majjči36 -> RE: Klomifenke 2011 (20.1.2011 15:19:56)
|
Nikoli ne bo nehalo boleti,ampak upanje,da mi bog ,da se eno možnost me nekako še drži po konci in ,pa seveda moji ljubi otročki kateri me vsakdan potrebujejo. Glede preiskav ,pa tako, takoj po zadnjem porodu sem zamenjala ginekologa kar bi morala storiti že davno prej,ta novi ginekolog je sicer kar priznan v nasem kraju,ampak polno zaseden in če želiš do njega priti prej kot v 8 mesecih to gre le samoplačniško. Ker,pa po zadnjem porodu nisem nehala krvaveti do prvega poporodnega pregleda sem bila preko moje osebne zdravnice poslana nazaj na ginekološki oddelek,kjer sem imela abrazijo. Najdeni so bili ostanki plancete in to naj bi bilo to.Štiri dni po abraziji sem nehala krvaveti,a le za dober tedn in tako je bilo naslednjih par mesecev nato sem bila avgusta 2010 napotena na diagnostično histeroskopijo najdeno ni bilo nič ginekolog mi je rekel ,da so izvidi takšni kot morajo biti vse bp. Ker,pa sem do meseca novembra se vedno imela vmesne krvavitve veliko manj kot prej ampak še prisotne in še vedno nisem zanosila , zato sem se napotila k mojemu ginekologu samoplačniško, predpisal mi je klomifen in rekel, da po tem bom sigurno zanosila in to je vse ,upam,da ima prav,ker mislim,da bi me lahko poslav tudi na hsg,preden mi je predpisal klomifen.
|
|
|
|