|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski sončki 2010
18.2.2011 8:28:20   
nadka30
občinarka zs imašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.2.2011 12:18:12   
maca81
Punce, ali kaj uporabljate slinge? Katere? Ste zadovoljne? Moj mali bi se zadnje čase skoz po rokah nosil pa razmišljam o slingu. Pa je to sploh dobro za dojenčka-meni se zdi tako zvit tam notriuser posted image
Aja, pa zanima me kako pucate noske? Saj moj nima zabasanega, včasih kaka "mucka" ven pride, to je pa to. Imam aspirator, tisti za na sesalec, pa bi raje z usti ven potegnila. Ali moram drugo nosnico zamašit ali ni treba?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 702
18.2.2011 12:49:40   
BabyKitty
maca81 sama sem kupila rabljen hotsling na bolhi, sem rekla da najprej sprobam preden zapravim celo premoženje... dala sem 15 EUR. Malemu je bilo čisto na začetku všeč, potem pa je zrastel in mu je bilo notri čedalje bolj tesno (čeprav je sling elastičen). Tudi drugače je rad zelo na kumot user posted image da se raztegne... tako da ga kaj veliko nisem uporabljala, sploh mi je bil pa neprimeren za zimo, ker če daš otroka še v pajacka ni šans, da ga dobiš notri user posted image sedaj ko je pa že malo večji in drži glavico že skoraj čisto sam pokonci, ga dam pa kdaj v položaj kengurujčka, vendar je obrnjen proti meni, ne navzven... in tako kar uživa... mislim da bova proti poletju lahko začela zadevo uporabljati tudi za ven... imam pa točno takega:
http://www.thepeanutshell.com/shop/baby_slings/cotton_stretch_pouch_baby_slings/boho_chic_baby_sling

Bom pa če bo mali užival verjetno raje kupila tisti sling s trakom, da ne bo tako utesnjeno user posted image

Noska pa mi pucamo vsak dan, sicer nima zabasanega, ampak včasih malo bolj slišim kako diha user posted image ker je nosek malo neprehoden in takrat ga spucamo... je pa res da mali ni zahteven in ne joka ko to delamo, še smeje se zraven, ker ve, da bo lažje zadihal user posted image

mag3 podobna reakcija je bila tudi pri nas... sploh ker sem rekla, da se ne sme to s paličnim mešalnikom... sem takoj poslušala: " ko je bla moja sestra mejhna smo skoz s paličnim mešalnikom miksal, pa je zrastla..." user posted image bla bla user posted image to moški ne razumejo da smo ženske rade mal fency z aparatki user posted image ga pa tudi jaz ne bom kupila... si bom probala kje izposoditi...

Glede tega termometra je pa tako... sama sem en dan sumila, da ima moj mali vročino, ker je bil cel dan neki tečen, ni hotel jesti, pa tudi topel se mi je zdel... in sem poslala mojega najdražjega po en dober termometer v lekarno, sem rekla, naj vzame takega ki v sekundi zmeri, ali v ušesu ali na čelu... in je šel, razložil lekarničarki in mu je rekla, da resnično ne priporoča takega za ušesa ali čelo, ker pri dojenčkih kaže tudi do 1° narobe, da za odrasle je ok... ampak da pri dojenčkih in otrocih ni najbolj natančen, tko da je kupil enega digitalnega, ki zmeri pod pazduho v 10ih sekundah in smo ful zadovoljni, pa tudi cena je bila 7x nižja user posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.2.2011 13:02:26   
aischa1
Pozdravljene mamice kako ste kaj danes?Pri nas imamo tak lep sonček tako,da smo se sprehajali šli smo malo do Dm po pleničke in mleko pa lepo počasi nazaj in Natali že 4 urce nana se vidi ,da paše sonček.
Jaz sem včeraj dobila knjižico bonov od Dm in imam odveč bone za -25% od Milupa Aptamii AR za dojenčke pri povečanem polivanju in sicer 3x.Tommee Tippee kasete za ponovno polnjenje koša -25% 3x,Curaprox Baby zobna ščetka za zvečenje -25%,Afrodita dnevna ali nočna krema proti strijam 2x -30% če katero zanima naj se javi pošljem saj jaz ne rabim teh kuponov pošljem po pošti ni problema.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 704
18.2.2011 14:51:20   
Mjavmjav
zaljubljena saj poslala sem, ampak smo dobili zavrnjeno... mislim da ni bilo nikjer kskšnega okenčka za trenutno stanje, bom pa malo na CSD vprašala.

maca81 mi imamo kengurujčka doma, vendar takšnega v katerem je lahko tudi leže. Mi je kar všeč, ampak ga uporabljam samo doma zaenkrat, pa malega moram dati notri predno se začne jokat, ker če že joka potem ležanje na hrbtu ne pomaga user posted image Si pa mislim, da ga bom uporabljala potem v pokončnem položaju za ven, ker je fuuuul firbčen in bo zih rad gledal naokoli. Je pa bolj mojemu hrbtu prijazen, ker je teža lepo enakomerno razporejena. Edino kar sem slišala na tisti zdravi vadbi je to, da kengurujčki niso priporočljivi, če so takšni da noge dol visijo. Nogice naj bi bile v sedečem položaju. Ampak lej, ne morš met vsega user posted image Smo pa tudi mi vzeli rabljeno zadevo, ki je bila zelo poceni v primerjavi z novim.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.2.2011 14:55:53   
BabyKitty
Punce ravnokar sem odkrila eno spletno stran kjer imaš vse živo in mrtvo... ko smo že ravno pri slingih:

http://www.dinodirect.com/baby-carriers-slings-3051Gallery/currency-EUR.html

Je pa zastonj poštnina user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 706
18.2.2011 17:39:02   
GITA14
ja js tut s pregleda pri gin. in ker še kr krvavim mi je naredu UZ in seveda je neki najdu al strdek al pa ostanek postelce in grem v ponedeljek to odstranit, pa mam polepšan vikend. Upam samo, dagrem še isti dan domov.

Sling imam jst z ringom sam moja ni zadovoljna notr, ker še ne drži glavice in če ji dam čez glavico jo to moti in joče oz se dere ko jesihar. Sem pa možeka poslala ga iskat v samobor WWW.PIXIEKID.COM ali WWW.NOSILJKE.COM majo pa v zagrebu vsak četrtek za mamice učne ure o uporabi slinga oz rute. Po moje je zelo koristno ne vem zakaj se pr nas nič tacga ne dogaja.

< Sporočilo je popravil GITA14 -- 18.2.2011 17:44:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 707
18.2.2011 18:56:19   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Jaz sem včeraj dobila knjižico bonov od Dm ..

Koliko časa si čakala na njih?? Jaz sem namreč poslala prek DM spletne strani prijavnico že konec decembra, pa do danes nisem dobila še nič. Kako si se ti prijavila?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
18.2.2011 18:57:41   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Mjavmjav

zaljubljena saj poslala sem, ampak smo dobili zavrnjeno... mislim da ni bilo nikjer kskšnega okenčka za trenutno stanje, bom pa malo na CSD vprašala.

Tudi jaz sem brezposelna, ampak sem mogla dat podatke od 2009, takrat pa sem bila zaposlena in se gleda dohodek 2009. Je rekla, da to sploh ni pomembno kje sem zdaj.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 709
18.2.2011 19:03:48   
aischa1
Mag3 jaz sem konc decembra nesla prijavnico direkt v Dm pa so pol oni poslali na Dm.Tako da danes sem šla iskat plenice tiste ki so zastonj.

< Sporočilo je popravil aischa1 -- 18.2.2011 19:04:36 >

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.2.2011 19:11:14   
mag3
Kakšne pa so Dm-ove plenice Babylove al kako se jim reče?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.2.2011 19:14:28   
aischa1
Mi imamo sedaj 2 od 3-6kg in sem ful zadovoljna ne prepušča tudi ko se fajn pokaka in tudi ponoči ne gre čez pa ima pleničko gor od 21 pa do 6.30.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 712
18.2.2011 20:46:59   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

mag3 podobna reakcija je bila tudi pri nas... sploh ker sem rekla, da se ne sme to s paličnim mešalnikom... sem takoj poslušala: " ko je bla moja sestra mejhna smo skoz s paličnim mešalnikom miksal, pa je zrastla..." user posted image bla bla user posted image to moški ne razumejo da smo ženske rade mal fency z aparatki user posted image ga pa tudi jaz ne bom kupila... si bom probala kje izposoditi...

Glede tega termometra je pa tako... sama sem en dan sumila, da ima moj mali vročino, ker je bil cel dan neki tečen, ni hotel jesti, pa tudi topel se mi je zdel... in sem poslala mojega najdražjega po en dober termometer v lekarno, sem rekla, naj vzame takega ki v sekundi zmeri, ali v ušesu ali na čelu... in je šel, razložil lekarničarki in mu je rekla, da resnično ne priporoča takega za ušesa ali čelo, ker pri dojenčkih kaže tudi do 1° narobe, da za odrasle je ok... ampak da pri dojenčkih in otrocih ni najbolj natančen, tko da je kupil enega digitalnega, ki zmeri pod pazduho v 10ih sekundah in smo ful zadovoljni, pa tudi cena je bila 7x nižja user posted image

Kako ti rata pod pazduho zmerit malemu? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 713
18.2.2011 21:46:59   
BabyKitty
mag3 zmeri v 10ih sekundah, malo ga primem, ali pa podtaknem ko drema user posted image vglavnem ni problema...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 714
18.2.2011 23:55:25   
Arwenko
Občinarka...mi smo po Biogaja imeli fuuul močne krče in smo jih dali stran, nekaterim pa pašejo. 

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.2.2011 14:33:51   
zaljubljena23
Evo še mene...

Hja, mi smo imeli včeraj full naporen dan..Mali je bill full tečkast, spal čez dan celi 3 ure in to večinoma dopoldan..Ponoči smo tudi bolj bogo spali...Danes pa je zaenkrat ok..Spravlja noter spanje od včeraj...Te pa ne vem..A mu je luna tako nagajal včeraj ali kaj

Ta teden je ugotovil, da ima jeziček in si veselo oblizuje ustnice..Potem ej ugotovil, da je fajn že sedeti..Ko ga imam v polležečem položaju, torej njegova hrbtenice je prislonjena na moj trup (pol ležeči položaj), se naš mali sam dvigne gor, da bi sedel :icon_rolleyes: Full je močan...Se mi zdi, da full prehiteva..Se spomnim, da je že v P zelo rad dvigoval glavico, ko smo podirali kupčka in podobno

Mjavmjav...Hja, so čudni..Glavno, da opazijo, da se zaposliš..To pa takoj vidijo..  B....user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 716
20.2.2011 12:35:25   
jona klara
moj pa še vedno zelo malo poje odkar je imel virozo, sam jok na flaški, poje velikokrat samo 70 ali 50 če je 100 smo že srečni, vročino pa že ima cel teden po 37, 2- 37,3, kavne učke, me že kr skrbi kdaj bo prišel k sebi

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 717
20.2.2011 12:37:04   
jona klara
zaljubljena 23- naš G je tudi ugotovil da ima rokice, je prav srčkan, ko že prime igračko in jo gleda, rokice si maši v usta in cuza ko nor, prav smešen je.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 718
20.2.2011 13:06:20   
aleksa83
Pozdravljene!

Nekako sem še vedno med novembrkami, a sem rodila 1.12, torej sem tudi malo vaša :)
Rok pa sem imela 23.11., a naša princeska je hotela priti v veslem decembru :)

Kako ste kaj? Bom spremljala pogovore tu pri vas in tu pa tam kaj povprašala, če smem.

Lepo bodite, pozdravček :))

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 719
20.2.2011 13:15:55   
aleksa83
Sem Samanta rojena 1.12.2010 v MB, ob 12:27, 3770 g, 51.5 cm
1 mesec :4500g, 53 cm
2 mesec 5770g, 56 cm

Hočem že biti velika, glavico sučem že na vse strani, mami se trudi, da nima nonstop rokic v ustih, rada se smejim :))

user posted image

Lep pozdrav  Samanta

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 720
20.2.2011 17:00:46   
BabyKitty
aleksa83 dobrodošla user posted image tudijaz pogosto pokukam k novemberkam, ker smo med prvimi decemberčki in so novemberske teme zame skoraj bolj aktualne user posted image se je pa naš mali rodil en dan za tvojo punčko torej 2.12. user posted image

zaljubljena23 čez dan 3 ure je malo? Če moj mali zaspi popoldne za 1 urco je že praznik user posted image

Drugače smo pa mi imeli danes zelo težko nočko... mali je že nekaj dni zelo tečkast, danes ponoči je bil pa super bogi... celo nočko je stokal in jokal in nikakor ga nisem mogla potolažit. Tudi prsi odklanja in se joka kot jesihar čeprav vem, da je lačen in ga moram najprej miriti dokler se ne utrudi, potem pa lahko je... vglavnem vse kaže na to, da bomo kmalu dobili zobke, saj se ga v ustih že malo zatipa, slini se tako ali tako že en mesec in tlači v usta vse kar vidi... sem najprej mislila, da so mogoče krčki, ki jih nikoli prej nismo imeli, ampak kaka čisto normalno in tudi po bušiju mu nič ne ropota ipd. sploh pa smo stari že skoraj tri mesece in bi se mi zdelo malo čudno, da bi se krčki šele zdej pričeli... ima katera kakšne izkušnje s temi zadevami? Že cel dan preučujem ali je možno, da so zobki in precej mamic opisuje podobno obnašanje in menda tudi ni tako nenavadno, da jih dobijo pri treh mesecih... res upam, da še malo počakajo in da je za jok in stok kriva samo lunca...

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 721
20.2.2011 19:32:30   
Mjavmjav
zaljubljena itak! novega davkoplačevalca tudi hitro najdejo in vpišejo v sistem user posted image

aleksa dobrodošla! jaz tudi kukam k novembrkam sem in tja, ker je naš pohitel in prijokal že novembra

babykitty kam se vam tako mudi no user posted image Jaz sem na tisti telovadbi prvič slišala da je en fantek imel že dva zobka, spodnja, oba že cela zunaj pri 3,5 mesecih. Tako da je možno definitivno. Poglej z druge strani - ti ne bo treba dolgo pasirati hrane user posted image

Ko smo že pri hranjenju - kakšne stolčke boste imele? Sem videla zdaj v BC katalogu, da imajo nek newborn sedežek, ki se vstavi na triptrap stolček, funkcionira pa tudi samostojno kot gugalnik. Mi je zanimivo, ker nimamo ležalnika in včasih res ne vem kam bi dala malega. Ampak tale stolček je draaaaaag user posted image

In še nekaj me zanima. Zdaj su zunaj rezultati preiskav o tistih puzzle penah. Menda niso tako nevarne kot so govorili decembra. In vidim da bi bilo tudi po tleh kaj fajn imeti, ker bomo 1, 2, 3 začeli kobacati po tleh. Airex blazine se mi spet zdijo draaage, tele penice so pa lušne, sploh motivi z živalcami (sam ne vem, kje se jih dobi). Torej pene ja ali ne?

Sem šla pa firbcat v Interspar za tisti Aventov soparnik in mešalnik in na koncu sklenila, da ga NE rabimo. Bom že z vilčko spasirala tisto hranico. Kuhanje v vodi pač zgubi malo vitaminov, ampak se mi zdi, da čist vsega res ni treba nabaviti user posted image Pa še prekratek čas to rabiš, da bi se splačalo.

Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 722
20.2.2011 20:04:05   
BabyKitty
Mjavmjav jaz nimam airex blazine ampak kopijo le-te iz intersporta za cca. 15 EURuser posted image na njej imam pa potem gor še dekico od loka, da je malo bolj zanimivo user posted image

Glede zobkov me je res strah, da je to že to... upam, da je bla sam luna kriva za jokanje in stokanje in slinjenje in bele pikce po dlesnihuser posted image

Stolček bi imela rada pa takle: http://www.mali-vragci.si/stolcek-za-hranjenje-concord-spin-white-peacock-2010-p-266.html ker je še najbolj v koraku s časom in s pohištvom v stanovanju user posted image bo treba zgleda kar počasi v nabavo... tisti ležalnik je pa za moje pojme brez veze, ker ti bo to prav prišlo mogoče še 1 mesec in škoda denarja za to... jaz imam doma ležalnik in moj sploh ne mara biti noter, v loku na tleh in na blazini mu je pa noro fino user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 723
20.2.2011 20:17:08   
Arwenko
Stolček bom jaz naročila pri recinku, ta ki je tudi v paketu lesen, meni tile plastični nikakor ne potegnejo, res nikakor, so mi grdi kot smrt, ne morem si pomagat. Pa še dobro izkunjo s tem lesenim imam od mojega brata, ko smo ta stolček še ful dolgo vsi uporabljali, ker služi tudi kot mala lestev, če kaj iz kakšne zgornje omare rabiš, pa na splošno je fajn za sedet, če daš tisti lok dol, ki dojenčka noter drži. user posted image

Punce, ne mi govorit, naša je tečna ko sto marij danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
20.2.2011 20:19:28   
špica84
Mojo tut neki daje danes,skoz bi bila na zizi prklopljena.Če se odklopi in seveda zaspi koker jo odložim se začne dret,kot bi jo iz kože dajala.
Upam da bo vsaj noč malo bolj mirna

< Sporočilo je popravil špica84 -- 20.2.2011 20:20:40 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?