nitana -> RE: Klomifenke 2011 (31.3.2011 10:51:29)
|
Pozdravljene, kot sem sumila, tudi ta cikel ne bo prišlo do O. Bla včeraj na UZ in ni blo nič, sicer je reko naj pridem spet drugi teden, ampak nebom šla, ker tak nebo nič drugače, tak kot noben cikel ni blo, je pa za mene zelo stresno it vedno z slabimi novicami od G. Tak da sem včeraj začela pit kapsule mace in upam, da bo kaj prebudila moje jajčnike. Avgusta pa sem naročena v MB na prvi pregled. Moj ginekolog pa je zdaj dvigno roke. Včeraj je reko da me v MB najbrž prvo čaka laparo, mene pa zanima, če ni možno, da mi da za laparo napotnico že moj ginekolog, da bi se lahko kar naročila in bla mogoče že pred avgustom na vrsti. Ker tam mam takrat komaj prvi razgovor, kje bo šele termin ko mi bojo določli laparoskopijo. Do takrat pa si moram sama pomagat, čeprav več ne vem kako. Začela sem pazit, da se prehranjujem čimbolj po montignacu, pretiravat pa ne smem, ker sem že zdaj skoraj presuha. Ta cikel jem tudi kapsule matičnega mlečka, zdaj pa še maco. Se bom čisto zagiftala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Če ima katera kako idejo se toplo priporočam. Lep sončen dan še naprej.
|
|
|
|