|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
18.1.2011 1:33:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Jaz špilam pajka 4 barvnega, ostali so prelahki. Minolovec pa mi več ni zanimiv, ker ga skoraj vedno rešim user posted image

Se strinjam glede 4barvnega pajka, ostali so presimpl, sam mene je zjezal, ker ni vedno rešljiv (kralj JE vedno rešljiv, samo...sem se ga prenažrla user posted image ). Pr minolovcu pa jaz na običnem, a ta velkem (99 min) "rekorde" delam user posted image . Je res, de ga običajno rešim, al bi rada pod 100s pršla user posted image .
A vi bi tut mucka user posted image .
P.S. Sem hotla neki o spominu komentirat pa sem pozabla user posted image . Res se možgani kr mal skisajo tkole "doma" user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.1.2011 1:36:16 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.1.2011 1:37:28   
little*miss
Kralja pa jaz že dooolgo nisem špilala. Ko se naveličam pasjanse ga mogoče začnem. Grem probat zdaj minolovca, da vidim če mi bo uspelo pod 100s prit user posted image

Jap..možgančki so dobesedno na paši. Pa saj bi še šlo nekak, ampak se še cele dneve z otrokom ukvarjaš, pa še na nižji nivo padeš user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 18.1.2011 1:39:04 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.1.2011 1:40:35   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

Kralja pa jaz že dooolgo nisem špilala. Ko se naveličam pasjanse ga mogoče začnem. Grem probat zdaj minolovca, da vidim če mi bo uspelo pod 100s prit user posted image

Jap..možgančki so dobesedno na paši. Pa saj bi še šlo nekak, ampak se še cele dneve z otrokom ukvarjaš, pa še na nižji nivo padeš user posted image

Ja, sam paše user posted image . Pa fajn je gledat, kako drugmu (atiju) na otročji udar user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 553
18.1.2011 1:46:46   
little*miss
Uf, sem že fejst iz forme user posted image sem sicer rešla celega, ampak je bilo 215 user posted image Za mene no way pod 100 user posted image

Se strinjam da paše ja..zdaj me sicer na čase prime, da bi rajši v službi bila malo (sicer še niti nevem, kako to zgleda user posted image ), ''da se spočijem'', potem ko pa bom v službi, pa bom vidla kak mi je lepo bilo in sem se za bv pritoževala user posted image

< Sporočilo je popravil little*miss -- 18.1.2011 1:49:01 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.1.2011 2:00:29   
Nina33
Eh, sej pr minolovcu je tut kar preveč od sreče odvisno - se pa da do 115 s pridt user posted image , nižje mi pa še ni ratalo. Služba bi se pa včasih res prilegla, ja, mal spremembe - ampak samo malo user posted image .
Nč, grem jaz probat mal spanca ujet - sem že od 5:45 pokonc in bi mi pomoje pasalo user posted image . Pa zihr me bo mali princ pred sedmo prišel v prvo lupčknt user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!
P.S. Jaz že v naprej bauhlna pogrešam - al sem čudna, no user posted image . Mi je tko fajn "nogice" (al karkol že je tole) božat user posted image . sej bo poj tut fajn, samo...trenutno  mi tole takooo paše user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 18.1.2011 2:02:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 555
18.1.2011 2:03:58   
little*miss

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Eh, sej pr minolovcu je tut kar preveč od sreče odvisno - se pa da do 115 s pridt user posted image , nižje mi pa še ni ratalo. Služba bi se pa včasih res prilegla, ja, mal spremembe - ampak samo malo user posted image .
Nč, grem jaz probat mal spanca ujet - sem že od 5:45 pokonc in bi mi pomoje pasalo user posted image . Pa zihr me bo mali princ pred sedmo prišel v prvo lupčknt user posted image .
Lahko noč in lepe sanje vsem!
P.S. Jaz že v naprej bauhlna pogrešam - al sem čudna, no user posted image . Mi je tko fajn "nogice" (al karkol že je tole) božat user posted image . sej bo poj tut fajn, samo...trenutno  mi tole takooo paše user posted image .

A ni to najlepše kar se ti lahko zgodi? Pa čeprav je ob 7 zjutraj user posted image Lahko noč, pa upam da hitro zaspiš..

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.1.2011 7:02:23   
petrap
jutro

obiski-kokr se jaz spomnim v PO, ko je bila omejitev je veljalo takole. samo očetje v sobe, z ostalimi si se pa lahko dobil v posebni sobi. sedaj ne vem kako je to. upam, da bojo otročki lahko prišli, če pa ne, se bomo pa doma pol bol crtale. saj res ni fino, da manjši bratci/sestrice že prvi dan fašejo kak virus iz vrtca, tako da je treba kar malo potrpet. naša vem, da bo v tem času k me ne bo, uživala na polno. user posted image , pa še dojenčki ji bodo računalnik prinesli, tako da že komaj čaka, da mami gre, pa da pridejo dojenčki user posted image bomo potrpeli, sicer ni pa nič hudega. če so par dni v mamini pozornosti samo dojenčki, kasneje to itak ne bo mogoče user posted image , dajmo pač na ta način razmišlat.

tamala je sedaj že lepo u vrtcu, jo tast odpelje, da meni ni treba user posted image , jaz bom šla pa kar še malo spat. upam, da danes več sreče s spanjem kot včeraj, ko me je ves čas nekdo klical. če pa dam na tiho, me pol pa mož krega, ker misli da je kaj narobe ker se ne oglasim. user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 557
18.1.2011 7:35:48   
METULJ1
Čestitke Cukici za korenjaka Nejca.user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.1.2011 7:52:03   
vipercat
sej ne morem verjet. par dni me ni pa odprete nov del in naklofate 23 strani?????????? ja kdo ba pa zdej to vse prebral????

no najprej naj vam povem kaj se je dogajalo pri nas. v četrtek sem imela pregled pri g. dobila sem napotnico za v p kjer naj bi mi dali datum carskega rezza. naročila sem se za ponedeljek (včeraj). čez vikend smo spet gnezdili. ati je začel barvati posteljico (iz plave v rumeno), pripravila sem cunjice, kozmetiko, previjalno... in cel vikend me je koža srbela kot da imam bolhe. hvala bogu sem na tem portalu brala da ste nekaj pisale o tem in klicala v p, kjer so  mi rekli da sem itak dogovorjena za pregled in naj zdravniku povem tudi to. no in res. včeraj grem v p in čakam na vrsto več kot 4h user posted image user posted image user posted image . končno pridem na vrsto pa gre doktor ven in reče da mora v operacijsko naj najdejo zamenjavo user posted image . pride neka stara gospa. ne da na ctg, pošlje na odvzem krvi in napiše datum carskega 23.2- tako kot imam rok.  potem pa mi reče, naj se ne zanašam na to da bo carski, ker lahko da bo v drugo šlo po naravni poti. ja zakaj sem pa čakala 4ure na datum??????????????????? groza. tudi rezultatov nisem dobilaa, moram sedaj klicat tja, da mi povejo kja se dogaja..... in tako ležim v postelji in se čoham. tećna sem kot pes. grem še malo za nazaj prebrat

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.1.2011 8:26:52   
vipercat
tretjedete - ne nisem šla k profiju se slikat. tukaj pri nas v studiju markelj dela en ql dečko, ki si vzame čas in potem slikice tudi retušira in popravi, kar ni dobro. že prvič mi je to naredil in sedaj spet. jih grem jutri iskat, pa še v okvir mi jih da, pa je user posted image

cukica - mi, če bo seveda vse ok z malo, bomo sigurno šli na morje. verjetno se bomo popokali z babico v červar, kjer imamo stanovanje ati pa bo hodil čez vikend k nam. no dolgo verjetno ne bomo, ker nimam obstanka tam. doma je še vedno najlepše user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 8:33:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
18.1.2011 8:51:26   
sara1986
Jutro.. Punce, a ni čudno da ni Patrishe, pa tudi na fb-ku je ni.. jaz vam povem, da lisička že carta in nam še ni sporočila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 8:53:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
18.1.2011 9:01:35   
vipercat
kaj jest to berem maurica??? kam se vam tok mudi??? šele sedaj berem ko ste ve že na 23 strani... kot ena napeta knjiga, me prav zanima kja se bo zgodilo user posted image
to mavrica ravnokar sem prebrala - čestitke za nažeta user posted image user posted image

punce a mi lahko še ena na seznam doda 2.2. ctg? hvala

mišyika - malepk res ni več za dobit - podjetje propadlo, vse kar jih je še ostalo so baje poslali v baby center lj v btc. jaz sem šla malo gledat, pa mi nobene niso bile všeč. prvič smo imeli medo puja, ko je malo zrastel mojster mihata, sedaj pa je mami v merkator centru našla enake nalepke samo malo manj jih je notri - spet medo puja - so že naleplenje nad previlajno in nad postlejico user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.1.2011 9:12:22   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986Jutro.. Punce, a ni čudno da ni Patrishe, pa tudi na fb-ku je ni.. jaz vam povem, da lisička že carta in nam še ni sporočila user posted image user posted image user posted image

Po moje bo kar držalo. user posted image
Nina33 in little*miss vidve pa sta. Meni je prav zabavno brat tele vajine nočne poste. Ampak a se nista zmotili pri kitajskem horoskopu? Če se ne motim pride po tigru zajec, ne maček. user posted image

vipercat kar navadi se na tole branje. zdaj smo več al manj vse doma, pa klofamo ko usekane. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.1.2011 9:12:47   
prvičmami
Dans sem pa spalauser posted image in šla vmes samo enkrat na wc pa takoj zaspala nazaj. Tkle bi pa še lahk bla en cajt nosečauser posted image
Zdj si pa skuham kavo pol grem pa k frizerju, še zadnjič pred porodom. Je glih tak cajt da ne bo prehudga narstka do naslednjič ko se bom spet lahk iz bajte spravla
Vse ostalo sem pa pozabla kaj sem hotla napisat user posted image Kolk časa po porodu se pa spomin vrne drugač? Ker če ostanem v tem stanju faksa nikol ne bom končalauser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.1.2011 9:12:48   
tamy82
Jutro!

Še dobro, da mamo Nino33 in little*miss, da mam zjutraj kaj za brat user posted image

Moja slaba volja še kar noče popustit ... še dobro, da je tudi danes res lepo vreme zunaj (vsaj kdaj je tudi fajn, da živimo malo nad Vipavsko dolino, ker baje majo že tri dni meglo user posted image ) ...

patrisha upam, da je s tabo vse ok - v vsakem primeru, če že cartate ali ste še lepo v enem kosu ... user posted image
A njene cifre pa nima nobena, da bi ji kakšen sms poslala?

Lep dan vsem!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.1.2011 9:15:10   
prvičmami
Aja glede kitajskega horoskopa - će drži bo pa najino dete res bogo, ker po njem se z mojim ful ujameva z njo se pa ne bo noben niti pod točko raznouser posted image user posted image user posted image
Na konc naju bo pa oba obračala okol malega prstauser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 568
18.1.2011 9:17:05   
tamy82
teyla kar se kitajskega horoskopa tiče, mislim da je zajec in mačka isto znamenje, odvisno kje gledaš ... user posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.1.2011 9:19:26   
vipercat
teyla me veseli da si doma in ok. seveda sem za kavico, če ti je vseeno kje, potem vabljena k meni. če bo takle sonček, se lahko še maed našimi vinogradi sprehodiva. kar javi, ko boš imela čas.
daj prosim malo več povej o tej srbečici in kaaj to povzroča, ker mene grozno vse srbi, rezultati krvi pa naj bi bil kar ok mi je rekla sestra (doktorja še ni notri). a je to kaj nevarno za otročka??

honeybeemaja - držim pesti da bo vse čim bol neboleče in hitro za tabo.

sara tudi mene sramna kosr tok boli, da raje dvakrat premislim če je res nujno predno dvignem nogo user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.1.2011 9:34:05   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

teyla kar se kitajskega horoskopa tiče, mislim da je zajec in mačka isto znamenje, odvisno kje gledaš ...

Aja, ups. user posted image nevermind- ignore my stupidity, please. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

teyla me veseli da si doma in ok. seveda sem za kavico, če ti je vseeno kje, potem vabljena k meni. če bo takle sonček, se lahko še maed našimi vinogradi sprehodiva. kar javi, ko boš imela čas.
daj prosim malo več povej o tej srbečici in kaaj to povzroča, ker mene grozno vse srbi, rezultati krvi pa naj bi bil kar ok mi je rekla sestra (doktorja še ni notri). a je to kaj nevarno za otročka??

Vipercat enkrat naslednji teden bo ok za kavico?
Srbečico povzročajo težave z jetri. Pri meni so bile povišane žolčne kisline. Ne vem če pri "navadnem" krvnem testu to ugotovijo, ker ti jo morajo vzet na tešče.
Drugače pa ja, nevarno je za otročka, na žalost. Posteljica slabi, pa vse. Nočem strašit ampak otročki kar umirajo brez razloga. Tak da jaz bi na tvojem mestu "zatežila" da te da na pregled, ker se s tem ni za igrat. Bolje enkrat zastonj kot potem obžalovat.user posted image
Jaz imam tudi jutri pregled, pa ji bom omenila, da me še malo srbi, mogoče me bo dala še na en test, ampak dokler malo čutim vsak dan po 20x me ne skrbi. Ti pa le povprašaj svojo G glede tega.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.1.2011 9:46:22   
Mišyka
Jst sem pa dons z malim na bolniškem dopustu - je ponoči zakuhal. Sploh ne vem če sem spala ene 4 ure vse skup - dokler pač ni pršu v najino postlo. Ampak se je začuda umiril in sam vsake tolk začel neki govorit, sprašvat...
Zdej ga pa vse boli in vsake tolk začne dregetat... spat pa valjda ne - bom lohk vesela, če bo sploh kej čez dan. Pa tak lep sonček, midva bova pa cel dan not čukala.

Naš tud spi še v vreči. Bi blo čist brez veze vstajat, ker če bi se odkril, bi se zbudil, ker bi ga zeblo. Tko je pa ves čas na toplem. Res je, da zna hodit tud v vreči - in se plazit, ampak lepš je poklicat atija in mamico, da ga prideta iskat. Itak je pa to sam čez vikend. Med tednom ga budiva midva za v vrtec.

Sem razmišljala, da bi nalepke direkt na Decofun-u naročila, ker na njihovi strani še so - mogla bi jim pa pisat če se to sploh da. Ma katera še kakšeno drugo idejo za kšne lepe nalepkice...?

Jst mam pa ful suho kožo, se mi ves čas lušči, po rokah, prsih in hrbtu predvsem. Pa se vsak dan namažem ampak ko slečem majico se kar usuje. Ma kakšna od vas tud tako kožo?
Sej ni čudn, da mam pol tud strije kljub rednemu mazanju.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.1.2011 9:49:10   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

meta21 ja takle mamo. Spomin je hujš od ementalerja. Sicer pa ementaler ni več primeren za primerjavo, kater sir ima več lukenj? user posted image   Hm, "sindrom Teyla" se sliši zanimivo, hvala Nina33. user posted image

cukica upam, da boš kmalu bolje oz da greš v Rim, pa se bolečine prenehajo. To čakanje res "ubija".

Mišyka ne vem, če ga bodo "zbezali" ven. Upam, da mi ne bo tega rekla 24-ega ko pridem na pregled.

tamy82 veš, da bom pazla nase. Moj ma itak naročilo od tasta in tašče, da me mora razvajat in skrbet zame. user posted image

HoneybeeMaja no, pri tebi se je tudi začelo. Srečno.user posted image user posted image   user posted image user posted image

Aja, sej res, sem pozabla povedat, da sva se z lil_ srečale, ane? user posted image Je bla tolk prijazna pa me prišla dol pogledat tik pred mojim odhodom. Sva rekle par besed, pol sem pa mogla it.

Patrisha zakaj je jutri tvoj D dan? Nisem vsega podrobno brala, pa sem to zgrešila, kot kaže. user posted image

**Pa Delfinka je sporočila, da so na pediatriji, ker sta obe mali nehali dihat. Najprej Eva, naslednji dan pa še Neža. Dobile sta hujšo obliko RSVja in so jima pljučka počla. user posted image Hvalabogu je imela Apnejo in so ju pravočasno rešili. Pa Eva je na aparatih, in uspavana. Za Nežo pa ne vem. So pa to stari smsi ker mi je pisala, ko sem bila v P, pa vam nisem mogla sporočit. Vse vas lepo pozdravlja.

joj groza delfinka - kaj je to rsv ? a sta mele še v nevarnosti. a kej veste? aha patrisha hvala za razlago

je haneybee - čestittke - punce prehitevate. dajte se malo ustavit

evo jaz sem končno dobila doktorja. pravi da so jetrni encimi ok, daj e srbečica verjetno posledica česa drugega. naj grem po klaritine in k g. da se dogovoriva za naprej

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 10:05:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
18.1.2011 10:06:31   
lil_
Kako pa se tigercki razumejo med sabo? Ne samo da bo mev ns oci zdej tri punce doma, se vse tri smo tigrice;) kaj pa je pred tigrom? In kako se razumemo z njim?user posted image sej bi pogledala sama, sam se mi prek telefona ne da brskatuser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?