|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nujo potrebna "šara"....
6.1.2011 22:33:54   
Arwenko
Enkrat sem v eni knjigi prebrala dober nasvet: ko dobiš tak napad kot miška ne...ali ga pa načrtuješ odvisno kakšna oseba si. Takrat si vzameš veliko škatlo, zmečeš vse noter, škatlo zalepiš in napišeš gor datum, ki je čez 2 leti. Škatlo pospraviš stran, se pravi na podstrešje/klet, pod posteljo, na dno omare in takrat ko mine datum jo enostavno vržeš stran ali odneseš na rdeči križ ali nekaj pač, odvisno od vsebine.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nujo potrebna "šara"....
6.1.2011 23:40:08   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*


"novallacove piskne imam pa jaz lepo poservetkane"

to me morš navadit. kr jih mam fuuuul! na vrhu omare v kuhinji. ker jih bom itak rabla. (šara za shranjevanje šare)user posted image

obupna sem!




kaj te naj navajam ...poglej na moj FB, jih imam pa kar nekaj, še v kopalnici (ono taveliko dozo), pa imam vložke notri user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nujno potrebna "šara"....
7.1.2011 2:48:12   
Kerensa*
Za "sindromom hrčkarjenja" sicer "trpim" user posted image tudi jaz in to že lepo število let, ampak me ne obremenjuje več toliko, kolikor me je včasih. S pomočjo svojega g. Moža, ki tega sindroma nima (on bi še tisto, kar v nekem trenutku uporablja, kar med samo uporabo zabrisal v smeti user posted image - po mojem je to "paranoja pred sindromom hrčkarjenja", dobil jo je p zaradi mene user posted image ), sem ugotovila, zakaj se je pri nas nabirala (in se še nabira in se še en lep čas bo user posted image ) vsa ta t.i. "šara" - ker preveč kupujemo. Jaz v shopping-centru enostavno ne morem mimo lepega kulija, blokca s simpatično sličico, ničvrednega prstana, smešne skodelice za kavo (kavo pijem seveda samo iz tiste s svojim imenom user posted image ), podstavka za dišeče svečke in podobnih "nepotrebnosti". Na trenutke je treba seveda zamenjati tudi jedilni pribor (bi bilo pa pametno, da takrat starega vržem stran, ampak tega pač ne naredim, ker "čez 7 let vse prav pride" user posted image ), novoletni okraski so pač lepi in lahko visijo po stanovanju tudi do Valentinovega (saj to se tudi praznuje, a ne?) in še premnogo je takšnih situacij.
In potem enkrat na letni čas moj g. Mož dobi živčni zlom in zahteva generalko stanovanja. Pri kateri začuda sodelujem, saj mi, če tega ne bi storila, prav brez čustev (prasec! user posted image ) zagrozi, da bo vse vrgel v smeti. O, ne, to pa ne! Pa že raje "pomagam pospravljati" (beri: odstranim "šaro" na varna mesta user posted image ).
In tako imam vsaj enkrat na letni čas (kajti nova "šara" se nabira sproti) tisto "šaro", ki je dejansko ne potrebujem (več), v škatli ali dveh (in to v kleti), tisto pa, ki jo še kdaj pogledam ali uporabim, pa v enem velikem predalu svojega predalnika (kamor roki mojega g. Moža namerno ne sežeta user posted image ).

Ko je pa vse pospravljeno, pa stanovanje izgleda tako prazno in toliko večje, da ga je enostavno treba z nečim zapolniti. In ko gr naslednji dan g. Mož v službo, gre Kerensa čez cesto v BTC. user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nujno potrebna "šara"....
7.1.2011 8:38:31   
noranate
Ko sem šele prišla k hiši za tamlado, si seveda tega nisem upala, kar delam danes, ker tašča je le tašča user posted image . Pa tud v tistih ludih letih mi je blo malo mar, da je na hladilniku kup škatlic, v spalnici tona nabasanih škatel, povsod po hiši pravi center karitas....
Z leti pa je prišlo (pa tud tašča je umrla), da me je začel to blazno motit in postopoma me je prijamelo. Ko recimo pridejo tisti dnevi v mesecu (bitka za Stalingrad user posted image ), reči kar frčijo v vreče in na smeti. Tako da navlake več ni. Nekako se mi več nič ne smili. Ne bom šparala starih pancarjev izpred 20 let. Halooo, pa dajte prit z njimi na smučišče user posted image . jedilni pribor, kozarce,... ko zamenjam, staro leti v kanto. Oblačila potalam, kar ni dobro proč.
Polnilce imam pa na okenskih policah, med rožicami. Otroci v šoli delajo skledčke iz gline, ropotulje iz jogurtovih lončkov..... jaz to uporabim in v vsakem je polnilec. Položnice so v predalu, ki je namenjen samo njim. Trenutno aktualni papirji  so v mapi za dokumente, taka fina reč ,imajo jo na pošti. Za oblačila, ki se bodo oblekla še drug dan, imam v kotu kopalnice en takle regalček, ki ima 4 poličke.
Naj skrajšam, vse kar ne potrebujemo več, gre v smeti. In ni mi žal. Sčasoma se navadiš in ti je mimogrede.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nujno potrebna "šara"....
7.1.2011 9:10:44   
madela
Na srečo jaz tega nimam user posted image  Kar ne rabim zabrišem v smeti. Za tekoče stvari,kot so položnice ključi in podobne zadeve,pa imajo svoje stalno mesto in se ne prelagajo iz enega kota v drug kot,ker sovražim,če moram nekaj iskatuser posted image
Moj je pa druga slika,on pa ne bi ničesar stran vrgel,ampak na srečo ima vse pospravljeno,tako,da se mi ne nabira na vidnem mestu,niti ne na motečem...torej tako,da je varno pred mano,da mu ne bi kaj romalo v smeti user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: nujno potrebna "šara"....
7.1.2011 9:49:30   
mišk
Jouuu, naš hladilnik je pa zgodba zase. Imamo tistga ta visokega z zamrzovalnikom in je edina točka, kjer ta male še ne dosežejo. Zato imamo gor vso tisto kramo, ki jima ne sme pridet v roke: ključe od avta, svinčnike, položnice, denarnice, mobitele, kreme,... Ma vsega boga! Je pa ta hladilnik prvo kar vidiš, ko stopiš v kuhinjo/jedilnico.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: nujno potrebna "šara"....
7.1.2011 10:16:43   
ronja
Podobno kot pri tebi, samo da sem jaz groooozen hrček in res šparam vse mogoče bedarije, tako da verjemi - je hujše, čeprav se trudim bit organizirana - ampak na 38 kvadratov enostavno nimaš kam pospravit vse te šare...

OK, za ključe sem naredila lubiju, ko še nisva živela skup en tak obešalnik in ga imava zdaj v svojem stavnoanju in odkar je to obešeno, so ključi kar ok pospravljeni - vsaj večinoma. To res priporočam.
Otroške risbice dajem na hladilnik, ali pa puščam po kuhinji, zadnjič sem si eno slikico prilepila na svoj zvezek, ki mi služi kot beležka (eni imamo toliko planov, da rabimo malo večje "beležke"user posted image ).
Za kape, šale in rokavice imamo en predal v predsobi in tja not zlagam - slaba stran je samo to, da je predal tako majhen, da vsega ne more nihče drug razen mene not zbasatuser posted image (jaz sem navajena živet na malem, pa mam prakso - samo enega človeka poznam, ki zbaše na tako mali prostor veliko - moja sestra - brat pa nima pojma, očitno ni genetskouser posted image ).
Obleke, ki še niso za oprat: pižame in spalne vreče so v posteljah čez dan, trenirke, majce, hlače za ven, itd... kar pač ni trenutno oblečeno, ampak je že bilo in še bo, ima pa Ronja v svojem zabojčku (tak lesen iz bauhausa, hehe) in si kar sama not zbaše (super sistem, ni sicer zloženo, amapk tako lahko sama za to skrbi - priporočam; seveda ji potem jaz dostikrat zložim, da je lepo, ampak če pa ni časa, je pa tudi ok, vsaj vidi se ne,da je razmetanouser posted image ), Lejline cunje pa zložim in dam po kupčkih na previjalko. Midva jih imava na eni omarici in stolu.
Okraske probam kam obesit, čestitke, male slikice ipd. pa imajo svoje mesto na stranski strani velike knjižne police v kuhinji, ki sva jo oblekla s pluto (samo to stran), da jih potem kar z risalnimi žebljički/bucikami pripneva gor in še lahko je zamenjavat to. Tja sem obesila tudi številke od pediatrinje in vrtca, da lubi nima izgovora, da nima cifre, kadar je treba kaj poklicat (jaz itak vem na pamet, meni so številke ful simpatične, še otroška ljubav).
Račune dajeva v eno škatlo (mislim, da je bila original od likalnika), ki še vedno čaka, da jo oblečem, da bi bila malo lepšauser posted image ... Ampak tam imajo svoje mesto, pa kaj!user posted image

Kljub vsej organizaciji, je pa pri nas vedno bomba, ampak mene ni (več) nič sram: živimo, kakor nam paše in pač ves čas nekaj počnemo in stvari so ves čas v neki "fazi" in te "faze" potem ležijo okoli in čakajo da bom imela čas jih spravit v naslednjo fazouser posted image ... J* ga, ne moremo bit vsi pošlihtaniuser posted image . kot pravi skuštrana: "A clean house is a clear sign of a wasted life"user posted image No, da boš vedela o čem govorim in da te malo potolažim:

V kopalnici čaka ena stena brez ploščic, da naredim gor mozaik.
Copate za goste imamo v visokem glinenem (sicer lepem, ampak ipak;) teglcu za rože (čistem, še neuporabljenem;), na omari v predsobi.
Orodje je nametano v eno omaro, ampak to ma lubi tako, ker ima pač rajši nereduser posted image . Zato mu pa težim, ko kaj rabimuser posted image .
V najini spalnici je ogromna miza, ki je NON STOP naložena s koščki blaga, gor kraljujeta šivalni stroj in overlock, vedno so kje kaki kroji, trenutno recimo izrezani deli za ustvarjalni oblekici za tamalidve, pa za (še eno) prevleko za očetov povšter (ima enega strašno čudne oblike, niti pod razno kvader), pa en kup krpic, ki smo jiih zbrskale, da bosta izbrali, iz česa bi radi imeli punčke,...
igračke so cel dan povsod, zvečer jih pospravimo.
Lubijeva omarica je itak vedno razmetana, ampak vsak ma pravico imet, kakor če pri sebi, on ne teži meni, jaz pa ne njemu, hehe. Na mizi v sobi od malih se non stop nekaj nabere, zato jo bova dala stran (pa da bo več prostora, ker še dolgo ne bosta rabili take mize in verjetno se bomo takrat že selili... 


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: nujno potrebna "šara"....
7.1.2011 12:37:19   
PapuaNG
Selitev (pa ena polselitev, ko so mi menjali parket v sobi in sem morala vse ven zložit) je botrovala k temu, da sem pometala stran polno stare šare in se naučila, da večine stvari itak ne bom potrebovala, tako da to stran zmečem. Časopisi grejo po enem tednu v smeti, presežek vrečk enako. V kleti imam sicer še nekaj stvari, ki bi jih verjetno lahko stran pometala (kakšni stari učbeniki, note za flavto, ki je nisem še sto let v roke prijela...), a še niso prišle na vrsto, pa gotovo bodo v kratkem, ko bomo postavljali police. V stanovanju je iscer itak vedno (razen, ko so obiski ) kot bi bomba padla, ne glede na to, kok pospravljamo. Moj je itak antitalent za pospravljanje, pa sem že skoraj obupala nad njim. Zadnje čase sem 'napredovala' vsaj toliko, da ne iščem tistega, kar je on založil ala njegovi ključi, telefon itd. Če ne zna odlagat na omarici pri vratih, ki je temu namenjena, to ni moj problem.

Kako organizirat odlaganje kreme za telo, deodoranta itd. pa še nisem pogruntala. V kopalnici imamo namreč mini omarico, v katero gre samo par malenkosti, ostale omarice so pa ultra visoke.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: nujo potrebna "šara"....
7.1.2011 19:16:50   
mala zirafa
Poglej na ikeino stran.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?