BabyKitty
|
maca81 sama sem kupila rabljen hotsling na bolhi, sem rekla da najprej sprobam preden zapravim celo premoženje... dala sem 15 EUR. Malemu je bilo čisto na začetku všeč, potem pa je zrastel in mu je bilo notri čedalje bolj tesno (čeprav je sling elastičen). Tudi drugače je rad zelo na kumot da se raztegne... tako da ga kaj veliko nisem uporabljala, sploh mi je bil pa neprimeren za zimo, ker če daš otroka še v pajacka ni šans, da ga dobiš notri sedaj ko je pa že malo večji in drži glavico že skoraj čisto sam pokonci, ga dam pa kdaj v položaj kengurujčka, vendar je obrnjen proti meni, ne navzven... in tako kar uživa... mislim da bova proti poletju lahko začela zadevo uporabljati tudi za ven... imam pa točno takega: http://www.thepeanutshell.com/shop/baby_slings/cotton_stretch_pouch_baby_slings/boho_chic_baby_sling Bom pa če bo mali užival verjetno raje kupila tisti sling s trakom, da ne bo tako utesnjeno Noska pa mi pucamo vsak dan, sicer nima zabasanega, ampak včasih malo bolj slišim kako diha ker je nosek malo neprehoden in takrat ga spucamo... je pa res da mali ni zahteven in ne joka ko to delamo, še smeje se zraven, ker ve, da bo lažje zadihal mag3 podobna reakcija je bila tudi pri nas... sploh ker sem rekla, da se ne sme to s paličnim mešalnikom... sem takoj poslušala: " ko je bla moja sestra mejhna smo skoz s paličnim mešalnikom miksal, pa je zrastla..." bla bla to moški ne razumejo da smo ženske rade mal fency z aparatki ga pa tudi jaz ne bom kupila... si bom probala kje izposoditi... Glede tega termometra je pa tako... sama sem en dan sumila, da ima moj mali vročino, ker je bil cel dan neki tečen, ni hotel jesti, pa tudi topel se mi je zdel... in sem poslala mojega najdražjega po en dober termometer v lekarno, sem rekla, naj vzame takega ki v sekundi zmeri, ali v ušesu ali na čelu... in je šel, razložil lekarničarki in mu je rekla, da resnično ne priporoča takega za ušesa ali čelo, ker pri dojenčkih kaže tudi do 1° narobe, da za odrasle je ok... ampak da pri dojenčkih in otrocih ni najbolj natančen, tko da je kupil enega digitalnega, ki zmeri pod pazduho v 10ih sekundah in smo ful zadovoljni, pa tudi cena je bila 7x nižja
|