nitana -> RE: Klomifenke 2011 (3.3.2011 10:49:03)
|
Pozdravljene punce. Sama sem že v tretjem krogu - v 1. in 2. sem jemala po eno tableto - na UZ ni blo folikla, torej niti ovulacije, zdaj v 3. sem jemala po 2 tableti, in danes (13.dan) sem bla na UZ in spet ni folikla, grem sicer v ponedeljek spet, ker je G reko, da je mogoče prehitro, ampak to je reko tudi prva dva cikla in tudi čez nekaj dni ni blo nič. Tako da sem si obakrat M sprožla s primolutom, ker drugače bi jo tak verjetno čakala do novega leta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. In očitno si jo bom tokrat tudi mogla. Pol pa je reko da boma probala s tremi tabletami dnevno, in če še vedno nebo nič me bo poslal kar v mb, ker je reko, da več kot tri mi on ne upa predpisat. Tak sem jezna in žalostna in obupana, da vam ne morem povedat. Kak bom te jaz sploh zanosla, se sprašujem vsaki dan?! Po drugi strani pa mi kolegica pove, da se jima je zgodlo in je noseča, pa sploh noče biti. In zdaj hodi okoli, kot da ji je nekdo umrl in ne kot da se ji je zgodlo nekaj najlepšega v življenju. In sem spet jezna, ker je to tak nepošteno. Upam, da bo tudi meni enkrat dana ta sreča, ker je bom neznansko vesela. Uf, spet sem se razpisala, ampak res sem tak žalostna,da prsti kar sami tipkajo... Držim pesti za vse nas. Lep pozdrav
|
|
|
|