Anonimen -> Jaz nočem, ti ne smeš... (9.8.2005 0:34:43)
|
Zdaj, ko sem :nosecka:, ne pijem nobenega alkohola, edino nekaj dni nazaj sem poskusila požirek piva Bandidos Ice, ker me je zanimal okus. Dober je... :)-:)-:)- Na splošno priznam, da alkohol pijem, vendar zelo poredko. Piva in vina ne, pač pa samo nekajkrat na leto kakšno jagodno vodko, whiskey ali kaj podobnega. Pred Janom nisem tega nikoli skrivala, čeprav bi lahko na prste ene roke preštela, kolikokrat me je videl, da pijem. Povedala sem mu, da je to pijača za "velike" in da je otroci ne smejo piti, ker jim lahko škoduje pri razvoju. Pa je kar razumel in mi ni nikoli rekel, da sem alkoholik. Moj :love: pije pivo in prav tako tega pred nikomer ne skriva. Jan je poskusil požirek in rekel FUJ. In sva mu povedala, da je tudi to pijača za "velike" in da je on ne sme, dokler bo živel pod najino streho in na najin račun. Kruto, vendar resnično. Povedala sem mu, da lahko po pitju takih pijač postaneš "malce trapast" in da lahko govoriš in delaš traparije, pa tudi, da ravno zaradi tega, ker in kadar to piješ, določenih stvari nisi sposoben narediti, npr. voziti. In je tudi to razumel, pa tudi mislim, da sva mu midva glede tega dober vzor - nikdar nisva preveč popila v javnosti in si naredila sramote. nikdar ni šel nihče za volan, pa četudi samo po eni pijači (takrat se prakticira taxi) in podobno. In nam kar gre. In Janu tudi.
|
|
|
|