem tudi jaz kmalu, sicer me pa nožnične kosti prav noro blijo dva dni. Dons še Hausa pgledam pol pa grem.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 589
18.1.2011 12:28:23   
kiara24

Pogleda te vaginalno največrkrat potipa s pristi..... Pri meni to kontrolira skoz, že celo nosečnost imam preglede in me pogleda tam spodaj, z lučko po domače povedano kot pri jemanju brisa pol pa še s prsti potipa kako in kaj je in pa še pretipa cel trbuh, kje in kako leži otork. To je bilo pri meni skoz.

Čakte zdele bo polna luna bomo videl kolk jih bo šlo rodit takrat...... to naj bi imelo vplivuser posted image user posted image user posted image

Tigrica- super za pregled in pa CTG. Jaz CTGja gotov sploh ne bom dočakala....

J6- tako je bilo pri moji kolegici, da je čutila glavico, pa je šla v P za en teden mal počivat da se je vse skupaj malo umirilo pol pa je bilo vse ok. dokler ji ni odtekla voda in je šla rodit. Tako da je čist možno da si že kaj odprta. Čimveč počivaj pa ne dviguj nič težkega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
18.1.2011 12:46:50   
Anonimen
Polna luna, gravitacija dela svoje. Meni je ravno sporočil moj, da je sodelavec ravno kar na polno odpeketal v P. Očitno lunca dela svoje.

Jaz se pa kaj preveč ne upam, spodaj prijemat, da ne bom kaj poškodovala al pa sprožla. Ko bo čas bo že. Mam pa jutri izpit petek tudi po izpitu pa letim k njej na pregled in a bomo šli predčasno not ali ne. Odvisno od stanja moje bebice, .... več mi tko ne pove, kar sama povežem in sklepam, zna sam hmmm pa odkimavat. Tko, da petek ji bom rekla, da ga cem vidt in vedt kaj je. Cene bom uporabila user posted image hormone! user posted image Bom tečna.

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
18.1.2011 12:50:33   
Tisia

Ja, ta user posted image na nog nemoralno boli, sam mam srečo, da se moream za jutri in petek učiti (izpita), da bolj mirujem. Leim lepo na kavču in počrtavam izpisujem. Najhujše je ko je treba na wc. Oooo to bi pa grizla pa praskala. Me že dvakrat pičlo, da bi si ga sama odprla. Pa ne smem. Odpret se pa user posted image noče.
Sem ji povedala, moje težave, samo moja G je tko tko. Škoda besed. Sej se hecam, vrjetn bo takrat vrjela, ko bom pred njo rodila.

ja če maš tur fajn boliuser posted image boga,lahko probaš trpotčeve liste gor dajat kot oblogo,moja sestra je imela 4 kom na roki in je s tem pozdravila,ni šla zdravniku..je pa da traja in boli ko zmešano,sam rezana pa ni bila,ostali so ji čist majhni fleki..probaj no mogoče bo še tebi uspelo kaj poboljšat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.1.2011 12:57:33   
MoSoNi
Hej babe user posted image

Glede preverjanja odprtosti... mene je do prvega CTG-ja G vsakokrat pregledala tudi vaginalno, od takrat naprej ko sem mela prvi CTG, pa baje sploh ne pregleduje več user posted image . Samo mal vpraša če je vse v redu in to je to. Mene je pa kr mal strah da ne bom vedla kdaj bom mela popadke, ker se mi že zdej zdi da mi nekak kr drsi vse navzdol... kolegica je npr. mela čudne popadke, nič boleče, samo vroče ji je postajalo na intervale... so jo komi pripelali do porodnišnice, ko je končno ugotovila za kaj gre user posted image

No js sem šla mojo nogo pokazat zdravnici in ker se me ni upala dat na slikanje me je poslala na kirurgijo v SG - pridem tja, pa me sploh niso hotli upoštevat, kr takoj so me spravli na urgenco, kjer sem bla takoj na vrsti. In dobla longeto - brez pete! user posted image Doktor sicer še vedno ne ve a mam vezi nategnjene, al mam gleženj zvit, al mam kost počeno. Sicer mi je tud pojasnu da me lahko da na slikanje noge, ampak da v nobenem primeru ne morejo zaščitit vseh delov telesa in da pride neki žarkov čez... pa sem se rajš odločla da ne bom tvegala. Ni važno kok majhno je to tveganje, sam nočem se pol sekirat - kaj pa če...
Tk da sem praktično obsojena na ležanje z nogo v zraku. Z berglami sicer lahk hodim, ampak se mi pri tem poleg rok tud trebuh kr precej napreza in verjetno ni glih fajn... ko da bi delala ene hude trebušnjake user posted image

Punce, držite se! Če ma kera namen it kmal v P, pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image in čim manj naporov...

< Sporočilo je popravil MoSoNi -- 18.1.2011 13:00:00 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 12:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
18.1.2011 12:59:03   
kiara24
No vam popam mojga bušija.......user posted image v 38T

user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.1.2011 13:02:19   
Tisia

evo horoskopske znakce ki ste iskale..user posted image

user posted image         user posted image
user posted image       user posted image
user posted image            user posted image

user posted image       user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.1.2011 13:03:13   
MoSoNi
Uuuu Kiara24... ker majhn buši! Pa šikan!  Tud js sem v 38. tednu, pa je buši kr precej večji...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 597
18.1.2011 13:06:25   
Anonimen

ja če maš tur fajn boliuser posted image boga,lahko probaš trpotčeve liste gor dajat kot oblogo,moja sestra je imela 4 kom na roki in je s tem pozdravila,ni šla zdravniku..je pa da traja in boli ko zmešano,sam rezana pa ni bila,ostali so ji čist majhni fleki..probaj no mogoče bo še tebi uspelo kaj poboljšat

Mam neke hude antibiotike za mazat v obliki zaube, 4x na dan, sam vseeno. Se mi zdi, da sam stoji na istem. No boljš tako kot da bi se mi večal.

(odgovor članu Tisia)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 13:08:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
18.1.2011 13:27:43   
trsica
Kaj jaz to berem!!!!

ČESTITIKE CUKICA IN NINCHI9!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Foxylady, držim pesti jutri.

Maurica mi  je včeraj sporočila, da so na pediatriji, ker je pri Anžetu nekaj narobe z ledvičkami. Sicer bi šli danes že domov.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Kje je pa Tršica?!? Zdejle že spi verjetno, ampak de je ceu dan ni blo gor user posted image CTG je bil baje OK, za kri pa ni še nič vedela, ko sva se videli.
Upam, de je OK.
Eh, vidim de je bla na FBju pred parimi urcami, prav hudga ji/jim ni user posted image .

Sem zelo na hitro skočila na FB. Težko sedim tle v avli. Mož mi še vedno ni prinesel compa. So pa včeraj zaj***, ker niso naredili jetrnih testov in sem morala danes spet dat kri. user posted image user posted image user posted image

A vodnarji se začnejo že 20.1.? Ja super. Dva dni bom pa še noge skup tiščala, samo da ne bosta kozoroga. Jaz sem tehtnica, pa se bolje razumem z vodnarji. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?