|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
3.2.2011 10:49:26   
hel32
Dobro jutro

Da se pofočkam, sicer pa greva z malim malo na sprehod, ker imamo, končno, sonceeeee.
Pri nas se za 1x še nič ne dogaja, ste me pa malo zmedle glede napotnic, zdaj moram poklicat, da povprašam, ker jaz imam samo napotnico za poroduser posted image user posted image user posted image , ma ne vem, kako je to.

Cukica user posted image user posted image pridna si z kg.
Meta, to pa je bil korenjak, pa kako hudiča je uspelo brez rezanja, naš je imel 36 glavo, pa sem imela notranje, zunanje, avčččččč.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
3.2.2011 10:51:23   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Tudi lola_J je 02.02. ponovno postala mamica! Sem zasledila na FB, upam, da ne bo zamere, če povem. user posted image

Imajo Matica, težkega 3480 g in velikega 53 cm. Čestitke! user posted image user posted image user posted image

bravo lola - čestitke user posted image user posted image user posted image

SUZY ZDAJ PA NEHAJ!!!!!!!!!!!!!!! na ppa bom mogla spet tortice jet kupit user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
3.2.2011 10:56:30   
cukica
Pozdravljene.

Mi smo danes spali skupaj 5 ur in sem bla kr presenečena,ko sem pogledala,koliko je ura,ko smo se zbudil.Ma pa danes krčke,ga napenja,prdi in kaka.Tko,da upam,da se umiri vse skupaj.Drgač pa je ena govorila od kapljic,ki se dobijo v Avstriji pa me zanima kje,ker moj hodi vsak teden gor in tast vozi po avstriji pa bi mi jih lahko prinesel sam,če mi poveste od kje.Sem vprašala pri nas v lekarni pa jih nimajo.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
3.2.2011 10:57:16   
suzy29
SADNA PITA Z MILERAMOM

user posted image
user posted image

ZA TESTO: 175g pšenične moke, za noževo konico pecilnega praška, 60g sladkorja, 1 vanili sladkor, 1 jajce, 100g masla
ZA NADEV: 1 zavitek praška za puding z okusom vanilije, 60g sladkorja, 400 ml mleka, 250g milerama, 2 pločevinki mandarin (po 175g sadja)
ZA PRELIV: 1 zavitek Dr. Oetker preliva za torte, 2 žlici sladkorja, 250ml mandarininega soka iz kompota
ZA POSIP: malo sladkorja v prahu

1) segrejte pečico: električno na cca 200*C, na vroč zrak cca 180*C
2) Za testo zmešajte moko in pecilni prašek ter oboje presejte v posodo. Dodajte ostale sestavine in z mešalnikom mešajte najprej pri najmanjši, nato pa pri največji hitrosti, da dobite gladko testo.
3) Nato testo na pomokani delovni površini še malo pregnetite. Če se lepi, ga zavijte v prozorno folijo in postavite za nekaj časa v hladilnik. Dve tretjini ga razvaljajte na namaščeno dno modela (premera 26 cm) in večkrat prebodite z vilicami. Okrog njega namestite obod modela za torto. Model postavite v segreto pečico in pecite cca 10 min.
4) Model prestavite na mrežo in počakajte, da se testo malo ohladi.
5) Iz praška za puding, mleka in sladkorja pripravite puding po navodilih na zavidku, vendar s 400 ml mleka. Pustite, da se ohladi in občasno premešajte. Vmešajte mileram.
6) Odcedite mandarine, prihranite 250 ml soka za preliv (če je treba, dolijte vodo).
7) Zmanjšajte temperaturo pečice za 20*C: Pri električni pečici na 180*C, pri pečici na vroč zrak pa na 160*C.
8) Iz preostalega testa oblikujte svaljek, ki ga kot rob položite na testo ter pritisnite ob stran tako, da dobite cca 3 cm visok rob. V model vlijte pudingovo kremo, poravnajte in nanjo položite odcejene mandarine. Model postavite v pečico in pecite cca 50-60 min.
9) Model prestavite na mrežo, kjer naj počiva cca 5 min. Nato ga previdno odstranite in pustite, da se torta ohladi.
10) Preliv pripravite po navodilih na zavitku, in sicer iz preliva za torte, sladkorja in mandarininega soka. Razporedite ga po torti in postavite za 30 min v hladilnik.
11) Pred serviranjem torto posujte s sladkorjem v prahu.
Nasvet: Torta naj bo servirana hladna, še najbolše pa je, da jo naredite kakšen dan prej.

Dober tek..................

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
3.2.2011 10:57:33   
FoxyLady
DAN!

NAJPREJ ČESTITKE VSEM MAMICAM ZA BEBIKE.

META-
ta tvoj Bine je pa pravi korenjak!!!!!!4330g ufffff, a si rodila po naravni poti,če si BRAVO PUNCA!!!!!!!

Mi smo se pa danes kopali in je bila ful pridna v vodi ,problem je bil potem ko smo jo vn vzeliuser posted image .

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 3.2.2011 11:00:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2955
3.2.2011 10:59:45   
FoxyLady
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Pozdravljene.

Mi smo danes spali skupaj 5 ur in sem bla kr presenečena,ko sem pogledala,koliko je ura,ko smo se zbudil.Ma pa danes krčke,ga napenja,prdi in kaka.Tko,da upam,da se umiri vse skupaj.Drgač pa je ena govorila od kapljic,ki se dobijo v Avstriji pa me zanima kje,ker moj hodi vsak teden gor in tast vozi po avstriji pa bi mi jih lahko prinesel sam,če mi poveste od kje.Sem vprašala pri nas v lekarni pa jih nimajo.

Glede kapljic dobijo se v vsaki lekarni v Avstriji,drugače pa ti priporočam tudi kapljice koroških lekarn so res enkratne.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
3.2.2011 11:00:30   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

suzy  dobro izgleda, samo nekam vijolična je user posted image user posted image

midva bova verjetno imela testenine s tuno.

Sej v živo ni user posted image . Tale računalniška kamera mi nagaja user posted image . Vse slike so rdečkaste user posted image . Jo bo zgleda treba zamenjat.................

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
3.2.2011 11:03:11   
Urša
Kapljice se imenujejo Antiflat Tropfen, v vsaki lekarni jih imajo. Jaz sem jih uporabljala pri obeh in so bile super. Tudi zdaj jih imam za rezervo.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
3.2.2011 11:03:51   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

SUZY ZDAJ PA NEHAJ!!!!!!!!!!!!!!! na ppa bom mogla spet tortice jet kupit user posted image

Sej zdej še lahka. Bomo pol po porodu abstinirale user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
3.2.2011 11:04:02   
Urša
Jaz bi tud eno tortico...samo nisem neka ljubiteljica peke. user posted image  Bo treba v slaščičarno!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
3.2.2011 11:05:51   
cukica
JA pri nas se jih ne dobi so šli vprašat.Tko,da mi jih bo Tast prinesel z Avstrije.Hvala vsem za pomoč.

Lola_J iskrene čestitke za punčko.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 11:21:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MoSoNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2962
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 11:26:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 11:44:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2964
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 11:47:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2965
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 12:15:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2966
3.2.2011 12:19:36   
Tigrica86
iii, pr nas tak lepo sonček sije user posted image Kr stisne me, k gledam v kotu vozek, zuni tak lep sonček, glih za vozičkanje... naši user posted image se še pa nč ne mudi ven user posted image pol ko bomo pa meli user posted image tuki, pa ziher ne bo takega lepega vremena...

ja Patrishe že tud dolgo ni blo nč brat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
3.2.2011 12:21:37   
Tigrica86
js bi pa izmed 1600 slik mogla nabrat enih 500, pa dat razvit... ko bi vedle kk je to težka naloga... user posted image   pa se spravlam zravn že cele cajte, sam dans mi pa more uspet, vsaj delno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
3.2.2011 12:23:47   
DIANE
Dan,

vse ste tako pridne s peko jaz pa kar v slačščičarno zavijem hehehe. Ampak od sobote dalje sm same slaščice jedla tako, da morem pa zej malo omejiti ble so same žurke pa še jaz sem praznovala okroglo obletnico ( dobesedno okroglo sej sm jaz tudi okrogla) hehehe.
Drgč pa upam da do sobote ne rodim ker sem zmenjena za slikanje ja jaz pa čakam na konec pa še frizerju bi rada šla, pa depilacijo ufffffff

Aja jaz bi verjetno vsej kak štrudl spekla, ker ga obožujem vendar jaz pa nimam pečice. Imava garsonjero tako da smo bolj na mini hehe ampak sej gre.
Glih prejle sm gledala stanovanja kake zasoljene cene so ja nori sm skor rodila ko sm vidla kak je vse nabito ampak enčas bomo se pač malo tiščali pozneje bomo pa bolj intenzivno začeli iskati stanovanje.

Nč dones bom pa skuhala zrezke v omaki z šrokimi rezanci pa solato, potem pa še šibam na pregled.

Lepo bodite.

VSEM, KI STE RODILE ČESTITAM!

Neposredna povezava do sporočila: 2969
3.2.2011 12:40:03   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

evo doktorce so se odločile, da grem lahko domol, čez en teden imam pregled, datum pa so mi dali 18.2.
če se bo do takrat začelo kaj dogajati, pa je rekla priti čim prej, ker če bom imela že lepe popadke me bodo dali vaginalno rodit, kljub temu da imam določen sc

ooo greš že domovuser posted image  super...user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
3.2.2011 12:42:11   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Teyla, vidim, da nas bereš. Samo, da ti sporočim, da sem se prejšnji teden končno lotila peke speculaas piškotov, so sicer precej trdi, ampak zelo njami.
Ko se lotim 2.runde ti jih pošljem za pokušino, če želiš. user posted image

Ja, jst mam kar prižgano tole, sam me večinoma ni zraven. Ne uspem vsega prebrat, kaj šele odpisat. Hvala za ponudbo, sem lih pred porodom kupila celo škatlo, zdaj jih pa po moje itak ne smem jest. Moram prebrat, če ni kakih lešnikov, orehov ipd. notri. user posted image

vipercat, super, da šibaš domov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
3.2.2011 12:50:26   
kiara24
Vipercet- super da greš domov.

Zunaj je posijalo sonce, ne vem če me ne bo prmemlo in bom šla ven kljubtemu da sem zmatrana od letanja v štacunah.

Diana- ja cene so grozne kar se tiče stanovanj... če nimaš kaj našparanga se lah fejst zapufaš zarad tega.

Kosilo- nimam pojma kaj bomo jedli se še nisem poglablala v to. če ne drujga bo kak juhica vsaj tolk da bo toplo. Jaz sem v Kr kar po pico šla prej k mi je tolk zadišala in sem jo pojedla tako da za nekaj časa bo dovolj to.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
3.2.2011 12:57:55   
MoSoNi
IZVIRNO SPOROČILO: šebela
Upam, da ni šla rodit, ker sem misla, da si bova družbo delale v SG porodnišnici!

Lahk se pa midve kje srečama... sicer mam rok jutri, ampak mali kr noče vn user posted image   Grem pa tud v SG.
Mislim da je ena pisala da njen user posted image ne najde znaka EXIT... no pr men je enako user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
3.2.2011 13:05:23   
Mišyka
Meta čestitke za pravega desca, Bineta!!! Pa res si imela srečo, da si "cela" končala, ker je ima tako veliko glavico.

IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

js bi pa izmed 1600 slik mogla nabrat enih 500, pa dat razvit... ko bi vedle kk je to težka naloga... user posted image   pa se spravlam zravn že cele cajte, sam dans mi pa more uspet, vsaj delno! user posted image

Ooooo jst vem kako je to, me tud še čaka to opravilo in upam da prej ne rodim.

Jst sem že 3. dan pleskala, dons nisem pretiravala, ker sem bla prejšnja dva dneva čist fuč potem. Morm pa it v ZD še enkrat dat vodo, potem šibam po tamalga v vrtec, potem pa ko pride mož mam namen it nazaj v vrtec na eno predavanje o vzgoji.

Torba za v porodnišnico še kr sameva, prazna!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2974
3.2.2011 13:06:12   
MoSoNi
A že vemo za hayabuso...?
Tole je objavla na FB: "No pa ga imamo, sina namrec. Dunja je postala velika sestrica malemu Lovru (3850g, 53cm).

Čestitke!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?