Ste že poslale pismo podpore? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:42:51)

Na naslov omaz.humar@siol.net mu lahko pošljete pismo podpore!:bravo:
Več preberite na www.siol.net
Jaz sem to že storila, pa ve?:bravo:

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:46:36)

nobene podpore! :grrr: js bi ga dol prulekla pa prebutala desca neumnga! ta folk leze ke v himalajo so zame eni psihotiki k delajo samomor na naše stroške in stroške sponzorjev! to zame niso nobeni dosežki ampak neodgovorno ravnanje! neodgovorno do sebe in svojih družin. kako mislte da se zdele njegova familija počut! :grrr::zmeden:

lara

darjatimci -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:52:07)

Jaz ga tud podpiram,ampak do familje se mi pa zdi tako ravnanje nesprejemljivo.

brianna -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:53:41)

Jap, na žalost se podpišem pod Lara. Sicer ne s tako ostrim tonom, ampak tudi za mene je precej neodgovoren, da je šel v nekaj takega, ne da bi pomislil, kaj je pustil doma v Sloveniji.

S tem, ni prav nič dokazal, ne podpiram ga v uničevanju samega sebe in njegove družine:grrr:

lp

Katjusa3 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:54:38)

Živjo!
Ja, normalno je, da si vsak svoje misli ob takih ekstremnih športnikih. Menim pa, da ga družina podpira in da v tako težkih trenutkih res ni treba, da pljuvamo po njem, ga sodimo, ampak da mu pošljemo veliko pozitivne energije, da bi mu uspelo!
LP

baguSka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:59:01)

jst pa mislm da mu naša pisma nč ne bojo pomagala - lahko mu pomagajo le navzoči, pa še za njih je vprašanje - če je tak extremist in hoče dosečt nedoseženo, pa naj se še zdej izkaže in čudežno spleza z gore

looney -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 10:59:43)

Tudi jaz se podpišem pod Larin post.

Minka Pobalinka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:06:00)

Tudi jaz se strinjam z Laro..to je neodgovorno in egoistično do družine..:grrr:

lacoste7 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:08:03)

Se popolnoma strinjam z LARO in Brianno. Kaj pa leze gor, domaj naj bo. Ne vem kakšen dopust je to če čepiš v eni mrzli jami in čakaš da se te kdo usmili.

muki1 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:08:59)

Jaz pravim bravo Humar, ampak taki ljudje nebi smeli meti družine. Žena, okej, je že vedla v kaj se spušča, ko sta se poročila, ampak otroci, ti bodo najkrajšo potegnili če runklja ne spravijo dol.

pika74 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:16:00)

Jaz mu vsak dan ene 3 pošljem.

Ga podpiram. To je on. Hkrati se mi zdi, da če si on upa it tja gor in narest tak extremn podvig, mam tud jest pol več jajc in si mislm: bemti, če je on tok zdržou, bom pa še jest mal zobe stisnla.

Men daje moč.

Tomaž zdrž še mal.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

piščanc -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:16:57)

vsak naj dela tisto, kar ga veseli. nevaren je pa že sprehod do trgovine - prav tako te lahko ubije mimovozeči avto.

če je Humar ekspert v tem, pa naj pleza po gorah. Želim mu veliko sreče in znanja, da bo že enkrat premagal to goro.
:bravo:

baguSka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:19:20)

ja sevede sej ga tud jst podpiram in razumem, ampak vsak bi se mogu zavedat svojih posledic ipd., torej jst še vedno pravm, če je rinu v to, nej pa še vn pride ;)

ok vseen upam da se bo kdo najdu k mu bo lohk pomagu, ampak upam da se bo tokrat vsaj mau zamislu, čeprou dvomim da bo doug doma zdržu :zmeden:

cmokec -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:20:14)

Tudi jaz srčno upam, da se bo srečno razpletlo. Je pać tak človek. Nismo vsi za vse dobri. Družina se mi pa smili. Drugače pa veliko več družin trpi zaradi nasilja in alkohola, kot zaradi ekstremnih dosežkov. Kaj so pa take babnice mislile, pa ubogi otroci?

:miska::miska: SREČNO TOMAŽ :miska::miska:

Spicy Black -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:21:05)

Mislem drage punce :grrr:

Ni važno kdo in kako, važno je sočutje..a ga nimate? A če vidite muco na drevesu, ki je splezala gor, rečete: gor naj bo kaj je pa lezla gor??? Saj razumem da imate svoje mnenje ampak ne vem no, dajte ga podajat vsaj z občutkom...saj je Tomaž samo človek. Nekaj bi pač rad dosegel...Jaz ga tud ne razumem zakaj je šel gor, amapk ne bom ga pa zdaj obsojala..Zdej mu bi pomagala, če bi lahko...

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:27:19)

Halo! Sej on je točno vedu v kaj se spušča!!!Kar se tiče njegove družine, se strinjam z vami. Jaz bi bla že ločena, ker ne bi zdržala, da bi me vedno skrbel. Sej, kdor mu hoče poslat pismo podpore, naj, kdor pa ne, pa ni treba! Mu pa nuca, ja, ker je že danes, ko se je javil prosil, za kakšno vzpodbudno besedo! On tega ne bere, preberejo mu drugi, itak!
Upamo na najboljše!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

baguSka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:28:39)

SB jst mislm da ga glih ne morš z mačkom primerjat no, sicer ga ne obsojam, ampak še vedno mam svoj mišlenje in kot sm rekla kljub temu želim da bi se najdu nekdo k bi ga rešu, če se že sam ne bo mogu

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:30:07)

Ja, če bi vidla muco na drevesu, bi rekla točno tako....bo že pršla dol.

Ampak za možakarja mi ni ravno vseglih...čeprav sem po eni strani tud jezna nanj.

Spicy Black -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:34:49)

Ok vem, da ne morš primerjat živali in človeka pa vendar, sem hotela napisati da mi ni vseeno al se gre za človeka ali žival. Vsak lahko trpi na svoj način..

Jaz pa nisem jezna nanj, sploh ne..le žal mi je da mu ne morem pomagati..

ko bi mu pa uspelo, bi pa vsi ploskali Humar je naš - zdaj pa udri po človeku. Zdej mu je treba pomagat. A naj ga kar gor pustijo (po mnenju nekaterih) al kaj?

baguSka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:42:17)

no jst osebno zase lahko rečm, da bi mu roko že tko dala, da je sploh tok visok pršu, da je preživu tok časa brez pomoči, potem bi mu pa še povedala svoje; tko da če bi pršu do vrha al pa ne - itak je car, ampak čist brez srca in totalen egoist.. sej smo vsi ljudje mau egoista, ampak taki ljudje so pa čist in samo egoisti, ki živijo le za svoje sanje in jim dol visi za ceu svet..

pika74 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:44:41)

Punce, ne bit tok razdražene pa napadalne.

Sej je vprašanje samo: Ste že poslale pismo podpore?

hothien nič druzga ne sprašuje.

Madonca, a ste vse v tistih dneh al kva:)- ?

Mal več pozitivnega in velik sončka vam želim vsem skupej. :):):):):)

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:46:51)

Ne in ga tudi ne bom, ker nimam ravno pozitivnega mnenja.

baguSka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:48:39)

pika a potem nej bi biu odgovor samo ja in ne???:zmeden2:

ok:

NE.

ZARA -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:49:06)

Ti Pika74...dej tih bod,da namo še tebe raztrgale 8)!!!

Ne nisem in ga ne bom!!!

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:51:22)

Aja, odgovor na vprašanje: NE.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>